takis27 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 gia sas meno stin germania ke exo to nokia n70 pou mporo na bro tin ellinikia glossa ke na tin peraso sto kinito mou ? kseri kanis tipota? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Έχω το ΝΟΚΙΑ Ν70. Άλλαξα την κάρτα μνήμης απο 64 σε 256, και χάθηκαν ΟΛΑ τα αρχεια απο το κινητό!!!!!!!!! Φωτογραφίες, βίντεο, ΟΛΑΑΑΑΑ!!!! Μετά ξαναέβαλα την 64 κάρτα αλλά ειχαν σβηστεί και απο εκεί ολα!!:cry: Παιδία τι να κάνω? Υπαρχει καμιά ελπίδα να τα βρω, ή χάθηκαν για πάντα?? Sorry αν υπάρχει ήδη σαν ερώτηση αυτή, αλλά δεν μπόρεσα να την εντοπίσω..:( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Παιδια στις φωτογραφιες απο πολυ κοντα (macro) έχει μεγαλο πρόβλημα η συσκευή? Πρακτικα μπορεις να βγαλεις φωτο μια Α4 σελιδα κειμενου και να φαινεται καθαρα στον υπολογιστη? 1 Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Έχω το ΝΟΚΙΑ Ν70. Άλλαξα την κάρτα μνήμης απο 64 σε 256, και χάθηκαν ΟΛΑ τα αρχεια απο το κινητό!!!!!!!!! Φωτογραφίες, βίντεο, ΟΛΑΑΑΑΑ!!!! Μετά ξαναέβαλα την 64 κάρτα αλλά ειχαν σβηστεί και απο εκεί ολα!!:cry: Παιδία τι να κάνω? Υπαρχει καμιά ελπίδα να τα βρω, ή χάθηκαν για πάντα?? Sorry αν υπάρχει ήδη σαν ερώτηση αυτή, αλλά δεν μπόρεσα να την εντοπίσω..:( Μα δεν ειναι δυνατον να χαθηκαν εαν δεν εκανες φορματ στην 64αρα καρτα. Η μονη περιπτωση να καταστραφηκαν τα αρχεια σου ειναι να εγινε corrupt η 64αρα. Κανενα restart εκανες στο ν70 ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Παιδια στις φωτογραφιες απο πολυ κοντα (macro) έχει μεγαλο πρόβλημα η συσκευή? Πρακτικα μπορεις να βγαλεις φωτο μια Α4 σελιδα κειμενου και να φαινεται καθαρα στον υπολογιστη? Αμέ. Ανάλογα τον φωτισμό ομως. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Μπορει να βγει αισθητα καλυτερο αποτελεσμα απο τις φωτο που εχει για μακρο εδω: http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=52&idPage=2 ?? Γιατι αυτες οι σελιδες Α4 δεν διαβαζονται με τιποτα... 1 Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 gia sas meno stin germania ke exo to nokia n70 pou mporo na bro tin ellinikia glossa ke na tin peraso sto kinito mou ? kseri kanis tipota? Μια λύση, που σκέφτηκα, θα ήταν να το αναβαθμίσεις μόνος σου, από το σπίτι. Να περάσεις δηλ. νεώτερο firmware στο οποίο να εμπεριέχεται και η ελληνική γλώσσα. Μελέτησε σωστά το ανάλογο θέμα , ζήτα πληροφορίες για ότι χρειαστείς, και τέλος sei sehr vorsicht !!!;) 1 Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Το n70 υπάρχει από την vodafone??? δηλαδή να έχει πάνω το σήμα της vodafone κλπ??? 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gieboue Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Το n70 υπάρχει από την vodafone??? δηλαδή να έχει πάνω το σήμα της vodafone κλπ??? Ναι υπάρχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ναι υπάρχει Και τη διαφορά έχει??? εγώ έτσι κι αλλιώς με vodafone θα το πάρω...συμφέρει??? Μήπος είναι κλέιδομένο έτσι:knife: :knife: 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 file mou min pareis vf live syskeui tha to metanoioseis exo akousei oti exoun polla problem auta pou einai vf live ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 @EliMiNaToR : Που τα ακουσες αυτα ?:confused: Δεν υπαρχουν προβληματα,μην λεμε και οτι θελουμε για να κανουμε ενα ποστ παραπανω... @fcandreas : Δεν εχει κλειδωματα ,μονο κατι μικρα σηματακια εχει πανω. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Re paidia na rwtiso kati? 1) Otan pao stin photografiki mixani kai pao stis rithmiseis gia na balw to flash monima anammeno prin bgalo tin photo den anavei to skasmeno:rocket: :rocket: :rocket: Mipos me tin nea anabathmisi diorthonetai??? 2) Episis kai gia to radio to opoio den leitourgei xwris sima!!!Yparxei tropos na diorthothei kai ayto to problima??? 3) Exw vf live siskevi. Mipos yparxei tropos na diagrapsw OLA MA OLA ta arxeia pou exoyn sxesi me vf??? Sigekrimena otan ekana hard format kai ekana restart mou ebgale to theme kai oles oi rithmiseis itan tis vodafone kai kamia rithmisi den thimize tipota apo nokia!!!:kill: :kill: :kill: Υ.Γ. An mporousate na mou apantisete se oles tis erwtiseis tha imoun idiaitera eygnwmwn!!! Thanzx ek twn proterwn..!!! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Να διατυπωσω το προηγουμενο μου ερωτημα αλλιως... Με τις αναβαθμισεις που εχουν γινει, μπορει το μακρο να δουλεψει καθαρα οταν βγαζεις σελιδα Α4? Παλια η κατασταση ηταν αυτη: http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=52&idPage=2 Υπαρχει καποια εξελιξη με τα updates? 1 Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα το έχει το κινητό με VFLIVE ή θα πρέπει να πάω στα vodafone-shops??? 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Re paidia na rwtiso kati? 1) Otan pao stin photografiki mixani kai pao stis rithmiseis gia na balw to flash monima anammeno prin bgalo tin photo den anavei to skasmeno:rocket: :rocket: :rocket: Mipos me tin nea anabathmisi diorthonetai??? 2) Episis kai gia to radio to opoio den leitourgei xwris sima!!!Yparxei tropos na diorthothei kai ayto to problima??? 3) Exw vf live siskevi. Mipos yparxei tropos na diagrapsw OLA MA OLA ta arxeia pou exoyn sxesi me vf??? Sigekrimena otan ekana hard format kai ekana restart mou ebgale to theme kai oles oi rithmiseis itan tis vodafone kai kamia rithmisi den thimize tipota apo nokia!!!:kill: :kill: :kill: Υ.Γ. An mporousate na mou apantisete se oles tis erwtiseis tha imoun idiaitera eygnwmwn!!! Thanzx ek twn proterwn..!!! kapoios na mou apantisei mporei? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 kapoios na mou apantisei mporei?Φιλε μου ποια εκδοση εχει το κινητο?Το προβλημα του ραδιου απο οτι ξερω διορθωνετε με την νεα εκδοση:) ! Οσο για το Flash στη ρυθμιση να ειναι παντα αναμενο σημαινει απλα οταν θα βγαλεις καποια φωτογραφια/βιντεο θα αναβει το Flash! Το Vflive δεν υπαρχει λογος να το αφαιρεσεις αφου δεν σε περιοριζει καθολου,απλα εχει προεγκατεστημενες τις ρυθμισεις της vodafone χωρις αυτο να συμαινει οτι δεν μπορεις να περασεις ρυθμισεις και αλλης εταιρειας! 1 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα το έχει το κινητό με VFLIVE ή θα πρέπει να πάω στα vodafone-shops??? O Γερμανος θα εχειτο κινητο με VFLIVE! 1 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 kapoios na mou apantisei mporei? Όποιος γνωρίζει και μπορεί να σου απαντήσει ,θα το κάνει ,δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι. Έχεις σκεφτεί ακόμα ότι ο λόγος που δεν σου απάντησε κανείς ,μπορεί να είναι οτι γράφεις σε greeklish, και δυσκολεύεται να σε "διαβάσει",και ίσως να μην μπαίνει στο κόπο καν ? 1.Έτσι συμβαίνει με το φλάς ,δεν μένει μόνιμα αναμμένο . 2. Τα ίδια και με το ράδιο ,δεν λειτουργεί όταν δεν έχει σήμα και όταν είναι το κινητό σε offline mode λόγω ενσωμάτωσης του visual radio . 3.Δεν νομίζω να έχει πολλά από vodafone live : κάτι ρυθμίσεις ,shortcuts & θέμα. Αν σε εκνευρίζουν ακόμα και αυτά ,δοκίμασε σε νοκια shop να σου περάσουν την απλή εκδοση λογισμικού , εκτός και εάν το κάνεις μόνος σου διαβάζοντας το ανάλογο θέμα .:rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Έχεις σκεφτεί ακόμα ότι ο λόγος που δεν σου απάντησε κανείς ,μπορεί να είναι οτι γράφεις σε greeklish, και δυσκολεύεται να σε "διαβάσει",και ίσως να μην μπαίνει στο κόπο καν ? Θα συμφωνήσω και οχι μόνο!!!!! Να ρωτήσω και κάτι::worry: 1) Κάποιες φορές το δικό μου σβήνει χωρίς κάποιο λόγο και για να ανοίξω πρέπει να βγάλω την μπαταρία για 1" και να την ξαναβάλω 2) Μου κάνει και κάποιες επανεκινήσεις που παλιότερα δεν τις έκανε. Έκτός από αυτά δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα Έχω την παλιά εκδοση λογισμικού (V2.0539.1.2 19-10-05 RM-84) με την καινούργια λέτε να λυθεί αυτό ;;;;; 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 1) Κάποιες φορές το δικό μου σβήνει χωρίς κάποιο λόγο και για να ανοίξω πρέπει να βγάλω την μπαταρία για 1" και να την ξαναβάλω 2) Μου κάνει και κάποιες επανεκινήσεις που παλιότερα δεν τις έκανε. Έκτός από αυτά δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα Έχω την παλιά εκδοση λογισμικού (V2.0539.1.2 19-10-05 RM-84) με την καινούργια λέτε να λυθεί αυτό ;;;;; Την καινουργια μπορεις να την βαλεις χωρις φοβο.Αυτα ομως που λες οτι κανει δεν οφειλονται στην εκδοση λογισμικου που εχεις.Η καποιο προγραμμα που εχεις βαλει δημιουργει τα προβληματα η καποιο corrupted αρχειο οπουδηποτε στο κινητο.Απο μονο του ειναι πολυ σταθερο κινητο για να σου βγαλει τετοια προβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Τελικά τι μου προτείνετε??? να το πάρω Vf Live!??? (έτσι κι αλλιώς vodafone θα βάλω) 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Τελικά τι μου προτείνετε??? να το πάρω Vf Live!??? (έτσι κι αλλιώς vodafone θα βάλω) Ναι φιλε μου να το παρεις,οπως ειπα δεν υπαρχει κανεις περιορισμος! 1 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 @impreza_sti Ok κατανοητό πλήρως, θα την περάσω. Ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_scar Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Προσπαθω να βγαλω αυτο το kokkino screen saver που μάλλον ειναι το σήμα της Βονταφον αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρώ από που απενεργοποιειται ή αλλαζει ξέρει κανείς κάτι σχετικο να μου πεί ??? 1 Παράθεση Ζούμε στιγμές απεγνωσμένης ευτυχίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts