Jump to content

stefdag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stefdag

  • Ημ. Γέννησης 22/02/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stefdag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν εννοω κανονικα smiley sorry αν δεν το εξηγησα σωστα. εννοω οτι οταν πατας πολλες φορες τις τελειες το κινιτο (τα τελευταια σ60 που ειχα τουλαχιστον) τα αλλαζε και αντι για μονο τελειες εκανε και ανω κατω τελειες και παρενθεση ωστε να διμιουργηθει smiley. εγω εχω αλλο μεγαλο προβλημα τωρα εχω παρει 16gb καρτα αλλα αποτι φαινεται καποιο sector ειναι corrupt και μου κανει προβληματα :( το κινιτο δεν ανοιγει αλλο πια αν ειναι η καρτα μεσα και δεν μπορω ουτε στο πσ να κανω τιποτα... να ρωτησω και κατι αλλο... καταφερατε ολοι να το χακαρετε το κινιτο? εγω εκανα ολα οπως πρεπει αλλα το rompatcher κλεινει κατευθειαν οταν παω να ενεργοποιησω τα installserver kai open4all patches. εχω την τελευταια firmware.
  2. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα το διαβάσω καλύτερα όλο για να μάθω τίποτα για την sony.μετά από 5χρόνια nokia s60 καιρός είναι να μάθουμε και τίποτα για την sony:)
  3. Καλημέρα παιδιά. Τελικά δεν άντεξα και το πήρα και εγώ:) το κινητό είναι όλα τα λεφτά. Τρομερή κάμερα και οθόνη.κάτι πολύ καλό είναι ότι τώρα μπορώ να γράφω πάλι γρήγορα.στο 5800 όλο και γράμματα έτρωγε με αποτέλεσμα να πρέπει να γράφει κάνεις πολύ προσεκτικά. Τώρα πραγματικά γράφω όπως έγραφα και με κανονικά κουμπιά.ένα μικρό bug που βρήκα είναι ότι όταν γράφεις και μετά πατάς τέλειες για να βάλεις ένα smiley πχ. αντί για τέλειες ή smiley ξανάγράφει την τελευταία λέξη. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το χακαρω ακόμα γιατί με το που το πήρα του πέρασα το update και το hack δεν φαίνεται να λειτουργεί:( Μήπως βρήκε κάνεις κάνα καινούριο installserver και open4all patch? Α μια ερώτηση έχω ακόμα. Η sony δεν βάζει κάνα βιβλιαράκι με της λειτουργείες του κινητού μαζί? Είχα μόνο ένα φυλάδιό μέσα στο πακέτο με το κινητό.
  4. Καλά ρε παιδιά το κινητό δεν λειτουργεί χωρίς κάρτα σιμ? Βρήκα το κινητό την έπεισα την κοπελιά να μου το ανοίξει να το δω. Και μου λέει βάλτε κάρτα σιμ.αλλά μάλλον θα το χτυπήσω:)
  5. σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα κοιταξω να βρω καναν γερμανό κοντα:) κατι ακόμα... ολα τα gr sites το έχουν στην ίδια τιμη οπως και τα μαγαζία ή το εχετε βρεί πουθενα πιο φτηνά?
  6. καλήσπερα παιδία. ενδιαφέρομαι και γω να αγοράσω αυτο το κινήτο παρα πολυ. θα ήθελα να το δώ λίγο το κινήτο πρίν το αγοράσω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά να το έχουν. πήγα στο πλαίσιο, στήν vodafone πουθενα δεν το βρήκα. ξέρετε μήπως πιο μαγαζι θα μπορούσε να το έχει να το δώ.? είμαι στην βέροια. ευχαριστώ.
  7. kai ena copy paste edo :) geia sas paidia den ksero an to xreisimopiei kaneis ayto to programma einai to opera mini mod. metafrasa tin teleytaia version tin 3.10 sta agglika pou den ypirxe mexri tora. to programma einai edo. hxxp://wap.z51.fr/wapz51v3/dl.aspx?file_id=28017
  8. geia sas paidia den ksero an to xreisimopiei kaneis ayto to programma einai to opera mini mod. metafrasa tin teleytaia version tin 3.10 sta agglika pou den ypirxe mexri tora. to programma einai edo. hxxp://wap.z51.fr/wapz51v3/dl.aspx?file_id=28017
  9. geia sas paidia den ksero an to xreisimopiei kaneis ayto to programma einai to opera mini mod. metafrasa tin teleytaia version tin 3.10 sta agglika pou den ypirxe mexri tora. to programma einai edo. hxxp://wap.z51.fr/wapz51v3/dl.aspx?file_id=28017
  10. όλα όπως παλιά φίλε δεν κανείς κάτι διαφορετικό. Μέσω NSU (nokia software update) θα γίνει η αναβάθμιση και δεν χρειάζεται να αλλάξεις κανα κωδικό αν έχεις κιόλας το λογισμικό που θέλεις.δηλαδή εκτός αν το λογισμικό σου είναι από καμία vodafone η τίποτα τέτοιο μόνο τότε πρέπει να αλλάξεις το product code.
  11. Κοίτα στην κάρτα μνήμης μήπως έχεις κιόλας τέτοιο φάκελο με μηνύματα και δεν τα σβήνει.σβήσε τον φάκελο και ξανάδοκίμασε. Και κοίτα στην επιλογές μηνυμάτων μην το έχεις ξεχάσει να τα αποθηκεύει στο κινητό lol. Κανε και ένα restart
  12. Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Series 60/20.0.015; 9730) Opera 8.65 [de]) κανε ένα reset στο router αν είναι έτσι μετά δεν θα χρειάζεσαι κανέναν κωδικό. Εκτός και αν είναι όπως είπε ο viper και έχει από την μάνα του κωδικό.:)
  13. Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Series 60/20.0.015; 9730) Opera 8.65 [de]) ευχαριστώ φίλε. Πολύ το καθυστερούν τώρα μου φαίνεται. Να σκεφτεί κανείς ότι στο ίντερνετ υπάρχει για να το κανείς flash με το phoenix και αποτί άκουσα τα νοκια shops άρχισαν να το παίρνουν τέλος τις προηγούμενης βδομάδας. Και μεις ακόμα περιμένουμε.
  14. Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Series 60/20.0.015; 9730) Opera 8.65 [de]) καλημέρα παιδιά κοίταξε κανένας σήμερα αν βγήκε επιτέλους η καινούρια FW στο NSU;
  15. den exo dokimasei ayto to programma sto OS9 alla sto OS8 kai douleye kala.i mipos ennoeis den douleyei meso WiFi? pantos sta8mous mporeis na valeis kai dikous sou se ayto to programma. ego xreisimopeio to LCG Jukebox kai douleyei mia xara kai meso WiFi.
×
×
  • Create New...