impreza_sti Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος αν τα ακουστικά HS-20 είναι συμβατά με το N70? :worry: :) Εννοεις τον ανταπτορα για τα ακουστικα?Οχι δυστυχως δεν ειναι συμβατα.Φαινεται στην nokia δεν γνωριζουνε και πολυ καλα τι παει να πει συμβατοτητα προς τα πισω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 telos itan provlima tis cosmote tora mbainei kanonika i perigiisi einai arketa akrivi boro na vro poythena ta link ton kanalion gia na vlepo kateytheian; Xrewsh: 0,0119 €/KB den ginete na deis apef8ias nomizw Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 αν αποθηκευσει εκεινη τη σελιδα ως σελιδοδεικτη??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 A tin selida? Egw nomiza to link apef8ias.. e tin selida logika 8a ginete... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 1) με το κοκκινο κουμπι δεν κλεινουν ολα τα προγραμματα. συγκεκριμενα δεν κλεινουν τα : ραδιο, ιστος, η μουσικη οταν μπαινεις απο την εκθεση και μερικες φορες οι επαφες. 2) στην μουσικη, η μπαρα που δειχνει την ενταση του ηχου ειναι λαθος. δεν μαυριζει το τελευταιο κουτακι της μπαρας οταν ειναι στο πιο δυνατο επιπεδο. αυτο επειδη στο πρωτο και στο δευτερο επιπεδο εντασης, χρησιμοποιειται το ιδιο κουτακι. 3) η μουσικη σταματαει οταν δεχομαι μηνυματα ή αναπαντητες κλησεις. δεν εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης αλλα προγραμματα που να παιζουν μουσικη, εκτος απο αυτο του κινητου. 4) επισης κατι αλλο παραξενο. με την νεα αναβαθμιση σβηστηκε το ασπρο θεμα και απο τεσσερα μεινανε τρια. εγω που ειχα κρατησει αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα μνημης, μολις το επανεφερα απο την καρτα στο κινητο, αυτοματα ανοιξε το ασπρο θεμα! υπαρχει το ini αρχειο του θεματος στο backup, αλλα δεν υπαρχει στην rom του κινητου! κανονικα δεν επρεπε να το ανοιξει. μολις ομως πηγα στα θεματα, εξαφανιστηκε αμεσως και χωρις να επιλεξω καποιο αλλο θεμα, μπηκε αυτοματα το μπλε. μου εχει τυχει 2 φορες αυτο το πραμα, οταν ειχα κανει 2 format. αυτο που με παραξανευει ειναι πως γινεται να ανοιγει απο μονο του, ενω στην ουσια δεν υπαρχει στο κινητο! το ini αρχειο ειναι κατι bytes.. 5) οσο αφορα την φωτεινοτητα. την εχω στο δευτερο επιπεδο. παρατηρησα οτι μερικες φορες ανοιγει απο μονη της και παει στο τελευταιο επιπεδο, γιατι λιγο βεβαια διαστημα και μετα ξανακλεινει. βεβαια αυτο γινεται οταν τελειωσει η φορτισει, τελειωνει η μπαταρια, δεχτω μηνυμα ή αναπαντητη. αλλα μου το κανει και στα καλα καθουμενα. επισης οταν κλεινω μια εφαρμογη και παω στο μενου, απο μονη του αυξανει και παλι την φωτεινοτητα. 6) οταν παω στο μητρωο στις αναπαντητες κλησεις και πατησω την πρωτη φορα το δεξι πληκτρο σε μια απο αυτες για να ανοξει το παραθυρο με τις επιλογες, ή οθονη τρεμει για 1 δευτερολεπτο. 7) Εχει εξαφανιστει η επιλογη για προσθηκη εφαρμογων στην μεταβαση! Αυτο το προβλημα δεν υπηρχε σε προηγουμενη εκδοση! 8) Οσο αφορα την ευκρινεια. μολις επιλεγω για να αλλαξω την ευκρινεια απο μια φωτογραφια και η μπαρα ερχεται στην μεσα, αυτοματα αλλαζει και την ευκρινεια. δλδ οταν το πας στο μεγιστο επιπεδο, εκει δλδ οπου φαινεται πιο καθαρη η φωτογραφια, στην ουσια ειναι η φωτογραφια ετσι οπως την τραβας! δλδ με αυτη την επεξεργασια δεν μπορεις να καλυτερεψεις την ευκρινεια, παρα μονο να την χειροτερεψεις. 9) Το ειχα πει και παλαιοτερα αυτο το προβλημα. δεν λειτουργει η επιλογη για αποστολη sms μετα απο απορριψη κλησης. Τελικα μπορει να δει καποιος αν αυτα γινονται και στα δικα σας κινητα; δεν θα σας παρει πανω απο 10 λεπτακια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 πολυ ενδιαφερον ο ελεγχος που εκανες και ο παραληρισμος με τις προηγουμενες εκδοσεις...:) 1.αυτο το κανει και στις αλλες εκδοσεις οποτε μην ανησυχεις..δεν κλεινουν ολες οι εφαρμογες ετσι..(σε μερικες πρεπει να πατισεις exit εσυ αλλιως ουτε με τον αλλο τροπο-που πατας το κουμπακι του μενου για λιγα δευτερολεπτα- κλεινουν) 2.αυτο δεν το χω προσεξει... 3.αυτο μου φαινετε καπως λογικο..γιατι αν ηταν ετσι θα επαιζε και κατα τη διαρκεια κλησης..:) 4.υπαρχει και σαν θεμα υπαρχει στα γνωστα λημερια..δεν ειναι τιποτα..:) 5.μηπως αλλαζει ο φωτισμος στο οποιο το εχεις?(στο δωματιο σου ,μηπως βαζεις το δαχτυλο σου μπροστα στον αισθητηρα?οσο να ναι..το 2ο επιπεδο ειναι αρκετα χαμηλα..αρα θα καταλαβαινεις μεγαλη διαφορα αν πηγαινει στο τελευταιο επιπεδο) 6.δεν μου το κανει αυτο 7.δεν ασχολουμε με την μεταβαση. 8.ευκρινεια?εννοεις την αναλυση?γιατι αν την εχεις στο τελευταιο σκαλι..λογικο ειναι να μην στην ανεβαζει αλλο αφου μονο μεχρι εκει ειναι τα <<ορια>> του.. 9.δεν το χω προσεξει.. ελπιζω εστω και με μερικα <αναπαντητα> ερωτηματα σου να σε βοηθησα καπως..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos2311 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Gia alli mia fora na poume oti: 1) PREPEI NA EXEIS USIM αυτο το πραγμα ρωταω και γω. πρεπει να παω στην cote να ζητησω αντικατασταση τησ σιμ με usim(ποσο κοστιζει και ποσο καιρο παιρνει?) η κανει και αυτην που εχω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 αυτο το πραγμα ρωταω και γω. πρεπει να παω στην cote να ζητησω αντικατασταση τησ σιμ με usim(ποσο κοστιζει και ποσο καιρο παιρνει?) η κανει και αυτην που εχω? Οχι. Δουλευει κανονικά το τηλεφωνο με απλη σιμ. Απλα(νομιζω) για να εχεις 3g με cote πρεπει να αλλαξεις σιμ,οι αλλες εταιριες εχουν 3g με την απλη. Γυρω στα 15€ Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Για να κάνεις χρήση υπηρεσιών τρίτης γενίας πρέπει να έχεις USIM. PCman: Μόνο η Vodafone προσφέρει υπηρεσίες με απλή κάρτα, η TIM και Cosmote ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εχεις USIM. 15 ευρώ περίπου κάνει η αλλαγή.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 1) με το κοκκινο κουμπι δεν κλεινουν ολα τα προγραμματα. συγκεκριμενα δεν κλεινουν τα : ραδιο, ιστος, η μουσικη οταν μπαινεις απο την εκθεση και μερικες φορες οι επαφες. Σε κάποια κλεινουν, σε κάποια όχι, αυτό δεν δημιουργεί κανενα πρόβλημα 2) στην μουσικη, η μπαρα που δειχνει την ενταση του ηχου ειναι λαθος. δεν μαυριζει το τελευταιο κουτακι της μπαρας οταν ειναι στο πιο δυνατο επιπεδο. αυτο επειδη στο πρωτο και στο δευτερο επιπεδο εντασης, χρησιμοποιειται το ιδιο κουτακι. Σε μένα δεν συμβαίνει αυτό.Σε μηδενική τιμή φαίνεται μαυρισμένο το πρώτο κουτάκι και μετα ανεβαίνει ομαλά μεχρι και την τελευταία μπάρα με ανοδικό ήχο. 3) η μουσικη σταματαει οταν δεχομαι μηνυματα ή αναπαντητες κλησεις. δεν εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης αλλα προγραμματα που να παιζουν μουσικη, εκτος απο αυτο του κινητου.Σωστά σωστό! 4) επισης κατι αλλο παραξενο. με την νεα αναβαθμιση σβηστηκε το ασπρο θεμα και απο τεσσερα μεινανε τρια. εγω που ειχα κρατησει αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα μνημης, μολις το επανεφερα απο την καρτα στο κινητο, αυτοματα ανοιξε το ασπρο θεμα! υπαρχει το ini αρχειο του θεματος στο backup, αλλα δεν υπαρχει στην rom του κινητου! κανονικα δεν επρεπε να το ανοιξει. μολις ομως πηγα στα θεματα, εξαφανιστηκε αμεσως και χωρις να επιλεξω καποιο αλλο θεμα, μπηκε αυτοματα το μπλε. μου εχει τυχει 2 φορες αυτο το πραμα, οταν ειχα κανει 2 format. αυτο που με παραξανευει ειναι πως γινεται να ανοιγει απο μονο του, ενω στην ουσια δεν υπαρχει στο κινητο! το ini αρχειο ειναι κατι bytes..Έχω τέσσερα θέματα, τα δύο τα εργοστασιακά και τα δύο πρόσθετα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως ο αριθμός των θεμάτων παραμενει σταθερός και όταν προσθέτεις θέματα απώς διαγράφονται τα παλιότερα (κακό θα ελεγα αυτό..) 5) οσο αφορα την φωτεινοτητα. την εχω στο δευτερο επιπεδο. παρατηρησα οτι μερικες φορες ανοιγει απο μονη της και παει στο τελευταιο επιπεδο, γιατι λιγο βεβαια διαστημα και μετα ξανακλεινει. βεβαια αυτο γινεται οταν τελειωσει η φορτισει, τελειωνει η μπαταρια, δεχτω μηνυμα ή αναπαντητη. αλλα μου το κανει και στα καλα καθουμενα. επισης οταν κλεινω μια εφαρμογη και παω στο μενου, απο μονη του αυξανει και παλι την φωτεινοτητα.Έχει προφανώς σχέση με τον αισθητήρα.Στη max τιμή δεν αυξομειώνεται ο φωτισμός, απλώς αναβει η σβήνει το πληκτρολόγιο ανάλογα με τις συνθήκες.Γενικά δεν ενοχλεί.... 6) οταν παω στο μητρωο στις αναπαντητες κλησεις και πατησω την πρωτη φορα το δεξι πληκτρο σε μια απο αυτες για να ανοξει το παραθυρο με τις επιλογες, ή οθονη τρεμει για 1 δευτερολεπτο.Δεν παρτηρώ κάτι.... 7) Εχει εξαφανιστει η επιλογη για προσθηκη εφαρμογων στην μεταβαση! Αυτο το προβλημα δεν υπηρχε σε προηγουμενη εκδοση!Δεν το χρησιμοποιώ.... Αυτά μεχρι στιγμης....:) 1 Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 re paidia mipos iparxei karta mnimis 1gb gia to n70 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 re paidia mipos iparxei karta mnimis 1gb gia to n70 ? fisika kai iparxei exo apogoiteytei me tin entasi ixoy sta mp3....(pisteyo pos to max epidedo einai poli xamilo) . Endiaferomai gia ton ixo poy vgainei apo ta handfree apo to ixeio den exo provlima.tha protimysa ligo megaliteri entasi (eidika otan eimai sto metro isa isa akoyo tin moysiki ... apo tin alli i poiotita toy ixoy einai arketa ikanopoiitikh. yparxoyn rithmiseis oste na ayksiso tin entasi tis moysikis sta handsfree. Kanena programma sis poy na kanei tin idia doylia;:X 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Καλησπέρα από προχτες είμαι κάτοχος ενός Ν70 :) .Αυτό που προσεξα είναι ότι αργεί όταν πάω πχ να μπω στην έκθεση.Με την καινούργια αναβάθμιση διορθώνεται αυτό? Έτσι δεν μου αργούσε ούτε το 6680 ;) . Επίσης στην έκθεση στις φωτό δεν δίνει την επιλογή να φτιάξεις κάποιο φάκελο και να αποθηκεύσεις εκεί κάποιες φωτογραφίες ώστε να μην φαίνονται όταν ανοίγω το φάκελο εικ/βίντεο :( . Κάποια εφαρμογή που κρύβει φακέλους και αρχεία Smart Guard νομίζω ονομάζεται τρέχει στο Ν70? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 To N70 exei aperioristi xoritikotita sta sms?? Mono otan epilekseis na ta apo8ikevei stin rs-mmc i kai stin mnimi tu kinitou? giat exo akousei mono otan ta apo8ikeveis stin rs-mmc exei. 1 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Kalispera sas! H8ela na sas toriso to ekseis: To kinito mas (N70) exei ti kainouria ekdosi bluetooth 1.2.... H8ela na sas rotiso an kserete an uparxoun problimata asimbatotitas me suskeues pou exoun tin proigoumeni ekdosi bluetooth kai pio sugkekrimena exo ena GPS tis Royaltek 1000. Eno to briskei kai to kanei pair kata tin ploigisi xanete i sundesi!!! To GPS exei sima, alla i sundesi me to buetooth anoigokleinei... An kapoios xrisimopoiei to N70 me to TomTom (i to route66) 8a i8ela para polu na mou pei an exei tetoia problimata sundesimotitas. Ki an oxi, tote me poio GPS xrisimopoiei ta softwares auta. Sas euxaristo polu! 1 Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 fisika kai iparxei exo apogoiteytei me tin entasi ixoy sta mp3....(pisteyo pos to max epidedo einai poli xamilo) . Endiaferomai gia ton ixo poy vgainei apo ta handfree apo to ixeio den exo provlima.tha protimysa ligo megaliteri entasi (eidika otan eimai sto metro isa isa akoyo tin moysiki ... apo tin alli i poiotita toy ixoy einai arketa ikanopoiitikh. yparxoyn rithmiseis oste na ayksiso tin entasi tis moysikis sta handsfree. Kanena programma sis poy na kanei tin idia doylia;:X εγκατέστησε τον Power MP3 που έχει kai EQ και δεν θα απογοητευτείς:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 filos moy ehei N70 vodafone live den pernane efarmoges..yparhei kolpo tipota i thelei anavathmisei? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 To N70 exei aperioristi xoritikotita sta sms?? Mono otan epilekseis na ta apo8ikevei stin rs-mmc i kai stin mnimi tu kinitou? giat exo akousei mono otan ta apo8ikeveis stin rs-mmc exei. για να εχει απεριοριστη μνημη στα sms πρεπει να εχει και απεριοριστη μνημη ;) η χοριτηκοτητα ειναι καθαρα θεμα μνημης..;) εγω στην 512 μου παντως εχω..~3000 sms και δεν μου πιανουν πολυ χωρο.. @john74 εχουμε πει αρκετες φορες πως λυνετε το συγκεκριμενο προβλημα(ειναι μονο μια ρυθμιση)..κανε μια αναζητηση.. πας στην διαχειρηση-επιλογες..και εκει περα στην πρωτη επιλογη αν θυμαμαι καλα πατας ενεργοποιηση..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Καλησπέρα από προχτες είμαι κάτοχος ενός Ν70 :) .Αυτό που προσεξα είναι ότι αργεί όταν πάω πχ να μπω στην έκθεση.Με την καινούργια αναβάθμιση διορθώνεται αυτό? Έτσι δεν μου αργούσε ούτε το 6680 ;) . Επίσης στην έκθεση στις φωτό δεν δίνει την επιλογή να φτιάξεις κάποιο φάκελο και να αποθηκεύσεις εκεί κάποιες φωτογραφίες ώστε να μην φαίνονται όταν ανοίγω το φάκελο εικ/βίντεο :( . Κάποια εφαρμογή που κρύβει φακέλους και αρχεία Smart Guard νομίζω ονομάζεται τρέχει στο Ν70? Εμένα αυτό μου διορθώθηκε με τη πρώτη αναβάθμιση.Δες λίγο ποιά έδοση λογισμικού έχεις.Αρχεία μπορείς να υποκρύψεις και με το File Explorer ,μόνο στην έκδοση 1.15 όμως.Είναι και δωρεάν.Ο φάκελος που λες υπάρχει και στο ν70 αλλά λέγεται αλμπουμ.Δοκίμασε τα όλα και πές μου αποτελέσματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Εννοεις τον ανταπτορα για τα ακουστικα?Οχι δυστυχως δεν ειναι συμβατα.Φαινεται στην nokia δεν γνωριζουνε και πολυ καλα τι παει να πει συμβατοτητα προς τα πισω. Ναι όμως τα HDS 3 ακουστικά λειτουργούν κανονικά.:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 @kostakiss efharisto file...ekana search alla evgale olo to N70 topic!!!poy na arhiza na psahno Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 για να εχει απεριοριστη μνημη στα sms πρεπει να εχει και απεριοριστη μνημη ;) η χοριτηκοτητα ειναι καθαρα θεμα μνημης..;) εγω στην 512 μου παντως εχω..~3000 sms και δεν μου πιανουν πολυ χωρο.. Το ξερω οτι ειναι καθαρα θεμα μνημης ! Απλως εννοω οτι δεν ειναι σαν τα ΣΕ που εχουν ενα περιορισμο στα 180 sms. Στην συσκευη οταν τα αποθηκευεις δεν εχεις κανενα περιορισμο στη μνημη των sms παραμονο την μνημη του κινητου? ετσι δεν ειναι? 1 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Ναι όμως τα HDS 3 ακουστικά λειτουργούν κανονικά.:) o antaptoras gia simvatika akoustika kai ixeia leitoyrgei kanonikotata legetai ad-15 kai tha to vreis se nokia club 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 @john74 μπορουσες να βαλεις πιο <συγκεκριμενες λεξεις> ;) @Nos 55 εγω προσωπικα σου προτεινω την καρτα μνημης διοτι εχει αρκετα πιο μεγαλο χωρο ακομα και απο την εργοστασιακη καρτα μνημης 64mb,και επειδη εκει θα τα χασεις στην περιπτωση που μονο σου κλεψουν η χασεις το κινητο η την καρτα :) ..ενω στο τηλεφωνο μπορουν να δημιουργηθουν προβληματα και να τα χασεις ολα εκει που δεν το περιμενεις και μετα θα τραβας τα μαλλια σου οπως εκανα εγω καποτε με το 7610 μου...;) κατι αλλο.. υπαρχει ο ανταπτορας AD-46..?ξερετε μηπως ποτε θα βγει και αν με καποιο νεοτερο λογισμικο θα ειναι συμβατο με το Ν70??μου φαινετε ως πολυ χρησιμο αξεσουαρ και απαραιτητο-για οσους ακουνε μουσικη- και κατι που θα μας κανει να αφησουμε τα <εργοστασιακα> ακουστικα στην ακρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefdag Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 filos moy ehei N70 vodafone live den pernane efarmoges..yparhei kolpo tipota i thelei anavathmisei? ennoeis oti den mporei na kanei egatastasi i kati allo? an einai ayto pigaine sto menu meta tools/app manager. pata options/settings kai allakse to software installation kai valto sto ON 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts