Jump to content

nik_pap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nik_pap

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

nik_pap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαίρομαι που στο φορουμ υπάρχει συζήτηση για τα ρολόγια χειρός αφού είναι το πάθος μου! Εδώ και καιρό ζαχαρώνω ένα Rolex της σειράς Submariner αφού πιστεύω οτι είναι πανέμορφη σειρά και είναι μια επένδυση εφ'όρου ζωής. Γενικώς εκτιμώ απίστευτα την Rolex σαν εταιρεία και την πορεία της διαχρονικά. Κοιτάω συχνά τις προσφορές που έχουν διάφοροι πωλητές για τα Rolex στο http://www.chrono24.com.gr/rolex/index.htm . Είχα κάνει μια αναζήτηση παλιότερα σε forum για ρολόγια για το Chrono24 και θεωρείται πολύ καλό για αγορές και πωλήσεις με πολλούς ιδιώτες πωλητές αλλά και κανονικά μαγαζιά. Ποιό μοντέλο θα προτείνατε εσεις απο την σειρά Submariner? Κάποιος ευτυχής κάτοχος Rolex? :)
  2. Εγώ δεν θα πήγαινα ούτε να με πληρώναναι στην γύρω περιοχή... γιατι δεν πάς στο Κίεβο να περάσεις καλα?
  3. το after sales του e-shop είναι γνωστό οτι πάσχει... και γενικώς πλέον υπάρχει πληθώρα απο άλλα e-shops που είναι ανταγωνιστικά...
  4. Εχει παίξει κανείς το Path of the Exile? Απότι κατάλαβα είναι σαν βελτιωμένο diablo 2. Hack and slash αλλα και με πολύπλοκους κανόνες. Αυτό που είδα και είναι ενθαρυντικό είναι οτι είναι free to play και όλα που αγοράζεις είναι απλά οπτικά χαρακτηριστικά και δεν επηρρεάζουν το gameplay.
  5. Και εγώ θα έλεγα μακριά απο κινέζικα! ρίξε μια ματιά στα διαφορετικά design γνωστών εταιριών (tag heuer, tissot, hamilton, citizen, orient κτλ στο budget σου!
  6. Πρώτα πέρασα από Wind και εδώ και κάτι χρόνια φορητότητα σε Cosmote!
  7. θα έλεγα απο καθαρά αισθητικής άποψης το htc one και μετά το iphone 5!
  8. samsung galaxy s2 αν και οδεύει προς αντικατασταση λόγο φθοράς...
  9. προσωπικά πιστεύω οτι το βέλτιστο μέγεθος της οθόνης ενός smartphone έχει να κάνει με τις διαστάσεις του χεριού και των δακτύλων... έχοντας δοκιμάσει 4-4.7 ιντσες θα έλεγα οτι για μενα 4,3 ίντσες είναι το βέλτιστο μέγεθος...
  10. Γειά! μέχρι στιγμής εδώ και καιρό χρησιμοποιώ την Cyanogenmod στον γαλαξια 2 και σκέφτομαι να δοκιμάσω την συγκεκριμένη. Σχετικά με την αξιοπιστία της ρομ, είχατε κάποιο πρόβλημα? κολληματάκια ή κάτι που να μην λειτουργεί?
×
×
  • Create New...