Jump to content

Agis78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Agis78

  • Ημ. Γέννησης 27/05/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Agis78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. ОК, ευχαριστώ. Δεν με ενδιαφέρουν τα δεδομένα (ούτε SMS). Μπορείς να διευκρινίσεις σχετικά με τη διατήρηση του αριθμού μόνο για εισερχόμενες κλήσεις με μηδενικό υπόλοιπο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όπως αναφέρεται παραπάνω;
  2. Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες, ή έστω να παραθέσεις κάποιο link;
  3. Φίλε, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ξέρεις τι γράφεις. Αντιθέτως, πιστεύω ότι γνωρίζεις το θέμα καλύτερα από μένα. Να ξέρεις ότι διαβάζω πάντα τα σχόλιά σου προσεκτικά. Σχολίασα τις δημοσιεύσεις των μελών του φόρουμ σχετικά με την απώλεια εισερχόμενων κλήσεων και τις ιδιαιτερότητες της αλληλεπίδρασης του push με την εφαρμογή. Και τόνισα ότι δεν μιλάμε για κλώνους Betamax και για τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα των χαμηλών χρεώσεων. Ωστόσο, για μένα προσωπικά, η αξιοπιστία και η φθηνότητα παραμένουν πάντα ασύμβατες έννοιες. Μετά από αρκετά χρόνια χρήσης, αναγκάστηκα να τους εγκαταλείψω.
  4. Ναι, ισχύει, αλλά όχι πάντα. Εάν χρησιμοποιείται ένας πάροχος VoIP που έχει δικό του push server και vPBX τότε με την υποστηριζόμενη λειτουργία push (σε οποιαδήποτε εφαρμογή) δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Φυσικά, δεν μιλάμε για κλώνους betamax και φτηνές λύσεις, μιλάμε για αξιόπιστη επικοινωνία χωρίς απώλεια σημαντικών εισερχόμενων κλήσεων, καλύτερη ποιότητα κλπ.
  5. Δεν έχω ειδικές γνώσεις σχετικά με την τεχνολογία push και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τη στιγμή που σε καλούν, αυτό το πράγμα κλωτσάει την εφαρμογή και την ξυπνά. Δλδ, Acrobits δέχεται εισερχόμενες και ΔΕΝ τρωει μπαταρία όταν κοιμάται, και έχει τόσο βαθύ ύπνο που ούτε 1% δεν καταναλώνει χωρίς την άδεια σου.
  6. Δύο από τις καλύτερες εφαρμογές για android που έχει δημιουργήσει Acrobits δοκιμασμένα πολλά χρόνια (επαγγελματική χρήση) είναι τα μόνα που λειτουργούν σωστά με εισερχόμενες (λόγω push) και με σχεδόν μηδενική χρήση μπαταρίας :D :up:
  7. Μαλιστα. Eurobank Wallet ηταν ανοιχτο στην εφαρμογη, και η καρτα επιλεγμενη; Εχεις δοκιμασει με Google Pay;
  8. Οντως ειμαι υπερβολικος. Μα δεν παει αλλο κινδυνευουμε ολοι μας παντου κυκλοφορει ο κορωνοιος μεταφερεται με σαλιο και αν φτυσει κανεις πουθενα στην καρτα επιτηδες;; :shock: Περα απο την πλακα, ακομα και στις τριτοκοσμικες χωρες υπαρχει Google Pay και καινουργια ΑΤΜ, τι να λεμε τωρα.. Σου ειναι ευκολο να κανεις μια δοκιμη; Για να πω την αληθεια πραγματι δεν πηγαινω στα ΑΤΜ, δεν θελω μετρητα και κανω πληρωμες ανεπαφα η ονλαιν.
  9. Κατι ειναι κι αυτο. Ομως, προσωπικα το βλεπω ως δεκανικια παρα υπηρεσια. Οι αρχες, εκτος απο την απαιτηση τηρησης του κανονα υποχρεωτικης χρησης μασκας, θα πρεπει να προχωρησουν αμεσα στην εγκατασταση των προηγμενων και τεχνολογικα αναβαθμισμενων ΑΤΜ με πληρη απαγορευση χρησης φυσικων καρτων για ολες τις συναλλαγες (πρωτια στον κοσμο) λογω ανεξελεγκτης εξαπλωσης της πανδημιας. Μμπορουμε ευκολα να μολυνθουμε απο καποιον αφαιρωντας καρτες απο το στομιο εξοδου του ΑΤΜ και επομενως αυτο καθιστα το NFC χρησιμο και ως μεσο προστασιας απο το Covid. Ειναι σαφες οτι τα χρηματα που εκδιδονται απο το μηχανημα σιγουρα δεν ειναι αποστειρωμενα αλλα οπως λεει η γνωστη παροιμια αναμεσα σε δυο κακα, να επιλεγεις παντοτε το μικροτερο. Πιθανοτατα θα ηταν περιττο να αναφερεται οτι η χρηση της εφαρμογης σε smartphone ειναι ασφαλεστερη και πιο βολικη, σε αντιθεση με τις φυσικες καρτες ειδικα σε ΑΤΜ (υποκλοπες, παρακρατηση κλπ).
  10. Λοιπόν, τότε ειναι μια άλλη ερώτηση - εχει κανεις εμπειρία αναληψης μεσω εφαρμογων ελληνικών τραπεζών και Google Pay σε ΑΤΜ εξωτερικου τελευταίας τεχνολογίας με NFC; :blink: :worry:
  11. Ε ναι. Ακομη και εχοντας κατα νου προμηθειες ... μπορει να μας φανει σωτηριο σε μια ωρα αναγκης. Η παραπανω μεθοδος (NFC) εγγυαται αναληψεις ακομα και οταν χρησιμοποιουμε τηλεφωνο καποιου αλλου, φυσικα, υπο ορισμενες προυποθεσεις. Παραδειγμα: - οταν δεν εχουμε ουτε τραπεζικες καρτες ουτε το δικο μας τηλεφωνο μαζι μας και δεν μπορουμε να επισκεφθουμε η να επικοινωνησουμε με την τραπεζα... υπαρχει ομως μια εφεδρικη κάρτα SIM (παντα!), καλη μνημη και ενα ATM κοντα. Ενα τετοιο ενδεχομενο μπορει να φαινεται υπερβολικο σε μερικους. Ομως η κακια στιγμη ειναι δυστυχως και αυτη μερος της ζωης μας.
  12. https://www.philenews.com/oikonomia/epicheiriseis/article/664072/elliniki-etoimes-oi-atm-neas-gnias-eikones https://www.moneyonline.gr/site/article/12659/anepafes-sinallages-ke-sta-atm-i-allagi-pou-etimazoun-i-trapezes
  13. Καλησπερα. Αν εχει κανεις εμπειρια ας δωσει πληροφοριες. 1. Αναληψη μετρητων απο ΑΤΜ μεσω Eurobank Wallet χρησιμοποιωντας ενα smartphone με τεχνολογια NFC - ειναι δυνατη η συγκεκριμενη αναληψη χωρις να καταφευγουμε στη χρηση φυσικων καρτων; Τι ακριβως πρεπει να κανουμε στην εφαρμογη Eurobank Mobile App με ενεργοποιημενο Wallet και ψηφιοποιημενη καρτα (που συνδεεται με τη φυσικη καρτα Eurobank), ποια ειναι η διαδικασια; 2. Και για αναληψη απο ΑΤΜ μεσω Google Pay (συνδεδεμενες virtual Revolut ή αλλες παρομοιες ενεργοποιημενες καρτες) χρησιμοποιωντας smartphone με NFC και, κατα συνεπεια, επισης χωρις τη χρηση φυσικης καρτας (Revolut κλπ) - ποια ειναι τα διαδοχικα βηματα για τη σωστη ολοκληρωση της αναληψης; 3. Μπορουμε να κανουμε αναληψεις με αυτον τον τροπο απο ΑΤΜ εδω Ελλαδα; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
  14. Σωστό αυτό. Από την άλλη όμως το ότι "ενδέχεται να έχω γραφτεί σε χρεώσιμη υπηρεσία sms τρίτων" (όπως σου λέει μήνυμα από την vodafone) εμένα προσωπικά θα με ενοχλούσε πολύ περισσότερα … Το ότι δεν σου έρχεται τίποτα από την DIMOCO λόγω φραγής 5ψήφιων δεν σημαίνει ότι "σε ξέχασαν"… Ίσως η σκέψη σου - - να αποδειχθεί πολύ αληθινή… Συνδρομητική υπηρεσία είναι και είσαι εγγεγραμμένος. Ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον ? Οπότε καλό θα ήταν - η μάλλον απαραίτητο - να διαγραφτείς (άποψή μου). Αυτό, άλλωστε, σου συνιστούσε ξεκάθαρα και η vodafone… σίγουρα να ξέρει κάτι παραπάνω, ε; :D
  15. Έφτασαν χθες το μεσημέρι δύο μηνύματα από 54578, τα οποία παραθέτω παρακάτω. Αυτά όλα εντελώς άσχετα με τον πατέρα μου, δεν έχει γραφτεί σε καμιά υπηρεσία, εννοείται. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή πρέπει να δώσεις στην σελίδα τους τον τετραψήφιο κωδικό που έλαβες στο κινητό σου η να κάνεις διαγραφή από την υπηρεσία όπως λέει στο δεύτερο μήνυμα, έτσι; Λοιπόν, εγώ μετά από 3-4 ώρες περίπου έστειλα ZONE STOP στο 54444 και αμέσως έκανα φραγή 5ψηφια στην εφαρμογή My Vodafone στο κινητό του. Μέχρι στιγμής, χρεώθηκε μόνο 0,11 ευρώ για το μήνυμα προς 54444 και τελικά δεν έλαβε SMS από τη Vodafone CU ότι έχει εγγραφεί σε υπηρεσία που υπάρχουν χρεώσεις. Ίσως πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο, δεν ξέρω ... εσείς τι λέτε;
×
×
  • Create New...