Jump to content

xaris1331

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xaris1331

  1. Τώρα μου πετάει αυτό, όταν πάω να ξανακάνω αγορά: Θα αγοράσω από το επίσημο site, να τελειώνω.
  2. Μου γύρισαν τα χρήματα πίσω, αλλά δεν μπορω να καταλάβω τι πήγε λάθος. Μια επιβεβαίωση, μόνο: το username&email πρέπει να είναι ίδια με το CallingCredit και αρκεί να κανείς verify το κινητό σου, σωστά; Είναι η πρωτη φορά που το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ.
  3. Η συναλλαγή έγινε κανονικά και μου ήρθε και μειλ επιβεβαίωσης (τόσο από PayPal όσο και από hanstel). Το username το τριπλοτσεκαρα και είναι σωστό. Μήπως έπρεπε να κάνω κάτι άλλο από μεριά CallingCredit· έχω κάνει κανονικά verify τον αριθμό μου, μέσω κλήσης που έλαβα, αλλά πέρα από αυτό δεν έχω κάνει κάτι άλλο.
  4. Καλημέρα, Μόλις πριν από κανά δεκάλεπτο αγόρασα credits μέσω του https://hanstel.biz/ για την υπηρεσία CallingCredit, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί στο dashboard του λογαριασμού. Ως username έβαλα το ίδιο με το οποίο πραγματοποιώ είσοδο στην CallingCredit. Δεν έπρεπε να πιστωθούν απευθείας; Ευχαριστώ.
  5. Για alpha bank ειναι και εκει 1€.
  6. Προσπάθησα σήμερα αρκετές φορές να κάνω αγορά από το oppomart μέσω paypal. Στο λογαριασμό paypal έχω συνδεδεμένη κάρτα Visa Alpha Bank. Λαμβάνω συνεχώς αυτό το error : PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#10486: This transaction couldn't be completed).. Γνωρίζετε αν φταίει τα cc και συνεπώς η τράπεζα που μπλοκάρει τη συναλλαγή ή κάτι τρέχει με το paypal; Είχα στείλει μήνυμα πριν από κάτι μέρες στην paypal για ενα παρόμοιο θέμα, αλλά μου απάντησαν με ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα.
  7. Μόλις επικοινώνησα με την τράπεζα και με ενημέρωσαν ότι η συναλλαγή δεν μπορεί να εκτελεστεί λόγω capital controls. Η απορία μου : αν αυτό συμβαίνει μόνο στην alpha bank, πώς γίνεται δεκτή η συναλλαγή απο κάρτες άλλων τραπεζών;
  8. Καλησπέρα, Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, πάλι με χρεωστική visa της Alpha Bank. Κάποια βοήθεια;
  9. Έχω μια πρόσκληση η οποία λήγει αύριο(5/12) στις 16.04 ώρα Ελλάδος. Για να την διεκδικήσεις κλικ εδώ.
  10. Έχω 3 προσκλήσεις που λήγουν στις 01/12 και ώρα Ελλάδος 10.45 π.μ. . Οποιος επιθυμεί κάποια από αυτές ας μου στείλει πμ.
×
×
  • Create New...