chios Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Miui 7,;; 8;; που τα θυμήθηκες;; πιστεύω ρωτάς για πλάκα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Μήπως η επαφή (το τηλεφωνικό νούμερο) είναι αποθηκευμένη ΚΑΙ στο τηλέφωνο ΚΑΙ στην SIM; Εάν ναι, σβήστο από την SIM και δοκίμασε.Τζιφος.η sim ειναι αδεια.εκανα αλλη πατεντα.στην επαφη μου στο κινητο της γυναικας προσθεσα στον αριθμο το +030...! Ολα κομπλε τωρα.με αναγνωριζει κανονικα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Πήρα τη συσκευή εδώ και λίγες μέρες και έχω μια ερώτηση. Κάποια στιγμή την 1η-2η μέρα μου έβγαλε ειδοποίηση αν θέλω να προσθέσω trusted places (αξιόπιστες τοποθεσίες) όπου όταν θα είμαι σε τέτοιο μέρος το κλείδωμα της οθόνης θα απενεργοποιείται αυτόματα. Πρόσθεσα το σπίτι μου ως trusted place αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Μου εμφανίζει κανονικά screen lock και πρεπει να το ξεκλειδώσω. Στο google βρήκα αυτό: https://support.google.com/android/answer/9075927?hl=el όμως στις ρυθμίσεις του κινητού δεν μπορώ να βρω την διαδρομή "Ασφάλεια και τοποθεσία". Σίγουρα θα είναι μέσα σε κάποιο υπομενού. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω? Στη miui δεν δουλεύει το smart Lock. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Miui 7,;; 8;; που τα θυμήθηκες;; πιστεύω ρωτάς για πλάκα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Δεν έχω καμία όρεξη να ρωτάω για πλάκα.. Αρα το Redmi 5 με το Snapdragon 450 έχει το Miui 9?? Η έχει πάρει και το τελευταίο και ανανεωμένο miui 10?! Και έκδοση Android ποιο έχει το 7.0 η το 8.0..?? Ρωτάω γιατί το σκέφτομαι για 2ερη συσκευή και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά ούτε να πάρω το plus είναι πολύ μεγάλο για μένα... ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Εδώ φοράει miui 9 τηλέφωνο του 2013 και δεν θα φοράει το Redmi 5;; Το Redmi 5 έχει Android 7.1, και στην development rom miui 10 πάλι με Android 7.1. Το plus πήρε Android 8. http://en.miui.com/download-340.html#503 μπορείς να το δεις και μόνος σου. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Στη miui δεν δουλεύει το smart Lock. Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΣ' ευχαριστώ για την απάντηση. Η ειδοποίηση τότε που μου ήρθε από που ήταν? Μήπως το υποστήριζε σε κάποια προηγούμενη έκδοση Miui? Επειδή μου έκανε και 2 firmware updates μετά από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Καλησπέρα ..επειδή θέλω να πάρω μια θήκη για το 5 πλας και λέει ότι πρέπει να έχει Sleep Function για να δουλέψει αυτή η θήκη, έχει τέτοιο το κινητό μας και που βρίσκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 (edited) Καλησπέρα ..επειδή θέλω να πάρω μια θήκη για το 5 πλας και λέει ότι πρέπει να έχει Sleep Function για να δουλέψει αυτή η θήκη, έχει τέτοιο το κινητό μας και που βρίσκεται; προσοχή τι θα παρεις δεν δουλεύει με όλες .Στις 4 που έχω δουλεύει η μία Edited September 6, 2018 by stavag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 εγώ έχω 5 θήκες και η μοναδική που δουλεύει είναι αυτή https://www.aliexpress.com/item/Mofi-for-Xiaomi-redmi-5-case-5-7-silicone-back-cover-For-Xiaomi-redmi-5plus-case/32848013691.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.54be4c4dFJHOjG οπότε προσοχή τι θα παρεις επιβεβαιώνω, εχω πάρει την ίδια στο plus της συζύγου και δουλεύει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Λέω για αυτές ...ξέρετε αν ταιριαζουν για Sleep Function;; https://m.aliexpress.com/item/32913775134.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32913775134&aff_trace_key=84b5e40d44ba45ce9946c09168302c0d-1535654477436-02340-JYJQJYByj&aff_short_key=JYJQJYByj&aff_platform=msite https://m.aliexpress.com/item/32899824883.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32899824883&aff_trace_key=84b5e40d44ba45ce9946c09168302c0d-1535654477436-02340-JYJQJYByj&aff_short_key=JYJQJYByj&aff_platform=msite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Δεν έχω καμία όρεξη να ρωτάω για πλάκα.. Αρα το Redmi 5 με το Snapdragon 450 έχει το Miui 9?? Η έχει πάρει και το τελευταίο και ανανεωμένο miui 10?! Και έκδοση Android ποιο έχει το 7.0 η το 8.0..?? Ρωτάω γιατί το σκέφτομαι για 2ερη συσκευή και δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά ούτε να πάρω το plus είναι πολύ μεγάλο για μένα... ;) το redmi 5 το απλο εχει την εκδοση 9.6.4 δλδ android 7, η εκδοση oreo αναμενεται συντομα φανταζομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Λοιπόν καλημέρα. 1ον έχω το plus και προ ημερών ήρθε αναβάθμιση με την 9.6.5 η οποία φοράει android 8.1 και φυσικά είναι πολύ γρήγορο το UI, 2ον από ότι φαίνεται εντός του μηνός θα έχουμε επιτέλους την έκδοση 10 η οποία είναι stable και σαφώς βελτιωμένη. Επίσης παιδιά από ελληνικό κατάστημα αναζητώ θήκη καλή και όχι διάφανη, που μπορώ να παραγγείλω αν έχετε προτάσεις, θα πληρώσω με αντικαταβολή, ευχαριστώ. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Λοιπόν καλημέρα. 1ον έχω το plus και προ ημερών ήρθε αναβάθμιση με την 9.6.5 η οποία φοράει android 8.1 και φυσικά είναι πολύ γρήγορο το UI, 2ον από ότι φαίνεται εντός του μηνός θα έχουμε επιτέλους την έκδοση 10 η οποία είναι stable και σαφώς βελτιωμένη. Επίσης παιδιά από ελληνικό κατάστημα αναζητώ θήκη καλή και όχι διάφανη, που μπορώ να παραγγείλω αν έχετε προτάσεις, θα πληρώσω με αντικαταβολή, ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/14672601/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-5-Plus.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Καλημέρα σε όλους.. Χθες παρέλαβα redmi 5 plus και πριν στρωθω στα ροοτ σήμερα κλπ θα ήθελα να ρωτήσω το ότι όταν ανοίγω το κινητό στο κάτω μέρος γράφει unlock στην μαύρη οθόνη,Άρα έχει έρθει ξεκλειδώτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Λοιπόν καλημέρα. 1ον έχω το plus και προ ημερών ήρθε αναβάθμιση με την 9.6.5 η οποία φοράει android 8.1 και φυσικά είναι πολύ γρήγορο το UI, 2ον από ότι φαίνεται εντός του μηνός θα έχουμε επιτέλους την έκδοση 10 η οποία είναι stable και σαφώς βελτιωμένη. Επίσης παιδιά από ελληνικό κατάστημα αναζητώ θήκη καλή και όχι διάφανη, που μπορώ να παραγγείλω αν έχετε προτάσεις, θα πληρώσω με αντικαταβολή, ευχαριστώ. Κοίταξε μια δυο σελίδες πίσω και θα δεις αρκετές που έχουμε ποσταρει ότι έχουμε στην κατοχή μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Παιδιά αρκετές φορές σκαλωνει και δεν ανταποκρίνεται στην αφή. Με μια επανεκκίνηση στρώνει. Να κάνω κάνα hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Παιδιά αρκετές φορές σκαλωνει και δεν ανταποκρίνεται στην αφή. Με μια επανεκκίνηση στρώνει. Να κάνω κάνα hard reset; Ώχ το ίδιο παρατήρησα και εγώ προχθές και μου φάνηκε τυχαίο επειδή το είχα πολύ ώρα που ακουμπούσε στην τσέπη του παντελονιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Εάν σας κάνει τα παγωματα μετά την τελευταία αναβάθμιση του Android,η καλύτερη λύση είναι επαναφορά του τηλεφώνου .(hard reset) μου το έκανε και εμένα και έτσι το έλυσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 VoLTE και VoWIFI σε Redmi 5 Cosmote. https://m.imgur.com/a/qOoyhWa Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 VoLTE και VoWIFI σε Redmi 5 Cosmote. https://m.imgur.com/a/qOoyhWa Πως το ενεργοποιουμε?Ειμαι με 5+ και 9.6.5 σταθερη. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Χρειάζεται root. Μέσω magisk εγκαθιστάς το VoWIFI enabler για να μην κάνουμε τις αλλαγές χειροκίνητα, reboot και ενεργοποίηση του WiFi CALL στο μενού των δεδομένων που θα εμφανιστεί, με προτίμηση WIFI. Βγάζεις την SIM την βάζεις σε ένα iPhone από 5 και πάνω. Στέλνεις WIFICALL στο 1333 και μόλις έρθει η επιβεβαίωση ξαναβαζεις την SIM πίσω Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Χρειάζεται root. Μέσω magisk εγκαθιστάς το VoWIFI enabler για να μην κάνουμε τις αλλαγές χειροκίνητα, reboot και ενεργοποίηση του WiFi CALL στο μενού των δεδομένων που θα εμφανιστεί, με προτίμηση WIFI. Βγάζεις την SIM την βάζεις σε ένα iPhone από 5 και πάνω. Στέλνεις WIFICALL στο 1333 και μόλις έρθει η επιβεβαίωση ξαναβαζεις την SIM πίσω Σε unroot δεν παιζει ε??Δεν θελω να κανω root... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το root δεν είναι κάτι κακό. Ούτε καν επηρεάζει τα official updates. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το root δεν είναι κάτι κακό. Ούτε καν επηρεάζει τα official updates. Ok,ψηθηκα!!Εχεις κανενα οδηγο με ευκολο ρουτ??Η τιποτα οδηγιες?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Είμαι στον δρόμο τώρα για να απαντήσω εμπεριστατωμένα αλλά το root είναι απλό. Το δύσκολο, είναι το ξεκλείδωμα για να κάνεις ότι θες. Κάνεις αίτηση στην Xiaomi και συνήθως 3-4 βδομάδες μετά σου δίνει το Ok που κανονικά θα έπρεπε να είναι κατευθείαν, όπως π.χ. κάνει η Motorola, η ακόμη πιο άριστα η OnePlus ας πούμε με μια απλή εντολή χωρίς καν αίτηση. Μόλις ξεκλειδωθει απλά με ένα TWRP και magisk έχεις πλήρη έλεγχο root. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts