Jump to content

Geo74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Geo74

  1. Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει από εσάς που εγκαταστήσετε το Oreo update πόση μνήμη καταλαμβάνει ? Καπου είδα ότι καταλαμβάνει 11 και κάτι giga Ενώ με το nougat έπιανε 8. Αν είναι έτσι να μας λείπει.
  2. Επειδη βλεπω πολλους που φοβουνται για τυχον γρατσουνιες στην οθονη , εχω να πω οτι δεν χρειαζονται να ανησυχουν καθολου. Θα σας μεταφερω εμπειρια που ειχα απο Galaxy S4 , που ως γνωστο εχει Gorilla Glass 3: Κατα λαθος ειχε σταξει κολλα Logo στην οθονη, τρελαθηκα, τι να κανω ? Αφου ξεραθηκε και συμβουλευτηκα το internet , μουλιασα την κηλιδα με βαμβακι ποτισμενο ασετον για αρκετη ωρα, το εξυσα (!) με ξυραφι - κοπιδι , κατοπιν τριψιμο(!) με πολυ πολυ λεπτο γυαλοχαρτο ,τελος ξανα ασετον , η κολλα εφυγε τελειως και η οθονη δεν ειχε το παραμικρο ιχνος γρατσουνιας, το τονιζω το παραμικρο. Τωρα που εχω ενα Note 4 δεν εχω καμμια προστασια στην οθονη , παρα μονο θηκη σιλικονης για να προστατευονται τα πλαινα. Συμπερασμα : Η οθονη δεν παθαινει τιποτα ουτε με κλειδια ουτε με διαφορα αντικειμενα , εκτος αν το θελει πολυ καποιος να προσπαθησει να τη χαραξει
  3. Γεια σας παιδια, Ειμα και εγω απο χθες κατοχος ενος λευκου S4 . Το αγορασα 334€ απο τοπικο μου καταστημα ( Χιος). Προφανως ειναι εισαγωγη απο Πολωνια , για εβγαζε γλωσσα default τα πολωνικα. Βεβαια εβαλα ελληνικα κτλ. Εχω ομως το εξης προβλημα , οταν π.χ παω στη φωνητικη αναζητηση (Google play, chrome ktl) ενω προφερω αγγλικες φρασεις αυτο προσπαθει να καταλαβει και μου εμφανιζει πολωνικες λεξεις ως αποτελεσμα. Πως μπορω να το αλλαξω αυτο και να καταλαβαινει τα αγγλικα ( Απο οτι ξερω ελληνικα δεν υποστηριζει ) Ευχαριστω για το χρονο σας
  4. Τελικα θα απαντησω μονος μου στο προβλημα . Βρηκα την λυση σε ξενο forum. Επρεπε να βγαλω την sim να κανω επανεκινηση , να την ξαναβαλω και παλι επανεκινηση. Προσοχη σκετη επανεκινηση δεν επιλυει το προβλημα. Να δουμε τι αλλα περιεργα θα αντιμετωπισουμε με την Nokia.
  5. Γεια σας παιδια, Ζητάω βοήθεια για ένα πρόβλημα του Ν8 που αντιμετωπίζω πρόσφατα. Όταν με καλούν δεν μου βγάζει το όνομα του καλούντος αλλα μονο τον αρθμο του. Εννοειται οτι ολοι ειναι περασμενοι στι βιβλιο επαφων. Επισης οταν παιρνω εγω τηλεφωνο μεσα απο τις επαφες στην οθονη μου δειχνει μονο το αριθμο και οχι το ονομα που καλω. Καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;
  6. Λοιπόν αυτό που λες το έχω παρατηρήσει και εγώ σε λευκό φόντο. Δεν είναι τίποτα. Πρέπει να είναι κάποιου είδους πλέγματος από τον digitizer δηλ . οι αισθητήρες αφής ας πούμε.
  7. Αυτό που βλέπεις είναι το Wii remote απο την κονσόλα της Nitendo. Χρησιμοποιεί τεχνολογια bluetooth και ετσι μπορεί να συνδεθεί με το N8 επιτυγχάνοντας τον χειρισμό του μέσω αυτού.
  8. Συμφωνώ απόλυτα για το Spiderman καταπληκτικό. Δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του Ν8 στο τομέα gaming. (Βάλτε τα ακουστικά για να ακούσετε τον υψηλής ποιότητας ήχο ο οποίος μάλιστα είναι και 3d). Κρίμα που όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω στο θέμα gaming τα πράγματα πάνε με ρυθμό χελώνας. Στο δε Ovi Store η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών χρησιμοποιεί τεχνολογία java όπως και πριν 5-6 χρόνια.
  9. Παιδιά μπορείτε να προτείνετε κανένα καλό e-book reader για το Ν8 καθώς καιι πηγές από όπου μπορούμε να βρούμε e-books?
  10. Το εκανα τελικα χειροκινητα μεσω του μενου "Συνδεσιμοτητα" κτλ. και ολα τελεια. Δουλευει μια χαρα. Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες
  11. Γεια σας, Πηγα στο προγραμμα της Cosmote απεριοριστα 25 που δινει 100 mb το μηνα. Ξερει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις πρεπει να κανω στο Ν8 για το internet της cosmote ? Μεχρι τωρα εμπαινα μεσω WIFI. Για τα MMS ισχυουν τα ιδια ? Ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους Υ.Γ. Ειδα στο Symbian FAQ ρυθμισεις για internet και mms αλλα που θα παω για να τις βαλω ?
  12. Γεια σας Κατοχος και εγω του N8 μπορω να πω μονο τα καλυτερα. Ποσταρω για να κανω καποιες παρατηρησεις και να παραθεσω διαφορους προβληματισμους μου. Στους φιλους παραπανω που λενε οτι ο φακελος παιχνιδια κανει σε αλλον 24 και σε αλλον 7 δευτερολεπτα να ανοιξει εχω να πω οτι τουλαχιστον εμενα μου φαινεται παραξενο. Εχω φιταξει ενα τετοιο φακελο μεσα στο φακελο Εφαρμογες και εχω βαλει περι τα 22-24 παιχνιδια ( και μαλιστα τα βαρυτερα avatar , NFS κτλ) λοιπον ο φακελος ανοιγει αμεσως . Μονο αν επανεκινησω το κινητο μπορε να κανει 2-3 δευτερολεπτα , την πρωτη φορα που θα ανοιξει , μετα ολα λειτουργουν ομαλοτατα. Ο προβληματισμος μου εχει να κανει με το μελλον του Symbian^3 και την υποστηριξη του απο τους διαφορους software developers δεδομενου οτι αναμενουμε και το Symbian^4. Ενα πραγμα που ζηλευω στο iphone ειναι οι χιλιαδες εφαρμογες και τα παιχνιδια που εχουν. Μια και ειμαι οπαδος του mobile gaming βλεπω οτι για το symbian^3 τα καλα παιχνιδια HD μετρωνται στα δακτυλα του ενος χεριου. Θα μου πειτε τωρα μολις βγηκε το n8 τι ηθελες δηλαδη; Απο την αλλη με το επερχομενο symbian^4 υπαρχει ο φοβος οι developers να μας αφησου στα κρυα του λουτρου. Θα ηθελα το σχολια και τις αποψεις σας πανω σε αυτο. Υ.Γ. Ξερεις κανεις η Gpu του Ν8 σε σχεση με τα τελευται κινητα ( π.χ iphone 4) σε τι επιπεδα ισχυος βρισκεται;
  13. Παιδιά, Ξερει κανεις να μου πει τι παιζει με το στησιμο λογαριασμου e mail ? Εχω hotmail, καθε φορα που παω να φτιαξω το λογαριασμο μεσω της εφαρμογης του κινητου βαζω τα στοιχεια μου (e-mail και κωδικο) και καθε φορα μου λεει οτι η υπηρεσια δεν διατιθεται αυτην την στιγμη. Εννοειται οτι ειμαι σε Wifi.
  14. Ναι βεβαιως τους ενημερωσα
  15. Παιδια εγκατεστησα την 3.06 στον Ν8 και τωρα δεν κλειδωνει το gps καθολου ( το ειχα μιση ωρα εξω απο το σπιτ) . Εχτες με την παλια εκδοση κλειδωσε σε 5 min με στο σπιτι. Επισης ούτε πυξίδα βρίσκω, ουτε το εικονίδιο Weather , ουτε το εικονίδιο " Περισσότερα". Γενικα πως προσθετουμε στο μενου τα on line services ? ( καιρο , lonely planet , michelin guide , κτλ) Επίσης ξέρει κανέις πως ενεργοποιουμε το a-gps ? Ευχαριστω
  16. Παιδιά να ρωτήσω εσάς που έχετε το κινητό από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπία αν παίζει ο fm πομπός... Διάβασα σε κάποιο ξένο forum οτι για ορισμένες χώρες που δεν επιτρέπεται η εκπομπή στα fm η εν λόγω επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτές τις ελάχιστες χώρες . Δείτε το link εδώ http://europe.nokia.com/support/fm-transmission Άλλη μια πρωτιά για την χώρα μας.
  17. Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για συσκευή με IMEI: 356983014097866 Σας ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές
  18. Γεια σας παιδια. Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε απανησεις για την ειδικοτητα "διοικητικο και οικονομικο στελεχος επιχειρησεων"; Βλεπω οτι φετος αλλαξαν τελειως τον κανονισμο
  19. http://shop.lego.com/ByCategory/Leaf.aspx?cn=389&d=292 Οταν ειπα οτι ειχα παραγγειλει παλιοτερα απο εκει τηλεκατευθυνομενα εννοουσα απο την Αμερικη και οχι για το συγκεκριμενο shop που ειναι της Lego. Παντως αν δεις στελνει παντου στον κοσμο.
  20. Μπα 350 € πανακριβο ειναι! Αν σκεφτειτε οτι το βρισκεις απο USA περιπου 240 δολλαρια δηλ 160 ευρω δεδομενου τις ισοτιμιας. Εχω παραγγειλει απο εκει παλιοτερα διαφορα τηλεκατευθυνομενα.
  21. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα οπως και αλλοι χρηστες στα ξενα φορα που διαβασα. Η λυση ειναι format της μνημης ( των 8gb).Παρε πρωτα backup τα αρχεια σου. ΠΡΟΣΟΧΗ οχι με το προγραμμα μπακ απ της νοκια μια και στην επαναφορα θα επανελθουν και τα προβληματα του video.
  22. Γεια σας παιδια, Εχει παρατηρησει κανεις οτι τα περισσοτερα POI εικονιδια στο Sygic ειναι γκριζα; Ετσι δεν καταλαβαινεις πχ τα μπαρ, τις καφετεριες κλπ παρα μονο αν τα κεντραρεις.
  23. Γεια σας παιδια Να πω και εγω οτι εχω το sygic και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μένω Χίο και έχει αναλυτικά τους δρόμους της πόλης ακόμα και των χωριών. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν το Garmin αν υπάρχει κάλυψη των νησιών του Αιγαίου και εαν ναι, σε τι βαθμό.
  24. Γεια σας παιδια εχω το κινητο εδω και 2 μερες και το αναβαθμισα στην τελευταια εκδοση του λογισμικου. Παρατηρω (δεν ξερω αν ηταν και πριν την αναβαθμιση) οτι οταν κανω zoom στην Ελλάδα στα κοντινα πλανα χαλάνε τα χρώματα του χάρτη , φαινονται πρασινα και δεν ξεωριζει η στερια απο την θαλασσα ή μερικα γινονται μπλε εκει που δεν θα επρεπε να υπαρχει θαλασσα. Οι ακτογραμμεσς φαινονται βεβαια κανονικα ενω σε τελικο zoom σε επιπεδο πολεων δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος η μονο στο δικο μου κινητο γινεται;
×
×
  • Create New...