Jump to content

despina_sali88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

despina_sali88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. χρόνια πολλά σε όλους και καλή επιτυχία!!
  2. Έβαλα την light rom 10,5 και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα στην sim 2...
  3. Ξέρει κανείς εφαρμογή που δεν δέχεται τις κλήσεις με απόκρυψη? Είχα παλιότερα το blacklist αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη...
  4. Παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ακούς.....μέγιστη ώρα αναμονής 7 λεπτά, συγκεκριμένα μου απάντησε η εκπρόσωπος σε 13 λεπτά. Είχα πολύ χαμηλή ταχύτητα παρόλο που βρίσκομαι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης...και τελικά παρέμεινε το πρόβλημα...
  5. Έχω απογοητευτεί μ' αυτό το κινητό καθώς η μνήμη είναι πολύ μικρή δεν μπορώ να αποθηκεύσω πολλές εφαρμογές...η sd card στην ουσία δεν χρησιμεύει σε τίποτα παρά μόνο αν περάσεις τις φωτογραφίες και τα βίντεο...κολλάει αρκετά..θέλει επανεκκίνηση συνέχεια...:worry:
  6. Είναι low cost εταιρεία, συνήθως είναι σε απομακρυσμένα αεροδρόμια, δεν έχει φυσικά φαγητό και κάθεσαι όπου θέλεις και προλάβεις, εγώ προσωπικά ταξίδεψα τον Νοέμβριο από Θεσσαλονίκη-Ρώμη με 80 ευρώ κλείνοντας τα εισιτήρια μέσω ίντερνετ 25 μέρες πριν.......μια χαρά καθώς αργήσαμε να κλείσουμε τα εισιτήρια......αν είσαι αποφασισμένος για να πετάξεις με Ryanair κλείσε τουλάχιστον 2 μήνες πιο πριν καθώς μπορείς να βρείς εισιτήρια σε πολύ καλές τιμές. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα Terms & Conditions όταν κλείσεις το εισιτήριο, που δεν είναι κάτι δύσκολο, για να μην χρεωθείς κάτι από τις υπηρεσίες που δεν επιθυμείς.
  7. Είναι low cost εταιρεία, συνήθως είναι σε απομακρυσμένα αεροδρόμια, δεν έχει φυσικά φαγητό και κάθεσαι όπου θέλεις και προλάβεις, εγώ προσωπικά ταξίδεψα τον Νοέμβριο από Θεσσαλονίκη-Ρώμη με 80 ευρώ κλείνοντας τα εισιτήρια μέσω ίντερνετ 25 μέρες πριν.......μια χαρά καθώς αργήσαμε να κλείσουμε τα εισιτήρια......αν είσαι αποφασισμένος για να πετάξεις με Ryanair κλείσε τουλάχιστον 2 μήνες πιο πριν καθώς μπορείς να βρείς εισιτήρια σε πολύ καλές τιμές. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα Terms & Conditions όταν κλείσεις το εισιτήριο, που δεν είναι κάτι δύσκολο, για να μην χρεωθείς κάτι από τις υπηρεσίες που δεν επιθυμείς.
  8. Λοιπόν έχω το παραπάνω κινητό....εδώ και ένα χρόνο περίπου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...δεν μπορώ να αποθηκεύσω τίποτα στην κάρτα μνήμης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ελεύθερος χώρος....οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από εφαρμογές (χωρίς να αναγκαστώ να σβήσω αυτές που έχω ήδη...Ερώτηση: Aν κάνω root στην συσκευή θα μπορεί να τα αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης ????
  9. ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ Η ΛΎΣΗ ΒΡΈΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΕ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ(ΜΕ ΗΑCK) ΓΊΝΕΤΕ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΆ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΟ ΑΠΌ ΜΕΝΑ ΣΤΟ SAMSUNG S7562 ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ: A) ROOT ACCES ( http://forum.xda-developer....php?t=2171441 ) B) MEMORY CARD ΟΔΗΓΙΕΣ 1)Κάνουμε search στο google play το «Root externat 2” internal και το κατεβάζουμε 2)Ανοίγουμε το πρόγραμμα 3)Αν μας εμφανίσει μήνυμα πως δεν έχουμε κάνει τις ρυθμίσεις πατάμε GO, αλλιώς πηγαίνουμε πάνω δεξιά στις ρυθμίσεις 4)Τικάρουμε το "Use per defaults" 5)Πατάμε "View the different devices" περιμένουμε 5 δευτερόλεπτα και σκρολαρουμε κάτω 6)βλέπουμε μια νέα λίστα εδώ αναζητάμε /dev/block/vold/179:33<---αυτός είναι ο αριθμός που χρειαζόμαστε 7)Πηγαίνουμε πάλι πάνω πατάμε στο"The ext.sdcard device access" και αλλάζουμε το τελευταίο κομμάτι των αριθμών στους αριθμούς που είδαμε πριν λίγο πιστεύω όλοι σε αυτό το μοντέλο κινητού τους ιδίους θα έχουμε αλλά το τεστάρουμε 8)Πάμε πίσω και Τικάρουμε το "At boot" 9)Πατάμε "external > internal" περιμένουμε 10 δευτερόλεπτα και βαίνουμε από το πρόγραμμα 10)Πάμε Ρυθμίσεις-Χώρος αποθήκευσης και βλέπουμε ότι το μέγεθος τώρα έγινε ίδιο με της memory card ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!! ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΛΕΤΕ..
  10. λοιπόν δεν μπορώ να αποθηκεύσω τις εφαρμογές στην sd card,καθώς αποθηκεύει ότι θέλει αυτό δεν έχει επιλογή αποθήκευσης.........
×
×
  • Create New...