VeCo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Βαρκελώνη το Πάσχα τι λέει? Είμαι περισσότερο των βόρειων περιοχών, αλλα η πλειοψηφία... :p Όμορφη πόλη η Βαρκελώνη, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο η Μαδρίτη. Πάντως αξίζει να την επισκεφθείς. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Εγω θελω να παω ΚΟΥΒΑ...(μεγαλε που τα εχεις τόσα λεφτά) Τι λετε αξιζουν τα τοσα εξοδα; Περιπου 1200ε το ατομο, για 2ατομα 2500ε + 1000 να ξοδεψουμε = 3500ε για μια βδομαδα!!!! :blink: Δηλαδη 500ε την μέρα!!!!! :wacko: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Το αν αξίζουν ή όχι εσύ θα το κρίνεις από το πόσο πολύ θέλεις να πας... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Όμορφη πόλη η Βαρκελώνη, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο η Μαδρίτη. Πάντως αξίζει να την επισκεφθείς. Τι περιοδο πηγες περιπου? Ο καιρος πως ηταν? Ελπιζω να μην εχει πολυ ζεστη. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Το αν αξίζουν ή όχι εσύ θα το κρίνεις από το πόσο πολύ θέλεις να πας... :wink: Φυσικα ετσι ειναι αλλα αν καποιος εχει μια ιδεα θα ηταν καλυτερα γιατι ο καθενας μας μπορει να κανει και λαθος εκτίμηση Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Τι περιοδο πηγες περιπου? Ο καιρος πως ηταν? Ελπιζω να μην εχει πολυ ζεστη. Είχα πάει Ιούλιο, το πρωΐ ήταν ζέστη, το βράδυ είχε δροσούλα. Δεν ξέρω πότε πέφτει φέτος το Πάσχα (δηλαδή του χρόνου), αλλά ένα ζακετάκι νομίζω θα χρειάζεται... Φυσικα ετσι ειναι αλλα αν καποιος εχει μια ιδεα θα ηταν καλυτερα γιατι ο καθενας μας μπορει να κανει και λαθος εκτίμηση Σωστό κι αυτό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Είχα πάει Ιούλιο, το πρωΐ ήταν ζέστη, το βράδυ είχε δροσούλα. Δεν ξέρω πότε πέφτει φέτος το Πάσχα (δηλαδή του χρόνου), αλλά ένα ζακετάκι νομίζω θα χρειάζεται... Σωστό κι αυτό... Ok ευχαριστω!:D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Anytime. Αν τελικά πας, μην ξεχάσεις να περάσεις από την περιοχή της αποβάθρας (Barceloneta νομίζω πως λέγεται ή κάτι τέτοιο), το βραδάκι, έχει τρομερή κίνηση και κόσμο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Σκέφτομαι αυτή τη φορά για σαβ/κο να πάω προς Ήπειρο. Έχω περάσεις κάποιες φορές αλλά δεν έχω μείνει... Καμιά ιδέα για Μέτσοβο, Ζαγοροχώρια, Πάπιγκο??? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ξερει κανεις ποση ωρα ειναι η πτηση για Dubai?? Απο Αθηνα. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ξερει κανεις ποση ωρα ειναι η πτηση για Dubai?? Απο Αθηνα. Around 4 ώρες... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Around 4 ώρες... Uparxei kapou pou na min exeis paei? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Around 4 ώρες... Με ολυμπιακη κανεις 4:20 λεπ.Εκτος και αν πας με Εμιρατα η γκολφ μεσω αλλον προορισμων. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Uparxei kapou pou na min exeis paei? :p Δυστυχώς πολλά μέρη. Ένα από αυτά είναι και το Ντουμπάι, απλά επειδή θέλω μέσα στο νέο έτος να πάω, ενημερώνομαι! :p Για παράδειγμα δεν έχω πάει Ρωσία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία, στις χώρες της Βαλτικής, Αμερική, Ασία και - πάλι - δυστυχώς Αλάσκα που είναι το όνειρο μου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 και ποσο χρονων εισαι? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Όσο γράφει στο προφίλ μου και κάτω από το nickname μου. :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Να ρωτήσω για Σιγκαπούρη , επειδή δεν θα διανυκτερεύσω , αλλά μιας και θα είναι αρκετές οι ώρες , η δωρεάν ξενάγιση ισχύει? μου είπαν πως έχει information desk στο αεροδρόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Παιδια, ερωτηση: Θελω να κλεισω ενα εισιτηριο με την easyjet για μια φιλη μου. Το θεμα ειναι οτι θα το κλεισω με την δικη μου πιστωτικη γιατι αυτη δεν εχει. Γινεται, η θελει να ειναι η πιστωτικη στο ονομα αυτου πεταει :O ??? ρωταω γιατι της ολυμπιακης το online συστημα (...) δουλευει ετσι. Νομιζω ομως της easyjet τωρα που το ξανακοιταξα εχει να βαλεις διαφορετικο ονομα. Τσαμπα αγχωθηκα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Σύμφωνα με email που πήρα από την British Airways, επιτρέπεται πλέον η μεταφορά υγρών στην καμπίνα του αεροσκάφους, φθάνει να μην ξεπερνάνε τα 100ml και να τοποθετηθούν σε διάφανη σακούλα, η οποία θα παρέχεται από το προσωπικό εδάφους. Πληρφοφοριακά το αναφέρω. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Παιδια, ερωτηση: Θελω να κλεισω ενα εισιτηριο με την easyjet για μια φιλη μου. Το θεμα ειναι οτι θα το κλεισω με την δικη μου πιστωτικη γιατι αυτη δεν εχει. Γινεται, η θελει να ειναι η πιστωτικη στο ονομα αυτου πεταει :O ??? ρωταω γιατι της ολυμπιακης το online συστημα (...) δουλευει ετσι. Νομιζω ομως της easyjet τωρα που το ξανακοιταξα εχει να βαλεις διαφορετικο ονομα. Τσαμπα αγχωθηκα oxi o epivaths den xreiazetai na einai kai cardholder opote ginetai ayto poy theleis:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 oxi o epivaths den xreiazetai na einai kai cardholder opote ginetai ayto poy theleis:D Επιβεβαιωνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Ουφ ευτυχως :D Μονο στο χαζοσυστημα της ολυμπιακης το'χουν ετσι. Ευχαριστω :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 θέλω και εγώ να πάω ένα ταξιδάκι απο το νέο έτος. Καιρό έχω να πάω. Θα ήθελα να πάω μες το χειμώνα κάπου ειδυλλιακά όπως Τσεχία, αλλά φοβάμαι ότι εκεί θα έχει φοβερή εγκληματικότητα. Είχα δει μια ταινία παλιότερα και απο εκεί μου έχει κολλήσει ότι είναι επικίνδυνα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 δηλαδη τις μπυρες που εφερα απο γερμανια σε μπουκαλια, δε θα μπορουσα τωρα να τις φερω;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 θέλω και εγώ να πάω ένα ταξιδάκι απο το νέο έτος. Καιρό έχω να πάω. Θα ήθελα να πάω μες το χειμώνα κάπου ειδυλλιακά όπως Τσεχία, αλλά φοβάμαι ότι εκεί θα έχει φοβερή εγκληματικότητα. Είχα δει μια ταινία παλιότερα και απο εκεί μου έχει κολλήσει ότι είναι επικίνδυνα Δεν είναι. Είναι απόλυτα ασφαλή, αν αποφεύγεις τις κακόφημες περιοχές που υπάρχουν σε όλες τις πόλεις και που ούτως ή άλλως δεν έχεις λόγο να πας. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts