lefterismega Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Πήρα κι εγώ το Redmi 5 plus για δεύτερο για να δώσω στην μάνα μου το Samsung J5. Έχω 5 πχ notifications. Δεν μπορώ να πατήσω εκκαθάριση όλων? Πρέπει ένα ένα να τα σβήνω? Έχει διαγραφικό κουμπί φίλε μου (Χ) που τα σβήνει όλα μαζί ... Θα το δεις κάτω κάτω στην οθόνη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkaps Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παιδιά πότε θα βγει αναβάθμιση για miui 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Έχει διαγραφικό κουμπί φίλε μου (Χ) που τα σβήνει όλα μαζί ... Θα το δεις κάτω κάτω στην οθόνη ... Κλασική ηλίθια! Δεν το είχα δει. Σ' ευχαριστώ πολυ. Για το NFC που δεν έχει, μπορώ να κάνω κάτι? Υπάρχουν μήπως συσκευές ή αυτοκόλλητα ή κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Κλασική ηλίθια! Δεν το είχα δει. Σ' ευχαριστώ πολυ. Για το NFC που δεν έχει, μπορώ να κάνω κάτι? Υπάρχουν μήπως συσκευές ή αυτοκόλλητα ή κάτι τέτοιο? Η συσκευή δεν έχει Nfc τσιπάκι άρα δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Η συσκευή δεν έχει Nfc τσιπάκι άρα δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητα. Το ξέρω ότι δεν έχει. ΑΥτό έλεγα, μήπως υπήρχαν αυτοκόλλητα τσιπάκια ή κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Κλασική ηλίθια! Δεν το είχα δει. Σ' ευχαριστώ πολυ. Εεεε όχι και ηλίθια ... :p ... Είναι η κλασική στραβομάρα (που έχουμε όλοι μας) που μας παιδεύει σε κάποιες περιπτώσεις και στην ουσία είναι μπροστά μας ! ... Να είσαι καλά :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Αν δεν κανω λάθος, το mi band 3 εχει NFC οπότε συγχρονιζοντας το με τη συσκευή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Βέβαια είναι κατι αλλο απο το ενσωματωμένο αλλα είναι μια κάποια λύση ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά πότε θα βγει αναβάθμιση για miui 10? Αυτο περιμένω και εγώ εδω και καιρό.... εχω σκάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Αν δεν κανω λάθος, το mi band 3 εχει NFC οπότε συγχρονιζοντας το με τη συσκευή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Βέβαια είναι κατι αλλο απο το ενσωματωμένο αλλα είναι μια κάποια λύση ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο περιμένω και εγώ εδω και καιρό.... εχω σκάσει! χαχα εμένα μου κάνει χουνέρια. πάει και έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Αρα είναι θεμα ημερών. Περφεκτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Μόλις ήρθε η 10άρα, κατεβαίνει Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Μόλις ήρθε η 10άρα, κατεβαίνει Σου ήρθε ΟΤΑ; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Σου ήρθε ΟΤΑ; Ηρθε και σε εμενα. Πολυ γρηγορο. Σιγα σιγα το συνηθιζω το διαφορετικο περιβαλλον. Παντως φαινεται πιο ομορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Προσωπικά πιο γρήγορο δεν το βλέπω, αλλά γενικότερα η oreo είναι πιο γρήγορη απ την nougat ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, Ota ήρθε, κανονικά Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Κάτσε...μισό... Μαζί με την 10άρα, ήρθε και oreo; :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Κάτσε...μισό... Μαζί με την 10άρα, ήρθε και oreo; :confused: Η Oreo ήρθε πριν 2-3 εβδομάδες. Τώρα ήρθε η Miui 10 που στηρίζεται στην Oreo. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Η Oreo ήρθε πριν 2-3 εβδομάδες. Τώρα ήρθε η Miui 10 που στηρίζεται στην Oreo. Ούτε που το πήρα χαμπάρι το oreo!!! :X Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Ήρθε και σε μένα τελικά. Κατεβαίνει. για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Η oreo ήταν στην τελευταία 9άρα (9.6.5), που προσωπικά απογείωσε το κινητό μου. Η 9.6.4 και πίσω είχε nougat η οποία είχε αρκετά lag Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Σε πρώτη φάση είναι εντυπωσιακή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Να πω την αληθεια μου τη σπάνε τα πιο μικρά εικονίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Άλλαξε το θέμα Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Η oreo ήταν στην τελευταία 9άρα (9.6.5), που προσωπικά απογείωσε το κινητό μου. Η 9.6.4 και πίσω είχε nougat η οποία είχε αρκετά lag Η διαφορά που έκανε το κινητό μας ακόμα καλύτερο είναι η 8.1. Ακόμα και στο stock Android, οι συσκευές που πήραν αυτή την έκδοση, απογειώθηκαν. Για την MIUI 10 δεν έχω άποψη, ακόμα. Εύχομαι να μην είναι πισωγύρισμα. Από το βίντεο που έχω δει, βλέπω καλύτερο multitask, ακόμα και στο αισθητικό κομμάτι. Το μάτι πιάνει περισσότερες εφαρμογές. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Έχω την αίσθηση ότι η αυτόματη φωτεινότητα είναι πιο αργή Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Έβαλα την 10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρόσθεσαν στο βίντεο 1080 με 60fps!!! Καιρός ήταν. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Έβαλα την 10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρόσθεσαν στο βίντεο 1080 με 60fps!!! Καιρός ήταν. Ναι,πολυ καλο αυτο...;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts