pgetsopoulos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Χριστουγεννα πρωτα ο Θεος θα παω Ρωμη :) Εχετε να προτεινετε κατι ιδιαιτερο η καμια συμβουλη? :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maximosb Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Χριστουγεννα πρωτα ο Θεος θα παω Ρωμη :) Εχετε να προτεινετε κατι ιδιαιτερο η καμια συμβουλη? :) Αθλητικά παπούτσια και πολύ περπάτημα, θα σου μείνει αξέχαστη...επίσης θα σου πρότεινα να βρείτε έναν έλληνα ξεναγό prive για μια μέρα, και να σας ξεναγήσει στα βασικά, Αγ. Πέτρος κ.λ.π, έτσι θα καταλάβετε καλύτερα την Ρώμη. Καλό ταξίδι. Παράθεση Πολιτισμένος είναι αυτός που φέρεται πολιτισμένα, όταν δεν το βλέπουν οι άλλοι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 το περπατημα ειναι σιγουρο :) το ξενοδοχειο ειναι στο Τερμινι, οποτε ολα σχεδον ειναι 20 λεπτα περπατημα :) Δυστυχως το budget ειναι ελαφρως...περιορισμενο :p και φοβαμαι οτι ο ξεναγος ισως ξεφυγει... θα κοιταξω βεβαια, αλλιως... οδηγους στο κινητο :p ευχαριστω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Για Μαλτα τιποτα info? 3 νυχτες θα παω αλλα βασικα 2μερες θα εχω για βολτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Δεν αξίζει Για μένα δεν αξίζει γενικά αν δεν κάνεις ski για σκι λεω να παω ιανουαριο/φεβρουαριο. για τωρα που προτεινεται να παω; καπου οικονομικα; ενα σ/κ οχημα δυστυχως δεν υπαρχει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Προφανώς κανείς δεν έχει έμπειρια από ΜΆΛΤΑ , οπότε τώρα που επέστρεψα ας αναφέρω τις δικές μου. Έμενα σε 3αστερο παραλιακό ξενοδοχείο στην περιοχή St Julien με κόστος 20€/βραδιά για δίκλινο. Πολύ τίμιο το ξενοδοχείο και το δωμάτιο. Ήταν σαν να μένεις στον Άλιμο. Μεγάλα πεζοδρόμια για περπάτημα ή ποδήλατο με φοίνικες και όχι τραγική υγρασία. Πολύ ζέστη για μέσα Νοέμβρη, έπιανε 20 βαθμούς από τις 10 το πρωί και το βράδυ ήθελε μόνο φούτερ. Συγκοινωνία μόνο με λεωφορείο, αλλά στην ώρα τους και οργανωμένοι. Πολύ ευγενικός κόσμος, μιλάνε όλοι αγγλικά μέχρι και μεγάλης ηλικίας και μάλιστα σταματάνε να περάσεις στον δρόμο. Οδηγανε ανάποδα. Πολύ φτηνά τα πάντα. Ενδεικτικά 3.5€ η μπύρα ή ποτό σε ένα από τα πιο γνωστά Pub της τουριστικής αυτής περιοχής. Στα εστιατόρια πιο νορμάλ τιμές, γύρω στα 20-25€/άτομο με μπουκάλι κρασί μέσα. Εγκληματικότητα δεν πρέπει να υπάρχει, γιατί είδα μόνο 1-2 φορές αστυνομικό αυτοκίνητο όσο κυκλοφορουσα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το μέρος για διακοπές και δουλειά (6% ανεργία), ενώ είναι μόνο 1.5 ώρα πτήση από Αθήνα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μου εχει σφηνωθει η ιδεα να παω στο Pripyat της Ουκρανιας, τη πολη οπου εγινε η πυρηνικη καταστροφη (ο αντιδραστηρας ηταν πιο κοντα στο Pripyat παρα στο Chernobyl). Ειδα αρκετες φωτογραφιες στο ιντερνετ αλλά δεν βρισκω πληροφοριες για το πως γινεται -αν γινεται- να επισκεφθεις τη πολη εκει. Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα? Κανουν "ξεναγηση" εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μου εχει σφηνωθει η ιδεα να παω στο Pripyat της Ουκρανιας, τη πολη οπου εγινε η πυρηνικη καταστροφη (ο αντιδραστηρας ηταν πιο κοντα στο Pripyat παρα στο Chernobyl). Ειδα αρκετες φωτογραφιες στο ιντερνετ αλλά δεν βρισκω πληροφοριες για το πως γινεται -αν γινεται- να επισκεφθεις τη πολη εκει. Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα? Κανουν "ξεναγηση" εκει? Πρόσεχε μην στην πέσουν τίποτα γκομενες με 3 στήθια εκεί που πας!!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Μου εχει σφηνωθει η ιδεα να παω στο Pripyat της Ουκρανιας, τη πολη οπου εγινε η πυρηνικη καταστροφη (ο αντιδραστηρας ηταν πιο κοντα στο Pripyat παρα στο Chernobyl). Ειδα αρκετες φωτογραφιες στο ιντερνετ αλλά δεν βρισκω πληροφοριες για το πως γινεται -αν γινεται- να επισκεφθεις τη πολη εκει. Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα? Κανουν "ξεναγηση" εκει? Πολη φαντασμα...... Νομιζω μπορεις να πας μονο με ξεναγο και πρεπει να υπογραψεις εντυπα οτι πας με δικη σου ευθυνη. Θα ρωτησω μια φιλη μου, πιστευω να ξερει και θα ποσταρω ξανα. κατω-κατω γραφει Κάθε χρόνο κοντά στην ημέρα επετείου του τραγικού ατυχήματος, εντείνονται οι ξεναγήσεις στα όρια της ζώνης αποκλεισμού που έχει δημιουργηθεί. Edited November 25, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Πρόσεχε μην στην πέσουν τίποτα γκομενες με 3 στήθια εκεί που πας!!! Δεν βρισκω τπτ κακο σε αυτο :lol: Πολη φαντασμα...... Νομιζω μπορεις να πας μονο με ξεναγο και πρεπει να υπογραψεις εντυπα οτι πας με δικη σου ευθυνη. Θα ρωτησω μια φιλη μου, πιστευω να ξερει και θα ποσταρω ξανα. κατω-κατω γραφει Κάθε χρόνο κοντά στην ημέρα επετείου του τραγικού ατυχήματος, εντείνονται οι ξεναγήσεις στα όρια της ζώνης αποκλεισμού που έχει δημιουργηθεί. Δεν το εχω σιγουρο οτι θα παω απλα ειναι μια σκεψη. Δεν ειναι και κανενα τρελο ταξιδι οσον αφορα το χρηματικο πιστευω και σιγουρα ειναι κατι που δεν βλεπεις καθε μερα. To αρθρο υποδηλωνει οτι κανουν ξεναγησεις, ειναι ευχαριστο αυτο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλημέρα.Υπάρχει περίπτωση καλώς εχόντων των πραγμάτων να επισκεφθώ το Βερολίνο το Φεβρουάριο για μια έκθεση.Έχει να προτείνει κανείς κανένα στοκατζίδικο για ρούχα ή κανένα μαγαζί για φαγητό ή κάποιο άλλο αξιοθέατο για επίσκεψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_pap Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Μου εχει σφηνωθει η ιδεα να παω στο Pripyat της Ουκρανιας, τη πολη οπου εγινε η πυρηνικη καταστροφη (ο αντιδραστηρας ηταν πιο κοντα στο Pripyat παρα στο Chernobyl). Ειδα αρκετες φωτογραφιες στο ιντερνετ αλλά δεν βρισκω πληροφοριες για το πως γινεται -αν γινεται- να επισκεφθεις τη πολη εκει. Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα? Κανουν "ξεναγηση" εκει? Εγώ δεν θα πήγαινα ούτε να με πληρώναναι στην γύρω περιοχή... γιατι δεν πάς στο Κίεβο να περάσεις καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_sali88 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Είναι low cost εταιρεία, συνήθως είναι σε απομακρυσμένα αεροδρόμια, δεν έχει φυσικά φαγητό και κάθεσαι όπου θέλεις και προλάβεις, εγώ προσωπικά ταξίδεψα τον Νοέμβριο από Θεσσαλονίκη-Ρώμη με 80 ευρώ κλείνοντας τα εισιτήρια μέσω ίντερνετ 25 μέρες πριν.......μια χαρά καθώς αργήσαμε να κλείσουμε τα εισιτήρια......αν είσαι αποφασισμένος για να πετάξεις με Ryanair κλείσε τουλάχιστον 2 μήνες πιο πριν καθώς μπορείς να βρείς εισιτήρια σε πολύ καλές τιμές. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα Terms & Conditions όταν κλείσεις το εισιτήριο, που δεν είναι κάτι δύσκολο, για να μην χρεωθείς κάτι από τις υπηρεσίες που δεν επιθυμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μου εχει σφηνωθει η ιδεα να παω στο Pripyat της Ουκρανιας, τη πολη οπου εγινε η πυρηνικη καταστροφη (ο αντιδραστηρας ηταν πιο κοντα στο Pripyat παρα στο Chernobyl). Ειδα αρκετες φωτογραφιες στο ιντερνετ αλλά δεν βρισκω πληροφοριες για το πως γινεται -αν γινεται- να επισκεφθεις τη πολη εκει. Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα? Κανουν "ξεναγηση" εκει? είδες την ταινία και θέλησες να πας?? όπως είπε και ένας φίλος πριν ούτε που να με πλήρωναν...δεν νομίζω να σου εγγυάται κανείς για την ασφάλεια σου αλλά και ούτε για τα αποτελέσματα αργότερα... Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι η ταινία είχε μια Α ατμόσφαιρα... Πάντως μια νεκρή πόλη δεν θεωρώ ότι είναι και το καλύτερο αξιοθέατο και πόσο μάλλον στην περίπτωση του Pripyat...αλλά άμα εσύ θες εμάς μας περισσεύει! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Λοιπον επανερχομαι με ερωτηση για πιο νορμαλ μερος αυτη τη φορα :lol: Για Ελβετια ειναι απαραιτητη η υπαρξη διαβατηριου ή μπορεις να πας απλα με ταυτοτητα? Το εψαξα λιγο και ειδα οτι ειναι στη ζωνη σενγκεν αρα θεωρητικα δεν ειναι απαραιτητο το διαβατηριο ομως θα ηθελα να μου πεις καποιος σιγουρα σε περιπτωση που μου διαφευγει κατι. Η μεταβαση στη Ελβετια θα γινει οδικως μεσω Ιταλιας (εφοσον ειναι Ε.Ε εκει σιγουρα δεν θα εχω προβλημα μονο με ταυτοτητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αεροπορικώς πάντως είχα πάει μόνο με ταυτότητα Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, πρόσεχε... σε 6 μέρες έφαγα 100+ € σε σοκολάτα :p Επίσης, οπωσδήποτε βάλε αν μπορείς στο πρόγραμμα την Λουκέρνη, η πιο όμορφη πόλη... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αεροπορικώς πάντως είχα πάει μόνο με ταυτότητα Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, πρόσεχε... σε 6 μέρες έφαγα 100+ € σε σοκολάτα :p Επίσης, οπωσδήποτε βάλε αν μπορείς στο πρόγραμμα την Λουκέρνη, η πιο όμορφη πόλη... Θετικο αυτο με τη ταυτοτητα, υπαρχει περιπτωση αν πας οδικως να αλλαζει κατι? Φανταζομαι οχι. Andermatt ειναι ο προορισμος αλλά σε καλοκαιρινο μηνα, με το σκι δεν το'χω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Όσοι είναι κοντά στα σύνορα περνάνε αέρα... Στα ιταλικά σύνορα είναι; μόνο από κει δε πήγα.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Λοιπον επανερχομαι με ερωτηση για πιο νορμαλ μερος αυτη τη φορα :lol: Για Ελβετια ειναι απαραιτητη η υπαρξη διαβατηριου ή μπορεις να πας απλα με ταυτοτητα? Το εψαξα λιγο και ειδα οτι ειναι στη ζωνη σενγκεν αρα θεωρητικα δεν ειναι απαραιτητο το διαβατηριο ομως θα ηθελα να μου πεις καποιος σιγουρα σε περιπτωση που μου διαφευγει κατι. Η μεταβαση στη Ελβετια θα γινει οδικως μεσω Ιταλιας (εφοσον ειναι Ε.Ε εκει σιγουρα δεν θα εχω προβλημα μονο με ταυτοτητα). Σίγουρα πας και με ταυτότητα. Γενικά στην Ευρώπη είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Μεγάλη Βρετανία, Βουλγαρία που είναι Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά δεν ανήκουν στην Σεγκεν πας με Ταυτότητα. Σκόπια, Αλβανία, Τουρκία που δεν ανήκουν στην Ε.Ε. πας επίσης με Ταυτότητα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Να ρωτήσω κάτι για Κωνσταντινούπολη.. Σε ποιο αεροδρόμιο βολευει καλύτερα να πας;; θα εκτιμούσα γρήγορα μια απάντηση :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Να ρωτήσω κάτι για Κωνσταντινούπολη.. Σε ποιο αεροδρόμιο βολευει καλύτερα να πας;; θα εκτιμούσα γρήγορα μια απάντηση :O Στο IST Istanbul International Airport. Το άλλο είναι στην ασιατική μεριά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Στο IST Istanbul International Airport. Το άλλο είναι στην ασιατική μεριά. Ευχαριστώ πολύ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Να ρωτήσω κάτι για Κωνσταντινούπολη.. Σε ποιο αεροδρόμιο βολευει καλύτερα να πας;; θα εκτιμούσα γρήγορα μια απάντηση :O Tipp: Αν πας στο Αττατουρκ να θυμασαι οτι wifi εχει στα starbucks δωρεαν απλα πρεπει να κανεις ενα register που σου στελνει εναν κωδικο ενεργοποιησης στο κινητο.Δεν υπαρχει πουθενα ελευθερο αλλου wifi εκτος αν αγορασεις καρτα για wifi στο αεροδρομιο που κοστιζει 15 ευρω για μια μερα.Αν μεινεις δηλαδη λιγοτερο αναμονη δεν συμφερει.τα σταρκμπακς ειναι στο ισογειο ρωτα που ειναι το hotel desk της turkish airlines :D Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Πήγα με Ryanair Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Πολύ καλά αεροπλάνα, εξυπηρέτηση και τιμές. 50€ το άτομο για ΠΣΚ, ούτε βενζίνες δεν θα καλυπτα στο αμάξι. Επίσης μου έκανε θετική εντύπωση ότι επιτρέπουν κινητά και ταμπλετ από την στιγμή που μπεις στο αεροπλάνο και όχι μόνο όταν φτάσει σε συγκεκριμένο ύψος όπως οι άλλες εταιρείες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Αφού δεν σε πείραξε ότι δεν υπάρχουν θέσεις και όλοι τρέχουν για να προλάβουν καλώς.:p Εγώ προτιμώ την Aegean η οποία επίσης έχει ρίξει τις τιμές. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts