123tomi_ Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 υπερ φυσικα, το θεωρω χαζο να οδηγεις μεθυσμενος:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Είμαι σαφώς υπέρ του αλκοτέστ. Μακάρι όμως να υπήρχε τρόπος να είναι πιο αντικειμενικό (π.χ. επιτόπου ανάλυστη αίματος αν ήταν εφικτή πρακτικά). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Η δημοσκόπηση απλά δεν έχει νόημα.Ενοείτε πως είμαι υπερ του αλκοτεστ.Και μερικοί ξεροκέφαλοι ας δούνε αυτο μπας και ξεστραβωθούνε! http://files.bloka.com/pdf/jacqui.pdf Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 εννοειται πως ειμαι υπερ!μαλιστα τα αλκοτεστ πρεπει να αυξηθουν και σε συχνοτητα καθως και να παρθουν αυστηροτερα μετρα για τους υποτροπους(μεχρι τωρα ειναι προστιμο ,φυλακιση και αφαιρεση της αδειας οδηγησεως,την οποια μπορουν να αποκτησουν ξανα δινωντας εξετασεις).θα ηταν καλυτερο για ολους,νομιζω αυτοι τα ατομα να μην εχουν τη δυνατοτητα να οδηγησουν ξανα:mad:!ετσι για να δουν τη γλυκα http://files.bloka.com/pdf/jacqui.pdf ανατριχιαστικο..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonicsotos Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 FILE MOUSI AKOU ENA PRAGMA!! MPOREI H POINH KAI TA EYRO POU UA PLIRWSEIS NA SOU FAINONTAI KAPWS POLLA!!OPWS ALWSTE NOMIZEIS OTI KAI H TIMWRIA TOU KRATOUS EPANW SOU EINAI AUSTIRH!! TO 0.75 DEN EINAI KAI LIGO!! ALLA ASE AYTA!! APO KATI TYPOUS POU PINOUN KAI ODIGOUN BRETHIIKA MIA MERA STOUS DROMOUS NA MAZEPSO ENA FILARAKI MOU POU TON KANANE SOBRAKO MESA STO POUNTAKI! TOU!! GIATI ENAS TYPOS PERASE TI KABALAS ME KOKKINO!!TYFLA O TYPOS!! O FILOS MOU ITAN SE KOMA!KAI PALI KALA SINILTHE!! AMA LOIPON NOMIZEIS OTI TO ALKOOL DE KANEI TIPOTA SE POSOTITA OSO TO 0.75 NA SOU PW LOIPO OTI O TYPOS EIXE 0.87 POU T ON TRAKARE!! GIA MENA H TIMWRIA DEN EINAI TA LEFTA!!! TIMWRIA THA EINAI NA MIN KSANAODIGISEI GIA KANA 2 XRONAKIA!! AN TO THEWREIS YPERBOLI TOTE EISAI POLY LATHOS!!!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Πλέον ο νέος ΚΟΚ το προβλέπει και αυτό για τις σοβαρές παραβάσεις.Αφαίρεση άδειας και πινακίδων για κάποιο διάστημα.Το πιο καλό θα ήταν στην 2η φορά που θα σε πιάσουν για την ίδια (σοβαρή) παράβαση αφαίρεση διπλώματος για πάντα. Υ.Γ sonicsotos αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία,είναι δυσανάγνωστα και φαίνεται σαν να "φωνάζεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 παιδια ειμαι υπερ του αλκοτεστ γιατι εχουν δει πολλα τα ματακια μου απο ανθρωπους που πινουν..και φυσικα ψηφισα υπερ. εχω ομως μια ερωτηση. με τον νεο κοκ ποσο ειναι το οριο?? και για πιο απλα με μια μπυρα μικρη σε πιανει? με δυο ποτηρακια κρασι? με μια βοτκα η ενα ουισκι?? γιατι ειναι καλυτερο να ξερουμε για να μη την πατησουμε.. ευχαριστω!!!:D:D:D Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Υπερ αλλα με καποιες προυποθεσεις.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Υπέρ χωρίς καμμία επιφύλαξη!!! Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 αυτο ελειπε να μην υπηρχαν τα αλκοτεστ!να επινε ο καθενας οσο ηθελε κ μετα να εβγαινε στους δρομους κ ο θεος βοηθος!δεν υπαρχου προυποθεσεις ουτε ηπια μονο ενα ποτηρακι!η λαμβανονται σοβαρα τα μετρα η οχι!μιλαμε για την προληψη κ αποφυγη ατυχηματων!για να το καταλαβουμε προκειται για τις ζωες των συνανθρωπων μας κ κατοπιν της δικης μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 εννοείται υπερ. αλλά άμα δεν την πατήσει ο έλληνας δε βάζει μυαλό. γι'αυτό και θα πρέπει να γίνονται πιο εντατικοί έλεγχοι. προσωπικά γνωρίζω όλα τα μπλόκα της Θεσσαλονίκης για αλκοτέστ. μα τόσο πια βαριούνται να αλλάξουν στέκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Υπερ μεν,οχι ομως καταχρηση απο το κρατος λογο της ευεσθησιας του θεματος για να βγαλουν χρηματα σε βαρος μας:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 φυσικα και ειμαι υπερ. μακαρι να γινοταν περισσοτεροι ελεγχοι. κ οπως αναφερθηκε να μην εχουν συνεχεια στα ιδια σημεια μπλοκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 paidia exw mia aporia,otan se stamatane gia alkotest sou kanoun kanoniko elegxo prwta(adeia diplwma asfaleia)ola?h apla tous niazei an exeis piei? Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfd Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 paidia exw mia aporia,otan se stamatane gia alkotest sou kanoun kanoniko elegxo prwta(adeia diplwma asfaleia)ola?h apla tous niazei an exeis piei? εμενα με εχουν σταματισει δυο φορες για αλκοτεστ την πρωτη φορα με το που κατεβηκα απο το αμαξι μου ειπε να φυσιξω στο μηχανιμα με τη μια!ενω τη δευτερη ειχα ολο το πακετο(αδεια διπλωμα ασφαλεια) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rimmas Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 ok thnx gia tin apanthsh :P Παράθεση Το παπάκι πάει στην ποταμιά.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Ρε παιδια συγνώμη, αλλά ξέρει κανείς τι σημαίνουν οι ενδείξεις του μηχανήματος του αλκοτέστ? Εμένα μου κάναν χθες, το μηχανημα έδειξε 1,6 και ο αστυνομικος με αφησε να φύγω. Είχα πιεί δύο μπύρες (μισόλιτρες). Από την τελευταία γουλιά μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο είχε περάσει καμιά ώρα και εν τω μεταξύ είχα φάει και ένα καλαμάκι (σουβλάκι για τους σαλονικιούς). Συγκεκριμένα, ο πρώτος αστυνομικός μου είπε να φυσίξω από μακρυά (δεν ξέρω τι έβγαλε αυτο) και μου είπε να κατέβω, με έστειλε σε έναν άλλο που με έβαλε να φυσίξω σε ένα άλλο μηχάνημα (έβαλα το σολινάκι στο στόμα σε αυτο) και το άφησε μπροστά μου. Μη με ρωτήσει κανείς αν είδα καλά, γιατί 30'' είχα κολλημένα τα μάτια μου να κοιτάω τους αριθμούς να ανεβαίνουν (και το αίμα στο κεφάλι μου ταυτόχρονα) μέχρι το 1,6 όπου σταμάτησε και μου είπε ο αστυνομικός "Εντάξει κύριε, τα χαρτιά σας και φύγατε" Τώρα ή το 1,6 σημαίνει 0,16 οπότε ήμουν νόμιμος (0,25 το πρώτο όριο). Ή σημαίνει το πρώτο όριο επί 1,6 αλλά μου τη χάρισε... (ή κάτι άλλο που δεν ξέρω) Πάντως σίγουρα δεν σημαίνει 1,6 περιεκτικότητα σε αλκοόλ 1ον γιατί είναι απίστευτα πολύ (θα σας έγραφα από τη φυλακή τώρα) και 2ον γιατί το μηχάνημα δεν είχε άλλο δεκαδικό, οπότε δεν μπορούσε να μετρήσει το 0,25 για παράδειγμα. Από το 0,2 πήγαινε κατευθείαν στο 0,3. Αν ξέρει κάποιος να με διαφωτήσει, ή αν έχουμε καναν αστυνομικό στο φόρουμ ας απαντήσει για να ξέρω και τι έγινε:p Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 κανονικα στη καταναλωση αλκοολ απο οδηγο θα επρεπε να ισχυε η αφαιρεση διπλωματος μια για παντα και κατασχεση του αυτοκινητου......ενας θειος μου πριν λιγο καιρο παραλιγο να παρει κοσμο στο λαιμο του......χτυπησε και ο ιδιος και χτυπησε και μια οικογενεια ευτυχως οχι σοβαρα,μυαλο δεν εβαλε,συνεχιζει να πινει αλλα παλι καλα που δεν εχει αμαξι......ανεπιτρεπτα πραγματα να πινεις και να οδηγεις :mad::mad::mad: ολοι αυτοι που το κανουν αυτο ειναι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Kala ekanan kai efarmosan to alkotest.Kai stin sigekrimeni periptosi kala sou ekanan kai sou evalan prostimo kai opoiadipote alli poini.Kai gia na min nomizeis oti eimai ipervolikos auti tin stigmi an me epianan sto alkotest pistepse me den tha eixa tin idia poini me esena alla pio varia kai kala tha mou kanan kathos anthopines zoes mporei na paizontousan an odigousa tora... Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Πιστευω οτι η ποινη του αλκοτεστ εχει γινει για εισπρακτικους λογους!Το να σε γραψουν 700ευρω και αν τα πληρωσεις σε 10 μερες τα μισα καταλαβαινουμε ολοι..............Δεν μειωνεις τον αριθμο μεθυσμενων οδηγων με χρηματικα προστημα!Παρε το διπλωμα του πιωμενου για ενα χρονο και ας μην πληρωσει τιποτα!Ειναι η καλυτερη ποινη!Ας την στησει η αστυνομια εξω απο τα νυχτερινα με το αλκοτεστ να δουμε πως θα μειωθουν με την μια οι μεθυσμενοι!Αλλα βλεπεις υπαρχουν οι λεγομενες κλικες και τα οικονομικα συμφεροντα και ετσι ολα γινονται και καλα για τα ματια!Ετσι ομως δεν προκειται να μειωθουν τα ατυχηματα και πανω απ ολα δεν θ αλλαξει η παιδεια μας που ειναι πολυ underground!Απ οσες φορες εχω βγει εξω και εχει μεθυσει καποιος της παρεας μου ποτε δεν ειπε παραταω το αυτοκινητο και παιρνω ταξι ή το δινω σε αλλον γιατι λεει μπορω!Ειναι και ο χαζοεγωισμος και η μαγκια!Τσαμπα μαγκιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Τα ποσά είναι μεγάλα ακριβώς επειδή είναι το σημείο το οποίο τσούζει περισσότερο στον Έλληνα. Δεν τον νοιάζει ούτε να του πάρουν το δίπλωμα ή το αμάξι για 6μήνες ή 1χρόνο αλλά το οτι θα πληρώσει εκείνα τα 300€ που είχε σκοπό να σκορπίσει το επόμενο ΣΚ στα μπουζούκια ή όπου αλλού έχει λόξα ο καθ ένας. Όλοι πίνουμε 1 μπουκάλι και οδηγούμε έχωντας την εντύπωση οτι είμαστε μια χαρά, "μπορώ και οδηγώ τι βλακείες λένε, ούτε οχτάρια κάνω ούτε τίποτα, αντιθέτως έιμαι σε μια hi κατάσταση που νιώθω πως οδηγάω και πολύ καλύτερα μιας και είμαι σε εκγρήγορση". Αυτό είναι μύθος και εξαπάτηση του εγκεφάλου μας εκείνη την ώρα! Στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Με το ποτο "τσαμπουκαλεύεσαι" χωρίς να το καταλαβαίνεις γιατί νιώθεις ανεβασμένος αλλά στην κρίσιμη στιγμή παγώνεις και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις λόγο μειωμένων αντανακλαστικών. 'Ολοι όταν πίνουμε έχουμε ένα όριο όπου είναι το top πριν μας πάρει η κατρακύλα όπου αρχίζουν οι ασυναρτησίες και τα 8άρια. Οι περισσότεροι έχουμε μάθει να φτάνουμε μέχρι την κορυφή και σταματάμε ακριβώς εκεί πριν μας πάρει η "κάτω βόλτα" έχωντας την ψευδαίσθηση ότι έχουμε σταματήσει να πίνουμε λίγο ακριβώς πριν γίνουμε χάλια. Γελιόμαστε όμως και δεν το αντιλαμβανόμαστε ....mind games!!! Μπορεί να νιώθουμε μια χαρά αλλά δεν είμσατε τα αντανακλαστικά μας έχουν πιάσει πάτο και ο χρόνος αντίδρασης έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Καλά κάνουν και γράφουν και ειδικά για αλκοόλ. Πολλά πρόστιμα είναι βλακεία ακτός απ αυτό και το συγκεκριμένο μάλιστα δεν το κυνηγάνε και όσο θα έπρεπε. Υπάρχουν πάμπολες λύσεις αν θέλεις να πιείς χωρίς να οδηγήσεις μετά. Υ.Γ Έχω τρακάρει ενώ είχα πιεί αρκετά, όχι δεν ήμουν χάλια ούτε έκανα 8άρια ούτε έτρεχα εκείνη τη στιγμή. Μου βγήκε ο άλλος απο στενό πάνω στον κεντρικό και τον σέντραρα. ΟΚ δεν έφταιγα ήταν εκείνος ο υπάιτιος αλλά και τι να λέει αυτό. Μετά από σκληρή αυτοκριτική και πολύωρη κουβέντα με τον εαυτό μου, αντιλήφθηκα πως την κρίσιμη στιγμή πάγωσα και τα έχασα ξαφνιάστηκα και ξαφνικά μπλόκαρα άργησα να φρενάρω και έπεσα πάνω του. Τι κι αν δεν φταίω τι κι αν δεν χτύπησε κανείς τι κι αν ήταν κι αυτός ελαφρώς πιωμένος. Ο καθ ένας μας είχε το μερίδιο ευθύνης του και ας δικαίωνε εμένα ο νόμος. Αν δεν έχα πιεί 5 ποτά ίσως και να είχα προλάβει να φρενάρω ή να αντιδρούσα αλλιώς και να γλιτώναμε και την ταλαιπωρία και το Σαββατοβραδυάτικο χάλασμα μετά την υπέροχη βραδιά του πάρτυ των γενεθλίων μου. Αν ο άλλος είχε χτυπήσει σοβαρά????....θα μου έκαναν αλκοτέστ αναγκαστηκά και ένας Θεός ξέρει τι θα γινόταν κι ας μην έφταιγα γιατί είχα προτεραιότητα. Συν του οτι θα είχα στη συνείδηση μου οτι θα μπορούσα να είχα σώσει μια ζωή αν δεν είχα πίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Καρα υπερ όχι απλά ΥΠΕΡ !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Μα ειναι δυνατον να υπαρχει τετοιο θεμα στο φορουμ?? Τι σκοπο εξυπηρετει... Με την ιδια λογικη ας ανοιξει και ενα θεμα με τιτλο "Φυλακιση μετα απο φονο: Υπερ η Κατα?" Δεν εχουμε να επιλεξουμε κατι... Ετσι ειναι ο νομος! Και δυστυχως ειναι απο τα λιγα προστιμα τα οποια δεν αυξηθηκαν αρκετα!! Και 2000€ να πηγαινε το συγκεκριμενο προστιμο δεν θα ειχα κανενα προβλημα... Η ας πουμε επι τοπου αφαιρεση διπλωματος χωρις δυνατοτητα επιστροφης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Τα ποσά είναι μεγάλα ακριβώς επειδή είναι το σημείο το οποίο τσούζει περισσότερο στον Έλληνα. Δεν τον νοιάζει ούτε να του πάρουν το δίπλωμα ή το αμάξι για 6μήνες ή 1χρόνο αλλά το οτι θα πληρώσει εκείνα τα 300€ που είχε σκοπό να σκορπίσει το επόμενο ΣΚ στα μπουζούκια ή όπου αλλού έχει λόξα ο καθ ένας. Όλοι πίνουμε 1 μπουκάλι και οδηγούμε έχωντας την εντύπωση οτι είμαστε μια χαρά, "μπορώ και οδηγώ τι βλακείες λένε, ούτε οχτάρια κάνω ούτε τίποτα, αντιθέτως έιμαι σε μια hi κατάσταση που νιώθω πως οδηγάω και πολύ καλύτερα μιας και είμαι σε εκγρήγορση". Αυτό είναι μύθος και εξαπάτηση του εγκεφάλου μας εκείνη την ώρα! Στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Με το ποτο "τσαμπουκαλεύεσαι" χωρίς να το καταλαβαίνεις γιατί νιώθεις ανεβασμένος αλλά στην κρίσιμη στιγμή παγώνεις και δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις λόγο μειωμένων αντανακλαστικών. 'Ολοι όταν πίνουμε έχουμε ένα όριο όπου είναι το top πριν μας πάρει η κατρακύλα όπου αρχίζουν οι ασυναρτησίες και τα 8άρια. Οι περισσότεροι έχουμε μάθει να φτάνουμε μέχρι την κορυφή και σταματάμε ακριβώς εκεί πριν μας πάρει η "κάτω βόλτα" έχωντας την ψευδαίσθηση ότι έχουμε σταματήσει να πίνουμε λίγο ακριβώς πριν γίνουμε χάλια. Γελιόμαστε όμως και δεν το αντιλαμβανόμαστε ....mind games!!! Μπορεί να νιώθουμε μια χαρά αλλά δεν είμσατε τα αντανακλαστικά μας έχουν πιάσει πάτο και ο χρόνος αντίδρασης έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Καλά κάνουν και γράφουν και ειδικά για αλκοόλ. Πολλά πρόστιμα είναι βλακεία ακτός απ αυτό και το συγκεκριμένο μάλιστα δεν το κυνηγάνε και όσο θα έπρεπε. Υπάρχουν πάμπολες λύσεις αν θέλεις να πιείς χωρίς να οδηγήσεις μετά. Υ.Γ Έχω τρακάρει ενώ είχα πιεί αρκετά, όχι δεν ήμουν χάλια ούτε έκανα 8άρια ούτε έτρεχα εκείνη τη στιγμή. Μου βγήκε ο άλλος απο στενό πάνω στον κεντρικό και τον σέντραρα. ΟΚ δεν έφταιγα ήταν εκείνος ο υπάιτιος αλλά και τι να λέει αυτό. Μετά από σκληρή αυτοκριτική και πολύωρη κουβέντα με τον εαυτό μου, αντιλήφθηκα πως την κρίσιμη στιγμή πάγωσα και τα έχασα ξαφνιάστηκα και ξαφνικά μπλόκαρα άργησα να φρενάρω και έπεσα πάνω του. Τι κι αν δεν φταίω τι κι αν δεν χτύπησε κανείς τι κι αν ήταν κι αυτός ελαφρώς πιωμένος. Ο καθ ένας μας είχε το μερίδιο ευθύνης του και ας δικαίωνε εμένα ο νόμος. Αν δεν έχα πιεί 5 ποτά ίσως και να είχα προλάβει να φρενάρω ή να αντιδρούσα αλλιώς και να γλιτώναμε και την ταλαιπωρία και το Σαββατοβραδυάτικο χάλασμα μετά την υπέροχη βραδιά του πάρτυ των γενεθλίων μου. Αν ο άλλος είχε χτυπήσει σοβαρά????....θα μου έκαναν αλκοτέστ αναγκαστηκά και ένας Θεός ξέρει τι θα γινόταν κι ας μην έφταιγα γιατί είχα προτεραιότητα. Συν του οτι θα είχα στη συνείδηση μου οτι θα μπορούσα να είχα σώσει μια ζωή αν δεν είχα πίει. ΕΙναι δυνατον να ισχυει κατι τετοιο???????????????????Οτι το ποσο των 300ευρω ειναι μεγαλυτερη ποινη απο 1 χρονο χωρις διπλωμα??Συνηθως οταν σε γραφουν ολοι λενε γραψε και θα πληρωσω αλλα μην μου παιρνεις το διπλωμα και τις πινακιδες!Λες και ενα σαββατο που λες οτι θα χαλασεις 300 ευρω ειναι καλυτερο απο το να μην εχεις το διπλωμα για ενα χρονο!σκεψου ποσα 300αρια θα χαλασεις σ ενα χρονο αν δεν θα εχεις αυτοκινητο!Καθαρα εισπρακτικος λογος χωρις πραγματικο αποτελεσμα για το καλο του πολιτη απο την μερια του κρατους που δηθεν νοιαζεται για εμας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_23 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Μα ειναι δυνατον να υπαρχει τετοιο θεμα στο φορουμ?? Τι σκοπο εξυπηρετει... Με την ιδια λογικη ας ανοιξει και ενα θεμα με τιτλο "Φυλακιση μετα απο φονο: Υπερ η Κατα?" Δεν εχουμε να επιλεξουμε κατι... Ετσι ειναι ο νομος! Και δυστυχως ειναι απο τα λιγα προστιμα τα οποια δεν αυξηθηκαν αρκετα!! Και 2000€ να πηγαινε το συγκεκριμενο προστιμο δεν θα ειχα κανενα προβλημα... Η ας πουμε επι τοπου αφαιρεση διπλωματος χωρις δυνατοτητα επιστροφης!! Οτι σκοπο εξυπηρετουν και τα υπολοιπα φορουμ!Αυτο μιλαει και για ενα κατα την γνωμη μου κοινωνικο προβλημα!Μεγαλα λογια ολοι λεμε αλλα αν σου το παρουν εσενα και του οποιοδηποτε σκεψου τι μεσα θα βαλεις για να το παρεις πισω!Ολοι ξαφνικα γιναμε υπερ της αυστηρης εφαρμογης των νομων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts