eXecrable Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 To ekana auto pou les alla itan apo allo pc to copy, kai sto kainourio pc den trexei to palio..Anyway tha to psaksw...Pane kai 200 hits.. :cry: Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pugilator Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Εγώ παιδιά, πιστεύω πως εν μέρη, τέτοιες κινήσεις από την μεριά των εταιριών, αποσκοπούν στο να μας κάνουν να αγοράσουμε ΚΑΙ ένα καρτοκινητό, για τα Σαββατοκύριακα (ας πούμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Tι να σου πω...κριμα για τις ωρε που ειχε επεξεργαστει... :( Παντως στο ιδιο pc δουλευει μια χαρα σε μενα(εκανα 2 φορματ αλλα το φακελο Find-a-Drug τον ειχα σε αλλο σκληρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 meta apo 5 nokia sto parel8on twra eimai katoxos panasonic giati einai poiotiko,panemorfo kai den exei ginei kai toso soupa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Μήπως θα πρεπε απλά οι αγοραστές να μποϋκοτάρουν αυτές τις συσκευες;;; Είναι σχεδόν αδύνατο βέβαια, γιατί δεν είναι όλοι όπως εμείς εδω μέσα που τα ψάχνουμε εξονυχιστικά, και ξέρουμε πως θα είναι το κινητο πριν το αγοράσουμε. Οι περισσότεροι αγοράζουν γουρούνι στο σακί. Έβγαλε η Vodafone το Sharp GX30... φαντάζομαι ότι όποιος πήγε να πάρει κινητό στα τυφλά, και μόνο που θα είδε την οθόνη θα το πήρε με την μία. Τι ποσοστό ξέρει τι είναι το ΒΤ? Πόσοι θα το χρησιμοποιούσαν;; Ποιος είναι ο αριθμός αυτών που δεν θα το παιρναν επειδή είναι κλειδωμένο;; Ελάχιστος μπροστά στις συνολικές πωλήσεις. Σίγουρα οι εταιρίες τα χουν υπολογίσει όλα αυτά.Έτσι όμως παίρνει η μπάλα και αυτούς που ξέρουν τις δυνατότητες του κινητού τους και θα θελαν να τις χρησιμοποιήσουν αλλά δεν μπορούν. Για μένα μία είναι η λύση... Να βγει μια εταιρία με μεγάλα @@ και να βγάλει διαφήμιση του τύπου: "Το νέο μας μοντέλο ΣούΞουΜούΞου, ΧΩΡΙΣ κλειδωμένο bluetooth και υπέρυθρες. Μοιραστείτε δωρεάν με τους φίλους σας τα αγαπημένα σας wallpapers και ringtones, και παίξτε παιχνίδια μεταξύ σας". Έτσι ο κόσμος θα μάθει ότι υπάρχει το θέμα με τις κλειδωμένες υπερυθρες και θα αποφεύγει τα κλειδωμένα. Αλλά βέβαια θα τους κράξουν οι εταιρίες... Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beez Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 poli sostos o provlimatismos sou agapite file eidika otan i leksi bluetooth proerxete apo kapoio vasilia tis skandinavias ton harald bluetooth pou katafere kai enose olous tous skandinavous mazi. profanos to idio den isxiei me ta kinita mas opou to ena den mporei na milisei sto allo...kalo to marketing gimick peri tou vasilia bluetooth alla mallon sta kinita tous girise boumerang kai 8a eprepe na tou allaksoun onoma kai na to lene allios.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος intelx86 (21 Ιούλ. 2004 , 16:08) Όταν οι Hi5 είχαν συγκροτηθεί και κάναν συναυλίες πήγε η αδερφή μου σε μια στη Βουλα. Στο θεό σας. Στο τέλος της συναυλίας η κοσμοτε πέταγε κουτάκια σύνδεσης What's up στον κόσμο . Μιλάμε για πολλά κουτάκια. Η αδερφή μου πήρε δύο και τα ενεργοποίησε. Να πως είναι η κοσμοτέ πρώτη. Στην συγκεκριμενη παραλια ημουν και εγω και εβλεπα που ειχε κουβαδες με whats up .... Και μετα διαβαζω αρθρα οτι η κοσμοτε ηρθε τελευταια και ειναι πρωτη(σε πελατες παντα).. Οταν μοιραζει συνδεσεις σε καθε συναυλια τι να πω...Φιλε μου intelx86 ευτυχως που μου το θυμησες ...το ειχα ξεχασει το γεγονος.. :lol: :alien: :alien: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αυτό το thread μου θύμισε μια μελέτη που είχε δημοσιεύσει μια εταιρία και έλεγε ότι τα κινητά με Symbian 60,7,UIQ κλπ smartphones είναι επιζήμια για την λειτουργία των εταιριών κινητής επειδή όλα είναι free και μπορούν να μεταφέρονται τα πάντα ανεξέλεγκτα. Γι αυτό λοιπόν, αν μια εταιρία αξίζει να την κάνουμε πλούσια, αυτή είναι η symbian. Προτιμάτε ρε τα smartphones. Μην αγοράζετε κλειδωμένα κινητά. Τι παραπάνω έχει ένα Sharp GX30 απο ένα SX1 ή ένα 7610;; Να την βράσω την σούπερ οθόνη. Που θα πάει, θα βγει και symbian κινητό με τέτοια οθόνη. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος beez (21 Ιούλ. 2004 , 19:52) poli sostos o provlimatismos sou agapite file eidika otan i leksi bluetooth proerxete apo kapoio vasilia tis skandinavias ton harald bluetooth pou katafere kai enose olous tous skandinavous mazi. profanos to idio den isxiei me ta kinita mas opou to ena den mporei na milisei sto allo...kalo to marketing gimick peri tou vasilia bluetooth alla mallon sta kinita tous girise boumerang kai 8a eprepe na tou allaksoun onoma kai na to lene allios.... Ο ένας εκπρόσωπος της σκανδιναβίας τιμά τον πρόγονο.... Ό άλλος άρχισε τις @@ριες με τα κλειδώματα... Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος David (21 Ιούλ. 2004 , 20:24) Αυτό το thread μου θύμισε μια μελέτη που είχε δημοσιεύσει μια εταιρία και έλεγε ότι τα κινητά με Symbian 60,7,UIQ κλπ smartphones είναι επιζήμια για την λειτουργία των εταιριών κινητής επειδή όλα είναι free και μπορούν να μεταφέρονται τα πάντα ανεξέλεγκτα. Γι αυτό λοιπόν, αν μια εταιρία αξίζει να την κάνουμε πλούσια, αυτή είναι η symbian. Προτιμάτε ρε τα smartphones. Μην αγοράζετε κλειδωμένα κινητά. Τι παραπάνω έχει ένα Sharp GX30 απο ένα SX1 ή ένα 7610;; Να την βράσω την σούπερ οθόνη. Που θα πάει, θα βγει και symbian κινητό με τέτοια οθόνη. Στο σχολείο αυτό εξηγώ και προσπαθώ να εξηγήσω αλλά που να με καταλάβουν. Όσοι παίρνουν κινητό και μου το παίζουνε μάγκες με τα τελευταία μοντελάκια της Sharp και της κάθε Sharp τους ρωτάω αν έχει Bluetooth ή υπέρυθρες. Μερικοί μου λένε τίποτα. Όσοι έχουν κάτι από αυτά τα δύο τους λέω να σας στείλω μια εικόνα. Και φυσικά μαντέψτε τι. Ποτέ δεν καταφέρνω να την περάσω εκτός αν ο άλλος έχει κανένα Ericsson ή κάποιο Symbian. :eek: Δεν φαντάζεστε τι περνάω καθημερινα για να τους ξεχωρίσω την ανάλυση της κάμερας και την ανάλυση της οθόνης. Πηγαίναν θυμάμαι και παίρναν το P800 και το P900 γιατί έχουν καλύτερη κάμερα πχ από το 6600. Βρε χρυσά μου, βρε καλά μου να τους λέω όταν τα περάσετε στον υπολογιστή τα ίδια θα είναι. Αφήστε το άλλο. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που παίζει ρόλο σε μία ψηφιακή δεν είναι ο αισθητήρας αλλά ο φακός και ότι είναι υποχρεωτικό αν θες καλή ποιότητα να έχει η μηχανή σου οπτικό ζουμ. Τρελένομαι γιατί η μηχανή μου στα 1,3 Megapixel πάτησε άλλες των 2 και των 4 κάτω που δεν είχαν οπτικό ζουμ. Παιδία ρε γαμώτο. Εντυπωσιάζονται από τις touchscreens και τα 262,000 χρώματα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Kala entaksei.....min leme kai oti theloume!!!!H yperboli se OLO to megaleio!!Htan prwth kai me diafora poly prin tin synaylia twn HI5!Mono ekei egine ayto!!Alla an htan etsi kai OLOI aytoi den htan ikanopoihmenoi tote den tha tin ebazan kan h' tha tin poulousan se allous h' tha tin edinan se alla atoma tzampa!!!!!! Oxi pws mou arese ayth h kinisi alla ayto egine mono ekei logw tis xorigias!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Siemens γιατί το SeXy είναι η συσκευή που χρησιμοποιώ currently. Ο λόγος που επέλεξα την εταίρεια ήταν καθαρά και μόνο για "σπάσιμο" στη Nokia, αν και στην πορεία βλέπω ότι το SeXy ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου και με το παραπάνω μάλιστα. Πάντως βλέπω ότι προηγείται η SE και για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα αυτό. :p Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Δε γνωριζει κανεις αν γινεται αυτο που ζηταω; Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια, πχ το Smidi. Φορτώνεις το πολυφωνικό, σβήνεις τα όργανα που δεν θες και κρατάς ένα και το σώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Το καλυτερο(αλλα οχι θεμιτοτερο;)), ειναι στο κλειδωμα να γινεται κατι αναλογο με το GX-15 οπου μπορεις να στειλεις ολες τις δικες σου φωτογραφιες και βιντεο καθως και ηχογραφησεις,ενω αυτα που κατεβαζεις απο το Live στην συγκεκριμενη περιπτωση να μενουν κλειδωμενα προστατευοντας και τα συμφεροντα της καθε εταιρειας. Το κλειδωμα γινεται για να σταματησει η πειρατια και μεσω των κινητων αλλα στην περιπτωση το GX-30 το παρακαναν. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 An kai hmoun fanatikos NOKIAS ews thn epoxh tou 8310 meta thn parelash ths plh8wras (axrhstwn kat'eme) 72xx montelwn opou to ena symplhrwne ta kena tou allou kai ths koroidias ths nokia enanti tou polyplh8ous fanatikou ths koinou pou akouge sto onoma 7650 pou an eixe MeMCard to 6600 8a htan oneiro 8erinhs nyktos (Meta lyphs) Metebh pros SE kai sygkekrimena sto P800 opou ekei efaga trellh htta, afou mesa se 2-3 mhnes eida th syskeyh mou na ginetai obsolete xwris tech support Opote kai epanapafthka sthn SHARP(GX-30) opou kai eimai MIA XARA! Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Δηλαδή κάτι σαν αυτό που κάνει η Nokia με τις επεκτάσεις αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Freddie kai runner mallon eiste ligo ektos thematos! Xsaxasa na anaferw sto prohgoumeno mou minima,oti h tim toulaxiston exei kai thn yphresia Avantage pou sthn telikh einia mia koroidia giati exeis plirosei ena soro lefta kai sto telos sou dinoun poly mikroteris axsias dora!Alla sthn telikh ayto endiaferei pali mono osous mialne poly!Twra egw rotaw,mhpws prospathoun na mas pane olous pros thn kartokinith giati den tous synferei poia h epidothsh syskeyon?? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Siemens ..SX1 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 kalhspera kai apo mena,na sas pw thn gnomh mou!Nomizw oti to thema den einai toso aplo!diladi mayro h aspro!Kai fisika den mporoume na krinoume apo tous eaytous mas!Eimai 22 alla otan phgena dhmotiko ta kinita pou kykloforousan den xorousan kan mesa sthn tsanta mou!Twra ta paidia einai poly pio exsikiomena sthn texnologia,opws emeis xseroume polla perisotera apo tous paterades mas kai tous deixnoume tis kainourgies leitourgies ton kiniton etsi kai ta nea paidia tha mas tis deixnoun ayrio methayrio!Otan phgena sto dhmotiko epaiza me tous bolous kai o enas thn "elege" ston allo epeidh eixe pio polous,o tropos den alazei alla to meson!Poses fores den malwsate gia ena spanio aytokolino Manini (an legonte etsi den thimame) twra anti na ta kolane sta album ta katebazoun themes kai wallpaper!twra to thema ana enas gonios prepei na parei h oxi sto paidi tou kinito,ayto exsartate apo ton idio,kata poso gnorizei ton xarakthra tou paidiou tou kai kata poso orimo einai gia na kanei mia logikh xrhsh tou kinitou kai na to antimetopisei me ton propon tropo!twra poia omws ta paidia orimazoun poly pio grigora (den einai panta kalo ayto) kai etsi poly pio grigora exoun thn anagkh enos kinitou thlefonou! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Οντως ξεφυγαμε λιγο αλλα δεν πειραζει..Συμβαινουν αυτα.. Κοιτα δεν ξερω τι λενε οι αλλοι παντως αμα μιλησεις στο καρτοκινητο 2 ωρες και ειδικα σε αλλο δικτυο πληρωνεις τα 8πλασια απο τι να εχεις ενα vodafone 120 ας πουμε και να πληρωνεις μονο το παγιο...Εχω αδικο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Freddie (22 Ιούλ. 2004 , 18:45) Οντως ξεφυγαμε λιγο αλλα δεν πειραζει..Συμβαινουν αυτα.. Κοιτα δεν ξερω τι λενε οι αλλοι παντως αμα μιλησεις στο καρτοκινητο 2 ωρες και ειδικα σε αλλο δικτυο πληρωνεις τα 8πλασια απο τι να εχεις ενα vodafone 120 ας πουμε και να πληρωνεις μονο το παγιο...Εχω αδικο;; Συμφωνώ μ αυτό που έγραψες. Κάτι παρόμοιο θα έγραφα, αλλά με πρόλαβες. :p Συμφωνώ όμως (ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ) και με τον killing_you2. Και λέω "σε γενικές γραμμές" γιατί δεν πιστεύω αυτό εδώ που έγραψε: Είναι λοιπόν προφανές ότι σήμερα οι συνδέσεις συμβολαίου είναι πιο ασύμφορες οικονομικά. Σίγουρα δεν είναι ασύμφορες οι συνδέσεις, όταν έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας στο πακέτο σου. Εγώ που έχω 4 free ώρες ομιλίες τον μήνα και πληρώνω γύρω στα 30€... αν αυτές τις ώρες τις μίλαγα μέσα από κανένα CU, Whatsup, Tim4All κλπ κλπ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕ. Ναι, τελευταία έχουν ξεσκιστεί στις προσφορές προς τα καρτοκινητά. Αλλά μη ξεχνάτε ότι έχουμε Ολυμπιακούς. Πως θα κερδίσουν εφήμερους πελάτες (τους αλλοδαπούς επισκέπτες) οι εταιρίες? Με συνδέσεις συμβολαίου? Σίγουρα όχι ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Sony Ericsson για δοκίμή και τελικά μάλλον θα παραμείνω για αρκετό καιρό εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. July 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2004 Αν και δεν δηλωνω φανατικος νοκιας παντα το επομενο κινητο που σκοπευω ειναι ΝΟΚΙΑ.τωρα εχω 6600.Παντως κατα περιοδους εχω δοκιμασει πολλα κινητα αλλα παντα κατι μου ελειπε μεσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος intelx86 (22 Ιούλ. 2004 , 16:10) Δηλαδή κάτι σαν αυτό που κάνει η Nokia με τις επεκτάσεις αρχείων. Τι κάνει ακριβώς; Χρησιμοποιεί άλλου τύπου αρχειά από τα άλλα κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts