Jump to content

Xiaomi Mi Note 3

STERGIOSZX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι περί 800αρας. Η έλλειψη της έχει τόση διαφορά στο σήμα;; Έχω μία what's up και μία f2g sim.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει,με F2G και γενικα με Wind εκτος πολεων το 4G θα το ψαχνεις με το κυαλι.Στο σπιτι μου που παιζει καλα η 800αρα απ ολες βλεπω το εξης.

Η Wind ζοριζεται να κρατησει 4G ενω οι αλλες εχουν απο B3(1800Mhz) και μαλιστα με καλο σημα.Και ειναι αναμεσα σε 1-2 μπαρες απο τις 5.

Αλλα αν εχεις H+ με Wind θα κανεις δουλεια,δεν εχει διαφορα με το 4G γιατι εντος πολεων παιζει ακομα και με ταχυτητες 3G.

Δεν εχω τη συσκευη αλλα εχω στο σπιτι 2 xiaomi,ενα note 3 mediatek και ενα note 4 global με B20.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Camera/settings/dual camera watermark...

Μόνο για την wind και μόνο σε απομακρυσμένες περιοχές θα έχεις πρόβλημα.

Σωστος,εκτος πολεων θα εχει θεμα και 4G θα εχει με χαλια σημα κυριως εκτος αν ειναι κοντα στην κεραια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

καλησπερα για να κανουμε αντικατοπτρισμο οθονης στην τηλεοραση τη smart πως γινεται?

ο αδερφος μου με το s8 κανει κατευθειαν....

ρυθμισεις-wifi-προσθετες ρυθμισεις-wifi direct

Ανώτερο το mi note 3. Δες εδώ το συγκριτικό που είχα κάνει. https://flic.kr/s/aHsmdjZVth

παντως ενα συγκριτικο που έκανα με το παλιό μου le max 2 η selfie στο le max (8mp)ειναι πολύ καλύτερη και πιο φυσική απο το mi note 3 που εχω και σε εσωτερικο χωρο κοκκινιζει τα πρόσωπα...απογοητεύτηκα λίγο απο το γεγονός

mi8

παντως ενα συγκριτικο που έκανα με το παλιό μου le max 2 η selfie στο le max (8mp)ειναι πολύ καλύτερη και πιο φυσική απο το mi note 3 που εχω και σε εσωτερικο χωρο κοκκινιζει τα πρόσωπα...απογοητεύτηκα λίγο απο το γεγονός

Το είχα το le max 2 και θυμάμαι πως οντως είχε εξαιρετική selfie. Αλλά αυτό που περιγράφεις είναι το wb. Ίσως να δοκίμαζες άλλο camera app?

Πάντως κακός απογοητευεσαι. Ειδικά η πίσω κάμερα έχει τεράστιο χάσμα υπέρ του mn3.

Edited by Antretng

Το είχα το le max 2 και θυμάμαι πως οντως είχε εξαιρετική selfie. Αλλά αυτό που περιγράφεις είναι το wb. Ίσως να δοκίμαζες άλλο camera app?

Πάντως κακός απογοητευεσαι. Ειδικά η πίσω κάμερα έχει τεράστιο χάσμα υπέρ του mn3.

καλησπερα ξέρεις πια gcam δουλεύει hdr και στην μπροστινή και στην πίσω?

η πισω σιγουρα ειναι πολυ καλη για τη selfie καμια εναλακτικη??

mi8

καλησπερα ξέρεις πια gcam δουλεύει hdr και στην μπροστινή και στην πίσω?

Θέλει να ενεργοποιήσεις το front fix όπου είναι ένα module για το magisk. Το αρνητικό είναι ότι σταματάνε με αυτό να δουλεύουν οι βασισμένες σε 3.2 gcam οι οποίες για μένα είναι οι καλύτερες. Αν δεν σε νοιάζει, θα κοιτάξω αύριο να βρω το module να στο στείλω.

Προσωπικά για μπροστινη προτιμούσα την snap camera με ενεργοποιημένο το low light mode (μόνο στην paid έκδοση δουλεύει αυτο το mode).

Θέλει να ενεργοποιήσεις το front fix όπου είναι ένα module για το magisk. Το αρνητικό είναι ότι σταματάνε με αυτό να δουλεύουν οι βασισμένες σε 3.2 gcam οι οποίες για μένα είναι οι καλύτερες. Αν δεν σε νοιάζει, θα κοιτάξω αύριο να βρω το module να στο στείλω.

Προσωπικά για μπροστινη προτιμούσα την snap camera με ενεργοποιημένο το low light mode (μόνο στην paid έκδοση δουλεύει αυτο το mode).

Το έχω βάλει το fix απλά μερικές φορές δεν δουλεύει σωστά το hdr και πρέπει να επιλέξω hdr enhanced.επρεπε να γίνεται αυτό?

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς forced close σε εφαρμογές τύπου Facebook - messenger και άλλων...? Μου το κάνει μετά την τελευταία αναβάθμιση αρκετά..

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς forced close σε εφαρμογές τύπου Facebook - messenger και άλλων...? Μου το κάνει μετά την τελευταία αναβάθμιση αρκετά..

Εμένα δεν έχει κάνει καθόλου force closed σε καμία εφαρμογή, μπορεί να φταίει και η εφαρμογή όμως.... Όχι το τηλέφωνο.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εμένα δεν έχει κάνει καθόλου force closed σε καμία εφαρμογή, μπορεί να φταίει και η εφαρμογή όμως.... Όχι το τηλέφωνο.

Αποκλείεται, το κάνει σε διαφορετικές εφαρμογές και εμφανίστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Ερώτηση :στις επιλογές προγραμματιστων, την βέλτιστο ποίησή μνήμης που την έχετε? Εμένα είναι στο "μέτριο" από μόνο του. Να το αλλάξω?

Κάνε clear data σε αυτά τα apps. Το αρνητικό είναι ότι όταν τις ανοίξεις θα είναι σαν μόλις να τις εγκατέστησες.

Εγώ πάντως παιδιά μετά από ένα factory reset που έκανα το Σάββατο νομίζω ότι η συσκευή πάει καλύτερα. Μπορεί να είναι και ιδέα μου. Με Global stable 9.5.3 ειμαι

Σε εξωτερικό χώρο με ήλιο οταν πάω να βγάλω φωτογραφία η οθόνη μαυρίζει και δεν βλέπω τίποτε μεσα απο αυτη.

Την φωτεινότητα την εχω τερμα αλλα τίποτε.

Το εχει αντιμετωπίσει καποιος άλλος;

Κάποια ιδέα;

Σε εξωτερικό χώρο με ήλιο οταν πάω να βγάλω φωτογραφία η οθόνη μαυρίζει και δεν βλέπω τίποτε μεσα απο αυτη.

Την φωτεινότητα την εχω τερμα αλλα τίποτε.

Το εχει αντιμετωπίσει καποιος άλλος;

Κάποια ιδέα;

Μόλις το δοκίμασα στο δικό μου και είναι κομπλέ. Βλέπω κανονικά. Τέρμα η φωτεινότητα

[/color]

Μόλις το δοκίμασα στο δικό μου και είναι κομπλέ. Βλέπω κανονικά. Τέρμα η φωτεινότητα

Δοκίμασες το κινητό σε κατακόρυφη θέση;

Με αρκετό ήλιο βεβαια.

Edited by tasos_v

[/color]

Δοκίμασες το κινητό σε κατακόρυφη θέση;

Με αρκετό ήλιο βεβαια.

Ναι. Σε κατακόρυφη θέση. Το ξαναδοκίμασα και παρατήρησα το εξής. Εχω την φωτεινότητα στο auto. Μόλις βγήκα στον ήλιο δεν ανέβηκε η φωτεινότητα ας πούμε ήταν στο 75% και το είδα αυτό γιατί μόλις κατέβασα την κουρτίνα για να δω που βρίσκεται η φωτεινότητα, είδα πήγε κατευθείαν από 75% στο 100%. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω όσο ήμουν στον ήλιο δεν ανέβαινε με ανοιχτή την κάμερα αλλά ανέβηκε μόλις κατέβασα την κουρτίνα.

Όταν μπεις στη κάμερα συνηθως κρατάει σταθερή φωτεινότητα. Οπότε αν αρχικά είχες χαμηλή φωτεινότητα και μετά πηγές κάπου πιο φωτεινά, δεν θα ανέβαζε φωτεινότητα η οθόνη.

Όλα αυτά πάντα σε συνδιασμό με τη rom που έχεις.

Όταν μπεις στη κάμερα συνηθως κρατάει σταθερή φωτεινότητα. Οπότε αν αρχικά είχες χαμηλή φωτεινότητα και μετά πηγές κάπου πιο φωτεινά, δεν θα ανέβαζε φωτεινότητα η οθόνη.

Όλα αυτά πάντα σε συνδιασμό με τη rom που έχεις.

rom 129gb αλλα τι σχεση μπορεί να έχει.

Σας μιλάω με φουλ φωτεινότητα (όχι στο auto) νταλα ο ηλιος βεβαια

βλέπω μαυρη οθόνη... και δεν ξερω αν υπάρχει καποια ρυθμιση.

Όταν λεω rom εννοώ λογισμικό. ;)

Μπορεί να είναι κάποιο bug.

GLOBAL 9.5.3.0

γεια σε ολους,, θα μεταβω στην γερμανια.εχω και ομιλια, και 160 γιγα δεδομενα cosmote =frog..εχω μαθει οτι η ομιλια ειναι πως εδω ..δεν αλλαζει κατι στην χρηση...στα δεδομενα ισχυει το ιδιο;; γιατι στο μενου το ΜΙ ΝΟΤΕ 3=καρτες σιμ και κινητα δικτυα..

εχει μια επιλογη =διεθνης περιαγωγη, για συνδεση δεδομενων κατα την περιαγωγη, ειναι στο off..

αυτο το ενεργοποιω για να εχω και τα δεδομενα μου στο τηλεφωνο μου στο εξωτερικο,

η δεν χρειαζετε να κανω κατι , αρα οτι ειναι και εδω θα ειναι και εκει απλα με αλλο παροχο που συνεργαζετε η κοσμοτε;

ΥΓ=εκανα φορματ προχτες και εγω στο τηλ , και ειδα καλυτερη διαρκεια στο χρονο αναμονης και χρησης μπαταριας απο οτι πριν..εννοειτε με την τελευταια ενημερωση μεσα,..απλα δεν ειχα κανει φορματ τοτε που ειχε παρει την ενημερωση..

Edited by apollon11

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπερα παιδια. Ακουστε τι επαθα. Βαζω καρτα 1gb ιντερνετ, μπαινω λιγο φβ χωρις να ανοιγω βιντεο, λιγο μεσετζερ και μου στελνει μηνυμα μετα απο 5-10 λεπτα οτι τελειωσαν τα 600mb, μετα απο λιγο μπαινω ινσταγκραμ, και μεσα σε 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ στελνει μηνυμα οτι τελειωσαν τα μβ μου. Ξερει κανεις τι συνεβει;