dimispapas Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαχείριση, βρίσκεις τον system launcher και κάνεις uninstall updates. Οποτε λογικα θα εχει την προηγουμενη, σ ευχαριστω για τον χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαχείριση, βρίσκεις τον system launcher και κάνεις uninstall updates. Και στης γυναικας μου το ίδιο πρόβλημα. Δεν έλεγε να ξεκολλήσει ότι και αν του έκανα. Ευχαριστούμε για τα φώτα σου. Με την απενεργοποίηση τώρα δεν θα ξαναέρθει αναβάθμιση του launcher ποτέ ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Και στης γυναικας μου το ίδιο πρόβλημα. Δεν έλεγε να ξεκολλήσει ότι και αν του έκανα. Ευχαριστούμε για τα φώτα σου. Με την απενεργοποίηση τώρα δεν θα ξαναέρθει αναβάθμιση του launcher ποτέ ξανά;Πήγαινε στις ενημερώσεις εφαρμογών συστήματος και κλείσε τις αυτόματες ενημερώσεις για να είσαι σίγουρος. Αν σου βγάλει πάλι την ίδια ενημέρωση, πάτα αγνόηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Και στης γυναικας μου το ίδιο πρόβλημα. Δεν έλεγε να ξεκολλήσει ότι και αν του έκανα. Ευχαριστούμε για τα φώτα σου. Με την απενεργοποίηση τώρα δεν θα ξαναέρθει αναβάθμιση του launcher ποτέ ξανά; Αν πας στις ενημερώσεις συστήματος,θα δεις ότι μπορείς να ξαναπερασεις την αναβάθμιση. Μην το κάνεις όμως, γιατί μπορεί να ξαναεχεις πρόβλημα με τον launcher. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καλημερα Αυτο που παρατηρησα κατα το φαινομενο αυτο ηταν οτι δεν μπορουσα να ανοιξω τα εικονιδια της επιφανειας εργασιας οπως κ αυτο των ρυθμισεων Οποτε πατωντας το τετραγωνακι κατω αριστερα δεν ξερω για πιο λογο μου εδινε σαν τελευταιες επιφανειες εργασιας αυτη του chrome και αυτη του play store Ετσι κατεβασα τον nova μπηκα στις ρυθμισεις κ ακολουθησα την συμβουλη σας ετσι γυρισα στην παλια μου επιφανεια Σας ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις διαπιστωσα οτι ειχα ανοιχτες τις αυτοματες ενημερωσεις κ οτι εγινε εγκατασταση της αναβαθμισης του launcher χωρις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Τώρα δηλαδή έχεις τον launcher με συρτάρι και δουλεύει κανονικά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 (edited) Τον launcher τον εχω το συρταρι δεν βλεπω Edited May 14, 2020 by dimispapas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikmes Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καί σέ εμένα τό ίδιο. Είδα καί αποείδα νά τό φτιάξω.Δέν μας τά λέει καλά η xiaomi. Τί στόκαλό γίνεται??:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Η οθόνη έχει αρχίσει να θολώνει και να κάνει υπερβολικά πολύ ghosting. Θα ανεβάσω και φωτό σε λίγο. Το έχει κάνει σε κάποιον άλλον αυτό; Τί να φταίει; Να είναι η οθόνη ή κάτι άλλο; Η συσκευή είναι σαν καινούργια γιατί την είχα δέκατη και δε θέλω να πάρω άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Η οθόνη έχει αρχίσει να θολώνει και να κάνει υπερβολικά πολύ ghosting. Θα ανεβάσω και φωτό σε λίγο. Το έχει κάνει σε κάποιον άλλον αυτό; Τί να φταίει; Να είναι η οθόνη ή κάτι άλλο; Η συσκευή είναι σαν καινούργια γιατί την είχα δέκατη και δε θέλω να πάρω άλλη. Ghosting σε ips lcd; Ανέβασε μία φώτο να δούμε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 έλα ντε! για δες πως είναι: https://prnt.sc/sicfxq https://prnt.sc/sicg9y και αυτό είναι όταν είναι στα καλά του.... αρκετές φορές θολώνει ακόμη περισσότερο! Τι να φταίει; η οθόνη ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Είναι εμφανέστατη η θόλωση. Υπάρχει περίπτωση να πήρε υγρασία φίλε μου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 να έπεσε σε νερό, σίγουρα όχι. στην τσέπη από ιδρώτα ή βροχή, ισως. Αλλά είναι και λίγο τραβηγμένο.... με αλλαγή οθόνης λες να διορθωθεί ή φταίει η μητρική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Καλημέρα η μικρή μου ξέχασε τον κωδικό εισόδου που είχε βάλει. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω χωρίς να χαθούν φωτο και βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Έρχεται ... https://news.xiaomi-miui.gr/miui-12-global-official-device-lists-43667-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Έρχεται ... https://news.xiaomi-miui.gr/miui-12-global-official-device-lists-43667-2/Για τους άλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Λέει και για το δικό μας ... ή κάνω λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Λέει και για το δικό μας ... ή κάνω λάθος ?Τα Redmi note 5/pro που λέει είναι το Whyred, τα δικά μας είναι Vince και Rosy. Έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη στο mi community ότι δεν θα πάρουμε miui 12 και πολύ πιθανό ούτε άλλο update γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Το κινητό μου έχει πάρει την MUI 11 αλλά η έκδοση αντρόιντ παραμένει στην 9 και δεν θα πάρει καμία αναβάθμιση τελικά το κινητό? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Το κινητό μου έχει πάρει την MUI 11 αλλά η έκδοση αντρόιντ παραμένει στην 9 και δεν θα πάρει καμία αναβάθμιση τελικά το κινητό?Αν έχεις Android 9 τότε έχεις το Redmi note 5 το οποίο θα πάρει miui 12. Το νήμα εδώ είναι για Redmi 5/ 5 plus, είναι διαφορετικά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Καλησπερα! Ερωτηση, εκανα εχθες ενημερωση στην εκδοση global 11.0.2/σταθερη 11.0.2.0(OEGMIXM) -(σας τα γραφωακριβως οπως μου τα γραφει :p) και εχω ενα θεμα. Οταν ειναι κλειδωμενη η συσκευη, δεν μου εμφανιζει στην γραμμη ειδοποιησης τα εικονιδια. Πριν την ενημερωση, τα εμφανιζε. Ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Καλησπερα! Ερωτηση, εκανα εχθες ενημερωση στην εκδοση global 11.0.2/σταθερη 11.0.2.0(OEGMIXM) -(σας τα γραφωακριβως οπως μου τα γραφει :p) και εχω ενα θεμα. Οταν ειναι κλειδωμενη η συσκευη, δεν μου εμφανιζει στην γραμμη ειδοποιησης τα εικονιδια. Πριν την ενημερωση, τα εμφανιζε. Ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω?Τσέκαρε στις ειδοποιήσεις εφαρμογών. Εμφάνιση εικονιδίων. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Ενεργοποιημένες είναι στις ρυθμίσεις της συσκευής. Αλλά για κάποιο λόγο, δεν τις δείχνει.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Μάλλον είναι θέμα rom. Από επιδόσεις πως πάει; Έχει lag; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 ..για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω τι ειναι το lag ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κολλαει παντως καποιες φορες Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts