Jump to content

benzidirk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About benzidirk

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

benzidirk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κουτς....???
  2. Ναι αλλα δεν ειναι παρανομο να σου στελνουν αυτοί μυνημα και να σε χρεωνουν..;;; Με την ιδια λογικη θα φτιαξω και εγω μια εταιρια τετοια και θα αρχισω να στελνω sms απο δω και απο κει και θα τους χρεωνω... Μπορει μια φορα να εβαλα το νουμερο μου στο Ιντερνετ απο ******* μου πχ... Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορουν να μου στειλουν 18 μυνηματα και να με χρεωσουν κιολας απο 2 ευρω το καθενα. Και το κορυφαιο ολο αυτου ειναι οτι εγω δεν εστειλα απο το κινητο μου ουτε 1 μυνημα..!! Δηλαδη αμα γουσταρω παω σε ενα τετοιο σαιτ, βαζω το κινητο ενως που μισω.. και αρχιζω και τον χρεωνω αβερτα... Το ολο ζητημα ειναι οτι εγω ουδεποτε εστειλα μηνυμα απο το κινητο μου σε αυτο το νουμερο... Οποτε ειναι παρανομο να σε χρεωσουν στελνωντας σου αυτοι μυνημα.. Και σε αυτο μπορει να επεμβει και η vodafone. Να δει αν εστειλα εγω μηνυμα απο το κινητο μου.
  3. Απο οτι εχω καταλαβει δεν προκειται να βγαλω ακρη... Μπηκα στο site της εταιριας.. και ελεγε καπου διακοπη υπηρεσιας.. Ελπιζω να διακοπηκε μια και καλη.. αλλιως αληθεια σας λεω θα τους ***σω ολους εκει περα... Θα το καταπιω για ακομη μια φορα και μολις ερθει η ωρα απλα θα διακοψη την vodafone γιατι βαρεθηκα να τους πληρωνω... Προστασια καταναλωτη μηδενικη..!!
  4. Πηρα τηλ στην Vodafone και μου ειπαν πως δεν φταινε σε τιποτα... Και πως πρεπει να παρω τηλεφωνο στην Win SA και να ζητησω τα λεφτα μου πισω. Και επισης μου ειπαν πως εκεινοι μου δινουνε μονο το νουμερο και πως οτιδηπωτε κανω εγω με το κινητο και οποιαδηποτε χρεωση ειναι δικη μου ευθυνη. Εχε χαρη που πρεπει να πληρωσω την επιδοτηση για το κοψω το νουμερο. Αλλιως αυριο το πρωι θα το ειχα κοψει κιολας.
  5. Το θεμα ειναι πως εγω δεν εχω λαβει καποιο sms. Οποτε δεν ξερω σε τι ακριβως με εχουν εγγραψει..!! Τι να κανω απο δω και περα..;;
  6. Καλησπερα παιδια.. Σημερα ελαβα τον λογαριασμο μου της Vodafone και εχω να πω το εξης εξωφρενικο... Ειχε μεσα γυρω στα 30 ευρω χρεωσεις απο ενα νουμερο 54006. Καθε sms χρεωνε γυρω στα 1,6 ευρω.. Εγω ποτε δεν εκανα χρηση της συγκεκριμενης υπηρεσιας. Η Vodafone εννοειται πως δεν της καιγετε καρφι. Εψαξα και ολα μου τα sms και δεν βρηκα καποιο sms με αυτο το νουμερο. Ξερεις κανενας τι ειναι αυτο το νουμερο και πως μπορω να διακοψω την υπηρεσια για να μην με χρεωνει αλλο..;;
×
×
  • Create New...