Watermelon Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Γεια σας, πληροφορήθηκα ότι τα κινητά που όπως μέχρι σήμερα ήξερα ότι δουλεύουν στο 1 ή στα 2 W τα τελευταία χρόνια έχουν ρίξει την ισχύ στην οποία λειτουργούν και δεν ξεπερνάνε ένα maximum της τάξεως των 200mW. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι από πότε? Ευχαριστώ. Βασικά το πρωτόκολλο GSM λέει ότι το μέγιστο για ένα κινητό GSM 900 είναι τα 2W ενώ για GSM 1800 είναι 1W. Δεν δουλεύουν συνέχεια σε αυτή την ισχύ. Είναι η μέγιστη. Όταν έχεις δυνατό σήμα, δηλαδή καλή κάλυψη, τότε ξεκινάνε από μια ισχύ αρκετά χαμηλότερη και ανεβαίνουν κλιμακωτά σε συγκεκριμένα βήματα. Πιθανόν η χαμηλότερη δυνατή ισχύς ή το βήμα να είναι 200 mW. Πάντως για μέγιστο 200mW το θεωρώ αδύνατο αφού το GSM δεν λειτουργεί έτσι... Για 3G δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 slide χαλαρα...ειναι πιο μουρικο... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ως φανατικός οπαδός της πρακτικότητας: slide. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Την νεα κατηγορια με τις μεγαλες touch οθονες σχεδον χωρις καθολου πληκτρολογιο[i-phone,omnia κ.λ.π.]πως θα την χαρακτηρισουμε?:confused: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Εμένα μου αρέσουν τα clamshell αλλά λόγω του ότι έχει πολύ καιρό να κυκλοφορίσει αξιόλογο μοντέλο τέτοιου σχεδιασμού τώρα πήρα slide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 slide up!!! Έτσι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 KAMIA BOHΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??:cry: Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 εγώ παρήγγειλα έναν τέτοιο αντάπτορα...το χαζό είναι πως ενώ,οκ,η σιμ 1 χωράει με τον emulator,η σιμ 2 έχει κ ένα σιδεράκι να κρατιέται,σαν του κινητού και κάτω από τη μπαταρία δε χωράει και πάνω δε φτάνει... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Tελικα η καταντια μας εφτασε στο οι Αμερικανοι να εχουν τρελο ρυθμο αναπτυξης-αποροφησης 3g τεχνολογιας και εμεις να παραμενουμε στασιμοι ψαχνωντας ακομα μετα απο τοσο καιρο για 3g σημα...μηπως και χρησιμοποιησουμε καποια απο τις πανακριβες υπηρεσιες αν το βρουμε:mad: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Περασε ο καιρος και τα κινητα πια τα κανουν ολα....φτασαμε στα 8+mp,gps,wi-fi,εξωτικες αναλυσεις οθονης.......το κινητο πλεον τα κανει ολα....να εφτιαχνε και εσπρεσο......:lol: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Κανείς δεν ξέρει?:( Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Υπαρχει ενα προγραμματακι που λεγεται Sms export το οποιο μετατρεπει τα sms σε αρχεια txt χωρις να χρειαζεται υπολογιστης. Ειναι ομως για symbian λειτουργικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία αλλά δεν είναι χρήσιμη για εμένα δυστηχώς:( Καμία άλλη λύση?!:( Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ρε παιδιά,τόσο άχριστος είμαι?:( Δεν μπορώ να το κάνω:( Μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε συσκευή και τις ακόλου8ες "χρήσιμες" συμβουλές! • Αφαιρέστε την μπαταρία της συσκευής για 2 λεπτά • Κάντε μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή σας • Εάν έχετε Bluetooth: Σιγουρευτείτε ότι είναι ενεργοποιημένο στην συσκευή. ΚΑΙ επίσης. Ότι η υπηρεσία "Serial Port" είναι ενεργοποιημένη στο πρόγραμμα σύνδεσης. Της συσκευής Bluetooth με τον υπολογιστή σας. • Εάν χρησιμοποιείτε καλώδιο USB: Εάν εμφανισθεί νέο παράθυρο επιλέξτε "Phonemode" και ΟΧΙ "Filetransfer"! • Εάν χρησιμοποιείτε καλώδιο USB: Βεβαιωθείτε ότι έχετε το πρόγραμμα οδηγού συσκευής εγκατεστημένο. βοηθήστε με pls:) Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει και τους drivers της συσκευής από το CD της... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 ΟΚ,ευχαριστώ πολύ! Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Έσβησα κατά λάθος κάποια μηνύματα τα οποία είχαν κάποιους κωδικούς που χρειάζομαι...Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να μπορέσω να ανακτήσω σβησμένα αρχεία??Το κινητό μου δεν είναι smartphone, είναι απλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 το 3g δεν με απασχολει,το χω απενεργοποιημενο παντα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιήσουν αυτή την δυνατότητα στους Ολυμπιακούς... του 2008 στο Πεκίνο! :p Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Πεκίνου τελείωσαν αλλά ακόμα cell info... Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Το GSΜ έχει το πλεονέκτημα του πλήρους localization λόγω φυσικού "περιορισμού",δηλαδή ότι συχνότητες συνήθως καλύπτουν μια συγκεκριμένη περιοχή. Με τη κατάλληλη διανομή καναλιών σε μία κεραία αλλά ΠΛΕΟΝ και με άλλες τεχνικές μπορεί να μεταδίδει πληροφορίες κυψέλης ακριβείας στα κινητά. Επιπλέον μπορεί να γίνει ανάπτυξη υπηρεσιών λόγω πληροφορίας κυψέλης! Τώρα γιατί οι ελληνικές εταιρείες δεν αξιοποιούνε τη δυνατότητα του κυψελοειδούς δικτύου που έχουν στήσει για να πληροφορούν του πελάτες...δε ξέρω! Στο εξωτερικό δουλεύουν πολύ με πληροφορίες κυψέλης για να βλέπεις που είσαι,για κίνηση δρόμων και είναι πολύ χρήσιμο! Στο Ελλάντα ακόμη τίποτα,και της WIND δεν είναι χρήσιμο. Απλά "υπάρχει"... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 :lol: Που το θυμηθήκατε το θέμα ρε παιδιά; Είχα λάθος στο αρχικό μου post. Εννοούσα «Λονδίνου» αντί «Πεκίνου». :p Στα σοβαρά τώρα, προφανώς το καρτέλ έχει αποφασίσει να μην επενδύσουν σε μια τέτοια προσπάθεια, με αποτέλεσμα κανένας παροχός κινητής να μην έχει κάνει σημαντικό βήμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Βλεπω κι εγω, οπως και οι περισσοτεροι νομιζω, διαφημισεις για διαφορες υπηρεσιες μεσω sms, με ειδικη χρεωση. Δεν μιλω για κακες δραστηριοτητες, αλλα για καθολα νομιμες. Ας πουμε οτι εχω μια δραστηριοτητα(πχ μια εφημεριδα ή ενα site) και θελω να εχω μια συνεργασια με μια εταιρια τηλεπικοινωνιων η οποια θα μου δωσει τον τροπο να δεχομαι και να διαχειριζομαι sms και να μου αποδιδονται χρηματα από την αποστολή αυτων των sms. Αυτα που διαβαζουμε κατα καιρους πχ. στειλε μηνυμα ως 20 λεξεις, στο ταδε νουμερο, με τιτλο ταδε κλπ. Χρεωση 1,3ε το μηνυμα ή τελωσπαντων οτι νομιζεις οτι πρεπει να χρεωσεις, αναλογως πως τιμολογεις την υπηρεσια. Ξερει κανεις, εχει ακουσει, υπαρχει καμια σχετικη εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα? Σε ενα φορουμ οπως το mphone ελπιζω οτι καποιος απο τα χιλιαδες μελη κατι θα ξερει να με διαφωτισει. Πχ. ποσα κρατα η εταιρια τηλεπικοινωνιων, ποσα αποδιδει (περιπου), αν αξιζει τον κοπο, αν ειναι αξιοπιστο το συστημα(σε κλεβουν?), αν ειναι ευκολη η διαχειριση, αν υπαρχουν παγιδες στη συνεργασια κλπ. Οποιαδηποτε πληροφορια ή βοηθεια ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 1. δεν ξέρω τι νόημα έχει να ξανα-ανοίγουμε θέμα του 2004, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη ή ερώτηση..... 2. Στην Ελλάδα μας τα δίκτυα που έχουν στήσει οι εταιρίες έχουν μια μοναδικότητα: σημαντικό ποσοστό των κεραιών είναι "περίπου νόμιμες", ή "μη-σύννομες" ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο τις χαρακτηρίζουν.... με αποτέλεσμα υπηρεσίες όπως αυτές, που πιθανόν θα πρόδιδαν την λειτουργία μιας "κρυφής" κεραίας να μην έχουν αναπτυχθεί όσο θα μπορούσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Πιστεύω πως ακόμα δεν έχει βγει κάτι ανάλογο...Ειδικά για απλά τηλέφωνα! Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 Απάντηση στην ερώτησή σου μπορείς να βρεις εδώ. http://www.bulk-sms.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommiedj Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 Καλημερα.Γνωριζει καποιος να μου πει τι συστημα χρειαζεται να βαλω στο μαγαζι μου για να στελνω Bluetooth μυνηματα στους πελατες? Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts