xatzhs Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Εχει να προτηνει καποιος κανενα καλο tempered glass και flip case ή γενικως θηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfakos Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 γεια σας παιδια ποια ειναι η ευρωπαικη και ελληνικη ρομ που λετε και πως τη βαζουμε.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Την Ευρωπαϊκή developer και stable θα τις βρεις στο Xiaomi.eu. Τις ελληνικές aroma στο αντίστοιχο Miui.gr. Το πέρασμα των διαφορων ROMs, προϋποθέτει κάποια διαδικασία που θα πρέπει να διαβάσεις καλά κάποιους οδηγούς στο ελληνικό site της κοινότητας πριν προχωρήσεις.γεια σας παιδια ποια ειναι η ευρωπαικη και ελληνικη ρομ που λετε και πως τη βαζουμε.. ευχαριστω Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 γεια σας παιδια ποια ειναι η ευρωπαικη και ελληνικη ρομ που λετε και πως τη βαζουμε.. ευχαριστω Όπως προειπε και ο Βαιος , τις αντιστοιχες πληροφοριες θα τις βρεις στα σαιτ της xiaomi.eu και miui.gr. Η διαδικασια της εγκατάστασης αν και σχετικα εύκολη , προυποθέτει καταρχας να έχεις Pc με καταπροτιμηση windows 10, υπομονή και όρεξη για διάβασμα καθώς κάθε κομμάτι της είναι σημαντικό. Εαν σε ενδιαφέρει το face unlock προτείνω την τελευταια europe stable απο xiaomi.eu. Η αλλαγή της ΡΟΜ μπορεί να γίνει και χωρίς root. ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η τελευταια Eu stable 9.5.10 ειναι πολύ καλή μπορώ να πω. Την έχω 2 βδομαδες και κατι και ειμαι ευχαριστημένος. Το face unlock λειτουργεί αρκετά καλα εαν υπάρχει φως και σχετικα γρήγορα. Περιμένουμε Miui 10 και Oreo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Καλησπέρα Αυτή τη στιγμή έχω την ελληνική miui πώς μπορώ να κλειδώσω bootloader και να περάσω global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Καλησπέρα Αυτή τη στιγμή έχω την ελληνική miui πώς μπορώ να κλειδώσω bootloader και να περάσω global? Καλησπέρα. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να περάσεις την Official stable με flashtool και να επιλέξεις Lock. Ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που γνωρίζει περισσότερα, πάντως εγώ αυτο είχα κάνει σε ενα Mi6 που είχα , απο ελληνική σε global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Και γιατί να κλειδώσεις? Άστο ξεκλειδώνει τις αν θες να το πουλήσεις. Με mi flash πας official και παίρνεις ένα καθαρό τηλέφωνο. Αλλά μην κλειδώνεις γιατί δεν ξέρεις ποτέ ...πότε θα το χρειαστείς . Το ξεκλειδωμα στην xiaomo είναι εργαλείο. Ειδικά για αυτούς που θέλουν να δοκιμάζουν πράγματα. Fastboot rom και mi flash Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Και γιατί να κλειδώσεις? Άστο ξεκλειδώνει τις αν θες να το πουλήσεις. Με mi flash πας official και παίρνεις ένα καθαρό τηλέφωνο. Αλλά μην κλειδώνεις γιατί δεν ξέρεις ποτέ ...πότε θα το χρειαστείς . Το ξεκλειδωμα στην xiaomo είναι εργαλείο. Ειδικά για αυτούς που θέλουν να δοκιμάζουν πράγματα. Fastboot rom και mi flash Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Και ασφάλεια θα πρόσθετα. Αν σου μπρικαρει το σωζεις ευκολότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Καλησπέρα. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να περάσεις την Official stable με flashtool και να επιλέξεις Lock. Ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που γνωρίζει περισσότερα, πάντως εγώ αυτο είχα κάνει σε ενα Mi6 που είχα , απο ελληνική σε global.Σωστά. Φλασαρεις fastboot επιλέγοντας "clean all and lock" Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Υπάρχει κάποιος οδηγός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Ψάξε .....how to flash fastboot rom with mi flash mi note 3 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKRETH Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 καλησπερα παιδες...!! κατι βλεπω οτι το ΜΙ ΝΟΤΕ 3 ...δεν θα παρει το MIUI 10...??? ισχυει..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 καλησπερα παιδες...!! κατι βλεπω οτι το ΜΙ ΝΟΤΕ 3 ...δεν θα παρει το MIUI 10...??? ισχυει..?Θα πάρει Miui10 με android Oreo από ότι μαθαίνω εγώ. Οπότε μέχρι να σταθεροποιηθεί αρκετά, θα περάσει καιρός. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKRETH Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 μακαρι...ειδα την λιστα των συσκευων που ανακοινωσε η εταιρια...και δεν ειμαστε μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 μακαρι...ειδα την λιστα των συσκευων που ανακοινωσε η εταιρια...και δεν ειμαστε μεσα Αυτό που είδες ήταν η λίστα με τις πρώτες συσκευές που θα πάρουν το miui 10, εμείς θα πάρουμε λίγο αργότερα. Υπομονή...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Θα πάρει miui 10 προς τέλη Ιουλίου με china dev rom. Μετά από λίγες μέρες θα βγει και η ευρωπαϊκή βασισμένη σε αυτή. Για global rom δεν εχει ακουστεί κάτι ακόμα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 η Ευρωπαικη dev ποσο συχνα παιρνει αναβαθμισεις? ειναι ΟΤΑ? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσουμε το home button; δηλαδή όταν είναι κλειστό όταν το αγγίζεις να μην ανάβει η οθόνη. Ευχαριστώ! Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Να μια ευχάριστη έκπληξη. Εμφανίστηκε ενημέρωση για την επίσημη global, η 9.5.4. Δεν περίμενα κάτι πριν το MIUI 10. Λέει πως είναι κυρίως διορθώσεις σφαλμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Σε εμένα τίποτα ακόμη από αναβάθμιση..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ουτε και σε μενα ηρθε κατι απο αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 MIUI Global 9.5.4.0 http://bigota.d.miui.com/V9.5.4.0.NCHMIFA/miui_MINote3Global_V9.5.4.0.NCHMIFA_0a333fd7c0_7.1.zip Κατεβάζετε το update και το κάνετε εγκατάσταση από τον update manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKRETH Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Aυτη τη στιγμη μου ρθε και αναβαθμιζω....στην αναμονη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Μετά την τελευταία ενημέρωση να ενημερώσω ότι βλέπω πολύ καλύτερη μπαταρία σε σχέση με πρίν. Ανοιχτά όλα 24ωρες το 24ωρο WiFi Data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Μόλις ήρθε σε εμένα και την έκανα, ελπίζω όντως να είναι καλύτερη η διαχείριση της μπαταρίας. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts