xsad Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Συμφορουμητες εχει κανενας στα υποψιν του κανενα εκπτωτικο κουπονι η κανενα promo code σαν αυτο που ειχε βγαλει το XDA για αγορα αξεσουαρ?? Θελω να παρω 1-2 θηκουλες και τα ακουστικα τα Bullets για το 5Τ αλλα αμα υπαρχει κατι να κοψουμε γιατι οχι. Δυστυχως αυτο απο το XDA δε δουλευει πια Καπου ειχα διαβασει οτι αμα κανεις verified την συσκευη στο account σου σου δινουν καποια εκτωση για αγορα αξεσουαρ αλλα δεν μου εχει ερθει κατι Το δοκίμασα μόλις και ισχύει. Στη δοκιμή μου το ποσό ήταν πάνω από 50 Ευρώ όπως αναφέρει και το νήμα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Φιλε μου εισαι σιγουρος?? Ποιον κωδικο εβαλες ακριβως?? Εγω εβαλα εκει που λεει για promo codes το XDA_OnePlus και μου λεει maximum redemption of this order reached και η παραγγελια ειναι μαζι με τα μεταφορικα πανω απο 50€ Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Και εγώ που το δοκίμασα δουλεύει πάντως... Η παραγγελία σου χωρίς μεταφορικά πόσο κοστίζει? Νομίζω τα 50 ευρώ είναι χωρίς τα μεταφορικά. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Έφυγαν και τα skin σε 3 εργάσιμες ημέρες τελικά ενώ μου είχαν έγραψαν 7-10 όταν πήρα την επιβεβαίωση της παραγγελίας:p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 τα dbrand ερχονται πολυ γρηγορα, απο Καναδα κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Έχω φάει ξενέρωμα με το tempered glass.....το έβγαλα να το βάλω καλύτερα γιατί είχα σε 2 γωνίες αέρα (=δεν κολλούσε για κάποιο λόγο) και νομίζω κατάφερα να το κάνω χειρότερα. @$$@#%$@#$##!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Έχω φάει ξενέρωμα με το tempered glass.....το έβγαλα να το βάλω καλύτερα γιατί είχα σε 2 γωνίες αέρα (=δεν κολλούσε για κάποιο λόγο) και νομίζω κατάφερα να το κάνω χειρότερα. @$$@#%$@#$##!!!! αστο φιλε το τζαμακι αποδειχτηκε μεγαλη μουφα και εγω τα ιδια τελεια εκατσε αλλα εχει θεματα στο touch και κανει γκρι την οθονη . παντως οποιος δοκιμασει κατι καλυτερο σε τζαμακι ας το αναφερει εδω γιατι πολλα ατομα εχουν θεμα Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 τσαμπα το 20αρικο δηλ ? θα μπορουσα να παρω κι αλλη θηκη .. δεν κανει δουλεια το τζαμι της εταιρειας Η απλα μπαινει δυσκολα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από tempered ....θα πρέπει να απαντήσουν οι γκουρού επι του θέματος για να καταλάβω και γω αν έχω κάνει τεράστια πατάτα 'η πράγματι υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Εγώ ξαναλέω ότι με δυσκόλεψε στην αρχή αλλά τελικά μπήκε πολύ καλά. Δεν έχω θέμα αφής ούτε γκρίζα οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 τα dbrand ερχονται πολυ γρηγορα, απο Καναδα κιολας! Σε προηγούμενη παραγγελία 28-11 έφυγαν και 7-12 παρέλαβα :lol: Εδώ δύσκολα βέβαια τόσο γρήγορα με περίοδο εορτών. Λογικα την εβδομάδα μετά των Θεοφανείων το καλό σενάριο:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) τα dbrand ερχονται πολυ γρηγορα, απο Καναδα κιολας!Εγώ 13 παράγγειλα και 23 μου ήρθε μήνυμα ότι έφυγαν. Ακόμα να παραλάβω. Και φυσικά αναμένω με το νέο έτος Δεν το λες και πολύ γρήγορα... Βέβαια πέσαμε στις γιορτές. Ερώτηση: θα έρθει σημείωμα από ελτα; standard shipping είχα βάλει. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 28, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Εγώ 13 παράγγειλα και 23 μου ήρθε μήνυμα ότι έφυγαν. Ακόμα να παραλάβω. Και φυσικά αναμένω με το νέο έτος Δεν το λες και πολύ γρήγορα... Βέβαια πέσαμε στις γιορτές. Ερώτηση: θα έρθει σημείωμα από ελτα; standard shipping είχα βάλει. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπορει να εχουν χαλασει, εγω δυο φορες που πηρα ηρθε σε 5 εργασιμες, μαλιστα την 1η ηρθε μεσα στην ιδια εβδομαδα, νομιζω απο Δευτερα σε Παρασκευη. Ερχεται με απλο ταχυδρομιο, ενας φακελος ειναι (τα skins εστω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Εγώ 13 παράγγειλα και 23 μου ήρθε μήνυμα ότι έφυγαν. Ακόμα να παραλάβω. Και φυσικά αναμένω με το νέο έτος Δεν το λες και πολύ γρήγορα... Βέβαια πέσαμε στις γιορτές. Ερώτηση: θα έρθει σημείωμα από ελτα; standard shipping είχα βάλει. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω παράγγειλει 11 φορές τελευταία 2.5 έτη από dbrand. 8 η 9 στις 11 μου τα έφερε ο ταχυδρόμος των ΕΛΤΑ σπίτι μου αφήνοντας τα κατω από την εξώπορτα της άυλης( σε διπλοκατοικία είναι δεν ανησυχώ ποτέ να τα βουτήξει άλλος :p ) 2-3 φορές πήρα ειδοποιητήριο και πήγα στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου και παρέλαβα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 28, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Ωραία. Ευχαριστώ για την πληροφορία παιδιά. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 28, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 παρήγγειλε κανείς nillkin glass; αν ναι από που; το σκέφτομαι πλέον να πάρω από ali μ αυτά που γίνονται πιο πολύ για τον χρόνο παράδοσης. καμιά πρόταση; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 παρήγγειλε κανείς nillkin glass; αν ναι από που; το σκέφτομαι πλέον να πάρω από ali μ αυτά που γίνονται πιο πολύ για τον χρόνο παράδοσης. καμιά πρόταση; Καλημέρα. Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία. Έχω παραγγείλει εγώ nillkin tempered glass. Από ebay αλλά ακόμα δεν έχω παραλάβει. Γενικά περιμένω ένα σορό θήκες και tempered. Για την ώρα είμαι με την εργοστασιακή μεμβράνη και την carbon bumper. Η συγκεκριμένη θήκη είναι ότι καλύτερο στα μάτια μου και στο χέρι μου. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 καλή χρονιά με υγεία! έριξα τελικά μια παραγγελία για nillkin glass από bangood με priority direct mail και βλέπουμε Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλημέρα. Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία. Έχω παραγγείλει εγώ nillkin tempered glass. Από ebay αλλά ακόμα δεν έχω παραλάβει. Γενικά περιμένω ένα σορό θήκες και tempered. Για την ώρα είμαι με την εργοστασιακή μεμβράνη και την carbon bumper. Η συγκεκριμένη θήκη είναι ότι καλύτερο στα μάτια μου και στο χέρι μου. Καλημέρα η carbon bumper το πίσω μέρος είναι σκληρό πλαστικό και γύρω γύρω σαν λάστιχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλημέρα η carbon bumper το πίσω μέρος είναι σκληρό πλαστικό και γύρω γύρω σαν λάστιχο; Ναι έτσι ακριβώς.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Για σύνδεση με το αυτοκίνητο τι τύπο καλωδίου ψάχνουμε; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Αν είχα πληρώσει κανονικά πάντως τη sandstone θα έκλαιγα τα λεφτά μου. Χωρίς να πέσει κάτω, με όση πίεση μπορεί να δεκτει στη τσέπη του μπουφάν, άνοιξε η πάνω δεξιά γωνία. Και πάει προς τα πίσω το σπάσιμο σιγά σιγά..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 usb c to usb Για σύνδεση με το αυτοκίνητο τι τύπο καλωδίου ψάχνουμε; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk τέτοιου είδους θήκες ποτέ δεν με ενθουσίαζαν. οι bumper cases τους παντως και ιδιαίτερα η carbon είναι άριστες και δεν παχαίνουν καθόλου! Αν είχα πληρώσει κανονικά πάντως τη sandstone θα έκλαιγα τα λεφτά μου. Χωρίς να πέσει κάτω, με όση πίεση μπορεί να δεκτει στη τσέπη του μπουφάν, άνοιξε η πάνω δεξιά γωνία. Και πάει προς τα πίσω το σπάσιμο σιγά σιγά..... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Υπάρχει κάποια slim case όπως η caudabe Veil xt για iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλη Χρονια παιδια!!! Εαν θελει καποιος να πουλησει την carbon bumber case ας μου στειλει ενα pm . Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts