Jump to content

beez

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

beez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το πηρα σήμερα. ψαχνω στο internet και δεν βλεπω να εχει παρει lolipop. βλεπω ενα θεμα οτι στα pdf η αναζήτηση δεν κανει τιποτα. θα δω μηπως υπάρχει καποια νεα εκδοση του adobe reader ι κατι. lolipop δεν θα παρει? στην σελιδα της samsung με τα updates δεν αναφέρεται πουθενά το συγκεκριμενο. http://samsung.youmobile.org/
  2. καλησπερα. αλλαξα δικτυο και πηγα στη vodafone και τωρα εχω το εξης προβλημα με το τηλεφωνο. οταν το ανοιγω βαζω πιν μου βγαζει την αρχικη οθονη λεει καλωσηρθατε στη vodafone και μετα λεει περιμένετε με μια κλεψιδρα και το τηλεφωνο μενει εκει. για να ξεκολησει η καποιος πρεπει να με παρει τηλεφωνο η αν το συνδεσω στον υπολογιστη. εχω εγκαταστημενο το κιες αλλα δεν δινει καποια αναβαθμιση για το συγκεκριμένο μοντέλλο. τι μπορω να δοκιμασω? απο οτι καταλαβαινω πρεπει να βρω ενα τροπο να απενεργοποιησω το μυνημα δικτύου οταν το τηλέφωνο ξεκινάει καθως αυτο μπλοκαρει τα πραγματα.
  3. προσπαθω να συνδεθω στο wi-fi access point και ενω συνδεεται κανονικά μου λεει το Ν79 ιστός καμμια αποκριση πυλης εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?
  4. υπαρχει καποια λειτουργεια για φακο οπως το κ850 που αφηνει το φλασ αναμένο? ψαχνω στα εργαλεια αλλα τπτ.
  5. μπορειτε να μου πειτε ποιο προγραμμα προτεινετε για το ενσωματωμενο gps με υποστήριξη ελληνικών χαρτών ktlp. υποστηριζει π.χ. destinator η mio maps? επισης τι αλλα applications προτεινετε ανεπιφύλακτα για να γίνει πιο ευχρηστο το κινητο και παντα για μια απλη καθημερινή χρηση οχι κατι το εξεζητημένο?
  6. παρατηρω το εξης προβλημα με το κινητο. χάνει την ημερομηνια σε τακτα χρονικα διαστηματα και μπορει να πηγαινει π.χ. μια βδομαδα μετα. δεν ειναι τραγικο αλλα επειδη εχω εβδομαδιαιο ξυπνητηρι μου χαλαει το προγραμμα. το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?
  7. λοιπον ενω με τον SE K850 ηθελα να το πετάξω απο το παράθυρο και ελεγα ποτε SE ξανα πραγματικα παρατηρώ καποια χρησιμα features που λειπουν απο το N79 και εξηγουμε το SE οταν εκανες εισαγωγη αριθμου προς κληση ειχε ενα εξυπνο συστημα στιλ Τ9 οπου σου εβγαζε πιθανους αριθμους που ειχες καλέσει παλιοτερα βάσει των ηδη επιλεγμένων ψηφίων. εχει τετοια δυνατότητα το νοκια? για προγραμμα navigation για το gps τι προτείνετε , το τομ-τομ?
  8. πηρα και εγω το Ν79 γενικα ευχαριστημενος αν και ερχομενος απο SE ηταν πολιτισμικο σοκ. θελω να ρωτήσω το εξης - υπάρχει τροπος το τηλέφωνο να μην κλειδώνει αυτόματα το πληκτρολογιο?
  9. ειμαι ενας απογοητευμενος χρηστης κ850 και σκεφτομε να την κανω για nokia σιγα σιγα. με το κ750 δεν υπηρχε προβλημα αλλα το κ850 ειναι ψιλοαπαράδεκτο. αργά μενου σε σημειο να πατας και να περιμενεις 2-3 δευτερολεπτα να δεις τι 8α κανει και ενα παρα πολυ εκνευριστικο προβλημα με το bluetooth που μετα απο καποια ωρα ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο ακομα το bt περνεις τηλεφωνο και δεν υπάρχει ηχος απο πουθενά. τι connect και disconnect τιποτα, συνηθως το προβλημα λυνετε κλεινοντας και ανοιγοντας το τηλέφωνο. ακομα και μεταφορα ηχου να κάνεις παλι ο ήχος ειναι αφαντος. το συγκεκριμενο bt (moto H500) το δουλευω χρονια με το κ750. σε καποια φαση το προβλημα το εκανε και μετα ακουστικά. πραγματικα δεν το ξερα οτι θα κανω το betatesting της sonyericsson .... καλυτερα κινητο που να δουλευει αντι μηχανη 5 μεγαπιξελ...
  10. kserei kaneis pou mporeis na vreis zelatines gia na prostateuoun tin o8oni apo gratsounies opos auti pou erxete mazi me to tilefono?
  11. sto website tis se koitakses?ekei iparxoun ta panta kai i kainourgioi usb drivers gia mp3 den ksero
  12. re paidia i o8oni den xarazete ipervolika eukola? milame exo parei tin dermatini 8iki tis se kai pali to kinito exei katagratzounistei meta apo 2 mines xrisis. imarton dlld.. to 6230 itan vraxos se auto to 8ema
  13. 22. Πως μπορώ να ελέγχω τι firmware έκδοση έχει το κινητό μου? Αυτό γίνεται πατώντας κάποια κουμπιά σε συγκεκριμένη σειρά η οποία είναι: >*<<*<* που αντιστοιχούν σε: Δεξιά-> Joystick μέσα-> Αριστερά-> Αριστερά-> Joystick μέσα-> Αριστερά-> Joystick μέσα kano auti tin diadikasia kai se katastasi anamonis alla kai kata ti leitourgia tou tilefonou kai den ginete tpt...ti kano la8os? mipos prepei na ginei se sigkekrimeno menou? to joystick paei kai anoigei oles tis sintomeuseis sto deksia entometaksi exo valei to ksipnitiri opote anoigei amesos
  14. προσπα8ω να κανω αναβαθμιση του τηλεφώνου μεσω του site της se. ακολουθωντας της οδηγιες, το σβηνω ξεσυνδεω το usb και μετα πατωντας το c το ξανασυνδεω. αντι να αρχισει η αναβαθμιση ζηταει pin και το τηλεφωνο ανοιγει κανονικα..ξερει κανεις τι παίζει?
  15. για άλλους ομοιοπαθείς η τελευταιοι drivers της widcomm , υπόψη η εταιρια εξαγοράστηκε οποτε βλεπω το support να πηγαινει περιπατο http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=215149
×
×
  • Create New...