Chryssostomos Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Στις τόσες παραγγελίες που έχω κάνει από την Κίνα,δεν είχα θέμα,και από την εμπειρία μου όταν εργάστηκα ένα φεγγάρι στα Ελτα,την δουλειά θα στην κάνει η ο ταχυδρόμος,η θα έχει γίνει από πριν φτάσει στα ελτά.Άκρη θα βρεις δύσκολα αν δε κινηθείς νομικά φυσικά.Το θέμα είναι όταν παραλαμβάνουμε το πακέτο...Οι Κινέζοι ρε παιδιά τα έχουν χιλιοσφραγισμένα τα δέματα τους.Δε κάνει μπαμ ότι έχει παραβιαστεί;;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Σωστό,μήπως ρε παιδιά καναν τη βλακεία οι κινέζοι; Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr_God Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για το ταχυδρομείο του Πειραιά, δεν ξέρω τι έγινε πριν 8 χρόνια, αλλά τώρα είναι μακράν το αυστηρότερο. Αυτό μπορεί να είναι πολύ εκνευριστικό όταν πας να στείλεις εσύ δέμα, διότι δεν δέχονται καν να παραλάβουν αν δεν είναι τυλιγμένο σε χαρτί συσκευασίας ή αν το κουτί έχει έστω κι ένα λογότυπο πάνω, που είναι γελοίο, αλλά 4 χρόνια τώρα παραλαμβάνω κατ'ελάχιστο 3 δέματα την εβδομάδα κι δεν έχει χαθεί ποτέ ούτε ένα, απλό ή συστημένο. Εκτός αυτού, τα συστημένα που παραλαμβάνω από το κατάστημα, οι ίδιοι μου δίνουν μαχαιράκι να τα ανοίξω κατά την παραλαβή και να τα ελένξω. Απλό δέμα να χαθεί, άντε κι έγινε. Το έχασαν, το έκλεψαν, το έφαγαν, κάτι. Συστημένο που φαίνεται ακριβώς που έχει εισαχθεί τελευταία φορά, με τίποτα. Εκτός του ότι φαίνεται ακριβώς που ήταν όταν χάθηκε και για πλάκα βρίσκεται ο υπαίτιος, είναι αυτόματα ασφαλισμένο για την ελάχιστη αποζημίωση, αλλά και ο καταστηματάρχης υποχρεούται να σε αποζημιώσει πλήρως από την στιγμή που δεν παρέλαβες. Μην τα ρίχνετε όλα στα ΕΛΤΑ, κι εμένα μου έχει έρθει δέμα που ήταν π.χ. 1 μπαταρία μέσα αντί για 2 και δεν την είχε βάλει ο Κινέζος, την έστειλε μόνη της μετά. Κι αν όπως λένε μερικοί το δέμα δείχνει ανοιγμένο (μην τρελαθούμε, φαίνεται), ζητάς να το ανοίξεις εκεί πριν υπογράψεις ή δεν παραλαμβάνεις καν. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται κι έχουν απόλυτο δίκιο. Για κάντε καμία στροφή στο Aliexpress λέω γω, που δεν παίρνει καν χρήματα το κατάστημα πριν παραδοθεί το δέμα, να δείτε πως δεν θα "χάνεται" τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) το δεμα μου ναι μεν εχει φτασει 1 του μηνα στο ελ βελ, ναι μεν το συστημα γραφει οτι εχει προωθηθει στη περιοχη μου, Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 Τόπος Σάρωσης: ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΘ (ΑΘ 14) (Δ) Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Κατάσταση Επίδοσης: Αλλα σημερα πριν λιγο, μου ειπαν στα ΕΛΤΑ οτι γυρναει στα κεντρικα.... εννοειται οτι ουτε σημερα, ουτε χθες, ουτε προχθες υπηρχε καποια ειδοποιηση, απο την αλλη χθες - σημερα πηγαινω στο ταχυδρομειο και το ψαχνω αλλα δεν το εχουν. Το εχουν καποιοι καπου στο κεντρικο καταστημα διανομης σαν επιστροφη!!! Τωρα γιατι εμενα ολα αυτα μου φαινονται καρα-υποπτα? τελικα παει το κινητακι μου :blink: παρολα αυτα, δεν μπορω να το χωνεψω οτι ο κινεζος εχει φαει τοσο πολυ ρυζι, για να τυπωσει στο χαρτι που κολλησε πανω στο πακετο, την διευθυνση και να εσβησε το ονομα....οπως μου ειπε ο ταχυδρομος, δεν ειχε πανω το πακετο ονομα παραληπτη (γιατι παει ολο πακετο μαζι στην εκτυπωση) Εκτιμω οτι υπαρχει πιθανοτητα ελληνικου δακτυλου και δεν θα παραξενευτω αν μαθω οτι ο κινεζος βρηκε μεσα στο κουτι μονο καλωδια αντε και καμια μπαταρια.... :ninja: Edited June 5, 2013 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) παρακαλω ο moderator που εκανε συγχωνευση το θεμα-ποστ με τιτλο ΚΛΟΠΕΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ (ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΤ) ΑΠΟ ΚΙΝΑ σε ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα να το ξανα επαναφερει στην αρχικη του κατασταση. το θεμα μπηκε με σκοπο να το δουν οσοι εχουν παρομοιο προβλημα και να γραψουν τα στοιχεια τους για να ξεκινησει η καταγγελεια και η αναθεση του σε δικηγορο.. με την συγχωνευση του θεματος το θεμα θα θαφτει οπως εχει γινει ηδη καπου στην 30κατι σελιδα με σκοπο να μην καθησει καποιος να διαβασει τισ 30κατι σελιδες και να καταλαβει το σκοπο του. οπως και δεν εχει καμια σχεση το θεμα που δημιουργησα με το αν σε καποιον καθυστερησε η ποσες μερες 8α του κανει για να φτασει. το θεμα αφορα μονο ΚΛΟΠΕΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ (ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΤ) ΑΠΟ ΚΙΝΑ και στην πορεια του θεματος να δημιουργηθει μια συζητηση απο εμας που το παθαμε με το τι να προσεξουν οι επομενοι παραληπτες.. ευχαριστω προκαταβολικα και αναμενω για την αποκατασταση του θεματος. ωστε να συνεχιστει ετσι οπως πρεπει.:):) Edited June 5, 2013 by duck Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 να το ξανα επαναφερει στην αρχικη του κατασταση. εννοεις να το κανει split φανταζομαι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 εννοεις να το κανει split φανταζομαι ε? χε χε ναι ακριβως....:):) Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 καλησπερα σας,θα μπορουσε καποιος που ξερει να μου πει αν μπορω να στειλω ενα αντικειμενο που ζυγιζει λιγοτερα απο 2 κιλα σαν επιστολη και οχι σαν δεμα απο τα ελτα???? Μπορεις να το στειλεις με φτηνοτερο τιμολογιο και επισης συστημενο με μικρη επιβαρυνση. Ουσιαστικα σαν επιστολη μεταφερεται. Πανω απο 2 κιλα υποχρεωτικα σαν δεμα με διπλασιο κοστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Όντως κάτι φορές με το να είναι όλα στο ίδιο τσουβάλι, δημιουργείται πρόβλημα. Από πάνω ο ένας λέει για π.χ. κλοπές, ο άλλος από κάτω ρωτάει για τις χρεώσεις της ΕΛΤΑ καρτοκινητης, ο άλλος για τον διαγωνισμό που τρέχει τώρα κλπ.. Παραδείγματα λέω... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 χε χε ναι ακριβως....:):) οπως βλεπεις ομως το θεμα μπλεκεται.... εχει και κιλα μεσα ;) εγω εμπλεκομαι στην υποθεση που φτιαχνεται η μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 και επισης επειδη βλεπω τις παραπανω συζητησεις να πω πως ολα γινοναι με tracking number. και πως δεν ζητηθηκε απο τον κινεζο να το στειλει ως δωρο. επισης το ολο προβλημα με το που ακριβως ανοιγονται τα δεματα στην προκειμενη περιπτωση δεν γινεται στα ελτα πειραια.. δεν θελω να πω παραπανω για το θεμα μιας και δεν καθομαστε με σταυρωμενα χερια... και μιλαμε για δικηγορους καποια στοιχεια με το που ακριβως γινεται η ''δουλεια'' θα τα μαθετε με το που ξεκινησει ο δικηγορος την διαδικασια.. ευελπιστω για ολους μας να πιαστει ο ενοχος μιας εγω και ο papashark προσπαθουμε για να προστατεψουμε και τους υπολοιπους που θα παραγγειλουν απο κινα.. οπως και να μην μπει η ελλαδα σε black list απο κινα.. σκεφτειτε πως αν ηδη απο 4 παραγγελειες που καναμε 4 διαφορετικα ατομα απο το συγκεκριμενο σιτε δεν του πηγαν οι 2 μιλαμε για 50% απωλεια.. αρα γιατι αυτος ο ανθρωπος (κινεζος) να ξανα στειλει Ελλαδα..?? να ευχεσθε να τον πιασουμε λοιπον αυτον που το κανει.. μιας και οι ανθρωποι του ταχυδρομειου απεξω απεξω παραδεχονται πως απο καπου στα ελτα γινεται αυτο . και οσοι μπορειτε βοηθηστε να μαζευτουμε .. οσοι εχετε παθει κατι αναλογο παρακαλω.. στην ουσια με το μαζευτουμε πολλα ατομα ..φαινεται πως γινεται κατ εξακολουθηση και ετσι η αστυνομια και ο εισαγγελεας δεν θα μπορει να κανει κατι αλλο απο το να ασχοληθει με την υποθεση..!:mad::mad: Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Όντως κάτι φορές με το να είναι όλα στο ίδιο τσουβάλι, δημιουργείται πρόβλημα. Από πάνω ο ένας λέει για π.χ. κλοπές, ο άλλος από κάτω ρωτάει για τις χρεώσεις της ΕΛΤΑ καρτοκινητης, ο άλλος για τον διαγωνισμό που τρέχει τώρα κλπ.. Παραδείγματα λέω... ακριβως αυτο εννοω.. επειδη μιλαμε για ξεχωριστα πραγματα.. αλλο αποριες με καθυστερησεις και αλλο καθαρα κλοπες. θα βαριεται να διαβασει κ καποιος και θα μπερδευτει.. ελπιζω να το δουν τα παιδια και να το φτιαξουν συντομα.. Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 οπως βλεπεις ομως το θεμα μπλεκεται.... εχει και κιλα μεσα ;) εγω εμπλεκομαι στην υποθεση που φτιαχνεται η μπα? εσυ ελπιζω να μην εμπλακεις στην υποθεση που φτιαχνουμε και να εχεισ ενα καλο τελος.. απο ποιο site παραγγελειλες.?? Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) εμενα η δικη μου ιστορια εχει ως εξης: Παραγγειλα (προς duck====>http://www.cellphonemic.com/ ) στις 20/6/2013 το S7589 Note 2 και κοστισαν ολα Total: 174.40€ Σημερα εμαθα απο τον ταχυδρομο οτι το πακετο πανω δεν ειχε ονομα αρα σωστα δεν μπορουσε να αποδοθει στον εκαστοτε παραληπτη. Οποτε το γυρισανε πισω στο κρυονερι.... Το πακετο σε ολη αυτη την φαση που γυρναει την Αθηνα, εγω δεν το ειδα ποτε. Η υπαλληλος του ΕΛΤΑ δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ συνεργασιμη (που να ψαχνω τοσα πακετα για να βρω το δικο σου?) και στην ουσια το μονο πακετο που πηρα ειναι αυτο που εφαγα.... Τωρα φανταζομαι οτι ο τυπος στη κινα, πρεπει να εκανε μια εκτυπωση του shipping address οπως βγαινει στο paypal (με αυτο το λογαριασμο εχω παραλαβει δεκαδες αλλα δεματα αλλα οχι μεγαλης αξιας) και να την κολλησε πανω. Ειμαι λιγο δυσπιστος, να πηγε ο κινεζος και να εσβησε πριν την εκτυπωση το ονομα μου και ετσι να εφτασε στην ελλαδα το πακετο ορφανο απο παραληπτη. Αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..... Η συνεχεια θα δειξει ποια ειναι, μεχρι στιγμης εχω κανει dispute στο paypal και αναμενω. Edited June 5, 2013 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους απλά για μια ενημέρωση αν και εφόσον κάποιος γνωρίζει. Έκανα μια παραγγελία από Merimobiles στις 24/05/2013. Μου έδωσαν tracking number 5 μέρες μετά. Η αποστολή έγινε μέσω chinapost. Έκανα μια αναζήτηση και το tracking status δείχνει μέχρι σήμερα τα εξής: 中国邮政: RB082762837CN Track at official postal site Due to bad working china-post servers and for better and automatic tracking of china post items please open free personal account. Open account. Date Zipcode Location Event Weight Additional 01.06.2013 11:15 10061400 Beijing International YóuJiànShōuJì Center Accepted from sender Greece 01.06.2013 12:11 10010200 Beijing International Send item abroad (Export) Greece 02.06.2013 03:04 PEK Beijing Capital International, Beijing, China Flight depart Greece Τι ακριβώς σημαίνει αυτό?δεν έχει αναχωρήσει ακόμα? έχω μπερδευτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους απλά για μια ενημέρωση αν και εφόσον κάποιος γνωρίζει. Έκανα μια παραγγελία από Merimobiles στις 24/05/2013. Μου έδωσαν tracking number 5 μέρες μετά. Η αποστολή έγινε μέσω chinapost. Έκανα μια αναζήτηση και το tracking status δείχνει μέχρι σήμερα τα εξής: 中国邮政: RB082762837CN Track at official postal site Due to bad working china-post servers and for better and automatic tracking of china post items please open free personal account. Open account. Date Zipcode Location Event Weight Additional 01.06.2013 11:15 10061400 Beijing International YóuJiànShōuJì Center Accepted from sender Greece 01.06.2013 12:11 10010200 Beijing International Send item abroad (Export) Greece 02.06.2013 03:04 PEK Beijing Capital International, Beijing, China Flight depart Greece Τι ακριβώς σημαίνει αυτό?δεν έχει αναχωρήσει ακόμα? έχω μπερδευτεί... ναι εχει αναχωρησει θα το εχεις σε 7-8 μερες περιπου.. σε 45 λοοογικα θα μπορεις να το δεις απο ελλαδα.. μην ανησυχεις.. και εγω περιμενω απο αυτους δευτερη φορα.. και ειναι μια χαρα..:) Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Τελευταία μάλλον ήταν αυτό Date Zipcode Location Event Weight Additional 02.06.2013 08:29 10010200 Beijing International Arrived at sorting center Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 σε 45 μέρες θα το παραλάβω???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 εμενα η δικη μου ιστορια εχει ως εξης: Παραγγειλα (προς duck====>http://www.cellphonemic.com/ ) στις 20/6/2013 το S7589 Note 2 και κοστισαν ολα Total: 174.40€ Σημερα εμαθα απο τον ταχυδρομο οτι το πακετο πανω δεν ειχε ονομα αρα σωστα δεν μπορουσε να αποδοθει στον εκαστοτε παραληπτη. Οποτε το γυρισανε πισω στο κρυονερι.... Το πακετο σε ολη αυτη την φαση που γυρναει την Αθηνα, εγω δεν το ειδα ποτε. Η υπαλληλος του ΕΛΤΑ δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ συνεργασιμη (που να ψαχνω τοσα πακετα για να βρω το δικο σου?) και στην ουσια το μονο πακετο που πηρα ειναι αυτο που εφαγα.... Τωρα φανταζομαι οτι ο τυπος στη κινα, πρεπει να εκανε μια εκτυπωση του shipping address οπως βγαινει στο paypal (με αυτο το λογαριασμο εχω παραλαβει δεκαδες αλλα δεματα αλλα οχι μεγαλης αξιας) και να την κολλησε πανω. Ειμαι λιγο δυσπιστος, να πηγε ο κινεζος και να εσβησε πριν την εκτυπωση το ονομα μου και ετσι να εφτασε στην ελλαδα το πακετο ορφανο απο παραληπτη. Αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..... Η συνεχεια θα δειξει ποια ειναι, μεχρι στιγμης εχω κανει dispute στο paypal και αναμενω. στο κρυονερι ε...μααααλιστα....τεσπα.. συνεχιζω.. δεν ξερω κατα ποσο 8α ηταν εφικτο να σου εβγαζαν μια φωτογραφια του δεματος με το τι λεει επανω.. αλλα μιλαμε για δημοσιο επομενος.... τωρα οσο για το τι θα γινει.. η πρωτη μου ερωτηση ειναι με τον κινεζο μιλησες..?? να του πεις τι εχει γινει..? το καλο ειναι πως εφοσον δεν το παραλαβεις.. και γυρισει πισω θα σου βαλουν τα λεφτα σου στο Paypal . ακομη και να στο ανοιξαν κ να μην ειναι μεσα.. λεμε τωρα σαν κ τα δικα μας.. απο την στιγμη που δεν το εχεισ παραλαβει κ παει πισω στον κινεζο πρεπει να σου βαλει τα λεφτα.. μην ανησυχεις.. το μονο κακο ειναι πως σου τρωει χρονο απο κατι που περιμενεις πολυ για να χαρεις μαζι του...:):) Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 σε 45 μέρες θα το παραλάβω???:wacko: συγνωμηηη ξεχασα την παυλα.... σε 4-5 εννοουσα θαμπει ελλαδα..:lol::lol: τι σου κανει μια γραμμουλα.. Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις με έναν βλάκα.θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Εγκεφαλικό πηγα να πάθω ουφφφφφ... thanx φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 εμενα η δικη μου ιστορια εχει ως εξης: Παραγγειλα (προς duck====>http://www.cellphonemic.com/ ) στις 20/6/2013 το S7589 Note 2 και κοστισαν ολα Total: 174.40€ Σημερα εμαθα απο τον ταχυδρομο οτι το πακετο πανω δεν ειχε ονομα αρα σωστα δεν μπορουσε να αποδοθει στον εκαστοτε παραληπτη. Οποτε το γυρισανε πισω στο κρυονερι.... Το πακετο σε ολη αυτη την φαση που γυρναει την Αθηνα, εγω δεν το ειδα ποτε. Η υπαλληλος του ΕΛΤΑ δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ συνεργασιμη (που να ψαχνω τοσα πακετα για να βρω το δικο σου?) και στην ουσια το μονο πακετο που πηρα ειναι αυτο που εφαγα.... Τωρα φανταζομαι οτι ο τυπος στη κινα, πρεπει να εκανε μια εκτυπωση του shipping address οπως βγαινει στο paypal (με αυτο το λογαριασμο εχω παραλαβει δεκαδες αλλα δεματα αλλα οχι μεγαλης αξιας) και να την κολλησε πανω. Ειμαι λιγο δυσπιστος, να πηγε ο κινεζος και να εσβησε πριν την εκτυπωση το ονομα μου και ετσι να εφτασε στην ελλαδα το πακετο ορφανο απο παραληπτη. Αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..... Η συνεχεια θα δειξει ποια ειναι, μεχρι στιγμης εχω κανει dispute στο paypal και αναμενω. ναι καλά. Πάρε στα κεντρικά, μάθε που είναι το πακέτο (κρυονέρι πχ) και κάλεσε εκεί δίνοντας το τράκινγκ. Απαίτησε να δεις το πακέτο ο ίδιος. Τι έγινε, σβήστηκε μονο το όνομα κι όχι η διεύθυνση αποστολής ή η χώρα; Βρωμάει από μακρυά. Φυσικά μη παραλάβεις το πακέτο, απλά ζήτα το βάρους του, ώστε να δεις αν είναι αυτό που περιμένεις (ειναι κ μεγάλο το κινητό, αν λείπει θα δεις εμφανή διαφορά). Υποψιν οτι στην ετικέτα τελωνείου το cellphonemic σημειώνει το πραγματικό βάρος του πακέτου. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) ναι καλά. Πάρε στα κεντρικά, μάθε που είναι το πακέτο (κρυονέρι πχ) και κάλεσε εκεί δίνοντας το τράκινγκ. Απαίτησε να δεις το πακέτο ο ίδιος. Τι έγινε, σβήστηκε μονο το όνομα κι όχι η διεύθυνση αποστολής ή η χώρα; Βρωμάει από μακρυά. Φυσικά μη παραλάβεις το πακέτο, απλά ζήτα το βάρους του, ώστε να δεις αν είναι αυτό που περιμένεις (ειναι κ μεγάλο το κινητό, αν λείπει θα δεις εμφανή διαφορά). Υποψιν οτι στην ετικέτα τελωνείου το cellphonemic σημειώνει το πραγματικό βάρος του πακέτου. νομιζω οτι οντως υπαρχει κατι περιεργο σε ολα αυτα.... ο τυπος απο την cellphonemic μου ειπε οτι οι διευθυνσεις τυπωνονται αυτοματα αρα δεν παιζει να μην βγει ολοκληρη η διευθυνση + ονομα κλπ.... Δλδ για να γινονταν αυτο, θα επρεπε καποιος απο την εταιρια τους να ασχοληθει και να κατσει να σβησει σειρες. Το πιο πιθανο ενδεχομενο ειναι οτι καποιος εχει παρεμβει στο κουτι, και εχει αφαιρεσει τουλαχιστον ονομα - επωνυμο ισως και κατι παραπανω. Εχω επιφυλαξεις αν ποτε ανοικτει αυτο το κουτι, τι ακριβως θα βρει εκει μεσα, αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα προσπαθω να δω τι μπορω να κανω ετσι ωστε εγω να διασφαλιστω. Καταρχην τα ΕΛΤΑ δεν μου παραδιδουν το πακετο, καλως κανουν και εγω θα απαιτησω τα λεφτα απο κινεζο. Τωρα τι εχει παιχτει και ποιος εχει φαει τι, μαλλον δεν θα το μαθω ποτε. Ισως αυριο να παω κρυονερι..... αληθεια που πεφτει αυτο? :wacko: ααααααα δεν ειναι πολυ μακρια μου, καπου 35 χιλιομετρα.... Edited June 5, 2013 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Εσύ θα τα γλιτώσεις τα λεφτά σου, καθώς δεν παρέλαβες το πακέτο, ο κινέζος θα αναγκαστεί να ζητήσει αποζημίωση καθώς το πακέτο που θα παραλάβει δεν είναι του βάρους που έχει σημειώσει πάνω. Βέβαια η αποζημίωση που θα παρει θα ναι γύρω στα 50€. Ενημέρωσε και το κατάστημα τι συμβαίνει. Και τώρα που το σκέφτομαι, άνετα ο αλλος μπορεί να χει βάλει κάτι άλλο μεσα για να καλύψει τη διαφορά βάρους..με λίγα λόγια το cellphonemic θα χει ένα λόγω να μποϋκοτάρει την ελλάδα όπως το antelife Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 το πιο πιθανον ειναι οτι μεσα στο κουτι, αντε να βρεις τα hands free :worry: αλλα δεν μπορεις να βρεις ακρη, οι του ΕΛΤΑ με πρηξανε οτι εκαναν λαθος απο το καταστημα απο την αλλη πλευρα μου δειχνουν το τιμολογιο, οι εδω ταχυδρομοι λενε οτι δεν εχει ονομα και δεν στο δινουμε, εεεεεε αμαν και ζαμαν! :blink: Αν μπορεσω να λασκαρω απο την δουλεια, θα παω στο κρυονερι να παρω αερα και να δω το δεμα, να βγαλω μια φωτογραφια να την στειλω στο κινεζο (με σκοπο να επισπευσουμε την επιστροφη των χρηματων) και καλο του ταξιδι... Σκοπευω δε, στην επομενη μου αγορα κινητου, να απαιτησω φωτογραφια πριν την καταθεση του δεματος. Αν την ειχα, θα την ετριβα στη μουρη του ταχυδρομου, οτι φιλε, το δεμα ετσι εφυγε, τωρα εσυ πως το καταντησες ειναι δικο σου θεμα. Αλλα οπως και να γινει, τι να το κανεις αμα δεν παιρνεις το κινητο σου? Καποιος παντως εχει κανει λαμογια και δεν θα βρεθει ακρη, και αυτο ειναι το ποιο εκνευριστικο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts