Jump to content

xhumbas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xhumbas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

xhumbas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, δεν βρήκα αλλο θέμα με το τηλέφωνο μου κει αποφάσισα να ανοίξω νέο θέμα. Εχω το Samsung A40, πριν κάτι μήνες έχω πάει κάνα δυo στικάκια usb 2 σε 1, δλδ από την μια πλευρά είναι κανονικό usb και από την άλλη είναι usb c, που συνδέεται στο κινητό, όταν τα πήρα συνδέονταν στο κινητό μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα, έκτοτε δεν τα χαροποίησα πάλι (από τον Μάιο), πάω προχθές να τα συνδέσω και και βγάζει μνμ στο κινητό, πάνω στη μπάρα "μονάδα usb συνδέθηκε" και αμέσως μετά από 1-2 δευτερόλεπτα, "μονάδα usb αποσυνδεθηκε". Αυτό το κάνει και με τα δύο στικακια. Το παράξενο είναι ότι και όταν βγάλω το στικακι συνεχίζει να βγάζει το μνμ, σαν να έχει κολλήσει. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει και πως μπορώ να το διορθώσω αυτό?
  2. Έχει περάσει κανείς την gcam? Ξέρει κανείς τη διαδικασία εγκατάστασης και από πόυ τη κατεβάζουμε?
  3. Που το βρήκες αυτό, στη εφαρμογή που χρησιμοποιώ εγώ δεν λέει τέτοια. Δλδ αν μπεις σε οποιαδήποτε από αυτές μέσο μπροουσερ χρεώνει από τα κανονικά.
  4. Καλησπέρα, πάμε μία προσφορά των social pass, ξέρει κανείς όμως ποιες εφαρμογές περιλαμβάνει αυτό γιατί μέχρι τώρα έχω ξοδέψει γύρω στα 20 μεγκαμπάιτ από τό social pass και τα υπόλοιπα 500 που είναι για όλα τα άλλα.
  5. Είναι μπέρδεμα. Δεν έχω υπόλοιπα mb μέσα γιατί τα τελείωσα πριν 20 μέρες, δεν ξέρω όμως ποτέ λήγει η προσφορά μου, το πακέτο το έχω ενεργοποιήσει στις 24 του μήνα, αλλά πριν 3 μήνες δεν ανανεώθηκε αυτόματα, μετά από λίγες μέρες έκανα τα παράπονα στην εταιρία και το έφτιαξαν 10 μέρες αργότερα, το 1gb μπήκε στις 4 του μήνα.Από τότε όμως μου έμπαιναν δύο φορές, και στις 24 και στις 4 από 1gb. Πότε λήγει άραγε η προσφορά μου?? Δεν θέλω να βάλω άλλη κάρτα τώρα και ναζ δοκιμάσω, πριν 4 μερες έβαλα, γιατί για κάποιον περίεργο λόγο ότι λεφτά μένουν μέσα κάπως ξοδεύονται και επιπλέων θέλω βάζω κάρτα κάθε δύο μήνες, λίγο πριν λήξουν τα λεφτά.
  6. Ξέρει κανείς αν είναι ακόμα ενεργή η προσφορά με τα 8 ευρώ για 8 μήνες για το ίντερνετ? Μέχρι χθες έστελνα μνμ και μου έλεγε ότι είναι ήδη ενεργή, σήμερα μου λέει ότι η προσφορά έληξε. Να προσθέσω ότι δεν έχω λεφτά μέσα, μήπως το λέει για αυτό το λόγο, επειδή δεν αρκουν τα λεφτά? Ή αν βάλω κάρτα θα ενεργοποιηθεί?
  7. "H AΠOKΛEIΣTIKH DATA ΠPOΣΦOPA EINAI HΔH ENEPΓH." Έστειλα σήμερα μνμ και μου ήρθε αυτό. Ξέρει κανείς τί σημαίνει? Να διευκρινίσω πως δεν έχω λεφτά μέσα για τν αγορά, απλά έστειλα το μνμ να δω αν άνοιξε η προσφορά, τώρα όμως μπερδεύτηκα, χθες αγόρασα ήδη πακέτο δεν θέλω να βάλω πάλι λεφτά και αν δεν μπορώ να πάρω τη πρόσφορα να μείνουν μετά τα λεφτά.
  8. Για να χρησιμοποιήσεις τα πακέτα θα πρέπει να έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον 0.01€ . Ακόμα και αν δεν χάθηκαν τα λεφτά λόγο 60 ημερών αλλά τα χρησιμοποίησες και έχεις ακόμα λεπτά και mb από πακέτο δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις, εφόσον δεν έχεις ούτε ένα cent στο υπόλοιπο του λογαριασμού σου!
  9. Ναι εσύ δεν μπορείς να δεις τι λεφτά έχει, αυτοί όμως μπορούν, έχει ενεργοποιημένα πακέτα mb και με το που βάζεις κάρτα ενεργοποιούνται, αλλά και πάλι θα πρέπει να βάζεις κάρτα ανά τακτά χρονικά διαστήματα γιατί ο αριθμός θα κλείσει όπως όλοι οι αριθμοί, και αυτά τα διαστήματα δεν είναι 1 χρονος. Βέβαια όποιος έχει μπορεί να κάνει το πείραμα και να δει κάθε πόσο χρειάζεται κάρτα.
  10. Πολλά λέγονται παραπάνω, στην ερώτηση σου. Τα πιο πολλά αναληθή, όχι εκ προθέσεως αλλά λόγο έλλειψης γνώσεων. Λοιπόν, για να μπει το 1gb χρειάζεται να έχει υπόλοιπο το τηλ, έστω και 0,01€, πήραν βάλεις κάρτα ισχύει πλέων για δύο μήνες + έναν επειδή έχει μπει ήδη και τον τρίτο μήνα η προσφορά. Παντός ακόμα ισχύει το κάρτα κάθε 6 μήνες. Η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση είναι, να περιμένεις χωρίς να βάλεις κάρτα, ακόμα να έχεις το νου σου πήραν δεν θα μπουν τα gb θα πρεπει να βάλεις κάρτα
  11. Τώρα μου εμφανίστηκαν τα παραπάνω μνμ, και τα διάβασα. Από το κακό στο χειρότερο πάμε. Σε όλη την Ευρώπη οι τιμές πέφτουν Και εγώ ανεβαίνουν συνεχώς. Μάλλον ότι χάσανε οι εταιρίες από την κατάργηση του ρομινγκ θα τα βγάλουν ανεβάζοντας την τιμή των πακέτων, θέλουν να βάζεις πάνω από 10€ τον μήνα κάθε τηλέφωνο οδούς να έχεις και ίντερνετ και ομιλία. Πάλι οι πολλοί την πληρώνουν δλδ την νύφη, επωφελήθηκαν όσοι ταξιδεύουν και χρεώνονται οι πολλοί που μένουν εδώ. Πιστεύω πως δίνουν πράγματα που δεν χρειάζεται ο κόσμος απλά για να ανεβάσουν την τιμή των πακέτων. Δλδ αν κάποιος θέλει λιγότερα λεπτά ομιλίας από αυτά που δίνουν τα πακέτα θα αναγκαστεί να αγοράσει με παραπάνω λεπτά και λεφτά. Είναι σαν να θύρες να αγοράσεις ποδήλατο για την μετακίνηση και να σε αναγκάζουν να αγοράσεις φορτηγό.
  12. Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν έχει προβλήμα CU app? Πάω να ενεργοποιήσω πακέτα και έχει μόνο 3, χθες το βράδυ ήταν δύο των 8€ και ένα των 7€, σήμερα το πρωί άλλαξαν και έγιναν 8,5€ τα δυο από 8€. Αν καλέσω το 1252 έχει όλα τα πακέτα, ακόμα και αυτά των 6€ που με ενδιαφέρουν αλλά δεν δίνει το μπόνους όπως όταν το ενεργοποιεις από την εφαρμογή. Στο ένα πακέτο των 8,5€ και σε αυτό τον 7€ δίνει ακριβώς τα ίδια λεπτά από 300' για όλους και 300' για cu και 100' για όλους από το μπόνους. Από τρεις λογαριασμούς που μπήκα τα ίδια δείχνει.
  13. Καλησπέρα, έχω και εγώ μια ερώτηση, που δε βρήκα απάντηση στον φίλο μου τον γοογλη. Έχω ένα tv box συνδεμένο σε τηλεόραση, και θέλω να χρησιμοποιώ το Skype, δλδ ο συνομιλητής να εμφανίζετε στη τηλεόραση. Και έτσι χρειάζομαι να συνδέσω μια κάμερα στο tv box ώστε να μπορεί να με βλέπει και να με ακούει και αυτός. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? Υπάρχει δλδ κάμερα να συνδεθεί στο τιβί μποξ και να λειτουργεί σωστά? Έχει κάνει κάνεις κάποια τέτοια απόπειρα?
  14. Και στην Vodafone Cu αν κάνεις ανανέωση ον λαιν από την εφαρμογή σου δίνει τη επιλογή να βάλεις καρτα των 5 ευρώ.
  15. Ενημέρωση: έστειλα μήνυμα για την προσφορά μετά 8g/8€ για τους επόμενους οχτώ μήνες χωρίς να μου έχει έρθει δεύτερο SMS από τη στιγμή που μου έληξε το προγούμενο πακέτο και σήμερα ενεργοποιήθηκε.
×
×
  • Create New...