johnnyman25 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Ούτε σήμερα κανένα δέμα από Αγγλία... Απαράδεκτοι το λιγότερο... Τι να πεις.... Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoxatz Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Αστα να πανε... Αντε να δουμε το τριημερο 27-28-29.. Ξερει κανεις αν γινονται διανομες 2 του μηνος; Γιατι θελω να φυγω για καποιες μερες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Αστα να πανε... Αντε να δουμε το τριημερο 27-28-29.. Ξερει κανεις αν γινονται διανομες 2 του μηνος; Γιατι θελω να φυγω για καποιες μερες....2 Ιανουαρίου δουλεύουν κανονικά τα ΕΛΤΑ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos135 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλημερα συνφορουμητες! Ευχομαι σε ολους Καλα Χριστουγενα με υγεια και γρηγορα να παραλαβουμε τα καθυστερημενα μας δεματα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo_Dous Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Εχω καλα νεα, τα δεματα αυτες τις μερες αρχισαν να προχωρανε, 3 απο τα 7 δεματα μου απο banggood δειχνουν οτι εφτασαν Ελλαδα και πανε στην πολη προορισμου (τα στατους αλλαξαν σημερα το πρωι). Ενα ακομη δεμα αλλαξε status πριν κατι μερες, μπορουμε να ελπιζουμε οτι θα τα εχουμε πριν την αλλαγη του χρονου! :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Εχω καλα νεα, τα δεματα αυτες τις μερες αρχισαν να προχωρανε, 3 απο τα 7 δεματα μου απο banggood δειχνουν οτι εφτασαν Ελλαδα και πανε στην πολη προορισμου (τα στατους αλλαξαν σημερα το πρωι). Ενα ακομη δεμα αλλαξε status πριν κατι μερες, μπορουμε να ελπιζουμε οτι θα τα εχουμε πριν την αλλαγη του χρονου! :)Καλημέρα, αν δεν σου κάνει κόπο, γράψε λίγο τι ημερομηνία είχαν send item aboard, δηλαδή αποστολή στην χώρα προορισμού σε αυτά που ξεκόλλησαν, γιατί ενδιαφέρει πολλούς. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiaomi1s Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Μια από τα ίδια... υπομονή το νέο έτος είναι κοντά.... 01. RUxxxxxxxxxNL In Transit Netherlands(PostNL International Mail) Greece(ELTA) Latest Event -- 2017-12-04 The item is on transport to the country of destination 02. RUxxxxxxxxxNL In Transit Netherlands(PostNL International Mail) Greece(ELTA) Latest Event -- 2017-12-04 The item is on transport to the country of destination 03. RUxxxxxxxxxNL In Transit Netherlands(PostNL International Mail) Greece(ELTA) Latest Event -- 2017-12-06 The item is on transport to the country of destination 04. RUxxxxxxxxxNL In Transit Netherlands(PostNL International Mail) Greece(ELTA) Latest Event -- 2017-12-12 The item is on transport to the country of destination Χρόνια πολλά σε όλους μας και .... καλές παραλαβές!!! Καλά νέα και από μένα.... Εν τέλη άρχισαν να έρχονται!!!!:clap::clap::clap: Το 3 και το 4 άλλαξε σε... 2017-12-23 08:21 The item has arrived in the country of destination Με το καλό και τα άλλα .... και στα δικά σας φίλοι μου ...!!! Edited December 23, 2017 by xiaomi1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo_Dous Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλημέρα, αν δεν σου κάνει κόπο, γράψε λίγο τι ημερομηνία είχαν send item aboard, δηλαδή αποστολή στην χώρα προορισμού σε αυτά που ξεκόλλησαν, γιατί ενδιαφέρει πολλούς. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα δεματα ηταν στο the item is on transport to the country of destination απο 6/12 τα 3 και απο 12/12 το αλλο. Το ενα δεμα αλλαξε στατους απο τις 20/12 και τα αλλα 3 σημερα, αν θες στα στελνω αναλυτικα οπως τα γραφει το 17track Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Τα δεματα ηταν στο the item is on transport to the country of destination απο 6/12 τα 3 και απο 12/12 το αλλο. Το ενα δεμα αλλαξε στατους απο τις 20/12 και τα αλλα 3 σημερα, αν θες στα στελνω αναλυτικα οπως τα γραφει το 17trackΕίσαι ωραίος, εμένα είναι από 1/12 και 4/12, κρίμα, δεν υπάρχει σειρά, καλές παραλαβές λοιπόν και καλές γιορτές να έχουμε παιδιά, τα δέματα θα έρθουν ούτως ή άλλως, άλλα γρήγορα άλλα καθυστερημένα, τι να κάνουμε, είναι και θέμα τύχης... Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo_Dous Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Είσαι ωραίος, εμένα είναι από 1/12 και 4/12, κρίμα, δεν υπάρχει σειρά, καλές παραλαβές λοιπόν και καλές γιορτές να έχουμε παιδιά, τα δέματα θα έρθουν ούτως ή άλλως, άλλα γρήγορα άλλα καθυστερημένα, τι να κάνουμε, είναι και θέμα τύχης... Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οντως ειναι θεμα τυχης, φενεται ειναι ποιο βουνο δεματων θα τυχει να αρχισουν να σκαναρουν, και μενα αυτα που ειναι στο ιδιο στατους ειναι απο τις 1-4-5-12 Δεκεμβριου, τουλαχιστον αυτο που βιαζομαι πιο πολυ απ ολα προχωρησε σημερα (το καινουριο xiaomi μου). Υπομονη λοιπον για τα υπολοιπα! Καλες γιορτες! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Περιμένω αυτο το δέμα κ δεν έχω παραλάβει ακόμα μπας κ ξέρει κάποιος τι γίνεται ευχαριστώ https://www.dropbox.com/s/lhaubngu1z7zaib/Screenshot_2017-12-23-18-05-57-594_yqtrack.app.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 δυο δεματα priority to ενα 40 μερες και ακομα δεν εχει σκαναριστει το αλλο το σκαναραν χτες στς 39 μερες ελτα το κολωχανιο του πλανητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Παιδες, εχει κανεις εμπειρια από καθυστερήσεις με Deutsche post? Αποστολη στις 02/12 από Γερμανια, ενδειξη "Εκφορτωση από μεταφορικο μεσο" στις 11/12 (Αεροδρομιο) κι εκτοτε κανενα νέο. Εχετε ξαναδει τοσο μεγαλη καθυστερηση με συστημενο από Γερμανια, δεδομενου ότι εμφανιστηκε στο Αεροδρομιο, αλλα δεν προχωρησε ποτε από εκει? Edited December 24, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos135 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλημερα παιδια και Χρονια Πολλα!!!Επιτελους φανηκε οτι εφτασαν αεροδρομιο δυο δεματα απο banggood με pdm απο nlpost σημερα το πρωι...απο 1/12... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgfak Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλημερα παιδια και Χρονια Πολλα!!!Επιτελους φανηκε οτι εφτασαν αεροδρομιο δυο δεματα απο banggood με pdm απο nlpost σημερα το πρωι...απο 1/12... ....και εμενα εφτασε σημερα αεροδρομιο δεμα.....απο 4/12..... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Και μένα απο 4 του μήνα δυο γράφουν ότι ειναι σε επεξεργασία...και δυο ότι έφτασαν στο αεροδρόμιο..το κινητό είναι στα πρώτα..για να δούμε..μετα τα φώτα Θεσσαλονίκη η πιο νωρις Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoxatz Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ρε παιδες επειδη ειμαι λιγο αδαης σ αυτα για πεστε μου γιατι μετραμε εργασιμες μερες εφοσον υπαρχει κινητικοτητα και τα ΣΚ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream_master Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ρε παιδες επειδη ειμαι λιγο αδαης σ αυτα για πεστε μου γιατι μετραμε εργασιμες μερες εφοσον υπαρχει κινητικοτητα και τα ΣΚ... νομιζω οτι στο αεροδρομιο δεν σταματανε και δουλευουνε και ΣΚ . αυτο δειχνει κιολας το σκαναρισμα. απλα στα τοπικα καταστηματα δεν εχει σκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 εγω απο 26/11 εχω 'Shipment arrived at destination country'.αν ξερεις καποιος, ειμαι ανω του μεσου ορου αναμονης ή εχω ψωμακι ακομα ? :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Παιδες, εχει κανεις εμπειρια από καθυστερήσεις με Deutsche post? Αποστολη στις 02/12 από Γερμανια, ενδειξη "Εκφορτωση από μεταφορικο μεσο" στις 11/12 (Αεροδρομιο) κι εκτοτε κανενα νέο. Εχετε ξαναδει τοσο μεγαλη καθυστερηση με συστημενο από Γερμανια, δεδομενου ότι εμφανιστηκε στο Αεροδρομιο, αλλα δεν προχωρησε ποτε από εκει? Σε κανονικες συνθηκες το συστημενο ειναι απλα συστημενο και οχι εξπρες ... το σιγουρο ειναι απο γερμανια σε 3 μερες το πολυ ειναι ελλαδα αλλα η διαλογη μετα ειναι γολγοθας.Τα ΕΛΤΑ γενικοτερα υπολειτουργουν και τωρα με τριπλασιασμο της δουλειας λογω γιορτων γινεται χαμος.Πχ απο Γερμανια στα Χανια τα βλεπω στο Αεροδρομιο... μετα πανε ηρακλειο...μετα ερχονται χανια και συνηθως το τουρ αυτο σε κανονικες συνθηκες παιρνει 8 μερες. Επισης δωσε βαση οτι το tracking number DEXXXXXXXXXRE αν ειναι γραμμα και τα νουμερα αν ειναι πακετο που ειναι DHL με το που πουνε Ελλαδα αλλαζουν! Πρεπει να παρεις στα Ελτα να ρωτησεις αν εχει αλλαξει και να σου δωσει αυτο που αποκτησε στην Ελλαδα.Γεγονος γιατι σχεδον καθε μηνα στελνω η παιρνω αλληλογραφια και πακετα απο Γερμανια... Edited December 24, 2017 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Παραγγελια απο ebay αγγλια απλο ταχυδρομιο ενας μηνας και περιμένω.....μάλλον του χρόνου θα παραλάβω και εαν Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Παραγγελια απο ebay αγγλια απλο ταχυδρομιο ενας μηνας και περιμένω.....μάλλον του χρόνου θα παραλάβω και εαν Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτην ίδια κατάσταση και εγώ.... Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Σε κανονικες συνθηκες το συστημενο ειναι απλα συστημενο και οχι εξπρες ... το σιγουρο ειναι απο γερμανια σε 3 μερες το πολυ ειναι ελλαδα αλλα η διαλογη μετα ειναι γολγοθας.Τα ΕΛΤΑ γενικοτερα υπολειτουργουν και τωρα με τριπλασιασμο της δουλειας λογω γιορτων γινεται χαμος.Πχ απο Γερμανια στα Χανια τα βλεπω στο Αεροδρομιο... μετα πανε ηρακλειο...μετα ερχονται χανια και συνηθως το τουρ αυτο σε κανονικες συνθηκες παιρνει 8 μερες. Επισης δωσε βαση οτι το tracking number DEXXXXXXXXXRE αν ειναι γραμμα και τα νουμερα αν ειναι πακετο που ειναι DHL με το που πουνε Ελλαδα αλλαζουν! Πρεπει να παρεις στα Ελτα να ρωτησεις αν εχει αλλαξει και να σου δωσει αυτο που αποκτησε στην Ελλαδα.Γεγονος γιατι σχεδον καθε μηνα στελνω η παιρνω αλληλογραφια και πακετα απο Γερμανια... Σε ευχαριστώ. Δώδεκαψηφιο tracking , πακέτο είναι της deutsche post DHL, που παρέδωσε σε ΕΛΤΑ, αλλά δεν το βλέπω να άλλαξε, καθώς σκαναριστηκε κανονικά στο αεροδρόμιο (εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο), έτσι δεν είναι; Σε αντίθετη περίπτωση δε θα είχα ούτε αυτό το status από ΕΛΤΑ, δε θα το έβλεπα καθόλου στο site των ΕΛΤΑ. Ευχαριστώ για την απάντηση Edited December 24, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoxatz Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ρε παιδια για να καταλαβω.. εκει στ αεροδρομιο πως λειτουργουν.. εχουν ενα σκηνικο για ευρωπη και ενα για τριτες χωρες η καθε χωρα εχει το ποστο της.. για να ξερουμε και εμεις που δεν σχετιζομαστε με ολλανδια... γιατι απο αγγλια που περιμενω και γω ακουω παντου τρελες καθυστερησεις κ πριν τις γιορτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Παιδια αν μπει τελωνειο κατι τωρα ξερετε ποσο θα κατσει εκει? Και υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω για να φυγει πιο γρηγορα απο το τελωνειο? Για ελτα μιλαω παντα. Ευχαριστωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts