Jump to content

Τα Πάντα για την τεχνολογία,και τους παρόχους Voip

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

Μόλις πριν από κανά δεκάλεπτο αγόρασα credits μέσω του https://hanstel.biz/ για την υπηρεσία CallingCredit, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί στο dashboard του λογαριασμού. Ως username έβαλα το ίδιο με το οποίο πραγματοποιώ είσοδο στην CallingCredit. Δεν έπρεπε να πιστωθούν απευθείας; Ευχαριστώ.

Το username και το email που έβαλες είναι σίγουρα σωστά? Ταιριάζουν με αυτά του λογαριασμού σου? Η πληρωμή έγινε η μπλόκαρε κάπου ή διαδικασία και δεν πληρώθηκαν τα χρήματα? Τα χρήματα τα τράβηξαν? Κανονικά μπαίνουν απευθείας.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το username και το email που έβαλες είναι σίγουρα σωστά? Ταιριάζουν με αυτά του λογαριασμού σου? Η πληρωμή έγινε η μπλόκαρε κάπου ή διαδικασία και δεν πληρώθηκαν τα χρήματα? Τα χρήματα τα τράβηξαν? Κανονικά μπαίνουν απευθείας.

Η συναλλαγή έγινε κανονικά και μου ήρθε και μειλ επιβεβαίωσης (τόσο από PayPal όσο και από hanstel). Το username το τριπλοτσεκαρα και είναι σωστό. Μήπως έπρεπε να κάνω κάτι άλλο από μεριά CallingCredit· έχω κάνει κανονικά verify τον αριθμό μου, μέσω κλήσης που έλαβα, αλλά πέρα από αυτό δεν έχω κάνει κάτι άλλο.

Edited by xaris1331

Οχι μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λίγο. Αν δεν πιστωθούν σε 1-2 ώρες στείλε τους email

Μου έχει τύχει 2 φορές σε αγορές credit που έχω κάνει για την Dialcheap μέσω του ίδιου μεταπωλητή..

Edited by babakos

Εμένα μου πιστωθηκαν κατευθείαν αλλά έχω κάνει μια αγορά μόνο. Περίμενε όντως λίγο και στείλε μαιλ μετά. Δεν νομίζω να σου κάνουν κάποια βλακια

Μου γύρισαν τα χρήματα πίσω, αλλά δεν μπορω να καταλάβω τι πήγε λάθος. Μια επιβεβαίωση, μόνο: το username&email πρέπει να είναι ίδια με το CallingCredit και αρκεί να κανείς verify το κινητό σου, σωστά; Είναι η πρωτη φορά που το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ.

Μου γύρισαν τα χρήματα πίσω, αλλά δεν μπορω να καταλάβω τι πήγε λάθος. Μια επιβεβαίωση, μόνο: το username&email πρέπει να είναι ίδια με το CallingCredit και αρκεί να κανείς verify το κινητό σου, σωστά; Είναι η πρωτη φορά που το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ.

Εγώ είχα βάλει τα ίδια username και email με αυτά του λογαριασμού στο callingcredit και μπήκαν κατευθείαν. Το κινητό και verify να μην είναι δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

• 2 weeks later...

Η εφαρμογή mobile VoIP δεν μου διαβάζει όλα τα τηλέφωνα από τις επαφές μου. Σε μια επαφή που έχω 2 σταθερά και 2 κινητά μου βλέπει μόνο τα σταθερά. Δεν μου το κάνει με όλες τις επαφές, αλλά σε πολλές.

Ξέρει κανένας αν υπάρχει λύση?

Sent from my LEX722 using Tapatalk

Η εφαρμογή mobile VoIP δεν

https://www.acrobits.net/products/retail#tab_groundwire

Για σιγουρη και γρηγορη λυση... βλεπει ολους τους αριθμους, δοκιμασμενο σε android 5,6,7,8 (samsung/lenovo), δουλευει πολυ καλα με betamax, εχει και G.729 codec.

Καταρχην, συμφωνα με κριτικες σε εξειδικευμενα φορουμ, πολλα εξαρτωνται απο την εφαρμογη καθως και τι εφαρμογη χρησιμοποιειται. Οσον αφορα τις επι πληρωμη εφαρμογες ΙΡ τηλεφωνιας, πολυ ειδικοι λενε πως ειναι καλυτερες απο αυτες που ειναι δωρεαν η υπαρχουν ηδη στη συσκευη. Απο την πλευρα μου μπορω να πω οτι συμφωνω με αυτο.

Το πρωτο πραγμα που εμαθα (εμπειρικα) ηταν οτι χωρις τις προηγμενες ρυθμισεις παραμετρων σχεδον δεν κανεις τιποτα αν τυχων εχεις καποιο προβλημα (π.χ. δυσλειτουργια εφαρμογων, διακοπες/παραμορφωσεις ηχου, δεν ακους τον συνομιλητη).

Ορισμενες απαραιτητες ρυθμισεις ενδεχεται να μην ειναι διαθεσιμες π.χ. αν δεν υπαρχει καν δυνατοτητα μιας απλης αλλαγης codecs η TCP/UDP η διαδικασια επιλυσης προβληματων σταματα κυριολεκτικα στο πρωτο σταδιο.

Εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες και επελεξα τελικα Acrobits Groundwire.

Επισης, CSipSimple, Grandstream ειναι κορυφαιες αλλα τρωνε μπαταρια επειδη δεν υποστηριζουν Push (το ιδιο και native SIP Client).

Acrobits εχει πολυ καλη υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων, αψογη υποστηριξη.

https://www.acrobits.net/products/retail#tab_groundwire

Για σιγουρη και γρηγορη λυση... βλεπει ολους τους αριθμους, δοκιμασμενο σε android 5,6,7,8 (samsung/lenovo), δουλευει πολυ καλα με betamax, εχει και G.729 codec.

Καταρχην, συμφωνα με κριτικες σε εξειδικευμενα φορουμ, πολλα εξαρτωνται απο την εφαρμογη καθως και τι εφαρμογη χρησιμοποιειται. Οσον αφορα τις επι πληρωμη εφαρμογες ΙΡ τηλεφωνιας, πολυ ειδικοι λενε πως ειναι καλυτερες απο αυτες που ειναι δωρεαν η υπαρχουν ηδη στη συσκευη. Απο την πλευρα μου μπορω να πω οτι συμφωνω με αυτο.

Το πρωτο πραγμα που εμαθα (εμπειρικα) ηταν οτι χωρις τις προηγμενες ρυθμισεις παραμετρων σχεδον δεν κανεις τιποτα αν τυχων εχεις καποιο προβλημα (π.χ. δυσλειτουργια εφαρμογων, διακοπες/παραμορφωσεις ηχου, δεν ακους τον συνομιλητη).

Ορισμενες απαραιτητες ρυθμισεις ενδεχεται να μην ειναι διαθεσιμες π.χ. αν δεν υπαρχει καν δυνατοτητα μιας απλης αλλαγης codecs η TCP/UDP η διαδικασια επιλυσης προβληματων σταματα κυριολεκτικα στο πρωτο σταδιο.

Εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες και επελεξα τελικα Acrobits Groundwire.

Επισης, CSipSimple, Grandstream ειναι κορυφαιες αλλα τρωνε μπαταρια επειδη δεν υποστηριζουν Push (το ιδιο και native SIP Client).

Acrobits εχει πολυ καλη υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων, αψογη υποστηριξη.

Έχω βάλει το zoiper που δουλεύει μια χαρά, ακόμα και το δωρεάν. Απλά στη δωρεάν έκδοση μπορείς να βάλεις μόνο έναν λογαριασμό, ενώ εγώ έχω 2. Μάλλον θα αγοράσω την κανονική έκδοση. Απλά το άλλο σου δείχνει και τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα και την χρέωση.

Ευχαριστώ

Sent from my LEX722 using Tapatalk

Μάλλον θα αγοράσω την κανονική έκδοση.

Στην περίπτωση του Zoiper, ναι, θα είναι σαφώς προτιμότερο.

modulus - omnivoice - intertelecom

στα απλα προγραμματα χωρις γεωγραφικο αριθμο. Η 2η μαλιστα εχει χρεωση προς κινητα 0,037 ανα λεπτο.

Όταν λες απλά προγράμματα τι ακριβώς εννοείς; Έχεις κάποια εμπειρία μ’ αυτές τις εταιρείες;

Πέφτοντας τυχαία σε αυτό το topic για το voip και διαβάζοντας το με βοήθησε αρκετά κατάλαβα ότι το voip είναι πλέον το μέλλον και η προστασία τις τσέπης μας από το καρτέλ τον εταιριών κινητής τηλεφωνίας που κάθε 3 μήνες ανακοινώνουν αυξήσεις.

Ακριβώς.

Θα δώσω ένα παράδειγμα:

Αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιώ VoIP ενός ξένου παροχου (0,012€/λεπτό προς όλα τα σταθερά και 0,034€/λεπτό προς όλα τα κινητά Ελλάδος) με δηλωμένη ποιότητα "We provide the highest connection quality and premium routes on all price plans" που αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και δεν είχα παράπονα εδώ και κάμποσα χρόνια. Ο πάροχος έχει αναπτύξει και υλοποιήσει το δικό του SIP client.

Καταχώρισα όλα τα κινητά της οικογένειας μου (ως εσωτερικοί αριθμοί εικονικού τηλ. κέντρου που προσφέρεται δωρεάν), έκανα ελάχιστες ρυθμίσεις και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για χρήση τηλ. κέντρου μέσω του ιντερνετ, τώρα έχω: α) πιστοποίηση και χρήση συνολικά 5 ήδη διαθέσιμων αριθμών π.χ. Vodafone, Cosmote, Wind ή οποιωνδήποτε άλλων ξένων αριθμών β) απεικόνιση ημερομηνίας, προορισμού, κόστους και διάρκειας εξερχομενων κλήσεων αναλυτικά για κάθε εσωτερικό αριθμό γ) διαφορετικά σενάρια εκτροπής μιας ληφθείσας κλήσης προς εσωτερικούς αριθμούς δ) πάντα σωστό Caller ID όλων των πιστοποιημένων αριθμών με δυνατότητα αυτόματης αλλαγής Caller ID για εξερχόμενες κλήσεις (ανάλογα με τη χώρα προορισμού) ε) δωρεάν κλήσεις μεταξύ εσωτερικών αριθμών η) φραγή εισερχωμενων κλήσεων (χωρίς όριο).

Τηλ. κέντρο μου επιτρέπει να ελέγξω πλήρως όλες εξερχομενες και εισερχομενες κλήσεις όλων των μελών της οικογένειάς μου, είναι σχετικά εύκολο στη χρήση και αν χρειαστεί, στο μέλλον, θα μπορέσω να επεκτείνω τη λειτουργικότητα του αυξάνοντας ελαφρώς το συνολικό κόστος.

Δωρεάν χρήση προϋποθέτει μόνο ανανέωση του λογαριασμού μου κάθε τρεις μήνες στο ποσό από 2 ευρώ και άνω (Electronic funds transfer) και από 5€ με κάρτα (ανάλογα με τη χρήση). Αλλιώς, αν δεν το χρειάζομαι (τηλ. κεντρο) μπορώ να κάνω ανανέωση μόνο μία φορά το χρόνο.

Για μεταφορά δεδομένων διάλεξα μια κάρτα international data roaming sim (0,005 ευρώ ανά megabyte).

Όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό (αλλά και στην Ελλάδα) την χρησιμοποιώ σε μόνιμη βάση ως κύρια κάρτα - για κλήσεις, ηλ. ταχυδρομείο, έλεγχο λογαριασμού, αγορές, κοινωνικά δίκτυα και ούτω καθεξής. Όσον αφορά την πιο απαιτητική χρήση Mobile Internet - με 0,005€/mb μια χαρά είναι.

Με αγορά ενός ελληνικού εικονικού αριθμού (διαθέσιμοι αριθμοί από 57 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, σταθερά από 2€ έως 4€/μήνα) μπορώ πλέον να λαμβάνω εισερχόμενες κλήσεις και στο εξωτερικό (χωρίς χρέωση φυσικά) και ο καλών θα χρεωθεί με Χ τιμή αστικής η υπεραστικής κλήσης προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας Ελλάδος με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται.

Βασικά, ο στόχος μου ήταν χρέωση ανά λεπτό για κλήσεις και ανά megabyte για data επειδή δεν βλέπω κανένα λόγο και δεν με συμφέρει να πληρώνω κάθε τόσο για τα πακέτα που λήγουν.

Αυτά.

Όταν λες απλά προγράμματα τι ακριβώς εννοείς; Έχεις κάποια εμπειρία μ’ αυτές τις εταιρείες;

Εννοώ στην απλή χρονοχρέωση δηλ. όταν πληρώνεις όσο μιλάς. Η intertelecom εχει και πακέτα ομιλίας προς όλους. Στη modulus τα προγράμματα που έχει εξαρτωνται από την παροχή ή οχι γεωγραφικού αριθμού για εισερχόμενες. Εμπειρία παλιότερα είχα και από τις 3 για εξερχόμενες κλήσεις χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πλέον και οι 3 έχουν σερβερ στην Ελλάδα και χρησιμοποιούν codec g711 στις κλήσεις (αρα πολύ καλή ποιότητα επικοινωνίας).

@agis78

Εσύ το έχεις πάει αλλού το θέμα :lol:

Είπαμε μια απλή επικοινωνία θέλουμε όχι τηλεφωνικό κέντρο :p

Πέρα από την πλάκα ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και ευτυχώς υπάρχουν επιλογές για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες. Καλό είναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας για να βοηθήσουμε άλλους εδώ. Οι εταιρίες κινητής έχουν ξεφύγει με τις χρεώσεις και πλέον έτσι όπως έχουν κάνει την καρτοκινητη παίζει να είμαστε οι ακριβότεροι στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα. Χθες ενεργοποίησα σε καρτοκινητο ανθρώπου μεγάλης ηλικίας πακέτο με ομιλία και τα φτηνότερα πλέον είναι στα 8.5ευρω! Και παροχές που οι μισές μην πω το 80% θα λήξουν στο μήνα και δεν θα καταναλωθούν.

Edited by P_papadis

Για μεταφορά δεδομένων διάλεξα μια κάρτα international data roaming sim (0,005 ευρώ ανά megabyte).

καλημερα μπορεις να μας πεις απο που πηρες την καρτα ?

@agis78 για πες ομως ποια εταιρία τα κανει ολα αυτα...ειδικά αυτό που λες για τις εισερχόμενες κλήσεις και τους αριθμούς από 57 πόλεις τέτοιο κόστος,είναι μάλλον πιο ακριβό από τις εταιρείες τις ελληνικές τις οποίες ανέφερα η ήδη. Η εταιρεία του εξωτερικού είναι που σου δίνει και τις εισερχόμενες ή απλά έχεις βάλει π.χ. νούμερο απο την (ελληνική) yuboto για τις εισερχόμενες?

@agis78

Εσύ το έχεις πάει αλλού το θέμα :lol:

Είπαμε μια απλή επικοινωνία θέλουμε όχι τηλεφωνικό κέντρο :p

Έχεις δίκιο. :)

Απλά αποφάσισα να σηκωθώ απ’τον καναπέ μου και να κάνω 2-3 κλικ παραπάνω… με αποτέλεσμα να έχω και μια απλή επικοινωνία, αλλά… και επιπλέον δυνατότητες. :D

Αν επικεντρωθούμε μόνο στο κριτήριο της απλότητας και των χαμηλών τιμών, τότε welcome to betamax. Εάν, ωστόσο, χρειαζόμαστε λειτουργικότητα, σταθερότητα και ορθότητα, η μόνη αποδεκτή λύση για μένα είναι η σύνδεση στον διακομιστη παρόχου IP τηλεφωνίας για επαγγελματική χρήση. :dance:

@agis78

Πέρα από την πλάκα ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και ευτυχώς υπάρχουν επιλογές για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες. Καλό είναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας για να βοηθήσουμε άλλους εδώ.

Συμφωνώ. Στο εγγύς μέλλον ΌΛΗ η επικοινωνία θα μεταφερθεί στο internet και τα προσωπικά vPBXs θα γίνουν συνηθισμένα για κάθε σύνδεση, imho.

Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος.. έτσι δεν είναι;

αυτό που λες για τις εισερχόμενες κλήσεις και τους αριθμούς από 57 πόλεις τέτοιο κόστος,είναι μάλλον πιο ακριβό από τις εταιρείες τις ελληνικές τις οποίες ανέφερα η ήδη. Η εταιρεία του εξωτερικού είναι που σου δίνει και τις εισερχόμενες ή απλά έχεις βάλει π.χ. νούμερο απο την (ελληνική) yuboto για τις εισερχόμενες?
Δεν ξέρω τι γίνεται με τις ελληνικές εταιρίες, δεν έχω ψάξει, πάντως βλέπω ότι σε αυτό που λες πράγματι είναι κάπως πιο ενδιαφέρουσες από πλευράς κόστους.

Όσο για το PBX, ωστόσο, αμφιβάλλω πολύ ότι μπορούν να προσφέρουν παρόμοια λειτουργικότητα εντελώς δωρεάν.

Δεν έχω βάλει τίποτα από την yuboto, ο άλλος δίνει τα νούμερα. Μπορείς να διαλέξεις κιόλας από καμιά 20ρια σε κάθε πόλη (Αθήνα/Θεσσαλονίκη)…

Το θέμα είναι ότι για να πάρω ένα νουμερακι σταθερού τηλεφώνου από κάποιον εγχώριο παροχο δεν με συμφέρει επειδή τώρα έχω όλα κομπλέ και είναι σημαντικό αυτο.. άλλωστε γενικός δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά στις τιμές αριθμών.

@agis78 για πες ομως ποια εταιρία τα κανει ολα αυτα
https://zadarma.com/en/?ref=3388d7581183e503c7798e75b236851a

Εν συντομία:

Μετά την εγγραφή σου δίνει 0,4€ για να κάνεις δοκιμαστικές κλήσεις + εσωτερικό αριθμό (free internal SIP number)

Στη συνέχεια, ανανέωση του λογαριασμού γίνεται κατά βούληση ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Δλδ. είτε απλή χρονοχρέωση (ανανέωση όποτε θές), είτε δωρεάν προγράμματα (ανανέωση κάθε 3 μήνες).

Σχετικά με την ποιότητα ήχου μπορείς να κάνεις άπειρες δοκιμές καλώντας ένα τετραψήφιο αριθμό (echo-test) χωρίς χρέωση. Μετά την ηχογραφημένη απάντηση (στα αγγλικά) μιλάς και ακούς τη δική σου φωνή και αν ακουστεί με διαφορετικές ενδείξεις κακής ποιότητας (διακοπές, παραμορφώσεις) τότε παρέμβαση είναι απαραίτητη (υπάρχουν πολλές χρήσιμες οδηγίες ρυθμίσεων).

Φορητότητα αριθμών (σταθερής τηλεφωνίας, Ελλάδα), Additional external phone line (για 1 αριθμό άλλου παροχου VoIP), 5 εξωτερικές γραμμές για ταυτόχρονες κλήσεις, 200mb για ηχογράφηση κλήσεων συνολικά και αυτά που ανέφερα στο προηγούμενο πόστ, όλα χωρίς χρέωση.

Δυστυχώς αυστηρές διαδικασίες ταυτοποίησης για απόκτηση γεωγραφικών αριθμών αποτελούν σοβαρά εμπόδια.

Για απλη χρήση ομως, νομίζω ότι είναι πέρα από τον ανταγωνισμό έχοντας κατά νου ένα πλούσιο σύνολο δωρεάν εργαλείων, άψογη ποιότητα ήχου και εκτεταμένες λειτουργίες σε σύγκριση με τους κλώνους betamax.

μαλιστα...εβλεπα στις αποδοσεις αριθμων της εεττ οτι επαιρναν και ξενοι αριθμοδοτηση,αλλα η συγκεκριμενη ισως εχει την μεγαλυτερη καλυψη...εχω βεβαια την εντυπωση οτι πρεπει να παιρνει αριθμοδοτικο φασμα απο αλλη εταιρια...εφ'οσον σου δινει εξωτερικη γραμμη για να βαλεις αλλο voip, υποθετω οτι θα μπορουσε καποιος να εχει απο Ελλάδα αριθμο,που θα κοστιζε και φτηνοτερα και πιο ευκολα θα τον ταυτοποιουσε καποιος.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξερεις αν εχει δυνατοτητα ειδοποιησης κλησεων,δηλ. αν σε παιρνει καποιος στον αριθμο και δεν το εχεις ανοιχτο,να ερχεται ειδοποιηση με καποιον τροπο (π.χ. sms ή email) ?

εφ'οσον σου δινει εξωτερικη γραμμη για να βαλεις αλλο voip, υποθετω οτι θα μπορουσε καποιος να εχει απο Ελλάδα αριθμο,που θα κοστιζε και φτηνοτερα και πιο ευκολα θα τον ταυτοποιουσε καποιος.

Να πω την αλήθεια, αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω πριν κανα χρόνο αλλά τελικά έβαλα ένα άλλο αριθμό (ξένο) επειδή τον είχα ανάγκη σε περισσότερο βαθμό..

Φυσικά τον έχω και σε ξεχωριστό sip client και ανοίγω/κλείνω όταν χρειάζομαι (για διαφορετικούς προορισμούς) λόγω χρέωσης.

Βέβαια αυτό που λες γίνεται και είναι πιο εύκολη λύση εδώ Ελλάδα, αλλά από την άλλη χάνεις υποστήριξη του παροχου και σου λέει δεν ξέρω τίποτα σε περίπτωση αν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα… μπέρδεμα δλδ …:(

ξερεις αν εχει δυνατοτητα ειδοποιησης κλησεων,δηλ. αν σε παιρνει καποιος στον αριθμο και δεν το εχεις ανοιχτο,να ερχεται ειδοποιηση με καποιον τροπο (π.χ. sms ή email) ?

Δεν ξέρω, δεν μου έχει τύχει. Πάντα ανοιχτό το έχω, μέρα νύχτα. Στο μετρο η σε κανα υπόγειο/σήραγγα που δεν έχει σήμα έρχεται push μετά, οπότε μάλλον όχι, δεν έχει ειδοποίηση ο παροχος.

καλημερα μπορεις να μας πεις απο που πηρες την καρτα ?

SIM ONLY internet 15€ international data roaming SIM card

Standard SIM, micro SIM, nano SIM

2G, 3G, 4G LTE, 124 countries

Greece 0,005€/Mb globaldata

https://teztele.com/only-internet/?fbclid=IwAR1rbYOyb-wuno56YLPHO3E5bIo4toNQ2e-jOqyNqij3E60UKBPCp8sy1to&ref=1541

Online Παραγγελία 15€, το αρχικό διαθέσιμο ποσό 15€ και ισχύει για 180 ημέρες. Μετά από κάθε σύνδεση στο Internet, προστίθενται άλλες 180 ημέρες.

Ελάχιστο ποσό ανανέωσης 10€. Μετά από κάθε ανανέωση, επίσης προστίθενται άλλες 180 ημέρες.

Ο ιστότοπος δεν διαθέτει πολυγλωσσική πλατφόρμα, λείπει η επιλογή γλώσσας και η κύρια γλώσσα είναι μόνο ρωσική.

Προφανώς, κατά την παραγγελία κάρτας, ο πελάτης θα χρειαστεί βοήθεια (π.χ. αυτόματη μετάφραση ιστοσελίδας).

Από τότε που ενεργοποιήθηκε η κάρτα (~1 χρόνο), μέχρι σήμερα, δεν υπήρξαν προβλήματα.

Edited by XP130TD
συνεχόμενα posts

Αγη, ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου. Δύο ερωτήσεις.

Εμένα με ενδιαφέρουν οι δωρεάν κλήσεις μεσω του αριθμού sip , μεταξύ χρηστών της zadarma.

Γνωρίζεις, αν έχει minimum χρόνο στη συνομιλία ανά κλήση ή ανά μήνα για τις συγκεκριμένες κλήσεις;

Μπορώ δλδ μόνο με τη εγγραφή που έκανα και δεν μου στοίχισε τίποτα, εφόσον δεν πήρα γεωγραφικό αριθμό, να χρησιμοποιήσω τη zadarma δωρεάν μόνο για εσωτερικές κλήσεις; Ή ζητάνε κάποια συνδρομή;

Επίσης, τι όγκο δεδομένων καταναλώνει ανά ώρα κλήσης;

Τρεις γίναν οι ερωτήσεις χα χα

Η Ρωσική sim για τα δεδομένα, αν μείνει στη Ελλάδα, λήγει κάποια στιγμή; Έχει περιορισμούς λόγω roaming ;

Στάλθηκε από Tapatalk

Edited by trust0

στο τελευταιο να πω οτι βαση ευρωπαϊκής οδηγίας αν υπάρχει υπέρβαση κάποιας χρήσης στα δεδομένα,η εταιρία εχει δικαίωμα να χρεώνει. Απ'οσο καταλαβαίνω είναι στη διακριτική ευχαίρια της εταιρίας αν θα το εφαρμόσει.

Μπορώ δλδ μόνο με τη εγγραφή που έκανα και δεν μου στοίχισε τίποτα, εφόσον δεν πήρα γεωγραφικό αριθμό, να χρησιμοποιήσω τη zadarma δωρεάν μόνο για εσωτερικές κλήσεις; Ή ζητάνε κάποια συνδρομή;

Εφόσον εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να σου πω. Άμα ρωτάς στο chat θα σου πουν.

Επίσης, τι όγκο δεδομένων καταναλώνει ανά ώρα κλήσης;

Ανάλογα με codecs, από 0,4-0,5Mb/min (G.729) έως 0,9-1,2Mb/min (G.711).

Η Ρωσική sim για τα δεδομένα, αν μείνει στη Ελλάδα, λήγει κάποια στιγμή; Έχει περιορισμούς λόγω roaming ;

Όχι, κάρτα δεν λήγει ποτέ, αρκεί μόνο μια φορά να βάζεις χρήματα (10€) και μετά να μπαίνεις στο internet τουλάχιστον μια φορά ανά 180 ημέρες.

Σχετικά με τους περιορισμούς θα τους ρωτήσω αργότερα.

Edited by Agis78

Εγώ είχα βάλει τα ίδια username και email με αυτά του λογαριασμού στο callingcredit και μπήκαν κατευθείαν. Το κινητό και verify να μην είναι δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Πρόσεξε το αυτό αν θυμάμαι καλά έχει άλλη χρέωση αν δεν κάνεις verify τον αριθμό.

Την εφαρμογή Groundwire την έχει και ένας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημενος.

Κάποια στιγμή θα την κοιτάξω και εγώ.

Θα ήθελα και εγώ να ξέρω αν η sim της teztele λειτουργεί επ αόριστον χωρίς έξτρα χρεώσεις μετά τετραμήνου (αν δεν μπει η κάρτα στα σύνορα της χώρας που αγοράστηκε) όπως συνήθως γίνεται με αντίστοιχες κάρτες που έχω κοιτάξει αλλά από χώρες της ΕΕ. Μήπως και η ρώσικη δεν έχει τέτοιο περιορισμό.

Αρκεί να μην έχει καμιά άλλη περιέργεια εννοείται :) τότε θα είναι σωτήρια.

να ξέρω αν η sim της teztele λειτουργεί επ αόριστον χωρίς έξτρα χρεώσεις μετά τετραμήνου (αν δεν μπει η κάρτα στα σύνορα της χώρας που αγοράστηκε)
Τετραμήνου; Τι εννοούσες; Για δώσε κανα παράδειγμα γιατί δεν το πολυκατάλαβα.

όπως συνήθως γίνεται με αντίστοιχες κάρτες που έχω κοιτάξει αλλά από χώρες της ΕΕ. Μήπως και η ρώσικη δεν έχει τέτοιο περιορισμό.
Η κάρτα ΔΕΝ είναι από Ρωσία, απλά είναι προκαθορισμένη μόνο για το ρωσόφωνο segment των χρηστών. Κυρίως για τις όμορφες νέες τουρίστριες από την παγωμένη Ρωσία... :)

Αρκεί να μην έχει καμιά άλλη περιέργεια εννοείται
Εδώ είμαστε, μη φοβάσαι τίποτα, όλα θα πάνε καλά :cool:

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm

Πολιτική εύλογης χρήσης - Παρακολούθηση

Στο πλαίσιο της πολιτικής εύλογης χρήσης, η εταιρεία σας μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τη χρήση περιαγωγής ανά τετράμηνο. Αν, κατά το διάστημα αυτό, περάσατε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό απ' ό,τι στη χώρα σας και κάνατε χρήση υπηρεσιών με περιαγωγή περισσότερο από τη χρήση υπηρεσιών στο εσωτερικό η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας ζητήσει διευκρινίσεις. Θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις εντός 14 ημερών. Αν συνεχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό από ό,τι στη χώρα σας και η χρήση περιαγωγής εξακολουθεί να υπερβαίνει την εγχώρια χρήση, ο πάροχός σας μπορεί να ξεκινήσει την επιβολή πρόσθετης χρέωσης για την κατανάλωση περιαγωγής. Η πρόσθετη χρέωση (χωρίς ΦΠΑ) έχει κατ' ανώτατο όριο ως εξής:

3,2 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας

1 λεπτό του ευρώ ανά SMS

4,50 ευρώ ανά ΜΒ δεδομένων (το 2019)

Το ανώτατο όριο χρέωσης για τα δεδομένα θα μειώνεται σταδιακά την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους, ως εξής: 4,50 ευρώ, 3,50 ευρώ, 3 ευρώ και 2,50 ευρώ το 2022. Τα ανώτατα όρια μετά το 2019 ενδέχεται να αναθεωρηθούν αφού γίνει επανεξέταση των αγορών περιαγωγής χονδρικής το 2019.

αυτο ειναι που ρωταει ο φιλος,αν μπορει η καρτα να χρησιμοποιηθει μονιμα "εκτος εδρας" χωρίς εξτρα χρεώσεις πέραν του 4μηνου.

Edited by kmpatra