Jump to content

johnred7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnred7

  1. Demakhs, πας κέντρο ασφαλειας-δικαιωματα-προνομια root και το ενεργοποιεις.Οι developer roms είναι root. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Alexis DS , εγώ σου προτείνω την developer rom που κάθε παρασκευή έχει αναβάθμιση και γενικά μεγάλη υποστήριξη από το forum .Ή τελευταία είναι ή GTV 6.1.7 αλλά μέχρι να το.παραλάβεις θα φορεσεις την GTV 6.1.14.Από διαχείρηση Ρομ και μπαταριας πολύ καλά.
  2. Το ίδιο συμβαίνει και στην dev 6.1.7 .Μην ανησυχεις όμως,ή sim δέχεται και κάνει κανονικά τις κλήσεις από το δίκτυο της.Είναι θέμα rom.Την Παρασκευή ας ελπίζουμε να διορθωθεί με την νέα rom(εννοώ για την developer).
  3. Το ίδιο πρόβλημα και με μενα,.Από τις 21/11 έχει αναχωρήσει από Ουγγαρία και ακόμα να εμφανιστει στα ΕΛΤΑ.Και με τα πόδια να ερχόταν θα είχε φτάσει.Πάντα μιλάω για Gearbest EU Warehouse-Hungary post.
  4. johnred7

    Doogee X5 pro

    Panos74 δοκίμασε το TrackChecker...το βάζεις να ξεκινάει αυτόματα και κάθε φορά που υπάρχει δραστηριότητα της παραγγελίας σε ενημερώνει στα notifications....
  5. Περίπου στα 10€ ,με tracking number και χρόνος παράδοσης 7-10 μέρες.
  6. Μόνο για να μην χάσεις τα αρχεία σου...
  7. Δεν είναι συνδεδεμένη με PayPal, όσον αφορά το gearbest που έκανα παραγγελίες στον τρόπο πληρωμής επιλεγεις την MasterCard ( moneysafe MasterCard) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την επιλεγεις ως πιστωτική ...mastercard
  8. Moneysafe... Περνάει παντού! Gearbest κλπ... 8€ αγορά ή κάρτα και φόρτωμα μετά...
  9. http://www.honorbuy.com/233-xiaomi-redmi-2-pink-color-4g-lte-dual-sim-1gb-ram-8gb-rom-snapdragon-410-quad-core-47inch-ips-miui6-smartphone.html ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είσαι...
  10. Καλησπέρα,με ποιον τρόπο θα κανείς την αγορά στο εξωτερικό? Money safe?
  11. Xiaomi,σε ,2 χρόνια το πολύ θα είναι παγκοσμίως γνωστη.Ηδη στην Κίνα ξεπέρασε σε πωλησεις τη Samsung...
  12. Στα τηλέφωνα θα μπορούσε αντάξια να συμπεριληφθεί το MI3 ,MI4 της xiaomi καθώς καο για ταμπλετ το Mi Pad της ιδιας εταιρείας.
  13. Πολύ καλη εφαρμογή.Μονο και μονο οτι προσθέτονται συνεχώς κανάλια ,αξίζει!
  14. εγω εχω παραγγειλει απο http://www.dhgate.com , http://www.chinavasion.com και ολα καλα. αλλα δυο αλλα οχι δοκιμασμενα http://www.shopkaka.com , http://www.lightinthebox.com . παντως παιδια αν δεν εχει paypal εννοειται μακρια ! ειναι πονηρες οι μερες πλεον . στο http://www.chinavasion.com ειμαι πελατης , εχω παραγγειλει πολλα πραγματα και τιποτα μεχρι τωρα δεν εχει βγει σκαρτο . --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  15. thanks πολυ καλο προγραμμα πλοηγησης
×
×
  • Create New...