TheBerliner Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Εγω εχω ακουσει οτι ειναι η νεα Μυκονος. Παντως γενικα εχει γινει αρκετα της μοδας σαν προορισμος Edited June 5, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Εγω εχω ακουσει οτι ειναι η νεα Μυκονος. Παντως γενικα εχει γινει αρκετα της μοδας σαν προορισμος Η Ίος είναι διάσημη για την φτήνια της γενικά, όπως και στα ποτά και για αυτό μαζεύει γενικά κόσμο με χαμηλό budget. Edited June 5, 2015 by impreza_sti Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Γίνεται να μεταφερθούν μπουκάλια με μπύρες μεσα στη βαλίτσα από αεροδρόμιο του εξωτερικού; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Nαι, δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι στη βαλίτσα (εκτός της περίπτωσης να υφίσταται περιορισμός στην ποσότητα αλκοόλ που μπορεί να εξαχθεί, κυρίως αφορά χώρες εκτός ΕΕ). Κάθε φορά που πάω στο Βέλγιο, κουβαλάω πίσω μπουκάλια (0,75, 1 και 1,5 L) Trappist μπύρας, χωρίς ποτέ να έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Για αυτό ακριβώς ρωτάω, επειδή το είχα κάνει παλιά από Βρυξέλλες που δεν είχε βγει εκείνος ο κανονισμός περί υγρών, και σκέφτομαι τώρα να φέρω μπύρες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αυτό αφορά τις χειραποσκευές. Οι βαλίτσες που πάνε στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου συνήθως δεν ελέγχονται για πτήσεις εντός της ΕΕ. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εγω εχω ακουσει οτι ειναι η νεα Μυκονος. Παντως γενικα εχει γινει αρκετα της μοδας σαν προορισμος Η Ίος είναι διάσημη για την φτήνια της γενικά, όπως και στα ποτά και για αυτό μαζεύει γενικά κόσμο με χαμηλό budget. Παιδιά thanks για τις απαντήσεις! Τελικά τους έπεισα να μην πάμε Ίο! :p Τώρα σκεφτόμαστε για Σπέτσες! Έχω ακούσει ότι γίνεται χαμούλης τον τελεταίο καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Κακώς, έχει ωραία ζωή και μερικές υπέροχες παραλίες! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Αυτό αφορά τις χειραποσκευές. Οι βαλίτσες που πάνε στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου συνήθως δεν ελέγχονται για πτήσεις εντός της ΕΕ. Επιτρεπομενα εντος ΕΕ 10 λίτρα αλκοολούχων ποτών 20 λίτρα αλκοολωμένου κρασιού 90 λίτρα κρασί (συμπεριλαμβανομένων 60 λίτρων αφρώδους κρασιού κατ' ανώτατο όριο) 110 λίτρα μπίρα. κουβαληστε αφοβα αρκει να μην βγει υπερβαρο! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Θα κατεβω Ρεθυμνο για ενα γαμο την Παρασκευη Επειδη δεν νιωθω και πολυ ανετα στα αεροπλανα :p μαλλον θα προτιμησω την ναυσιπλοια,οχι οτι παλευω τη θαλασσα σε θεμα ζαλαδοανακατοσουρες,ισα ισα,ή το 9ωρο που κανει για Κρητη,αλλα τουλαχιστον ξερω να κολυμπησω :lol: Anek ή Minoan θα προτεινατε??Επισης προορισμο για Χανια ή Ηρακλειο?Ποιος ειναι καλυτερος δρομος για να πας Ρεθυμνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Μια χαρά είναι και οι δυο εταιρείες, όποια βρεις πιο φτηνά Νόμιζω τα Χανιά είναι πιο κοντά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Θα κατεβω Ρεθυμνο για ενα γαμο την Παρασκευη Επειδη δεν νιωθω και πολυ ανετα στα αεροπλανα :p μαλλον θα προτιμησω την ναυσιπλοια,οχι οτι παλευω τη θαλασσα σε θεμα ζαλαδοανακατοσουρες,ισα ισα,ή το 9ωρο που κανει για Κρητη,αλλα τουλαχιστον ξερω να κολυμπησω :lol: Anek ή Minoan θα προτεινατε??Επισης προορισμο για Χανια ή Ηρακλειο?Ποιος ειναι καλυτερος δρομος για να πας Ρεθυμνο? Κοίτα. Όποια εταιρεία και να πάρεις, δεν θα έχεις θέμα με το ταξίδι μιας και δεν είναι κανένα δύσκολο δρομολόγιο. Τα πλοία είναι μια χαρά (αν και υπάρχουν ακόμα τα "Κρήτη Ι", "Κρήτη ΙΙ" και "Λευκά Όρη"). Επειδή έχω κάνει πολλές φορές το ταξίδι αυτά τα δύο χρόνια που είμαι φοιτητής εδώ, το δρομολόγιο για Χανιά φεύγει πάντα στην ώρα του και φτάνει πάντα στην ώρα του (άντε να έχει 10 λεπτά καθυστέρηση). Αντίστοιχα, για Ηράκλειο, η ΑΝΕΚ είναι απαράδεκτη με τις καθυστερήσεις αλλά η Minoan είναι πάντα στην ώρα της. Η επιλογή είναι δική σου. Όσο για το δρόμο, τα Χανιά είναι πιο κοντά και είναι πιο άνετος ο δρόμος. Από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο έχει αρκετές κλειστές στροφές και ανηφορικά σημεία. Υ.Γ: Έχω και εγώ γάμο το ερχόμενο ΣΚ. Λες να είναι ο ίδιος; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Θα κατεβω Ρεθυμνο για ενα γαμο την Παρασκευη Επειδη δεν νιωθω και πολυ ανετα στα αεροπλανα :p μαλλον θα προτιμησω την ναυσιπλοια,οχι οτι παλευω τη θαλασσα σε θεμα ζαλαδοανακατοσουρες,ισα ισα,ή το 9ωρο που κανει για Κρητη,αλλα τουλαχιστον ξερω να κολυμπησω :lol: Anek ή Minoan θα προτεινατε??Επισης προορισμο για Χανια ή Ηρακλειο?Ποιος ειναι καλυτερος δρομος για να πας Ρεθυμνο? Από Χανιά να κατέβεις. Με το που βγεις από το καράβι υπάρχουν λεωφορεία του Κτελ που πάνε απευθείας Ρέθυμνο σε μια ώρα ή και λιγότερο θα είσαι στα ΚΤΕΛ Ρεθύμνου. Το ίδιο υπάρχει και από Ηράκλειο αλλά είναι μισή ώρα πιο μακρυά και λίγο πιο ακριβά (1€ αν θυμάμαι σωστά ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Από Χανιά να κατέβεις. Με το που βγεις από το καράβι υπάρχουν λεωφορεία του Κτελ που πάνε απευθείας Ρέθυμνο σε μια ώρα ή και λιγότερο θα είσαι στα ΚΤΕΛ Ρεθύμνου. Το ίδιο υπάρχει και από Ηράκλειο αλλά είναι μισή ώρα πιο μακρυά και λίγο πιο ακριβά (1€ αν θυμάμαι σωστά ) Η τιμή των ΚΤΕΛ (ολόκληρο εισιτήριο) είναι: Χανιά - Ρέθυμνο: 6,20€ και περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα Ηράκλειο - Ρέθυμνο: 7,60€ και μιάμιση ώρα Το μόνο θέμα με τα λεωφορεία (αν δεν έχει αμάξι ο φίλος) είναι ότι πρέπει να βγει από τους πρώτους από το πλοίο. Συνήθως είναι 1-2 λεωφορεία απ' έξω για Ρέθυμνο που φεύγουν με το που γεμίσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Η τιμή των ΚΤΕΛ (ολόκληρο εισιτήριο) είναι: Χανιά - Ρέθυμνο: 6,20€ και περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα Ηράκλειο - Ρέθυμνο: 7,60€ και μιάμιση ώρα Το μόνο θέμα με τα λεωφορεία (αν δεν έχει αμάξι ο φίλος) είναι ότι πρέπει να βγει από τους πρώτους από το πλοίο. Συνήθως είναι 1-2 λεωφορεία απ' έξω για Ρέθυμνο που φεύγουν με το που γεμίσουν. Όπως τα λέει ο φίλος Άλκης. Επίσης υπάρχει η λύση αν δε βγει κάποιος από τους πρώτους και δεν προλάβει τα εξπρες, στα διακόσια μετρα υπάρχει η στάση που περνάει η γραμμή Χανιά-Ηράκλειο κάθε μια ώρα(περίπου κάθε παρά είκοσι-τέταρτο). Για επιστροφή, καθημερινά 19:00 από ΚΤΕΛ Ρεθύμνου εξπρες λεωφορείο για λιμάνι Σούδας(Χανιά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όπως τα λέει ο φίλος Άλκης. Επίσης υπάρχει η λύση αν δε βγει κάποιος από τους πρώτους και δεν προλάβει τα εξπρες, στα διακόσια μετρα υπάρχει η στάση που περνάει η γραμμή Χανιά-Ηράκλειο κάθε μια ώρα(περίπου κάθε παρά είκοσι-τέταρτο). Για επιστροφή, καθημερινά 19:00 από ΚΤΕΛ Ρεθύμνου εξπρες λεωφορείο για λιμάνι Σούδας(Χανιά) Ακριβώς. Η στάση είναι έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) Κοίτα. Όποια εταιρεία και να πάρεις, δεν θα έχεις θέμα με το ταξίδι μιας και δεν είναι κανένα δύσκολο δρομολόγιο. Τα πλοία είναι μια χαρά (αν και υπάρχουν ακόμα τα "Κρήτη Ι", "Κρήτη ΙΙ" και "Λευκά Όρη"). Επειδή έχω κάνει πολλές φορές το ταξίδι αυτά τα δύο χρόνια που είμαι φοιτητής εδώ, το δρομολόγιο για Χανιά φεύγει πάντα στην ώρα του και φτάνει πάντα στην ώρα του (άντε να έχει 10 λεπτά καθυστέρηση). Αντίστοιχα, για Ηράκλειο, η ΑΝΕΚ είναι απαράδεκτη με τις καθυστερήσεις αλλά η Minoan είναι πάντα στην ώρα της. Η επιλογή είναι δική σου. Όσο για το δρόμο, τα Χανιά είναι πιο κοντά και είναι πιο άνετος ο δρόμος. Από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο έχει αρκετές κλειστές στροφές και ανηφορικά σημεία. Υ.Γ: Έχω και εγώ γάμο το ερχόμενο ΣΚ. Λες να είναι ο ίδιος; :p Στειλε πμ το ονομα του ζευγους να το διαπιστωσουμε...:p Εγω για να ειμαι ειλικρινης θελω να παμε μεσω Χανιων αλλα φαγωθηκε ο Κρητικος φιλος μου που θα κατεβουμε μαζι,να παμε Ηρακλειο για να φαμε μπουγατσες σε ενα μπουγατσαδικο οταν φτασουμε...Κοιλιοδουλος!Θα τον πεισω ομως,ολοι μου λενε οτι ειναι καλυτερα απο Χανια. Επισης...κουναει πολυ ρε παιδια??? :p Edited June 15, 2015 by jkidd13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Δεν εχεις ταξιδεψει με καραβι; Παντως συγκριτικα το καραβι ζαλιζει πολυ περισσοτερο απο το αεροπλανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Δε θα έλεγα ότι ειδικά καλοκαίρι κουνάει καθόλου Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Δεν εχεις ταξιδεψει με καραβι; Παντως συγκριτικα το καραβι ζαλιζει πολυ περισσοτερο απο το αεροπλανο Μεγαλο ταξιδι μια φορα στη Σαντορινη στην 5ημερη το 2003... Στο πηγαινε επεσα στα πατωματα μετα απο το πρωτο 3ωρο...Με πηγανε σε μια κουκετα και ξαπλωσα...Ναυτια φουλ,εμετος κλπ.Στον γυρισμο μεριμνησα και πηρα δραμαμινη και την ψιλοπαλεψα. Και αλλη μια φορα πιο παλια με ενα καταμαραν μεχρι την υδρα που παλι με επιασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Προσωπικά δεν μπορώ να σου πω αν κουνάει, γιατί δεν το καταλαβαίνω. Έκανα το ταξίδι με 7-8 μποφόρ το χειμώνα και δεν καταλάβαινα τίποτα και δίπλα μου ξέρναγαν 2 κοπελιές :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μεγαλο ταξιδι μια φορα στη Σαντορινη στην 5ημερη το 2003... Στο πηγαινε επεσα στα πατωματα μετα απο το πρωτο 3ωρο...Με πηγανε σε μια κουκετα και ξαπλωσα...Ναυτια φουλ,εμετος κλπ.Στον γυρισμο μεριμνησα και πηρα δραμαμινη και την ψιλοπαλεψα. Και αλλη μια φορα πιο παλια με ενα καταμαραν μεχρι την υδρα που παλι με επιασε. Παρε αεροπλανο καλυτερα. Ουτε που καταλαβαινεις οτι κινεισαι. Μονο λιγο στην απογειωση και την προσγειωση μπορει να αισθανθεις καπως παραξενα, οχι να ζαλιστεις ομως. Δεν ξερω αν εχεις ταξιδεψει με αεροπλανο αλλα ξερω αρκετους που ειχαν φοβια και οταν μπηκαν οχι απλα την ξεπερασαν, αλλα τους αρεσε κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Αφού είναι σήμερα ο γάμος που μας έλεγε, ό,τι και να πήρε τώρα θα έχει φτάσει. Για ναυάγιο δεν άκουσα, για πτώση αεροπλάνου ούτε, άρα θα είναι εδώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Αφού είναι σήμερα ο γάμος που μας έλεγε, ό,τι και να πήρε τώρα θα έχει φτάσει. Για ναυάγιο δεν άκουσα, για πτώση αεροπλάνου ούτε, άρα θα είναι εδώ :p Άλκη "no news, is good news". Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Αναρωτιέμαι αν η Πάρος έχει καμιά πιο ήρεμη παραλία (δηλ όχι στυλ Πούντα και όχι με 18χρονα :p)... Επίσης ξέρετε καμιά περιοχή με λίγους τουρίστες και περισσότερους ντόπιους? Θέλω να δω πως ζουν οι ντόπιοι στο νησί..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts