Jump to content

intelx86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by intelx86

  1. Καλημέρα malestorm,

    βρήκα το firmware σου για το Samsung B2710.

     

    Υπάρχει περίπτωση να έχεις/μπορείς να βρεις την παρακάτω έκδοση;

    <SW VER> B2710XXLK1

    <CSC VER> B27100XCLL1

     

    Τυγχάνει να έχω ένα B2710 με την παραπάνω έκδοση. Μπορώ να την τραβήξω από το κινητό ή είναι αδύνατο;

     

    Ξέρεις αν μπορώ να παντρέψω την Πολωνική LK1 ή την LL1 με την ελληνική γλώσσα;

     

    Απ' ότι κατάλαβα η γλώσσα βρίσκεται στο Rsrc2_B2710(Low).rc2

    Μπορώ να βάλω άλλο rc2 στην Πολωνική ή είναι επικίνδυνο;

     

    Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, απλά υποθέτω ότι είσαι τεχνικός για να έχεις πρόσβαση στο ελληνικό firmware και πρόσφατα αγόρασα 2 B2710 από Αυστρία, διότι η τιμή τους στην Ελλάδα έχει ξεφύγει σε σχέση με το παρελθόν που έχω αγοράσει άλλα 4 από εδώ.

     

    Σ' ευχαριστώ πολύ

  2. Μου συμβαίνει κι εμένα. Απλά πληκτρολόγησέ τον μια φορά και μετά πάτα Enter στα υπόλοιπα παραθυράκια. :)
  3. Όχι, RC1 είναι. English (US) Greek
  4. Ψάξε λίγο. Είναι στην προηγούμενη σελίδα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1695982#post1695982
  5. Δεν είναι τίποτα το ανησυχιτικό. Και 20 δορυφόρους να σου γράφει ότι έχει βρει, αν δεν συνδεθεί σε ένα με πλήρες σήμα (η πράσινη ένδειξη) δεν πρόκειτε να σου βγάλει υψόμετρο, θέση και ταχύτητα. Αυτό συμβαίνει, επειδή τα HP hw6515 και HP hw6915 χρησιμοποιούν το SiRF Star II το οποίο για να επιτύχει γρήγορη σύνδεση χρειάζεται να κατεβάζει ένα μικρό αρχειάκι που λήγει μετά από 52 ώρες. Χωρίς την ενημέρωση του QuickGPS η διαδικασία εύρεσης δορυφόρου είναι εξαιρετικά αργή. Η ενημέρωση αυτή γίνεται αυτόματα κάθε φορά που συνδέεται το κινητό στο PC ή μπορεί να γίνει τελείως αυτόματα μέσω GPRS. Για να ελέξεις το Quick GPS αρκεί να πας Start > Settings > Connections > Quick GPS Connection. Ειλικρινά στο HP hw6915 δεν με πείραξε ούτε το 802.11b έναντι του 802.11g, ούτε το Bluetooth 1.2 αντί για 2.0, ούτε η τραγική USB1.1. Αυτό που με πείραξε είναι ότι η HP έβαλε το Sirf Star II αντί του Sirf Star III που είναι σαφώς ταχύτερο (κάτι που χρειάζεται στο δρόμο).
  6. Ναι, εγώ. Κανένα πρόβλημα Έχω την Kingston mini Secure Digital miniSD 2GB 53x Πλέον όμως στα ίδια λεφτά βρίσκεις στο Play247 την ATP ProMax mini Secure Digital miniSD 2GB 150x. Πίστεψέ με, η διαφορά σε ένα Card Reader είναι πολύ μεγάλη. Σε usb και με τις δύο θα σέρνεται η μεταφορά, αφού η HP έχει μείνει στο USB 1.0.
  7. Κι εγώ έχω το 6915, αλλά δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα. Πήγα ρυθμίσεις GPS, Ρύθμιση και πάτησα Αναζήτηση GPS. Πήρε 1-2 λεπτά αλλά τελικά το βρήκε στην COM7 με ταχύτητα δεδομένων 115200 και Πρωτόκολλο NMEA. Και σε σένα τα ίδια θα είναι λογικά. Δοκίμασε και πες
  8. http://www.live-share.com/files/124610/Destinator6_240x240res.rar.html
  9. http://www.live-share.com/files/124610/Destinator6_240x240res.rar.html
  10. Απ' ότι θυμάμαι, κάναν πλάκα
  11. Μάλλον έχεις βάλει να φαίνεται η Bookmarks Tool bar αλλά δεν έχεις κανένα Bookmark σε αυτήν. Δοκίμασε να βάλεις έστω ένα link και πες μου.
  12. Πόσο ασφαλές είναι το Google Sync; Απ' ότι κατάλαβα αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα σου σε κάποιο server του Google. Κι εντάξει για τα αγαπημένα μου site και το ιστορικό επισκέψεων (Δηλ ότι η Google θα ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιο site επισκέπτομαι) αλλά με τους κωδικούς τι γίνεται; Τους στέλνουμε κι αυτούς στη Google; Κάποιος άλλος τρόπος να συγχρονίζεις τα δεδομένα σου με server της επιλογής σου δεν υπάρχει. (Όταν λέω server της επιλογής σου εννοώ να έχεις έναν υπολογιστή online που να κρατά τα δεδομένα σου και να μπορείς να τα συγχρονίζεις με τον Firefox)
  13. Έτοιμο. Θα το βρειτε εδώ: http://www.mobilityworld.tk/dload.php?action=file&file_id=290 Απολαύστε υπεύθυνα! :lol:
  14. WMAPlus! Ο πρώτος wma player για Series 60 Υποστηρίζει επίσης mp3, ogg, aac, amr και mid http://www.symbian-freak.com/news/1005/wmaplus.htm Σε λίγο και στο mobilityworld.tk
  15. Μια χαρά κατεβαίνει. Μόλις το δοκίμασα και μάλιστα με το FlashGet!
  16. Μάλλον δεν είναι. Έτσι λέγανε και για άλλα παιχνίδια μερικοί, οτί είναι συμβατά με το 6630, μέχρι που τα κατέβασα και είδα ότι δεν είναι. Επίσης, κάποια από αυτά που έλεγαν ότι δεν δουλεύουν, τελικά έπαιζαν άψογα. Ο καλύερος τρόπος είναι να τα κατεβάζεις και να τα δοκιμάζεις ένα ένα.
  17. Έχει συμβεί αρκετές φορές και σε μένα. Το αφήνω όλο το βράδυ να φορτίζει στο Εκτός Σύνδεσης προφίλ, και το πρωί είναι αφόρτιστο. Στο Εκτός Σύνδεσης μάλλον η Nokia το εννοεί αυτό που λέει. Το κινητό βγαίνει τελείως εκτός!
  18. Βγήκε καινούργια έκδοση του δημοφιλούς File Manager FExplorer. Την έκδοση 1.14b μπορείτε να βρείτε εδώ. Τις αλλαγές αυτής της έκδοσης μπορείτε να τις βρείτε εδώ.
  19. Το έκανε τόσο ομαλό που μου σπασε τα νεύρα! Άλλωστε αν πας Options >> Advanced >> General υπάρχει επιλογή Use smooth scrolling.
  20. Το κάλυμα του 6630 είναι προβληματικό. Δεν ανοίγει στην αρχή και μόνο αν το βγάλεις αρκετές φορές θα φαγωθεί το μέρος εκείνο που προκαλεί πρόβλημα και φρακάρει. Μην ανησυχείς, πίεσέ το. Δεν σπάει!
  21. Δοκίμασε το Deer Park Alpha 2. Βέβαια δεν υποστιρίζει ακόμη όλα τα extentions.
  22. Υπάρχει μια εφαρμογή, το Menu Profile, το οποίο αποθηκεύει το αρχείο Applications.dat που είναι και το μενού σου όπως το έχεις ορίσει. Μπορείς μάλιστα να κρατήσεις πολλά αντίγραφα σε διάφορες στιγμές. Όταν επαναφέρεις μια ρύθμιση σου προτείνει Restart του τηλεφώνου για να ξεκινήσει πάλι η εφαρμογή μενού. Δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς καλλιστα να κλείσεις το μενού με ένα Task manager όπως το Task Spy, Appman κλπ. Αλλιώς μπορείς να παίρνεις εσύ αντίγραφο του αρχείου Application.dat και να το επαναφέρεις όποτε θες.
  23. Για την τελευταία έκδοση του QuickOffice Premier (μπορείς εκτός από το να ανοίγεις, να τροποποιείς τα έγγραφα. Επίσης μπορείς να τα τυπώνεις σε όλους τους διαθέσιμους Bluetooth εκτυπωτές) ψάξε στο http://www.mobilityworld.tk
×
×
  • Create New...