Jump to content

nikoxatz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikoxatz

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

nikoxatz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Kαλημερα!! Σημερα ηρθε και ο τριτος φακελος απο αγγλια! Τα αλλα δυο ειχαν ερθει στις 27/12 ! Αποστολη και τα 3 στις 6/12... Αυτο που ηρθε σημερα το ειχα σχεδον ξεγραψει..
  2. 2 στ 3 σημερα απο αγγλια! Αντε και στα δικα σας.. τωρα μ τ τριτο τ παιχτηκε δεν ξερω , ιδια μερα σταλθηκε.. Να τ ξεχασω η να περιμενω?
  3. Ημερομηνια αποστολης; Εγω ειμαι στν αναμονη απο 6/12...
  4. Ρε παιδια για να καταλαβω.. εκει στ αεροδρομιο πως λειτουργουν.. εχουν ενα σκηνικο για ευρωπη και ενα για τριτες χωρες η καθε χωρα εχει το ποστο της.. για να ξερουμε και εμεις που δεν σχετιζομαστε με ολλανδια... γιατι απο αγγλια που περιμενω και γω ακουω παντου τρελες καθυστερησεις κ πριν τις γιορτες..
  5. Ρε παιδες επειδη ειμαι λιγο αδαης σ αυτα για πεστε μου γιατι μετραμε εργασιμες μερες εφοσον υπαρχει κινητικοτητα και τα ΣΚ...
  6. Αστα να πανε... Αντε να δουμε το τριημερο 27-28-29.. Ξερει κανεις αν γινονται διανομες 2 του μηνος; Γιατι θελω να φυγω για καποιες μερες....
  7. Καλησπερα παιδες! Περιμενω 3 φακελα unregistered απο Ηνωμενο Βασιλειο απο τις 6/12 που τα στειλαν.. Ειμαι μεσα στα ορια; Η τα αφησαν στην πορτα και μου τα φαγε κανας γειτονας; Μου παν 4-7 μερες απ εκει για ευρωπη... Ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...