Jump to content

duck

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

duck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι και οι κλεφτες κολανε κ το αυτοκολλητο.. δεν αλλαζει τιποτα δυστυχως το αυτοκολλητο μιας και με αυτο οι κλοπες γινονται κανονικα.. ισα ισα που πανω αναγραφουν το βαρος με κλεμενο το προιον απο μεσα.. το θεμα ειναι να γραφει ο αποστολεας το βαρος στην συσκευασια.. και πριν το παραλαβετε να ζυγιστει μπροστα σας για να δειτε αν συμφωνει το βαρος.. ανεξαρτητα με το τι εχουν γραψει στην ειδικη διαχειριση.και υστερα μπορειτε να το ανοιξετε εκει..:)και επισης το αυτοκολλητο μπαινει μετα το ΚΔ αεροδρομιου. δηλαδη στο ΚΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ που ειναι στο κρυονερι.. ας ελπισουμε να σταματησει ολο αυτο με τισ κλοπες και να κινητοποιηθουμε ολοι μαζι..
  2. Τα συστημενα που εχουμε παραλαβει και ειναι πειραγμενα -κλοπες τα εχουμε παραλαβει απο το καταστημα πειραια.. Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι εκει γινονται...!!
  3. παιδια δειτε λιγο αυτο και διορθωστε το.. ευχαριστω:!::!::!:
  4. συγνωμηηη ξεχασα την παυλα.... σε 4-5 εννοουσα θαμπει ελλαδα..:lol::lol: τι σου κανει μια γραμμουλα..
  5. στο κρυονερι ε...μααααλιστα....τεσπα.. συνεχιζω.. δεν ξερω κατα ποσο 8α ηταν εφικτο να σου εβγαζαν μια φωτογραφια του δεματος με το τι λεει επανω.. αλλα μιλαμε για δημοσιο επομενος.... τωρα οσο για το τι θα γινει.. η πρωτη μου ερωτηση ειναι με τον κινεζο μιλησες..?? να του πεις τι εχει γινει..? το καλο ειναι πως εφοσον δεν το παραλαβεις.. και γυρισει πισω θα σου βαλουν τα λεφτα σου στο Paypal . ακομη και να στο ανοιξαν κ να μην ειναι μεσα.. λεμε τωρα σαν κ τα δικα μας.. απο την στιγμη που δεν το εχεισ παραλαβει κ παει πισω στον κινεζο πρεπει να σου βαλει τα λεφτα.. μην ανησυχεις.. το μονο κακο ειναι πως σου τρωει χρονο απο κατι που περιμενεις πολυ για να χαρεις μαζι του...:):)
  6. ναι εχει αναχωρησει θα το εχεις σε 7-8 μερες περιπου.. σε 45 λοοογικα θα μπορεις να το δεις απο ελλαδα.. μην ανησυχεις.. και εγω περιμενω απο αυτους δευτερη φορα.. και ειναι μια χαρα..:)
  7. εσυ ελπιζω να μην εμπλακεις στην υποθεση που φτιαχνουμε και να εχεισ ενα καλο τελος.. απο ποιο site παραγγελειλες.??
  8. ακριβως αυτο εννοω.. επειδη μιλαμε για ξεχωριστα πραγματα.. αλλο αποριες με καθυστερησεις και αλλο καθαρα κλοπες. θα βαριεται να διαβασει κ καποιος και θα μπερδευτει.. ελπιζω να το δουν τα παιδια και να το φτιαξουν συντομα..
  9. και επισης επειδη βλεπω τις παραπανω συζητησεις να πω πως ολα γινοναι με tracking number. και πως δεν ζητηθηκε απο τον κινεζο να το στειλει ως δωρο. επισης το ολο προβλημα με το που ακριβως ανοιγονται τα δεματα στην προκειμενη περιπτωση δεν γινεται στα ελτα πειραια.. δεν θελω να πω παραπανω για το θεμα μιας και δεν καθομαστε με σταυρωμενα χερια... και μιλαμε για δικηγορους καποια στοιχεια με το που ακριβως γινεται η ''δουλεια'' θα τα μαθετε με το που ξεκινησει ο δικηγορος την διαδικασια.. ευελπιστω για ολους μας να πιαστει ο ενοχος μιας εγω και ο papashark προσπαθουμε για να προστατεψουμε και τους υπολοιπους που θα παραγγειλουν απο κινα.. οπως και να μην μπει η ελλαδα σε black list απο κινα.. σκεφτειτε πως αν ηδη απο 4 παραγγελειες που καναμε 4 διαφορετικα ατομα απο το συγκεκριμενο σιτε δεν του πηγαν οι 2 μιλαμε για 50% απωλεια.. αρα γιατι αυτος ο ανθρωπος (κινεζος) να ξανα στειλει Ελλαδα..?? να ευχεσθε να τον πιασουμε λοιπον αυτον που το κανει.. μιας και οι ανθρωποι του ταχυδρομειου απεξω απεξω παραδεχονται πως απο καπου στα ελτα γινεται αυτο . και οσοι μπορειτε βοηθηστε να μαζευτουμε .. οσοι εχετε παθει κατι αναλογο παρακαλω.. στην ουσια με το μαζευτουμε πολλα ατομα ..φαινεται πως γινεται κατ εξακολουθηση και ετσι η αστυνομια και ο εισαγγελεας δεν θα μπορει να κανει κατι αλλο απο το να ασχοληθει με την υποθεση..!:mad::mad:
  10. παρακαλω ο moderator που εκανε συγχωνευση το θεμα-ποστ με τιτλο ΚΛΟΠΕΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ (ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΤ) ΑΠΟ ΚΙΝΑ σε ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα να το ξανα επαναφερει στην αρχικη του κατασταση. το θεμα μπηκε με σκοπο να το δουν οσοι εχουν παρομοιο προβλημα και να γραψουν τα στοιχεια τους για να ξεκινησει η καταγγελεια και η αναθεση του σε δικηγορο.. με την συγχωνευση του θεματος το θεμα θα θαφτει οπως εχει γινει ηδη καπου στην 30κατι σελιδα με σκοπο να μην καθησει καποιος να διαβασει τισ 30κατι σελιδες και να καταλαβει το σκοπο του. οπως και δεν εχει καμια σχεση το θεμα που δημιουργησα με το αν σε καποιον καθυστερησε η ποσες μερες 8α του κανει για να φτασει. το θεμα αφορα μονο ΚΛΟΠΕΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ (ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΤ) ΑΠΟ ΚΙΝΑ και στην πορεια του θεματος να δημιουργηθει μια συζητηση απο εμας που το παθαμε με το τι να προσεξουν οι επομενοι παραληπτες.. ευχαριστω προκαταβολικα και αναμενω για την αποκατασταση του θεματος. ωστε να συνεχιστει ετσι οπως πρεπει.:):)
  11. Το ξερω παιδια ευχαριστω. Εχω μιλησει μαζι του ωστε να μαζευτουμε . Απλως απο εδω θελω να γινει πιο επισημο και πιο αμμεσο γιατι εμεις απο εβδομαδα θα παμε δικηγορο..! Επομενος οποιος εχει προσωπικη εμπειρια μπορει να γραψει για να μαζευτουμε..;)
  12. Καλησπερα σε ολους. για να μπω κατευθειαν στο θεμα.. οπως βλεπετε απο τον τιτλο αφορα κλοπες που γινονται στα ελτα.. και δεν φτανουν στα χερια μας ποτε. προσωπικα εγιναν 4 διαφορετικες παραγγελειες απο το geekbuying κινητων τηλεφωνων και στις δυο απο τις τεσσερις ειχαν ανοιξει τα δεματα πηραν τα τηλεφωνα με τις μπαταριες τους αφησαν μεσα ολα τα παρελκομενα και τα ξανα συσκευασαν με σκοπο να φτασουν στουσ παραληπτες τους. δηλαδη σε εμας. στο ταχυδρομειο με πληροφορησαν πως αυτο το φαινομενο εχει ξεκινησει απο αρχες φεβρουαριου και ειναι αρκετα συχνο. (οπως διαπιστωσαμε και εμεις..) και πως εχουν ξεκινησει οι εσωτερικες ερευνες με επιθεωρητες.. λοιπον ο σκοπος αυτου του ποστ ειναι ειτε με pm σε εμενα ειτε εδω απο κατω να γραψετε οσοι απο εσας ειχαν αναλογα περιστατικα και δεν κανατε κατι η ακομη και το τι εγινε τελικα..ωστε μιας και εμεις θα κινηθουμε νομικα με μηνυση κτλπ θα πρεπει να ειμαστε πανω απο 4-5 ατομα ωστε να ξεκινησει η ερευνα απο την αστυνομια. παρακαλω πολυ λοιπον καντε ενα κοπο να ξεκινησουμε αυτη την προσπαθεια γιατι ειναι αμαρτια να γινονται κ αλλες παραγγελειες και να χανουμε λεφτα εξαιτιας καποιου ξεφτιλισμενου.. Σας ευχαριστω προκαταβολικα και θα βρεθει ακρη.. Υ.γ αν οι moderator κρινουν πως πρεπει να τοποθετηθει καπου αλλου το ποστ που ειναι πιο σχετικο η ωστε να το δουν πιο πολλοι παρακαλω να το μεταφερουν
  13. το μονο προβλημα που εχω με την καρτα της cosmote 2in1 ειναι πως με την εναλλαγη μεταξυ καρτων δεν μπορουσαν να με παρουν μετα.. αλλα το 8εμα ειναι πως κ σε αλλο κινητο την εβαλα κ παλι το ιδιο.. υστερα απο 3 μεγαααλα τηλεφωνα στην κοσμοτε τα εβλεπαν ολα ενταξει με τις προωθησεις να γινονται σωστα κ μπλα μπλα μπλα.. μεχρι κ να δοκιμασω με αλλη συσκευη μου ειπαν.. το εκανα κ τζιφος.. κ τελικα βρηκα την λυση μονος μου.. σε καθε αλλαγη που κανετε απο το νουμερο που εχετε σε λειτουργεια να γραψετε το ##002# κ το κουμπι της κλησης .!! ακυρωνει στην ουσια αυτη η εντολη την καθε προωθηση απο το συγκεκριμενο νουμερο .. στο αλλο.. το προβλημα μου λοιπον ηταν οτι με καθε αλλαγη γραμμης δεν ακυρωνε την προωθηση απο την γραμμη που εκανα ενεργη με αποτελεσμα να κανει ενα loop προωθησεων το ενα νουμερο στο αλλο με αποτελεσμα να μην μπορουν να με παρουν.. παρα μονο εγω να περνω.. αυταα.. οσο αφορα μηνυματα κ αριθμουσ στο καταλογο δεν εχω καποιο προβλημα..
  14. τι να πω. δεν νομιζω να ειναι uk generic . δεν βλεπω απο καπου κατι τετοιο.. κ δεν ειχα κανει ξανα στο παρελθον καποια αναβαθμιση apo to xda.. κ το κινητο ειναι vodafon. σκεφτομαι μεχρι κ να το κανω debrand κ να ξανα δοκιμασω.. 4 φορες δοκιμασα με της sony κ το ιδιο ****το.. την 1.6 μου δειχνει..:wacko::wacko::wacko:
×
×
  • Create New...