Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας που άνοιξες το τόπικ να ρωτήσω και εγώ;

Οι σιμ με το μικρό τσιπάκι(μάλλον σκέτο gsm, που παίρνουν 220 επαφές) τι διαφορά έχουν από τις σιμ με το πιο μεγάλο τσιπάκι([που παίρνουν 254 επαφές;)....

Σε συνδεσιμότητα μιλάω πάντα!:(

Στα καρτοκινητά της Βόνταφον μπορείς να ζητήσεις αυτήν με το μεγάλο τσιπάκι; Αν ναι, πώς την ζητάς;(γιατί αν πάω και πω θέλω αυτή με το μεγάλο τσιπάκι θα γίνω ρεζίλι...:worry:)

Και επί τη ευκαιρία οι USIM τι είναι;;; Eίχα διαβάσει ότι παίρνουν 2 νούμερα ανά επαφή λέει, αντί για ένα. Αληθεύει; Επίσης σύνολο πόσες επαφές χωράνε;

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω αν βοηθησω, αλλα και γω το εχω απορεια, γιατι:

Εχω δυο παλιες σιμ βονταφον που δεν ειναι δηλωμενες(ταυτοτητα,κτλ) και η μια σιμ ειναι 3G. Τις εχω κυριως για να εχω ενεργοποιημενες καποιες συσκευες κινητων για να παιζω με διαφορες εφαρμογες τους, παιχνιδια, μουσικη. Το παραξενο ειναι οτι οταν εχω την sim vodafone 3G στη συσκευη, ολα καλα ενεργοποιειται η συσκευη. Οταν βαζω την σιμ σκετη vodafone, η συσκευη δεν ανοιγει και μου λεει "τοποθετηστε καρτα σιμ"!:confused:

Τοτε δεν ξερω ποιο μπορει να ειναι το προβλημα.ισως οι ταχυτητες που μπορει να πιασει η καρτα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει απλα να θελει να στειλει το νεο του νουμερο. Ή ισως δεν ειμαι εγω καχυποπτος :p

Τεσπα, αν δεν σου επιτρεπει η συσκευη, τοτε δεν μπορεις να το κανεις παρα μονο αν βαλεις την sim σου σε αλλη συσκευη και το δοκιμασεις. Ειναι θεμα περιορισμου της συσκευης.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Και εγω τις ιδιες αποριες εχω. Κοντα στην 10ετια εχω τη σιμ μου. Και 3G χρησιμοποιω κανονικα, υπαρχει καποιος λογος να βαλουμε τις καινουργιες σιμ?

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να μάθετε γιατί την θέλει!

αν ξέρετε απλά απαντήστε!

εμένα η γνώμη μου είναι να το κάνει μέσω web sms με κάποια από τις υπηρεσίες που υπάρχουν είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό!

γίνεται σχεδόν σε όλα τα κινητά νεότερης τεχνολογίας!

ευχαριστώ!

Λογισμικό-«κατάσκοπος» βρέθηκε σε εκατομμύρια smartphones

Καταγράφει τις δραστηριότητες των χρηστών και τις στέλνει στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

:blink: - http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4677025

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

• 2 weeks later...
Παιδια εχω ενα Ν8 και πηρα και ενα tablet το quicksilver c7 πως μπορω να μεταφερω φωτογραφιες και βιντεο απο το κινητο στο tablet μεσω καλωδιου...??? Πρωσπαθω τοση ωρα και δεν ξερω πως γινετε....:rolleyes:
android or ios or wm......who cares.....???

Ε βάλε τα αρχεία στο pc και μετέφερε τα!

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Απλως επειδη ιδιως τωρα στις γιορτες δεν θα εχω το pc μαζι μου θα εχω το tablet,θελω τις φωτο και τα βιντεο,νατα εχω εκει,και οχι στο Ν8...αρα δεν θα εχω μαζι μου το pc...

Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει αυτό που λες.

Μέσω wifi η ftp λογικά γίνεται.

Ας απαντήσει κάποιος με n8 καλύτερα για σιγουριά.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Ποιο tablet έχεις? Με ποιο τρόπο συνδέεις το κινητό με το tablet?

Μέσω bluetooth δεν μπορείς να τα στείλεις?

Ποιο tablet έχεις? Με ποιο τρόπο συνδέεις το κινητό με το tablet?

Μέσω bluetooth δεν μπορείς να τα στείλεις?

εχω το quicksilver c7 δεν νομιζω να εχει ΒΤ...εχει καλωδιο μαλλον για host....αλλα οταν το συνδεω...μετα δεν ξερω τι να κανω...:(

Όντως δεν έχει bluetooth! :confused:

Αν συνδέσεις το τάμπλετ στο κινητό με τον τρόπο που συνδέεις το τάμπλετ στον υπολογιστή, τότε αυτόματα θα σου εμφανίσει στο Ν8 να μπεις στην κάρτα μνήμης του τάμπλετ.

Διαφορετικά μπορείς να κάνεις το αντίστροφο, να συνδέσεις το κινητό στο τάμπλετ.

Ποιον από τους δύο τρόπους δοκίμασες?

Όντως δεν έχει bluetooth! :confused:

Αν συνδέσεις το τάμπλετ στο κινητό με τον τρόπο που συνδέεις το τάμπλετ στον υπολογιστή, τότε αυτόματα θα σου εμφανίσει στο Ν8 να μπεις στην κάρτα μνήμης του τάμπλετ.

Διαφορετικά μπορείς να κάνεις το αντίστροφο, να συνδέσεις το κινητό στο τάμπλετ.

Ποιον από τους δύο τρόπους δοκίμασες?

Συνδεω το Ν8 με το tablet αλλα δεν βλεπω με το astro που εχω στο tablet την μνημη του Ν8 μηπως κανω κατι λαθος....καποια παραμετροποιηση στο tablet...??? Στο Ν8 οταν βγαζει την συνδεση usb ποιο επιλεγουμε...???

Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες να εχουμε.!! Σημερα το πρωι καθως εβλεπα τηλεοραση σπιτι πετυχα μια διαφημιση για την συγκεκριμενη εταιρια. Υποστηριζουν οτι αγοραζουν το κινητο σου μετρητα και οτι εχει δωρεαν παραλαβη απο τον χωρο σου μεσω DHL.

http://fonebank.gr/

Παιρνουν και ολα τα κινητα τα οποια ειναι σπασμενα η δεν λειτουργουν. Εχει καποιος καποια αποψη για αυτο? Γιατι αν ειναι ετσι εχω πολλα τηλεφωνα σπιτι τα οποια δεν λειτουργουν.!! Αντε μπας και βγαλουμε κανα φραγκο.!

Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες να εχουμε.!! Σημερα το πρωι καθως εβλεπα τηλεοραση σπιτι πετυχα μια διαφημιση για την συγκεκριμενη εταιρια. Υποστηριζουν οτι αγοραζουν το κινητο σου μετρητα και οτι εχει δωρεαν παραλαβη απο τον χωρο σου μεσω DHL.

http://fonebank.gr/

Παιρνουν και ολα τα κινητα τα οποια ειναι σπασμενα η δεν λειτουργουν. Εχει καποιος καποια αποψη για αυτο? Γιατι αν ειναι ετσι εχω πολλα τηλεφωνα σπιτι τα οποια δεν λειτουργουν.!! Αντε μπας και βγαλουμε κανα φραγκο.!

Hθελα να ανοιξω αντιστοιχο θεμα και γω,γτ,ειδα τη διαφημηση,και μπηκα απο περιεργια να δω τις τιμες...Mεγαλη απατη ειναι οι τυποι...Κατι αντιστοιχο κανει και ο Κοτσοβωλος,και το παμπλικ...Πραγματικα δεν αξιζει καν τον κοπο...Καλυτερα κρατα τα στο συρταρι σου,η δωσε 1 σε καποιον συγγενη/φιλο που εχει αναγκη(του χαλασε,του κλεψανε κ.α),η σαν 2α δικα σου,για τις διακοπες η ο,τι αλλο....Ψαχνουν για ασχετους,απ'οτι καταλαβα,για να κερδισουν....

Πχ:Tο κανονικο μου κινητο(E71),το παιρνουν μολις 34 ευρω...Eγω το πηρα απο χερι 50,σε μαγαζια μεταχειρισμενων κανει 120,και σε σελιδες που βλεπω,το δινουν πανω απο 150...Tο καθε παλιο κινητο που εχουμε,εχει καποια αξια...Aλλα οχι και να την ξεφτυλιζουν....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

sony ericsson xperia arc 100 ευρω???καλυτερα να το πεταξω στον τοιχο αφου πρωτα εχω ριξει ενα μπουκαλι κοκα κολα πανω του
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned