GeorgeChios Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 από ovi ? Τι product code εχεις ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 599902 πρσαρμομενη εκδοση 25.007.000.01 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Για την προστασία από κλοπή πάντως προτείνω theft aware. Πλέον είναι και δωρεάν αφού σταματάει η υποστήριξή του ( να ναι καλά ο Elop που είπε οτι τελος το symbian). Το πρόγραμμα κρύβεται τελείως και δεν το βλέπεις πουθενά ( ουτε install, ούτε εικονίδια, τίποτα). Απλά κάθεται και αν το χρειαστείς το ενεργοποιείς με μύνημα και σου στέλνει πληροφορίες θέσης, sim κλπ. Μου αρεσε και ειπα να το δοκιμασω.. Τελειωσα τις ρυθμισεις και δεν υπαρχει πουθενα στο μενου. Πως θα αλλαξω τις ρυθμισεις του τωρα ?! Ουτε για απεγκατασταση δεν υπαρχει.. Γινετε π.χ να του στειλω σε μηνυμα την λεξη ''χρηστος'', αφου το ρυθμισω, και να μου στελνει τις πληροφοριες που ειπες ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Μου αρεσε και ειπα να το δοκιμασω.. Τελειωσα τις ρυθμισεις και δεν υπαρχει πουθενα στο μενου. Πως θα αλλαξω τις ρυθμισεις του τωρα ?! Ουτε για απεγκατασταση δεν υπαρχει.. Γινετε π.χ να του στειλω σε μηνυμα την λεξη ''χρηστος'', αφου το ρυθμισω, και να μου στελνει τις πληροφοριες που ειπες ? Για να βγάλεις το panel των ρυθμίσεων πηγαίνεις στις κλήσεις και καλείς τον κωδικό που έβαλες για το πρόγραμμα. Δηλ. αν έχεις βάλει για κωδικό το 1234, παίρνεις τηλέφωνο αυτό τον αριθμό, και εμφανίζεται το παράθυρο των ρυθμίσεων. Από κει μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Και με το μύνημα, πάλι με τον κωδικό παίζει, και του στέλνεις εντολές. Βάλε ότι θέλεις...με ένα refurbish βγαίνουν όλα..... Σαφώς. Και με hard reset φεύγει. Αλλά φαντάσου να σου το κλέψουν ή να το χάσεις. Ο νέος κάτοχος δεν θα προλάβει να κάνει refurbish. Και αν ενεργοποιήσεις και τη σειρήνα, το παρατάει και φεύγει. Με την βοήθεια άλλου κινητού (αν έχεις δεύτερο ή της παρέας) μπορείς να το ξαναβρείς άμεσα. Edited November 4, 2011 by mpapad 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Για να βγάλεις το panel των ρυθμίσεων πηγαίνεις στις κλήσεις και καλείς τον κωδικό που έβαλες για το πρόγραμμα. Δηλ. αν έχεις βάλει για κωδικό το 1234, παίρνεις τηλέφωνο αυτό τον αριθμό, και εμφανίζεται το παράθυρο των ρυθμίσεων. Από κει μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Και με το μύνημα, πάλι με τον κωδικό παίζει, και του στέλνεις εντολές. Καλημερα σε ολους Δοκιμη μπορω να του κανω ? Να στειλω δηλαδη το μηνυμα απο αλλο κινητο και να δω τι πληροφοριες θα λαβω.. Στο Notification εχω βαλει τον 2ο αριθμο μου. Στο Custom Lock Text εβαλα μια λεξη και την στελνω απο τον 2ο αριθμο μου αλλα τιποτα.. :worry: Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλημερα σε ολους Δοκιμη μπορω να του κανω ? Να στειλω δηλαδη το μηνυμα απο αλλο κινητο και να δω τι πληροφοριες θα λαβω.. Στο Notification εχω βαλει τον 2ο αριθμο μου. Στο Custom Lock Text εβαλα μια λεξη και την στελνω απο τον 2ο αριθμο μου αλλα τιποτα.. :worry: Το manual το διάβασες? Βεβαιώσου οτι το πρόγραμμα είναι ενεργό, και στείλε από το άλλο τηλέφωνο ένα μύνημα με περιεχόμενο "1234 update" όπου 1234 ο κωδικός κλειδώματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Το manual το διάβασες? Βεβαιώσου οτι το πρόγραμμα είναι ενεργό, και στείλε από το άλλο τηλέφωνο ένα μύνημα με περιεχόμενο "1234 update" όπου 1234 ο κωδικός κλειδώματος. Μολις τωρα το βρηκα, ευχαριστω :) Πολυ καλη εφαρμογη! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 αυτο το εχει δει κανεις?οντως υπαρχει τετοια εφαρμογη η δυνατοτητα του κινητου να το κανει αυτο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 το δειξαν μαζι με το Ν8 αλλα ποτε δεν βγηκε απο τα εργαστηρια της νοκια... αυτο και μια αλλη τρομερη εφαρμογη, δε θυμαμαι ποια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 και μια αλλη τρομερη εφαρμογη, δε θυμαμαι ποια... Fx Studio m.youtube.com/watch?desktop_uri=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DeKeHmAs6uJw&v=eKeHmAs6uJw&gl=US Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 κάποια εφαρμογή για twitter εκτος από το gravity ? 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 different tack ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirion Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 πως μπορω να κανω downgrade τις qt? μπορει καποιος να με βοηθησει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ρε παιδιά, sorry κιόλας για τη χαζή ερώτηση αλλά πως κάνω αναβάθμιση το fmobi? το έχω αγοράσει από nokia store (χαλάλι του του μάγκα! Σε κάτι τέτοιους πρέπει να τα σκάμε) όταν ήταν στο version 2. Τώρα μπαίνω ξανά και με βγάζει να το ξαναγοράσω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ρε παιδιά, sorry κιόλας για τη χαζή ερώτηση αλλά πως κάνω αναβάθμιση το fmobi? το έχω αγοράσει από nokia store (χαλάλι του του μάγκα! Σε κάτι τέτοιους πρέπει να τα σκάμε) όταν ήταν στο version 2. Τώρα μπαίνω ξανά και με βγάζει να το ξαναγοράσω... 1) Login έχεις κάνει? 2) Αν έχεις κάνει, και στο "περιεχόμενό μου" δε σου βγάζει το update, τότε μάλλον το έχεις κατεβάσει παραπάνω από 10 φορές (με λήψη), οπότε μάλλον θα πρέπει να το πληρώσεις πάλι. 3) Πήγα να δώ και εγώ για το update και μου βγάζει πρόβλημα στη σελίδα. Ισως είναι φορτωμένοι οι server. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 1) Login έχεις κάνει? 2) Αν έχεις κάνει, και στο "περιεχόμενό μου" δε σου βγάζει το update, τότε μάλλον το έχεις κατεβάσει παραπάνω από 10 φορές (με λήψη), οπότε μάλλον θα πρέπει να το πληρώσεις πάλι. 3) Πήγα να δώ και εγώ για το update και μου βγάζει πρόβλημα στη σελίδα. Ισως είναι φορτωμένοι οι server. To login ήταν το θέμα... Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Μόλις το εγκατέστησα (δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα που γράφεις στο 3!) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Η πρώτη και πιο σημαντική εφαρμογή για Symbian^3 που αξίζει να αναφερθεί πιστεύω ότι είναι και η πιο εντυπωσιακή. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για εφαρμογή, αλλά για ένα εντελώς νέο UI Shell. Το όνομά του: SPB Mobile Shell 5.0, συμβατό με Symbian, Android και Windows Mobile. Web http://www.spb.com/about/pressreleases/images/spb_mobile_shell_5.png Πιστεύω ότι το video τα λέει όλα. Μπορεί το UI του νέου Symbian^3 να μην είναι τόσο εντυπωσιακό όσο των άλλων λειτουργικών, αλλά εδώ έρχεται να προστεθεί η πανίχσυρη μηχανή 3D γραφικών του SPB Mobile Shell. Και λόγω του γεγονότος ότι οι νέες συσκευές Symbian^3 θα διαθέτουν και ισχυρό τσιπ GPU, το αποτέλεσμα αναμένεται άκρως εντυπωσιακό. Ποια η δουλειά αυτου του προγράμματος ρε παιδιά???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 2) Αν έχεις κάνει, και στο "περιεχόμενό μου" δε σου βγάζει το update, τότε μάλλον το έχεις κατεβάσει παραπάνω από 10 φορές (με λήψη), οπότε μάλλον θα πρέπει να το πληρώσεις πάλι. Αυτο δεν το ηξερα! Καλα μονο το fmobi εχει βγαλει τοσα update, θα πρεπει μετα απο τα 10 να το ξαναπληρωσουμε?:wacko: Τεσπα ειναι καλη εφαρμογη και επιτελους πηρε και ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παίδες μια διαπίστωση για να μητο χάσετε. Για να εγκαταστήσετε την καινούρια έκδοση swype πρέπει: 1 απεγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας 2 αλλάγη σε αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο 3 απεγκατάσταση του παλιού swype 4 επανεκκίνηση 5 εγκατάσταση νέου swype 2.1 6 εγκατάσταση νέας έκδοσης ελληνικής γλώσσας που τη βρίσκετε εκεί που είναι και το νέο swype Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παίδες μια διαπίστωση για να μητο χάσετε. Για να εγκαταστήσετε την καινούρια έκδοση swype πρέπει: 1 απεγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας 2 αλλάγη σε αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο 3 απεγκατάσταση του παλιού swype 4 επανεκκίνηση 5 εγκατάσταση νέου swype 2.1 6 εγκατάσταση νέας έκδοσης ελληνικής γλώσσας που τη βρίσκετε εκεί που είναι και το νέο swype Βασικά εγώ πέρασα κατευθείαν την καινούρια πάνω από την παλιά, απλά την απεγκατέστησε μόνο του. Το μόνο που έκανα ήταν μια επανεκκίνηση. 1 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Στο fmobi δεν εχει να επιλεξω το που να συνδεεται καθως ανοιγει ? (wifi , internet cosmote π.χ) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Παίδες μια διαπίστωση για να μητο χάσετε. Για να εγκαταστήσετε την καινούρια έκδοση swype πρέπει: 1 απεγκατάσταση της ελληνικής γλώσσας 2 αλλάγη σε αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο 3 απεγκατάσταση του παλιού swype 4 επανεκκίνηση 5 εγκατάσταση νέου swype 2.1 6 εγκατάσταση νέας έκδοσης ελληνικής γλώσσας που τη βρίσκετε εκεί που είναι και το νέο swype Σωστος!!! Περασα χθες την καινουργια εκδοση και δεν ''επαιρνε'' τα Ελληνικα! Μ'αυτον τον τροπο λειτουργει super! Και δε χρειαζεται με τη νεα εκδοση πλεον να γυρνας το κινητο στην Αγγλικη γλωσα (που σημαινει επανεκκινηση), για να ανοιξουν οι ρυθμισεις... 1 Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Στο fmobi δεν εχει να επιλεξω το που να συνδεεται καθως ανοιγει ? (wifi , internet cosmote π.χ) Οχι αλλα μαλλον αποθηκευει με τι το εχεις ανοιξει την πρωτη φορα 'η τι εχει βαλει για προεπιλογη γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Ρε παιδιά, sorry κιόλας για τη χαζή ερώτηση αλλά πως κάνω αναβάθμιση το fmobi? το έχω αγοράσει από nokia store (χαλάλι του του μάγκα! Σε κάτι τέτοιους πρέπει να τα σκάμε) όταν ήταν στο version 2. Τώρα μπαίνω ξανά και με βγάζει να το ξαναγοράσω... Μπαινεις στο ovi store απο το κινητο και σου βγαζει οτι εχει update. To κανεις install και τελος! και μια ανακοινωση της τελευταιας στιγμης! Adobe Kills Mobile Flash Plug-In http://www.anandtech.com/show/5075/adobe-kills-mobile-flash-plugin?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews :( θα εχει καμια επιπτωση αυτο στον browser μας? Edited November 10, 2011 by SubeRip 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Αυτο δεν το ηξερα! Καλα μονο το fmobi εχει βγαλει τοσα update, θα πρεπει μετα απο τα 10 να το ξαναπληρωσουμε?:wacko: Τεσπα ειναι καλη εφαρμογη και επιτελους πηρε και ελληνικα. Αν πατήσεις "λήψη" πάνω από 10 φορές τότε σου λέει οτι πέρασες το όριο. Οι αναβαθμίσεις δε μετράνε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts