Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο σημαινει οτι σκαναραν το αντικειμενο για να παει σε καποιο προορισμο αλλα εγινε λαθος σκαναρισμα,οποτε ο διακινητης κανει ακυρωση του σκαναρισματος και θα το σκαναρει στην σωστη αποστολη ωστε να παει στο σωστο σημειο.

nai, aλλα κανονοκα δεν θα επρεπε να ελεγε παλι "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ" ωστε να το στειλουν στο σωστο ταχυδρομειο???

λιγο υπομονη ακομα και πιστευωμεσα στην ευδομαδα να το παραλαβω εφοσων δεν ειναι σοβαρο αυτο το θεμα.

Ας καμαρωσουμε για αλλη μια φορα τα ΕΛΤΑ μας και ας προσπαθουν να μας πεισουν για δρακους οτι αργει η Singapore Post:

δεμα 1ο:

2015-04-24 15:07

Despatched to overseas (Country code: GR)

2015-04-22 15:07

Received from Customer

κι εχει μεινει εκει το status του

δεμα 2ο:

2015-05-16 08:47

K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2015-05-16 07:53

Arrived at overseas (Country code: GR)

2015-04-30 11:10

Despatched to overseas (Country code: GR)

2015-04-28 11:10

Received from Customer

βλεπουμε δηλαδη οτι:

το 1ο δεμα παραληφθηκε απο την SΡ 22-04, εφυγε για Ελλαδα 24-04 και εκτοτε καπου καθεται μεσα σε ενα σακο.

το 20 δεμα παραληφθηκε απο την SP 28-04, εφυγε για Ελλαδα 30-04 και 16-05 σκαναριστηκε στο αεροδρομιο.

Edited by impreza_sti
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Δεν ξερω ποιος ευθυνεται για τις καθυστερησεις, ελτα ή sg, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι με το να κατηγορουμε τα ελτα χωρις να εχουμε αποδειξεις για το τι ακριβως συμβαινει με τα δεματα με sg post, δινουμε πατημα στα κινεζομαγαζα να κανουν το ιδιο. Για παραδειγμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6130350

Επομενως, οπως την κοβω την δουλεια για οποιεσδηποτε καθυστερησεις και προβληματα που δημιουργουνται, αντι τα κινεζομαγαζα να το ψαξουν λιγο μηπως ειναι προβλημα της sg post και των ενδιαμεσων σταθμων που χρησιμοποιει για να φτασουν τα δεματα ελλαδα, θα βρουν τη δικαιολογια καραμελα οτι για ολα φταινε τα ελτα.

Edited by impreza_sti
The day is my enemy, the night my friend

Δεν ξερω ποιος ευθυνεται για τις καθυστερησεις, ελτα ή sg, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι με το να κατηγορουμε τα ελτα χωρις να εχουμε αποδειξεις για το τι ακριβως συμβαινει με τα δεματα με sg post, δινουμε πατημα στα κινεζομαγαζα να κανουν το ιδιο. Για παραδειγμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6130350

Επομενως, οπως την κοβω την δουλεια για οποιεσδηποτε καθυστερησεις και προβληματα που δημιουργουνται, αντι τα κινεζομαγαζα να το ψαξουν λιγο μηπως ειναι προβλημα της sg post και των ενδιαμεσων σταθμων που χρησιμοποιει για να φτασουν τα δεματα ελλαδα, θα βρουν τη δικαιολογια καραμελα οτι για ολα φταινε τα ελτα.

Εγω παντως που ζητησα στοιχεια απο το site που παρηγγειλα γιατι αργει το δέμα μου, εστειλαν mail στην singapore post και απο εκει τους απαντησαν πως ειναι ελλαδα και δεν εχει ανοιχτει ακομα ο σακος. Ετσι λενε (δεν ειμαι σιγουρος οτι οντως εστειλαν mail) , τωρα τι ισχυει κανεις δεν ξερει. Το μονο που ξερω εγω ειναι οτι με dispatched to overseas 17/04 ενα μηνα μετα ακομη δεν εχω παραλαβει. Dispute για καλο και για κακο και βλεπουμε.

Edited by impreza_sti

Εγω παντως που ζητησα στοιχεια απο το site που παρηγγειλα γιατι αργει το δέμα μου, εστειλαν mail στην singapore post και απο εκει τους απαντησαν πως ειναι ελλαδα και δεν εχει ανοιχτει ακομα ο σακος. Ετσι λενε (δεν ειμαι σιγουρος οτι οντως εστειλαν mail) , τωρα τι ισχυει κανεις δεν ξερει. Το μονο που ξερω εγω ειναι οτι με dispatched to overseas 17/04 ενα μηνα μετα ακομη δεν εχω παραλαβει. Dispute για καλο και για κακο και βλεπουμε.

Σε καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι ειναι νωρίς για dispute δεδομένου οτι ξέρεις ότι υπάρχουν καθυστερήσεις αυτή την περίοδο. Άλλωστε και υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένας μήνας δεν είναι μεγάλο διάστημα. Οποιος και νά φταίει, μη χάσεις το δικαίωμα για dispute, σκέψου ότι μόνο μια φορά μπορείς να το κανείς και είσαι ακάλυπτος αν το χρειαστείς αργότερα.

Καλησπέρα,μου ήρθε σήμερα ειδοποιητήριο για ενα δέμα απο Κίνα ενώ ήμουν μεσα στο σπιτι(γιατι δεν χτυπησε κουδουνι ενας θεος ξέρει) ,υπαρχει περίπτωση να μπορεσω να το παραλαβω σήμερα και οχι αυριο;

Καλησπέρα,μου ήρθε σήμερα ειδοποιητήριο για ενα δέμα απο Κίνα ενώ ήμουν μεσα στο σπιτι(γιατι δεν χτυπησε κουδουνι ενας θεος ξέρει) ,υπαρχει περίπτωση να μπορεσω να το παραλαβω σήμερα και οχι αυριο;

Ετσι κανουν αφηνουν το ειδοποιητηριο και πας την επομενη να το παραλαβεις με ταυτοτητα.

Οχι δε μπορεις σημερα και αν προσεξεις γραφει πανω : Eπιδοση την επομενη

Σήμερα μπορείς να το πάρεις μόνο από το Κέντρο διαλογής της περιοχής σου. Αν στο δώσουν βέβαια, εξαρτάται τι ώρα θα πας και σε τι φάση θα τους πετύχεις.

Ετσι κανουν αφηνουν το ειδοποιητηριο και πας την επομενη να το παραλαβεις με ταυτοτητα.

Δεν είναι ο κανόνας αυτός, σε αρκετές περιπτώσεις το παραδίδει κανονικα ο ταχυδρόμος.

Δεν είναι ο κανόνας αυτός, σε αρκετές περιπτώσεις το παραδίδει κανονικα ο ταχυδρόμος.

Έτσι ακριβως, ειδικα αν είναι μικροδεμα. Αν είναι μεγαλο οκ, παει ταχυδρομείο.

Αν για μικροδεματα συστημένα (η και γενικά συστημενη αλληλογραφια) σας αφήνουν απλα ειδοποίηση χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να τα εχουν μαζι και να χτυπησουν κουδούνι...κάντε οτι εκανα. Επικοινωνησα με τη διανομή που είναι υπεύθυνη για την περιοχή μου, συνομιλησα με τον προϊστάμενο...του ανεφερα πως ο κανονισμός ταχυδρομειων περιγράφει ξεκάθαρα οτι για συστημμενο μικροδεμα η αλληλογραφία ο ταχυδρόμος το εχει μαζι και χτυπάει κουδούνι και πως αν συνεχισει ο ταχυδρόμος να μου αφήνει απλα ειδοποιηση θα του κάνω καταγγελία. Μου λέει πως "όχι, δεν χρειάζεται, θα του μιλήσω εγώ". Αφήνω να περάσει ένας μήνας...το ίδιο βιολί. Μιλάω με το διευθυντή όλης της περιφέρειας και μετα ξαναπερνω τον προϊστάμενο της διανομής μου.."κοιτα να δεις, είμαι ο τάδε, είπες θα μιλησεις στον ταχυδρόμο, αλλά τα ίδια συνεχίζουν...μιλησα με το διευθυντή της περιφερειας και έρχομαι να κάνω καταγγελία και για τον ταχυδρόμο και για σένα". Δεν χρειάστηκε να πάω, απο εκείνη τη μέρα και μετα ο ταχυδρόμος μου χτυπάει το κουδούνι ακόμα και για μη συστημενα μικροδεματα!!!

Edited by Ergaleios
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Για οσους δεν το εχουν δει, εχουν ενδιαφερον οι πληροφοριες που παρεχει το παρακατω ποστ σε διπλανο νημα, οπου κατα τη γνωμη μου σε καποιο βαθμο μπορει να εξηγησει τις καθυστερησεις σε καποια δεματα της sg post. Απο αυτα που καταλαβαινω, σημαντικο ρολο στις καθυστερησεις παιζουν οι ενδιαμεσοι σταθμοι που χρησιμοποιει η sg post για να ερθει το δεμα ελλαδα. Πολλα δεματα απο οτι φαινεται αραζουν οχι μονο στη τουρκια, αλλα και στη ρωσια για βοτκα. Απο το συγκεκριμενο παραδειγμα, αν και δεν μπορει να βγαλει κανεις ασφαλη συμπερασματα, αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι δεν φταινε παντα τα ελτα για τις καθυστερησεις δεματων απο κινα, αλλα ειναι γενικοτερο το θεμα και παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο οπως ποιος ειναι ο ενδιαμεσος σταθμος. Οποτε ας μην ειμαστε απολυτοι οταν λεμε για το ποιος ευθυνεται για τις καθυστερησεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6131153

Edited by zananiro

Διαγράφηκαν ποστ. Είναι γνωστό ότι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν επιτρέπονται οπότε παρακαλώ φροντίστε να μην συνεχιστούν. Επίσης θα παρακαλέσω όταν αναφερόμαστε σε πρόσωπα-εταιρείες να είμαστε σοβαροί και να αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε εκφράσεις που προσβάλουν. Μπορούμε, και πρέπει, να εκφράζουμε την άποψη μας ή την δυσαρέσκεια μας με κόσμιο τρόπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 11-04-2015 14:33 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 18-05-2015 16:24 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πού είναι το αστείο; Πολλά παιδιά με την ίδια ημερομηνία παραλαμβάνουν αυτές τις ημέρες.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

State Date Time Area

ITEMS IN PACKING 30-04-2015 11:20 SINGAPORE

ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 17-05-2015 08:38 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 18-05-2015 14:37 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

ITEM ARR M.D. KERATSINIOU 19-05-2015 06:50 M.D. KERATSINIOU

ITEM TO BE DELIVERED 19-05-2015 08:42 M.D. KERATSINIOU

Εξαιρετικη ταχύτητα από τα ΕΛΤΑ!

σχετικά με τα registered πακέτα εκτός Ε.Ε. , ειναι φυσιολογικό να καθυστερούν πάνω από μήνα?

Η καθυστέρηση οφείλετε αποκλειστικά στα πακέτα από Κίνα. Έχω κάνει αγορές από διαφορά μέρη του κόσμου και συνήθως μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ έχω παραλάβει. Αυτό με τους κινέζους ειναι το κάτι άλλο.

Η καθυστέρηση οφείλετε αποκλειστικά στα πακέτα από Κίνα. Έχω κάνει αγορές από διαφορά μέρη του κόσμου και συνήθως μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ έχω παραλάβει. Αυτό με τους κινέζους ειναι το κάτι άλλο.

όχι δεν είναι από Κίνα, άρα κάτι άλλο παίζει, ευχαριστώ πάντως.

Καλησπερα ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω μια παραγελια απο κινα σημερα μου εβγαλε οτι ειναι στο κέντρο διαλογης στην αθηνα όμως υπαρχει καπιο θεμα ? Και σε ποσο καιρο περιπου θα ειναι εδω ? Ευχαριστω

καλησπερα, αν γνωριθζει καποιος να μου απαντησει θα το εκτιμουσα, περιμενω ενα δεμα να ερθει απο Κινα, αγορα 24/4, οκωδικος αποστολης μεχρι χθες ελεγε οτι απο τις 1/5 αποστελετε στην Ελλαδα, και σημερα γραφει οτι εφτασε. στην σελιδα τον ΕΛΤΑ εγραψε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" και μετα απο τρια λεπτα "ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ". τι σημαινει ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ???? οτι το σταματησαν στο τελωνιο??? αν δεν κανω λαθος οταν λεει κλεισιμο νομιζω ενωει οτι το δεμα παραληυθηκε απο μια υποισερια και ειναι ετοιμο να διακινηθει για τον επομενο προορισμο, το ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ομως τι σημαινει, μηπως θα εχω προβλημα??

Αυτο λεει το σαιτ τον ΕΛΤΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-04-2015 14:41 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 17-05-2015 09:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 17-05-2015 09:36 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

νεες εξελιξεις, σημερα βρηκα εξω απο την κολικατοικια, ειδοποιητηρειο οτι ηρθε ο ταχυδρομος, το παραξενω οτι μαλλον δεν χτυπισε το κουδουνι, ημασταν δυο ατομα μεσα, αποκλειεται να μην το ακουσε κανεις, αναρωτιεμαι ειναι ευκολοτερο και πιο λειτουργικο να κουβαλαει τα δεματα μαζι του περα δωθε απο το να χτυπισει το κουδουνι να δει αν ειναι καποιος μεσα να το παραδωσει???, τελος παντον, αυριο θα π[αω να το παρω απο τα ελτα. ακομη το χαρτι το βρηκα στις 9:30 ενω στο σαιτ λέει οτι παραδωθηκε στις 10:59 αλλα δεν με βρηκε, χαχα

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-04-2015 14:41 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16-05-2015 07:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 17-05-2015 09:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ 17-05-2015 09:36 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 18-05-2015 04:59 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10 19-05-2015 06:34 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 19-05-2015 08:04 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 19-05-2015 10:59 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10 19-05-2015 12:14 Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

νεες εξελιξεις, σημερα βρηκα εξω απο την κολικατοικια, ειδοποιητηρειο οτι ηρθε ο ταχυδρομος, το παραξενω οτι μαλλον δεν χτυπισε το κουδουνι, ημασταν δυο ατομα μεσα, αποκλειεται να μην το ακουσε κανεις, αναρωτιεμαι ειναι ευκολοτερο και πιο λειτουργικο να κουβαλαει τα δεματα μαζι του περα δωθε απο το να χτυπισει το κουδουνι να δει αν ειναι καποιος μεσα να το παραδωσει???, τελος παντον, αυριο θα π[αω να το παρω απο τα ελτα. ακομη το χαρτι το βρηκα στις 9:30 ενω στο σαιτ λέει οτι παραδωθηκε στις 10:59 αλλα δεν με βρηκε, χαχα

ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ29-04-201514:41ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ16-05-201507:40ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)17-05-201509:33Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ17-05-201509:36Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ18-05-201504:59ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 1019-05-201506:34Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ19-05-201508:04Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ19-05-201510:59Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 1019-05-201512:14Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

Σύμφωνα μ' αυτό που διαβάζω, η αποστολή δείχνει να 'χει παραδοθεί! Δε γράφει ότι είναι ειδοποιημένο! Μίλησες με το κατάστημα και σου είπα ότι είναι εκεί; Μήπως το σκάναρε λάθος ο ταχυδρόμος;

Σύμφωνα μ' αυτό που διαβάζω, η αποστολή δείχνει να 'χει παραδοθεί! Δε γράφει ότι είναι ειδοποιημένο! Μίλησες με το κατάστημα και σου είπα ότι είναι εκεί; Μήπως το σκάναρε λάθος ο ταχυδρόμος;

δεν παραδοθηκε, ειναι στο κ.μ.δ. αθηνας 10. Θα πας να το παρεις απο εκει.

With great power, comes great responsibility...

δεν παραδοθηκε, ειναι στο κ.μ.δ. αθηνας 10. Θα πας να το παρεις απο εκει.

Προφανώς τότε το σκάναρε λάθος ο ταχυδρόμος! Έτσι γράφει κανονικά όταν μια αποστολή εχει παραδοθεί, γι' αυτό ρωτάω το φίλο.

γραφει "παραδωθηκε-χωρις στοιχειο παραδωσης" δλδ δεν παρελαβα το δεμα, μου παραδωθηκε ειδοποιηση, πηγα στα ελτα και μου ειπαν πως αυριο να παω να το παραλαβω απο εκει, ή αν δεις τον ταχυδρομο στον δρομο , μου ειπαν δειξε του ταυτοτητα και θα στο δωσει, χαχαχα, ειπα να εψαχνα την περιοχη για τονμ ταχυδρομνο αλλα υπομονη και μια μερα. απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν χτυπησε το κουδουνι και κανει το δεμα βολτες!!!

γραφει "παραδωθηκε-χωρις στοιχειο παραδωσης" δλδ δεν παρελαβα το δεμα, μου παραδωθηκε ειδοποιηση, πηγα στα ελτα και μου ειπαν πως αυριο να παω να το παραλαβω απο εκει, ή αν δεις τον ταχυδρομο στον δρομο , μου ειπαν δειξε του ταυτοτητα και θα στο δωσει, χαχαχα, ειπα να εψαχνα την περιοχη για τονμ ταχυδρομνο αλλα υπομονη και μια μερα. απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν χτυπησε το κουδουνι και κανει το δεμα βολτες!!!

Αυτο ειναι!!! θα κυνηγαμε τους ταχυδρομους στα σοκακια!!!!! ταχυδρομε στασου!!! πακετο απο κινα περιμενω!!!!

With great power, comes great responsibility...