Jump to content

lolafly

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lolafly

  1. Hello παιδιά! Λοιπόν.. Πήρα το 7390 πριν 3 μέρες! Είμαι αρκετά ικανοποιημένη αν και κακά τα ψέματα υστερεί έναντι του Ν70 που είχα μέχρι τώρα! Είναι βέβαια πολύ πιο όμορφο! Έχω όμως το εξής -όχι ιδιαίτερα σοβαρό- πρόβληματάκι. Του βάζω themes που κατεβάζω από το ίντερνετ και στην οθόνη υπάρχει ΜΟΝΙΜΑ ενα μπλε πλαίσιο στο πάνω και στο κάτω μέρος της, το οποίο "κόβει" τα θέματα! Full screen βγαίνουν ΜΟΝΟ τα θέματα που είχε ήδη μέσα.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξω αυτό? Δοκίμασα τις ρυθμίσεις της οθόνης αλλά δεν υπάρχει τίποτα σχετικό :( Sorry αν έχει ξαναμπεί αυτή η ερώτηση στο παρελθόν, αλλά δε βρήκα τίποτα σχετικό όσο έψαξα..:O
  2. Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. Βρήκα αυτό το πρόγραμματάκι που λες αλλά είναι trial..Μπορώ άραγε να το σπάσω? Ή πρέπει να το αγοράσω??:wacko: EDIT: Το πέρασα και στο κινητό ως trial αλλά βγάζει σφάλμα όταν πάω να το ανοίξω.. Αν έχετε καμια καλή ιδέα, καλοδεχούμενη! Σας ευχαριστώ και πάλι..
  3. Γεια σας.. Αφου διάβασα το FAQ, έκανα search χωρις αποτέλεσμα (ή μαλλον με πολλά αποτελέσματα που δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα:p ) και αφού έστειλα pm σε εναν moderator (μπας και μπορεί να βοηθήσει off the record:shifty: ) ο οποίος δε μπορεί να με βοηθήσει, είμαι έτοιμη να κάνω την ερωτησή μου:rolleyes: Μπορώ να στείλω fax από το Ν70 μου (κυρίως θέλω να στείλω αρχεία word)? Και αν ναι, πώς γίνεται αυτό? Θέλει κάποιο ειδικό προγραμματάκι? Τα φώτα σας κύριοι και κυρίες :O ΤΥ ΤΥ ΤΥ!!
  4. Μη γελάσετε, αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται να στείλω fax απο το laptop μου μεσω internet, χωρις να έχω συνδεδεμένη συσκευή fax!:O ΤΥ ΤΥ ΤΥ!!:rolleyes:
  5. Δεν με είχαν ενημερώσει εξ'αρχής οτι η πληρωμή θα γίνεται με αυτό τον τρόπο.. Τυχαία το ανακάλυψα σήμερα στον αναλυτικό που μου έστειλαν για τον προηγόυμενο μήνα! Και ενώ είχα καταθέσει σχεδόν όλο το ποσό και είχαν μείνει 50 ευρώ για να να κάνω αποπληρωμή, παρατήρησα οτι την ελάχιστη δόση την πήραν από το λογαριασμό μου.. Αυτό με την υπερανάληψη πως μπορώ να το κάνω? Με σχετική αίτηση στην Τράπεζα? Παντως μεγάλη π****ια να μου ανακοινώνουν εκ των υστέρων οτι είναι και πιστωτικη!
  6. Παιδιά θα ήθελα να με διαφωτίσετε σε κάτι, που αφορά πιστωτική κάρτα! Έκανα ενα λογαριασμό μισθοδοσίας στη Eurobank και αυτοι μου έδωσαν μια κάρτα Visa Electron, η οποία μετα απο 2 μήνες έγινε και πιστωτική χωρίς να τους το ζητήσω. Τελικά χρειάστηκε να τη χρησιμοποιήσω, και εκ των υστέρων ανακάλυψα πως η πληρωμή της ελάχιστης δόσης (που είναι 15 ευρώ) γίνεται με χρέωση του τραπεζικού μου λογαριασμού. Η πληρωμή γίνεται αύριο και ο λογαριασμός μου πρέπει να εχει λιγότερα απο 15 ευρώ μέσα.. Αν όντως δε βρούν ολοκληρο το ποσό τι γίνεται? Παίζουν τόκοι υπερημερίας και τέτοια? Ακόμα και αν κάνω αυριο μια κατάθεση 20 ευρώ ίσα για να πάρουν τα 15 τους, υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω και μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού να τρέχουν οι τόκοι? Οι τόκοι υπερημερίας ποσοι είναι? Ευχαριστω εκ των προτέρων! :)
  7. Παιδιά γεια σας και από εμένα.. Προσπάθησα να βάλω το προγραμματάκι αυτό και εγώ στο Ν70 μου, αλλά τζίφος!:( Τώρα προσπαθώ να το σβήσω απο τη διαχείριση αρχείων για να προσπαθήσω πάλι από την αρχή και δε μου το σβήνει.. Τι μπορώ να κάνω? Μου έχει αλλάξει και τη γραμματοσειρά της συσκευής και έχω τσαντιστεί λεμεεεε!
  8. Σε ευχαριστώ τα μάλλα!!! :O
  9. Γεια σας! Θέλω να ρωτήσω, αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι για το Κ750i που να προσθέτει και αλλες γλώσσες στο τηλέφωνο, εκτός από τις ήδη υπάρχουσες (Αγγλική και Ελληνική)! Συγκεκριμένα αναφέρομαι στην Ιταλική.. Αν δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κατεβάσω από το i-net, η αντιπροσωπία της SE θα μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό?
  10. Έχω COSMOTE και τη φωτεινότητα της οθόνης δε την έχω αλλάξει! Είναι αυτή που είχε από την αρχή..:O
  11. Εγώ μιλάω το λιγοτερο μισή ώρα την ημέρα, στελνω μηνύματα, συχνές αναπάντητες και φυσικα το ψαχουλεύω συνέχεια.. :confused: Το βράδυ δεν το κλείνω, το χαμηλώνω όμως! Απλά για να το φορτίσω το αφήνω να τελειώσει η μπαταρία του.. Την πρώτη 1,5 μέρα δεν πέφτει ούτε γραμμούλα!:rolleyes:
  12. Είναι πολλές οι 3 μέρες?:confused: Εγώ νόμιζα ότι ήταν λίγες..
  13. Εμένα κρατάει περίπου 3 μέρες! Και το χρησιμοποιώ αρκετά!:)
  14. :lol: Δεν τη λέω βρε στον εαυτό μου.. Αυτοσαρκασμός είναι.. Απλά δεν κατέχω και πολλά από κινητά και σας έχω πρίξει με τις ερωτήσεις μου.. ;) Εξάλλου είναι αποδεδειγμένο ότι άτομα που έχουν αυτοσαρκασμό, έχουν και υψηλό IQ! :shifty: Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοηθειά σου :O
  15. Διάβασα κάπου ότι μπορείς να έχεις eMSN και χωρίς imode! Απλά δεν κατάλαβα (τι πρωτότυπο!!:lol: ) πώς γίνεται αυτό..
  16. Να'μαι πάλιιιιιιι :happy: Λοιπόν έχω δύο ερωτήσεις..:shifty: Ερώτησις νούμερο 1 : Τι είναι το "catalogs"? Σε τι χρησιμεύει? Αν το κάνω απεγκατάσταση θα μου λείψει πολύ? :happy: Ερώτησις νούμερο 2 : Έχω βάλει το eMSN αλλα δε μπορώ να συνδεθώ! Μου βγάζει error.. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά MMS παίρνω και στέλνω κανονικά..Έχω σύνδεση Cosmote και δεν έχω i-mode..
  17. Δε γράφει τίποτα για λήξη.. Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι θετικό! :O
  18. nikoskat και nervous σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο!!! Έκανα ακριβώς ότι μου είπατε και ελπίζω να πέτυχε η εγχείρηση!!:D Θα σας βάλω και στη friends list μου αν δε σας πειράζει.. Κάποτε θα γίνω κι εγω expert στα κινητά..χρ χρ χρ..:shifty: Σας βάζω και τα εισητήρια για το φεγγάρι!!! Να σας περιμένω?? :D
  19. Ποιος ήρθε?:shifty: lol!! nervous κι εγώ σε λαμβάνω αλλά ο εγκεφαλος μου έχει καποιες αντιρρήσεις! :D θα σκοτωσεις απο τις εφαρμογές που τρέχουν το MumsmsServer με το appman Δηλαδή πως το σκοτώνω? Τέλος με το FExplorer θα μεταφέρεις-copy paste τα mumsmsserver.exe and mumsms.app στο directory E:\system\app\mumsms Δηλαδή μπαινω στο Inbox, πατάω επιλογές και..??? Δε μου βγάζει επιλογή copy ή κάτι σχετικό!! Τι τα θέλω τα symbian τρομάρα μου, αφού δεν καταλαβαίνω γρι??:confused:
  20. Λοιπόν κοίτα τι έχω κάνει.. Από αυτό το link : http://www.iphone-forum.org/showthread.php?t=80826 έχω κατεβάσει το full version. Το έκανα extract και πέρασα στο κινητό με bluetooth τις τρεις εφαρμογες που έχει ο φάκελος! Οι εφαρμογές αυτές είναι : Mumsms.app MumsmsPlus_S60R20_415_all.sis και MumsmsServer.exe Από αυτά τα 3 αρχεία (που όπως είπα αποθηκεύονται στο inbox) τρέχει μόνο το MumsmsPlus_S60R20_415_all.sis, ενώ τα άλλα δυο μου βγάζουν μήνυμα "η εκτέλεση του αρχείου είναι αδύνατη για λόγους ασφαλείας" και εκεί σταματάει η διαδικασία! Το FExplorer (είδες που το έμαθα? :D ) είναι στο κινητό μου! Ακούω λοιπόν οδηγείες προς ναυτιλομένους! ΟΒΕΡ! :p
  21. Μου βγάζει το msg και σταματάει μόνο του.. Δεν τα τρέχει δηλαδή! Αυτό το copy στο copy mumsmsserver.exe and mumsms.app to X:\system\app\mumsms πώς γίνεται? Γιατί δε μου βγάζει καμία τέτοια επιλογή οταν πατάω "επιλογή"..:worry: Ευχαριστώ πολύ για όλα..:)
  22. H ρύθμιση που με παρεπεμψες ήταν ενεργοποιημένη ήδη :) Το πρόγραμμα με το freemem που λες, το έχω βάλει.. Αλλά πως θα το χρησιμοποιήσω στη συγκεκριμένη περίπτωση?:O Μήπως παίζει ρόλο το ότι περνάω τα προγράμματα με bluetooth απο το laptop στο Ν70? Αποθηκεύονται στα εισερχόμενα και απο εκεί μου βγάζει κατευθείαν την επιλογή να τα τρέξω! Τα 2 απο τα 3 δεν τρέχουν για λόγους ασφάλειας..:confused: Σόρυ για το "πρίξημο"..:O
  23. Got it ;) Ευχαριστώ πολύ.. Τώρα θα το περάσω στο κινητό μου.. ΑΝ χρειαστώ βοήθεια σε κάτι, θα σας ενημερώσω :O Τελικά χρειάζομαι βοήθεια.. Τα 2 από τα 3 αρχεία του προγραμματος δε μου τα ανοίγει :( "Η εκτέλεση του αρχείου ειναι αδύνατη για λόγους ασφάλειας", λεει το msg που βγάζει όταν προσπαθώ να το ανοίξω.. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει να τρέξω το πρόγραμμα στο κινητό.. Έχει το "read me" αλλά ούσα άσχετη με τα κινητά :O θα ήθελα να με βοηθήσετε..
  24. Αναφερόμουν στο δικό σου link :) Έκανα restart και το βρήκα στα "δικά μου" οκ;) Παρόλα αυτά, επειδή είναι trial μορφή, μπορεί να λήξει κάποια στιγμή?:O
  25. Πρέπει να πληρώσω για να το πάρω?:O Βλέπω ότι free είναι μόνο η trial έκδοση.. Επιπλέον το έκανα εγκατάσταση και δε μπορώ να βρώ που απόθηκεύτηκε..:O
×
×
  • Create New...