Jump to content

o_scar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by o_scar

  1. Γνωρίζει κανείς να μου πεί τι μπορώ να κάνω για να παίζει το P! .swf flash αρχεία; Η δεν είναι δυνατόν;:confused:
  2. Ξερει κανεις τι παίζει με το 7 και τον εντοπισμο μέσω SMS; Εννοώ με ποιον τρόπο γινεται και αν δουλεύει.Αν εχει συζητηθεί το θέμα ας μου πει καποιος που υπαρχει η σχετική πλροφόρηση γιατί εδωσα sms και δεν βρήκε τιποτα το ψαχτήρι.
  3. ΟΚ Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έβαλα αλλά μάλλον "πλάκωσε" το 6 και τρέχει τώρα μόνο το 7 . Δεν πειράζει .θα δώ τι θα κάνω.. Πάντως πολύ πρόχειρα όταν πηγα να πληκτρολογήσω ένα "προορισμό" δεν πηγε με τα πρώτα γράμματα να βρει το μέρος. Θα το ψαξω ομως. Μια ασχετη με το θεμα ερώτηση αν ξερει κανεις τιποτα σχετικο. Τωρα που έκλεισε το PROJECTW που βρίσκει κανεις προγραμματα???????:(
  4. Εχει κανεις εγκατεστημενα ταυτοχρονα δυο DESTINATOR? To 6 kai to 7? h to PN και το 7? Τρέχουν? τι γινεται?
  5. Γνωριζει κανεις να μου πει αν με το Ν70 μπορω να έχω φωνητικη κληση καποιου αριθμου που βρισκεται στις "ΕΠΑΦΕΣ" ???? και με ποιον τρόπο?
  6. Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα που να μπορώ να δω τα themes .sis αρχεια πριν τα κατεβασω στο κινητό για να βλέπω αν μου αρεσουν και αν αξιζουν τον κόπο.:)
  7. Γνωριζει κανεις αν υπάρχει καποιο προγραμμα που μπορεις να βλεπεις τα .sis θεματα πριν τα κάνεις upload στο κινητο? κατι που θα το λεγαμε sis viewer η καπως ετσι
  8. Οχι δεν ξέρω καν που μπορώ να βρω την ρύθμιση αυτή. Εωαχνα για προστασια οθονης - ρυθμισεις οθονης (που μου πρότεινε και ο φίλος fcandreas και τον ευχαριστω) αλλα δεν είδα τιποτα σχετικό . Τωρα θα πάω εκει που μου λες και θα το ψαξω να δω τι γινεται σ ευχαριστω και αν ειναι θα επανελθω.
  9. Προσπαθω να βγαλω αυτο το kokkino screen saver που μάλλον ειναι το σήμα της Βονταφον αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρώ από που απενεργοποιειται ή αλλαζει ξέρει κανείς κάτι σχετικο να μου πεί ???
  10. Εδω σέρνονται τα PC με το ΝΟΡΤΟΝ της SYMANTEC το κινητο δεν θα σέρνονταν:lol:
  11. Εχει κανεις το seleq (καταλληλα διαμορφωμενο::D )
  12. Σ ευχαριστώ αλλά μήπως μπορείς να μου πείς κάτι πιο συγκεκριμμένο γιατί εκεί που μου είπες να ψαξω είναι το χάος:)
  13. Μόλις αγόρασα ενα Ν70. Ξέρει κανείς από που μπορώ να κατεβάσω free themes για το Ν70. βρηκα απο κάπου κάποια αρχεία sis αλλα όταν πάω να τα εγκαταστήσω με το pc-suite μου βγάζει μήνυμα "σφαλμα ασφαλείας " και δεν τα δέχεται. Η σύνδεση γίνεται μέσω του καλωδίου που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Δεν έχω δυνατότητα για ΒΤ. Λίγη βοήθεια
×
×
  • Create New...