testatos Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 θα περιμενω απο βδομαδα 2-3 μερες μηπως ξεκολησει απο υεδ και αν οχι θα τους παρω τηλ. αυτη η υεδ ειναι των ελτα?ειμαι νεος υπαλληλος των ελτα κομοτηνης λετε αν τους το πω να με κανουν διευκοληνσεις? Το υεδ ειναι το Α τελωνειο Θεσσαλονικης οπου στο ιδιο κτίριο είναι και τα ελτα και το ελτα courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzig Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 αλλο καρο με πατατες ετουτο, δειτε τι λεει το tracking αυτο, ειναι direct link και οχι sweden post , RE828898007SE. Τα λεγα εγώ... Ή μπαταρία σου είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Τα λεγα εγώ... Ή μπαταρία σου είναι; οχι φιλε jtzig ειναι μια μπαταρια για samsung κινητο. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχες τίποτα σε αποσπώμενη μπαταρία μέσα ή γενικά χύμα μπαταρίες; μπαταρια για samsung κινητο...... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 μπαταρια για samsung κινητο...... Μερικές φορές τις σταματάνε. Περιμένω κι εγώ μία για ένα s3 mini αλλά πέρασε απ'ότι βλέπω RE818098041SE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Μερικές φορές τις σταματάνε. Περιμένω κι εγώ μία για ένα s3 mini αλλά πέρασε απ'ότι βλέπω RE818098041SE μιλησα με bangood μολις τωρα, εχουν μπλοκαρει τις μπαταριες..... ειναι θεμα μεταφορικων εταιρειων, και το πιο κουφο....τους ρωταω αν παραγγειλω ενα κινητο? και μου απανταει οτι δεν θα μου ερθει η μπαταρια!!!! καλο και αυτο! Edited March 5, 2016 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 μιλησα με bangood μολις τωρα, εχουν μπλοκαρει τις μπαταριες..... ειναι θεμα μεταφορικων εταιρειων, και το πιο κουφο....τους ρωταω αν παραγγειλω ενα κινητο? και μου απανταει οτι δεν θα μου ερθει η μπαταρια!!!! καλο και αυτο! Είχα παραγγείλει κάποτε μια μπαταρία για το galaxy s2 από Αγγλία και μετά από αρκετές μέρες που δεν ερχόταν έστειλα μήνυμα τον πωλητή. Στην αρχή μου είπε να κάνω υπομονή και ότι θα ερχόταν. Μετά από κανενα 2μηνο μου ξεφουρνισε ότι πολλές φορές η Royal mail μπλοκάρει τις μπαταρίες για λόγους ασφαλείας!! Η μπαταρία μου τελικά δεν ήρθε ποτέ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 μιλησα με bangood μολις τωρα, εχουν μπλοκαρει τις μπαταριες..... ειναι θεμα μεταφορικων εταιρειων, και το πιο κουφο....τους ρωταω αν παραγγειλω ενα κινητο? και μου απανταει οτι δεν θα μου ερθει η μπαταρια!!!! καλο και αυτο! Θέμα τύχης θα το έλεγα, μπαταρία για doogee x5 pro απ'το bang παρέλαβα πριν καμιά εβδομάδα εξίσου με directlink . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 περιμενω δεμα με tracking number τυπου "SGLBZ1570544597" μου δειχνει οτι ειναι Ελλαδα απο 20 Φεβρουαριου. Ειναι ανιχνευσιμοι στα συστηματα των ελτα τετοιοι κωδικοι για να παρω τηλ. να μαθω που ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Αν είναι απλό ταχυδρομείο όχι, δεν σκαναρουν στην Ελλάδα τους κωδικούς. Από το Asos έχει παραγγείλει κανείς? Περίμενα με απλό στις 3 Μαρτίου και δεν ήρθε ακόμα. Θέλω να πιστεύω για αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 περιμενω δεμα με tracking number τυπου "SGLBZ1570544597" μου δειχνει οτι ειναι Ελλαδα απο 20 Φεβρουαριου. Ειναι ανιχνευσιμοι στα συστηματα των ελτα τετοιοι κωδικοι για να παρω τηλ. να μαθω που ειναι? To tracking αυτο δεν ειναι συστημενου αντικειμενου, αρα λογικα δε θα σκαναριστει καθολου απ' τα ΕΛΤΑ. Θα σου 'ρθει κατευθειαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Έχω παραγγείλει και εγώ μια μπαταρία για κινητό με Singapore Post RF378653198SG και έχει από της 23/2/2016 κολλημένο στο (Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) λέτε να μου το μπλόκαραν στην Singapore Post επειδή είναι μπαταριά;;; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Έχω παραγγείλει και εγώ μια μπαταρία για κινητό με Singapore Post RF378653198SG και έχει από της 23/2/2016 κολλημένο στο (Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) λέτε να μου το μπλόκαραν στην Singapore Post επειδή είναι μπαταριά;;; :!: Φυσικά και ΟΧΙ γιατί ακόμα ο πωλητής δεν έδωσε το δέμα στην μεταφορική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Φυσικά και ΟΧΙ γιατί ακόμα ο πωλητής δεν έδωσε το δέμα στην μεταφορική! Σύμφωνα με την 4px όχι μόνο το έδωσε άλλα είναι και στο αεροδρόμιο από τις 23/2/2016 4px RF378653198SG http://s25.postimg.org/jkfnflrfz/image.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ολα αυτα καλα...για το γεγονος ομως ότι δεν ενημερώνουν οτι η ιχνηλάτηση (για την οποία πληρώνουμε) σε ΗΠΑ, Αγγλία δεν υφίσταται....γαργαρα; Αλλιως για δειξε μας και κάποια δημοσια ανακοίνωση και γι αυτό. Στα ΕΛΤΑ πληρώνεις tracking το οποίο είναι μια χαρά συμβατό με το IPS (International Postal System). Το ό,τι οι ΗΠΑ δεν συνεργάζονται με το IPS γιατί είναι καραγκιόζηδες δεν ειν ευθύνη των ΕΛΤΑ να στο πουν. Δε θ ασχοληθούν με το ποια χώρα συνεργάζεται με το IPS ή όχι, δεν είναι αρμοδιότητά τους., ούτε θα κρατάν λίστα ενημερωμένη με το ποιες χώρες συνεργάζονται με IPS ή ζουν στο δικό τους κόσμο. Τόσο απλά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 RB000193694LA απο banggood ....με ταχυδρομειο laos , καλο, ε ? :) που ειναι το λαος ρε παιδια??? :wacko::blink::shock::eek::lost: Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Τελευταία φορά που το θυμάμαι ήταν στην Ασία ακριβώς δίπλα από την Ταϋλάνδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Στα ΕΛΤΑ πληρώνεις tracking το οποίο είναι μια χαρά συμβατό με το IPS (International Postal System). Το ό,τι οι ΗΠΑ δεν συνεργάζονται με το IPS γιατί είναι καραγκιόζηδες δεν ειν ευθύνη των ΕΛΤΑ να στο πουν. Δε θ ασχοληθούν με το ποια χώρα συνεργάζεται με το IPS ή όχι, δεν είναι αρμοδιότητά τους., ούτε θα κρατάν λίστα ενημερωμένη με το ποιες χώρες συνεργάζονται με IPS ή ζουν στο δικό τους κόσμο. Τόσο απλά Σιγά μην ασχοληθούν να ενημερώσουν οτι δεν θα εχεις αυτό για το οποίο πληρωνεις...αρκεί να πάρουν τα λεφτακια και μετα την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Sounds legit! Κι άντε...να μην ενημερώνουν στο ταμείο την ωρα της συναλλαγής, λόγω φόρτου εργασίας (μεταξύ καφεδων, συζητήσεων στο τηλέφωνο ή με φιλικές επισκέψεις στο ταχυδρομείο)....να μην διατηρούν και μια λίστα στο site τους έστω με τις συνεργαζόμενες χώρες; ο πελάτης θα πρεπει να μυρίσει τα νύχια του;; α, σόρυ, είπαμε....πληρώνουμε και σκαμε κιόλας...τα ΕΛΤΑ μας να ναι καλά για την εξυπηρέτηση που μας κανουν και την εύρυθμη λειτουργεία τους (για τον αμαρτωλο ξεχασμένο κατα ενα μηνα σακο, που περίμενα κι εγώ προϊόν, στο αεροδρόμιο εκεί κατα τα τέλη νοεμβρη-αρχες Δεκέμβρη...κάνα Ελοχίμ θα φταίει...τα ΕΛΤΑ λέμε δουλεύουν άψογα αφού!). Και κάτι τελευταιο...σε "ανταγωνιστική" ιδιωτική εταιρεια (βλέπε "όχι δημοσιουπαλληλικης νοοτροπίας"), θα ηταν υποχρεωμένος ο υπαλληλος να ενημερώσει τον πελάτη και θα είχε πρόβλημα αν δεν το έκανε κι ο πελάτης παραπονούνταν; να βοηθήσω...η σωστη απάντηση και στις δυο ερωτήσεις είναι "ναι" ;) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Λοιπον, αγορασα κατι αξιας ~10$ απο πωλητη του AliExpress και μου εδωσε αυτο το tracking RN129271002MY. Ταξιδευει ομως για Ισραηλ. Ο πωλητης λεει οτι μου εδωσε το σωστο τρακινγκ. Επειδη δε ξερω αν η βλακεια εγινε απο τα ελτα, σκεφτομαι να παω στο τοπικο καταστημα, αλλά τι να τους πω; Μπορω να συμπληρωσω καμια φορμα για χαμενο δεμα; Ετσι για το feedback του θεματος, το δεμα μολις χθες ξαναγυρισε ελλαδα και σημερα μου αφησαν ειδοποιηση. Τελικα η πατάτα εγινε απο τα ΕΛΤΑ :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ετσι για το feedback του θεματος, το δεμα μολις χθες ξαναγυρισε ελλαδα και σημερα μου αφησαν ειδοποιηση. Τελικα η πατάτα εγινε απο τα ΕΛΤΑ :angry: :cool: - απο ιταλια για ελλαδα το δεματακι πηγε γαλλια μετα γερμανια και απο εκει σε μενα, ετσι δουλευε η μεταφορικη στην περιπτωση σου δεν ξερω αν εγινε καποιο λαθος ομως ισως αυτη ειναι τακτικη της μεταφορικης εταιριας που συνεργαζεται ο πωλητης. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 :cool: - απο ιταλια για ελλαδα το δεματακι πηγε γαλλια μετα γερμανια και απο εκει σε μενα, ετσι δουλευε η μεταφορικη στην περιπτωση σου δεν ξερω αν εγινε καποιο λαθος ομως ισως αυτη ειναι τακτικη της μεταφορικης εταιριας που συνεργαζεται ο πωλητης. Όχι, δεν νομίζω γιατί όταν επικοινώνησα μαζί του δεν μου είπε κάτι τέτοιο και ίσα ίσα που προσπάθησε να μαθει τι γίνεται. Μέχρι και να μου κάνει επιστροφή χρημάτων προσφερθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Achileas7 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ρε παιδιά τώρα τελευταία παίζει τίποτα με ΕΛΤΑ; Αρχικά έχω κάνει πάρα πολλές αγορές (κυρίως από ebay) και οι περισσότερες καθηστερούν πέραν του συνηθισμένου συν ότι μου έρχεται περίπου κάθε 1.5 εβδομάδα χαρτί να πάω στο κατάστημα να παραλάβω 6-8 δέματα! Με λίγα λόγια έρχονται (τα παίρνουν) όλα μαζί στο κατάστημα για κάποιο λόγο! Επίσης σε μια πρόσφατη αγορά με tracking μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα που δεν το έχω δει ποτέ όσο καιρό αγοράζω ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-03-2016 11:11 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 13-03-2016 18:18 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Τι θέλει να πει ο ποιητής με την "Αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό"; Γύρισε πίσω για κάποιο λόγο ίσως; πριν μια εβδομάδα μου έστειλε ένας πωλητής ότι παρέλαβε πίσω ένα αντικείμενο (χωρίς tracking) και μου έκανε refund.. κάπου προφανώς κόλλησε και του γύρισε πίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Εννοεί οτι έγινε η αποστολή, στο εξωτερικό, δηλαδή ότι στάλθηκε από εκει για ελλάδα ή όπου ειν ο προορισμός σου. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ρε παιδιά τώρα τελευταία παίζει τίποτα με ΕΛΤΑ; Αρχικά έχω κάνει πάρα πολλές αγορές (κυρίως από ebay) και οι περισσότερες καθηστερούν πέραν του συνηθισμένου συν ότι μου έρχεται περίπου κάθε 1.5 εβδομάδα χαρτί να πάω στο κατάστημα να παραλάβω 6-8 δέματα! Με λίγα λόγια έρχονται (τα παίρνουν) όλα μαζί στο κατάστημα για κάποιο λόγο! Επίσης σε μια πρόσφατη αγορά με tracking μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα που δεν το έχω δει ποτέ όσο καιρό αγοράζω ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 06-03-2016 11:11 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 13-03-2016 18:18 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Τι θέλει να πει ο ποιητής με την "Αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό"; Γύρισε πίσω για κάποιο λόγο ίσως; πριν μια εβδομάδα μου έστειλε ένας πωλητής ότι παρέλαβε πίσω ένα αντικείμενο (χωρίς tracking) και μου έκανε refund.. κάπου προφανώς κόλλησε και του γύρισε πίσω! Εξωτερικό είναι η Ελλάδα για την Κίνα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabberdim Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Αρκετά συχνά λαμβάνω δέματα από Ιαπώνία. Συνήθως για μικρά πακέτα επιπλέγω σαν μέθοδο το Economy Air (SAL) γιατί είναι και γρήγορο και σχετικά φτηνό. Ενώ συνήθως τα δέματα κάνουν 1.5 βδομάδα με μέγιστο τις 2 βδομάδες, έχω 4 δέματα που έχουν φύγει όλα το μήνα Φλεβάρη (αρχές) και δεν τα έχω παραλάβει. Έχει παρατηρήσει κάποιος σχετική καθυστέρηση από την εν λόγω χώρα? Edited March 17, 2016 by Gabberdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Περιμένω δέμα με Βελγικό ταχυδρομείο. Εδώ και μία εβδομάδα ακριβώς, έχει πατήσει Ελλάδα. Έχουν περάσει 4 εργάσιμες με τη σημερινή και ακόμα ούτε ειδοποιητηριο!! Απ' ό,τι διάβασα από άλλους που τους ήρθε με Βελγικό, παρέλαβαν μέσα σε 2 εργάσιμες. Ανυπομονώ να παραλάβω, γιατί ίσως να χρειαστεί να λείψω μερικές μέρες... Σίγουρα έρχεται ειδοποίηση ή πρέπει εγώ να πάω στο ταχυδρομείο της περιοχής να ρωτήσω; Πρώτη φορά που έρχεται με Βελγικό κάποιο δέμα μου... Tragic! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts