TSAKHS_EVIA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 κανε πλακα να ειναι κανεις απο ΣΔΟΕ εδω μεσα!!!!!!! Οπως και εμεις ετσι και αυτοι μπορουν να ειναι μελη σε φορουμ, δεν ειναι χαζοι ξερουν τι γινεται απλα οι συναλλαγες του Α ή του Β μελους δεν εμπιπτουν σε καποια κατηγορια που χρηζει ιδιαιτερης προσοχης. Αν θυμασαι προ καιρου ειχαν πιασει εναν κινεζο που εφερνε απο την πατριδα του πιστωτικες καρτες με μεσα λεπιδα, απο την στιγμη που υπεπεσε στην αντιληψη συνεχη-μαζικη μεταφορα και για το συγκεκριμενο που θεωρειται "οπλο" ε τι περιμενες να τον αφησουν; τα ιδια εχουν γινει και με καπνο-πουρα μεσω ταχυδρομειου κ.ο.κ, ξερουν τι μπαινει μεσα απλα κανουν τα στραβα ματια γιατι και αυτοι ανθρωποι ειναι. Δεν τους θεωρω ολους αθωους ή αμεμπτους γιατι πανω απο αυτους ειναι καποιο πολιτικο προσωπο και αυτοι εχουν τα μεσα να ξεφευγουν αλλα πισω απο ενα πληκτρολογιο καθενας μπορει να δειχνει οτιδηποτε γιαυτο καλα ειναι ορισμενα πραγματα να μην λεγονται ετσι αβιαστα δημοσιως σε φορουμ και να προσεχουμε να μην τραβαμε την προσοχη, ας κανουμε την δουλεια μας οσο γινεται χωρις κωδωνοκρουσιες ή τυμπανισμους. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 1,5 Ευρώ είναι το δέμα. Δεν έχει νόημα να είναι συστημένο Θα πάρεις tracking number. Αν είναι κάτι ακριβό θα το στείλεις ασφαλισμένο Σε ευχαριστω πολυ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) ποιος ξερει, αν τα first class(REGISTERED) απο US σκανάρονται οταν φτάσουν ελλάδα?διοτι στην αισχρη usps μου δειχνει αυτο και ειμαι στον αέρα usps tracking is unavailable for this product for greece!(παροτι συστημένο με τρακιν)στα ελτα δεν δειχνει τπτ! οταν φτασει ομως θα σκαναριστει? Edited October 23, 2015 by Popheart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Small parcel από Αγγλία Ελλάδα, με royal > λογικά με ΕΛΤΑ δε θα διακινηθεί; Γνωρίζει κανείς ΜΟ χρόνους παράδοσης; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ναι, υπολογισε μια βδομαδα στη καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Αυτο που με στενοχωρει, ειναι οτι μπορει η μ@@κια να γινεται στα ελτα, να βουτανε το δεμα, και εγω μετα 'κατηγορω' τον seller οτι δεν το εστειλα. Διχως tracking ομως, εγω στο τελος, ως τελικος πελατης-αγοραστης, βλεπω οτι δεν παρελαβα, ενω εχω πληρωσει. Και ανοιγω case στο ebay. Ποιος μπορει να ειναι σιγουρος ομως, που εγινε η λαδια; Και αν ερθει το δεμα καποτε, αντε επανορθωνεις. Αν ομως εχει κλαπει, την πληρωνει (refund) ο seller. Βεβαια, αυτη την φυρα λογικα την εχουν υπολογισει. Αλλα κριμα για την ολη διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Small parcel από Αγγλία Ελλάδα, με royal > λογικά με ΕΛΤΑ δε θα διακινηθεί; Γνωρίζει κανείς ΜΟ χρόνους παράδοσης; Ναι, υπολογισε μια βδομαδα στη καλυτερη. Τελικά έρχεται με ACS. small parcel μεχρι 2 κιλά, έκανε 1 βδομάδα ακριβώς. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 καλησπερα παρηγγειλα απο Αγγλια στις 12/10 και ακομη δεν εχει ερθει... μου το εστειλε με Royal Mail χωρις tracking number τακακια ειναι... πολυ δεν αργησε??? με ελτα δε θα ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 καλησπερα παρηγγειλα απο Αγγλια στις 12/10 και ακομη δεν εχει ερθει... μου το εστειλε με Royal Mail χωρις tracking number τακακια ειναι... πολυ δεν αργησε??? με ελτα δε θα ερθει? από αγγλία μπορεί να κάνει και 15 μέρες πλέον (το γιατί δεν το ξέρω) εγώ σήμερα έστειλα από Αγγλία Ελλάδα, χωρίς tracking number και μου είπανε 5-7 εργάσιμες.. Για να δούμε. υ.γ. στην περίπτωση που δεν έρθει, ο αποστολέας (επειδή μου έχει τύχει να χαθεί το δέμα) μπορεί να ζητήσει αποζημίωση αν έχει κρατήσει τα παραστατικά και τις original αποδείξεις. Τώρα αν ήταν φίλος σου οκ, αν ήταν κανάς πωλητής και πλήρωσες με paypal, θα κάνεις raise dispute μέσω pp. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacodiaz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καλησπερα σε ολους. θελω να ρωτησω κατι και αν ξερει καποιος ας απαντησει παρακαλω.Εχω ενα φιλο στο Ντουμπαι που θα μου αγορασει ενα κινητο τηλεφωνο.Του ειπα να ανοιξει το κουτι και να μου στειλει το τηλεφωνο με τον φορτιστη του με το ταχυδρομειο.Γνωριζει κανεις αν θα εχω καποια αλλη επιβαρυνση? Τελωνειο η κατι τετοιο? Επισης υπαρχει περιπτωση να χαθει το τηλεφωνο? Ευχαριστω για τον χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δέμα συστημένο από Αθηνα για θεσσαλονικη που το έστειλε την τρίτη ακόμα δεν έφτασε θεσσαλονικη....Νασε καλά ΕΛΤΑ! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δέμα συστημένο από Αθηνα για θεσσαλονικη που το έστειλε την τρίτη ακόμα δεν έφτασε θεσσαλονικη....Νασε καλά ΕΛΤΑ! :mad: Δεν έφτασε σε σένα ή δεν έφτασε στην Θεσσαλονίκη; Φυσιολογικά πρέπει να είναι Θεσσαλονίκη! Τα συστημένα συνήθως αργούν πιο πολύ απ' τα απλά. Αν ηταν απλό μπορεί και να έφτανε! Για δύο εργάσιμες μόνο, συστημένο και χωρίς να είναι express, δεν το βλέπω περίεργο να μην έφτασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Σύμφωνα με 17track, αλλά και singapore post, το πακετάκι μου είναι από 27/10 στο ΕΛ.ΒΕΝ. Τα ΕΛΤΑ ακόμα και σήμερα 31/10 το δείχνουν Σιγκαπούρη.... Εντάξει 28/10 ήταν αργία. Αλλά Πέμπτη 29;;;; Παρασκευή 30;;;;; Άδεια από τη σημαία είχαν πάρει;;;; Όλοι τους;;;;; Σαν δε ντρέπονται λέω εγώ, που τέτοιες εποχές έπρεπε να δουλεύουν τέλεια για να μην ενισχύουν τον κοινωνικό αυτοματισμό εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων.... Αλλά πού να χαμπαριάσουν.... Και μετά πρέπει να τους υπερασπιζόμαστε για να μην ιδιωτικοποιηθούν κιόλας.... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 με δεδομένο ότι το δικό μου ήταν έτσι από τις 20 του μήνα και "τακτοποιήθηκε" στις 29, να περιμένεις εκκαθάριση γύρω στις 5-6 Νοέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Έχω πάθει πλάκα με τα ΕΛΤΑ αποστολές απο Αμερική και Αγγλία χρονος παραλαβής κάτω από δέκα ημερες. Αγορές από Κίνα τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα πρέπει να κλείσουμε μήνα και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 με δεδομένο ότι το δικό μου ήταν έτσι από τις 20 του μήνα και "τακτοποιήθηκε" στις 29, να περιμένεις εκκαθάριση γύρω στις 5-6 Νοέμβρη Εντάξει δεν έχω απαίτηση να παραλάβω άμεσα, αλλά τουλάχιστον να ενημερώνανε σωστά το σύστημα εντοπισμού αντικειμένων. Δεν μπορεί να γράφουν οι κινέζοι ότι έφθασε ΕΛ.ΒΕΝ και τα ΕΛΤΑ να μην έχουν ενημερωθεί ακόμα... Είναι απλά τραγικό. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να στείλω ένα δέμα με ΕΛΤΑ αντικαταβολή. Τι κόστος έχει με την υπηρεσία δέματα εσωτερικού? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να στείλω ένα δέμα με ΕΛΤΑ αντικαταβολή. Τι κόστος έχει με την υπηρεσία δέματα εσωτερικού? Ευχαριστώ. 2,30 η αντικαταβολή + το βάρος (ανάλογα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Το βάρος αντιστοιχεί σε 0,5 ευρώ το κιλό , με ελάχιστη χρέωση 1,5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 καλημερα,φακελος πεταξε απο νεα υορκη στις 28.10 first class registered ,ποσες μερες κανει απο την στιγμη που φευγει απο US? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Θυμάται κανείς κόστος επιστροφής πακέτου για Κίνα; θα επιστρέψω ένα κινητό με χαλασμενη οθόνη Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnred7 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Περίπου στα 10€ ,με tracking number και χρόνος παράδοσης 7-10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Επιτελους εφτασε μετα απο μολις 414 χρονια!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: http://s13.postimg.org/xl5yxoex3/elta.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 http://www.pcreview.co.uk/threads/cant-dismiss-january-1-1601-appointment.2419635/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts