lefterismega Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλησπέρα. Έχει κάποιος να προτείνει τζαμάκι για το redmi 5, το απλό, που να μην αφήνει κενό περιμετρικά; Ευχαριστώ. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=full+skreen+redmi+5&_sacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Ετοιμάζεται ενημέρωση global stable, μου εμφάνισε ειδοποίηση, αλλά, όπως συνήθως, όταν έλεγξα, δεν ήταν διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ετοιμάζεται ενημέρωση global stable, μου εμφάνισε ειδοποίηση, αλλά, όπως συνήθως, όταν έλεγξα, δεν ήταν διαθέσιμη. Ναι κάτι εμφανίστηκε και το πήρε το μάτι μου, αλλά χάθηκε αμέσως και έλεγε 10.0.4 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Ήρθε και η ενημέρωση σε miui 10.0.4.0. Στο redmi 5 plus.Την έκανα το πρωί την ενημέρωση. Αναβάθμιση κάμερας, sequrity path συστήματος αν δεν κάνω λάθος, phone, settings. Τι ακριβώς αναβάθμιση σε αυτά έκανε, πέραν της κάμερας, δεν ξέρω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Ήρθε και η ενημέρωση σε miui 10.0.4.0. Στο redmi 5 plus.Την έκανα το πρωί την ενημέρωση. Αναβάθμιση κάμερας, sequrity path συστήματος αν δεν κάνω λάθος, phone, settings. Τι ακριβώς αναβάθμιση σε αυτά έκανε, πέραν της κάμερας, δεν ξέρω. το redmi 5 θα την πάρει την αναβάθμιση ή θα μείνει με miui 9 και αντροιντ 7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Ήρθε και η ενημέρωση σε miui 10.0.4.0. Στο redmi 5 plus.Την έκανα το πρωί την ενημέρωση. Αναβάθμιση κάμερας, sequrity path συστήματος αν δεν κάνω λάθος, phone, settings. Τι ακριβώς αναβάθμιση σε αυτά έκανε, πέραν της κάμερας, δεν ξέρω. Ξέρεις πόσα mb είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 235mb ειναι η αναβάθμιση Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Την έκανα και εγώ τώρα ... 235ΜΒ ,,, ευχαριστούμε παίδες ,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Την έκανα κι εγώ. Είναι security update με bug fix. Όλα καλά. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Και σε εμάς εδώ όλα οκ με την αναβάθμιση. Ποτέ δεν είδα android τόσο εξελιγμένο με το κινητό που ομολογώ επειδή έχουμε και iphone ότι είναι εξίσου ίσως πιο εύχρηστο. Μια ερώτηση. Εχω την εφαρμογή ACR Calls λόγω δουλειάς για ηχογράφηση κλήσεων καθώς ηχογραφώ τηλεφωνικές δηλώσεις για μια ραδιοφωνική εκπομπή. Δυστυχώς αρχικά δεν έγραφε τίποτα, μετά από ρύθμιση ηχογραφεί μόνο τις εξερχόμενες κι όχι τις εισερχόμενες κλήσεις που χρειάζομαι. Τι να κάνω και πως το ξεπερνώ? Είναι η κανονική έκδοση και όχι η pro. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Και σε εμάς εδώ όλα οκ με την αναβάθμιση. Ποτέ δεν είδα android τόσο εξελιγμένο με το κινητό που ομολογώ επειδή έχουμε και iphone ότι είναι εξίσου ίσως πιο εύχρηστο. Μια ερώτηση. Εχω την εφαρμογή ACR Calls λόγω δουλειάς για ηχογράφηση κλήσεων καθώς ηχογραφώ τηλεφωνικές δηλώσεις για μια ραδιοφωνική εκπομπή. Δυστυχώς αρχικά δεν έγραφε τίποτα, μετά από ρύθμιση ηχογραφεί μόνο τις εξερχόμενες κι όχι τις εισερχόμενες κλήσεις που χρειάζομαι. Τι να κάνω και πως το ξεπερνώ? Είναι η κανονική έκδοση και όχι η pro. ... έχει από τη μάνα του ηχογράφηση!!! Πας dialer, κάτω αριστερά στις γραμμές, ηχογράφηση κλήσεων ενεργό. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Έχει και το ξέρω φίλε αλλά δεν καταγράφει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις καν. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Έχει και το ξέρω φίλε αλλά δεν καταγράφει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις καν. Τι εννοείς; Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, μια χαρά καταγράφει όλες τις κλήσεις μου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μετα την πρόσφατη αναβάθμιση διαπιστωνω κατα διαστηματα μεσα στη μερα μικροκολληματα... κυρίως αργή απόκριση,συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με την καταγραφή κλήσεων, με τις ηχογραφήσεις δηλαδή που γίνονται των κλήσεων. Παρατήρησα ότι η αναπαραγωγή τους δεν γίνεται από το ηχείο της συσκευής κάτω δεξιά, αλλά από το ακουστικό του τηλεφώνου. Συμβαίνει και σε σας αυτό; Μήπως αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία; Για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι και παλαιότερα από που ακούγονταν οι ηχογραφημένες κλήσεις, έχω όμως την εντύπωση ότι σαν να ακούγονται με χαμηλότερη ένταση... Επίσης δεν μπορώ πουθενά να βρω, ούτε με file Explorer αυτά τα αρχεία ήχου και να τα κάνω αναπαραγωγή από το ηχείο. Όποιος θέλει ας κάνει μία δοκιμή, να φύγω τουλάχιστον από την περιέργεια. Επαναλαμβάνω: οι ηχογραφημένες κλήσεις ακούγονται από το ακουστικό του τηλεφώνου και όχι από το ηχείο της συσκευής και ακούγονται με ελαφρώς χαμηλότερη ένταση σε σχέση με παλιά, εκτός και αν είναι η ιδέα μου. Με επανεκκίνηση της συσκευής δεν έστρωσε το θέμα πάντως. Edit : λύθηκε το πρόβλημα, ήταν μια ρύθμιση στην εφαρμογή της ηχογράφησης. Edited November 16, 2018 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Οι ηχογραφημενες κλησεις αναπαραγονται κανονικά απο το ηχείο της συσκευής (εχω το redmi 5 plus) Μπορείς να τις ακουσεις απο την εφαρμογή "ηχογράφηση"Για να τις βρεις στον ενσωματωμένο file explorer, κανε search τη λέξη κλήση (με τόνο στο ήτα) Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Οι ηχογραφημενες κλησεις αναπαραγονται κανονικά απο το ηχείο της συσκευής (εχω το redmi 5 plus) Μπορείς να τις ακουσεις απο την εφαρμογή "ηχογράφηση"Για να τις βρεις στον ενσωματωμένο file explorer, κανε search τη λέξη κλήση (με τόνο στο ήτα)Ευχαριστώ φίλε μου, είχα αλλάξει μια ρύθμιση στην εφαρμογή της ηχογράφησης και αναπαράγονταν από το ακουστικό και όχι από το ηχείο της συσκευής. Με το που άλλαξα τη ρύθμιση, όλα επανήλθαν κανονικά. Έκανα και αυτό που έγραψες στον file explorer και δούλεψε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Βρήκα την ηχογράφηση κλήσεων και όλα οκ. Μια ερώτηση, έχω βάλει κάρτα whats up αλλά κάθε φορά καθώς δεν έχω ενεργό πακέτο ίντερνετ λέει ότι συνδέθηκε αυτόματα και τρώει 20 λεπτά από την κάρτα, δείχνει να πάω myinternet.cosmote.gr αλλά δεν ανοίγει για να το ρυθμίσω ακόμα και όταν μπω σε δίκτυο 4G. Η χρήση δεδομένων από το 5plus είναι απενεργοποιημένη και δεν μπορώ να καταλάβω γατί μόνο του το δίκτυο χρεώνει χωρίς χρήση. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKISD Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 καλημερα εχει παρει φιλος ενα NOTE 5 pro και εχει βαλει μια καρτα 64gb και μια 125gb ...και μετα απο λιγο δεν τισ αναγνωριζει ή δεν ανοιγει καποια MP3 αρχεια ή σβηνει φωτοφραφιες ή τις καλυπτει με μια γκρι λωριδα στη μιση επιφανεια.. Ενανε και στις 2 format και παλι τα ιδια. ΤΙς εβαλα και τις δυο στο δικο μου S8+ και ολα λειτουργουν ΟΚ. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 καλημερα εχει παρει φιλος ενα NOTE 5 pro και εχει βαλει μια καρτα 64gb και μια 125gb ...και μετα απο λιγο δεν τισ αναγνωριζει ή δεν ανοιγει καποια MP3 αρχεια ή σβηνει φωτοφραφιες ή τις καλυπτει με μια γκρι λωριδα στη μιση επιφανεια.. Ενανε και στις 2 format και παλι τα ιδια. ΤΙς εβαλα και τις δυο στο δικο μου S8+ και ολα λειτουργουν ΟΚ. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Δοκίμασε να ρωτήσεις σε αυτό το νήμα, που αντιστοιχεί στη συσκευή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=454629 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 @serfistas πήγαινε ρυθμίσεις / wifi / πρόσθετες ρυθμίσεις και απενεργοποιησε το βοηθο wifi οπου γυρνάει σε δεδομένα όταν βρει αδυναμο σήμα Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ενημέρωση Στάλθηκε από το Redmi Note 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Το κινητό σε σχέση με το iphone που έχουμε στη δουλειά μου φαίνεται εξαιρετικά εύχρηστο και φυσικά με την βοήθειά σας μπορώ να κάνω τα πάντα. Θα ήθελα παρακαλώ όμως βοήθεια να πάρω μια θήκη γιατί είμαι με την σιλικόνη θήκη που είχε εξαρχής. Αν υπάρχει ελληνικό κατάστημα με αντικαταβολή ενημερώστε με που θα βρω μια πολύ καλή θήκη. Ευχαριστώ. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-redmi-5-plus-64gb-mple-dual-sim-4g-smartphone/prod8961009pp/ Βρήκα αυτήν την τιμή. Τι λέτε είναι καλή; έχει αναβαθμιστεί σε Android 8 η συσκευή; από μπαταρία πως πάει η συσκευή; άλλες εντυπώσεις από τους χρήστες της συσκευής; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 . Θα ήθελα παρακαλώ όμως βοήθεια να πάρω μια θήκη γιατί είμαι με την σιλικόνη θήκη που είχε εξαρχής. Αν υπάρχει ελληνικό κατάστημα με αντικαταβολή ενημερώστε με που θα βρω μια πολύ καλή θήκη. Ευχαριστώ. Για μένα η Νο 1 ! --> https://www.skroutz.gr/s/14672601/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-5-Plus.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts