Chef_George_ Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 παιδες o firefox mobile μπαινει στο N8??? οχι δεν νομιζω.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 alon mp3 player. βαλτε τον νεο player μουσικης που παιζει σχεδον τα παντα π.χ. ogg.θελει υπογραφη και παιζει μια χαρα στο ν8. μολις το εβαλα. ξερετε που να τον βρειτε. επισης μη χασετε το kylom project. εξαιρετικο στην οργανωση των υποχρωσεων. Μια χαρά παίζει μέχρι τώρα ο ALON mp3 dictaphone. Και μάλιστα αναγνωρίζει και τα controls των ακουστικών του πακέτου αγοράς του Ν8. Και όχι μόνο αυτό, αναγνωρίζει κανονικότατα και τον AD-54 που είχα στο Ν82 μου! Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo74 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδιά μπορείτε να προτείνετε κανένα καλό e-book reader για το Ν8 καθώς καιι πηγές από όπου μπορούμε να βρούμε e-books? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Μακράν καλύτερος ο LCG Jukebox σε σχέση με το Alon mp3 Dictaphone. Εγκατέστησα την έκδοση 2.70. Μεγάλο πλεονέκτημα το editable equalizer, αλλά και το ότι πλέον αναγνωρίζει τα controls του handsfree. Κανένα πρόβλημα με χαμηλή ένταση ή οτιδήποτε άλλο. Κρυστάλλινος ήχος, υψηλή παραμετροποίηση. Καταπληκτικό, το συστήνω σε όσους θέλουν μια εναλλακτική στον εργοστασιακό Music Player. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το restart by yuelongr δουλευει κανονικα στο n8 απλα θελει υπογραφη!!!;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το restart by yuelongr δουλευει κανονικα στο n8 απλα θελει υπογραφη!!!;);) Ζητάει επιβεβαίωση για την επανεκκίνηση ή την κάνει κατευθείαν; Με ενδιαφέρει αυτό, γιατί το Jbak Reboot που έχω κάνει κατευθείαν χωρίς να σε ρωτήσει και δεν είναι ό,τι καλύτερο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ζητάει επιβεβαίωση για την επανεκκίνηση ή την κάνει κατευθείαν; Με ενδιαφέρει αυτό, γιατί το Jbak Reboot που έχω κάνει κατευθείαν χωρίς να σε ρωτήσει και δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ζητάει επιβεβαίωση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 jbak reboot το καλυτεορ κατεμε για επανεκκινηση. Επισης να αναφερω οποιος θελει να παιζει flac στο N8 μπορει να χρησιμοποιησει το folderplay 1.82. Τιποτα προηγμενο αλλα οποιος παιξει flac Με αυτο και ανεβασει τερμα την ενταση θα δει οτι ειναι μεγλαυτερη απο οτι πανε τα mp3 με τον default ή αλλον player. 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το Jbak Reboot δε μου φαίνεται και πολύ σταθερό. Καναδυό φορές το πάτησα για επανεκκίνηση και απλά έκλεισε τη συσκευή, χωρίς να την ξανανοίξει, αναγκάστηκα να ανοίξω το Ν8 μόνος μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το Jbak Reboot δε μου φαίνεται και πολύ σταθερό. Καναδυό φορές το πάτησα για επανεκκίνηση και απλά έκλεισε τη συσκευή, χωρίς να την ξανανοίξει, αναγκάστηκα να ανοίξω το Ν8 μόνος μου. οκ να διορθωσω το προηγουμενο Post. Το καλυτερο προγραμμα επανεκκινησης για την ωρα. Η αληθεια ειναι οτι ισως απλα κολλαει το κινητο και κανει επανεκκινηση δε ξερω. Τη δουλεια του τη κανει παντως. Οσο για να με πεταει δεν εχει συμβει μεχιρ τωρα. Δοκιμασα πριν λιγο flac στο folderplay και το fm transmitter. Δοκιμαστε το! 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekatira Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Γίνεται να κάνουμε printscreen την οθόνη του Ν8 ; 1 Παράθεση Married with N8:love: I have a dream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Γίνεται να κάνουμε printscreen την οθόνη του Ν8 ; αυτό που ψάχνεις λέγεται ScreenSnap θα το βρείς στο γνωστό μαγαζάκι καλορίζικο και το καινούριο κινητό!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekatira Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 αυτό που ψάχνεις λέγεται ScreenSnap θα το βρείς στο γνωστό μαγαζάκι καλορίζικο και το καινούριο κινητό!!:):) Και εγώ νόμιζω πως θα ήταν κανένας συνδιασμος κουμπιών όπως στα μήλα :) Ευχαριστώ πολύ :D:D:D 1 Παράθεση Married with N8:love: I have a dream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 αυτό που ψάχνεις λέγεται ScreenSnap θα το βρείς στο γνωστό μαγαζάκι καλορίζικο και το καινούριο κινητό!!:):) επισης εγω χρησιμοποιω το tap2screen 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 επισης εγω χρησιμοποιω το tap2screen Ρε παιδια χρονια πολλα! Οτι εφαρμογη για sreensnap εχω περασει στο n8 δε λειτουργει σωστα, προκαλει κολληματα στην εκθεση με της φωτογραφιες. Μπορεις να μου στειλεις την tap2screen που χρησιμοποιεις γιατι την εχω δοκιμασει καιαυτη αλλα παλι τα ιδια! Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekatira Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Ακόμα δεν έχω βρει την εφαρμογή του facebook... Δεν το θέλω από τα κοινωνικά δίκτυα, ξεχωριστή για να μπορώ να την βάλω και ως homescreen, δεν υπάρχει; 1 Παράθεση Married with N8:love: I have a dream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) Ακόμα δεν έχω βρει την εφαρμογή του facebook... Δεν το θέλω από τα κοινωνικά δίκτυα, ξεχωριστή για να μπορώ να την βάλω και ως homescreen, δεν υπάρχει; Δεν υπάρχει ξεχωριστή όπως στο παρελθόν. Είναι μαζί με twitter στο Social Networks. Που είναι όμως το πρόβλημα; Σέταρε μόνο το facebook account και θα σου δείχνει μόνο αυτό. Υπόψιν, θα σου τρώει μπαταρία το widget, αφού θα κάνει συνεχώς update. Edited December 25, 2010 by terrestial 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) Το μόνο ΠΛΗΝ το οποίο είναι σε όλα τα ΝΟΚΙΑ είναι το OVI STORE, έχει λίγα και τα καλά είναι επι πληρωμή. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τα angry birds να τα παρέχει τσαμπέ το Android και εμείς που έχουμε σκάσει του κόσμου τα λεφτά να πρέπει να πληρώσουμε και άλλο :mad: Το "τσαμπέ" Angry Birds του Android περιέχει διαφημίσεις και θέλει σύνδεση το internet, η επι πληρωμή έκδοση του Android δεν περιέχει διαφημίσεις όπως και η επι πληρωμή έκδοση για Symbian. Ακόμα δεν έχω βρει την εφαρμογή του facebook... Δεν το θέλω από τα κοινωνικά δίκτυα, ξεχωριστή για να μπορώ να την βάλω και ως homescreen, δεν υπάρχει; Yπάρχει το Gravity Δεν υπάρχει ξεχωριστή όπως στο παρελθόν. Είναι μαζί με twitter στο Social Networks. Που είναι όμως το πρόβλημα; Σέταρε μόνο το facebook account και θα σου δείχνει μόνο αυτό. Υπόψιν, θα σου τρώει μπαταρία το widget, αφού θα κάνει συνεχώς update. Yπάρχει το Gravity και το widget δεν τρώει μπαταρία, ούτε κάνει ανανέωση (μονο γράφει οτι κάνει) αν τα widgets είναι "εκτός σύνδεσης". Προσωπικά προτιμώ το Social γιατί έχει καλύτερο home screen widget αν και το interface του Gravity είναι πολύ καλύτερο. αυτό που ψάχνεις λέγεται ScreenSnap θα το βρείς στο γνωστό μαγαζάκι καλορίζικο και το καινούριο κινητό!!:):) Δε χρειάζεται "μαγαζάκι", είναι free η εφαρμογή και υπάρχει στο επίσημο www.smartphoneware.com Ορίστε και το .sis http://nokia-n8-software.smartphoneware.com/download/screen_snap_s3/best_screensnap_s3_s60_3_and_5_v_3_00_full.sisx Edited December 25, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekatira Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Γιατί ενώ έχω κάνει εγκατάσταση το swype και μου έχει μπει κανονικά στο keyboards του browser δεν μου μπαίνει στο αντίστοιχο των μηνυμάτων...;;;;; 1 Παράθεση Married with N8:love: I have a dream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 αυτο το Gravity ρε παιδια πως το χειρίζεστε....? δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να δω το δικο μου προφιλ στο facebook πως μπορω να δω τις photos τις δικες μου η τις photos των αλλων...γενικα χαος......:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 αυτο το Gravity ρε παιδια πως το χειρίζεστε....? δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να δω το δικο μου προφιλ στο facebook πως μπορω να δω τις photos τις δικες μου η τις photos των αλλων...γενικα χαος......:p Όντως, μόνο τα νέα είδα και ξενέρωσα και το έβγαλα.. Τι το καλό βρίσκουν? 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Γιατί ενώ έχω κάνει εγκατάσταση το swype και μου έχει μπει κανονικά στο keyboards του browser δεν μου μπαίνει στο αντίστοιχο των μηνυμάτων...;;;;; Εννοείς ότι στο landscape qwerty σου βγάζει το κανονικό πληκτρολόγιο και όχι το swype; Για κάνε μια επανεκκίνηση γιατί έτσι ενσωματώνεται ή απενεργοποιείται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 εμένα πάντως το social networks δε μ'αρέσει γιατί δε μου δείχνει τα notifications... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 εμένα πάντως το social networks δε μ'αρέσει γιατί δε μου δείχνει τα notifications... γενικως σαν εφαρμογη ειναι χαλια..... δεν δειχνει ειδοποιησεις δεν εχει chat, χαλια διαρυθμιση. επιγοντως αναβαθμιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 γενικως σαν εφαρμογη ειναι χαλια..... δεν δειχνει ειδοποιησεις δεν εχει chat, χαλια διαρυθμιση. επιγοντως αναβαθμιση. γιατί, υπάρχει mobile έκδοση που να βγάζει το chat??? :wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts