karasarinis_mark Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Απορώ πως ακόμα δεν το έχουν ενεργοποιημένο και για την σειρά s9 s9 plus. Τι διαφορά μπορεί να έχει και από το s8 πάει στο s10? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα S9 πήραν update για dual 4gvolte... Μπορεί γι αυτό... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Οι Ινδοί είναι πολύ μπροστά . Εδώ οι εταιρείες μέχρι να υιοθετήσουν τις νέες τεχνολογίες είναι φέξε μου και γλύστρησα !!! Παρακάτω οι συσκευές που το υποστηρίζουν και διάφορες απλές οδηγίες : https://discover.vodafone.in/super-volte-4g-hd-voice-calls Στις Ινδίες όμως δυστυχώς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Αμα τους πω οτι και καλα εχω το Iphone 7, θα μου εμφανισει την επιλογη Wifi Calling στο CU APP ετσι ωστε να κατεβασω την εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Αμα τους πω οτι και καλα εχω το Iphone 7, θα μου εμφανισει την επιλογη Wifi Calling στο CU APP ετσι ωστε να κατεβασω την εφαρμογη; Όχι, η εφαρμογή είναι σε private beta στο play store, μόνο με πρόσκληση από Vodafone developer θα σου εμφανιστεί στο play store (ή αν διαρρεύσει το APK) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Μίλησα με το live chat και μου το ενεργοποίησαν. Σε Huawei P Smart 2019 δεν έχει VoLTE ως επιλογή ούτε προτίμιση στο WiFi Calling (το ήξερα από πριν - λογικά είναι θέμα λογισμικού, σε COSMOTE έχει τα πάντα όλα) Το VoWifi φαίνεται να λειτουργεί και θα μου φανεί πολύ χρήσιμο σε σπίτι που δεν έχει σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Εγώ μίλησα σε live chat και μου είπαν ότι σε Samsung δεν δουλεύει ακόμα. Περιμένουν να βγάλει αναβάθμιση η Samsung.... Κατά πόσο ισχύει ένας Θεός ξέρει... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Εγώ μίλησα σε live chat και μου είπαν ότι σε Samsung δεν δουλεύει ακόμα. Περιμένουν να βγάλει αναβάθμιση η Samsung.... Κατά πόσο ισχύει ένας Θεός ξέρει... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εξαρτάται από τη Vodafone. Η Vodafone υποστηρίζει την υπηρεσία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Δεν εξαρτάται από τη Vodafone. Η Vodafone υποστηρίζει την υπηρεσία.Δεν την ενεργοποιεί σε όλους. Κι εμένα με Samsung με έβαλαν στην αναμονή παρόλο που την υποστηρίζει το κινητό. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Εγώ είπα για iPhone και το ενεργοποίησαν. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Δεν την ενεργοποιεί σε όλους. Κι εμένα με Samsung με έβαλαν στην αναμονή παρόλο που την υποστηρίζει το κινητό. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ μίλησα σε live chat και μου είπαν ότι σε Samsung δεν δουλεύει ακόμα. Περιμένουν να βγάλει αναβάθμιση η Samsung.... Κατά πόσο ισχύει ένας Θεός ξέρει... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να τα ξεκαθαρίζουμε. Ευθύνη της Samsung είναι να υποστηριχθεί μέσω αναβάθμισης λογισμικού η υπηρεσία. Η Vodafone τη δίνει. Ας φροντίσει και η Samsung από τη μεριά της να αναβαθμίσει έγκαιρα το λογισμικό της. Σε ορισμένα Samsung (π.χ. σειρά S10, Note 9 κλπ) με την αναβάθμιση του Απριλίου υποστηρίζεται κανονικά. Υπομονή λοιπόν και για τις άλλες σειρές να πάρουν αναβάθμιση της ROM. Λογικά μέχρι αρχές του επόμενου μήνα θα την έχετε πάρει. Αν πάντως η ROM σας το υποστηρίζει ή αν περάσετε χειροκίνητα νεότερη έκδοση άλλης χώρας, πείτε ότι έχετε iPhone και θα ενεργοποιηθεί κανονικά. Όσο η Samsung δεν τους δίνει το οκ ότι υποστηρίζεται η υπηρεσία, όσο λέτε ότι έχετε Samsung θα παίρνετε την ίδια τυποποιημένη, επίσημη απάντηση από την εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 αυτό που γράφει ότι ενεργοποιείται σε όλες τις συσκευές Android 4.2+ σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να κατεβάσουμε την εφαρμογή? μπαίνω στο google play αλλά δεν μου την βγάζει και έχω Android 4.4.4 και δεν μπορώ να κατεβάσω το my cu app λόγω ότι γράφει ότι δεν υποστηρίζεται από την συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Από σήμερα το πρωί σταμάτησα να βλέπω την ένδειξη VoLTE. Δοκιμάζοντας να πραγματοποιήσω κλήση ρίχνει το δίκτυο σε H+ όπως παλιότερα. Δοκίμασα επανεκκίνηση και δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. Να σημειώσω πως η εμπειρία που είχα με VoLTE δεν ήταν απροβλημάτιστη. Αν μιλούσα και προχωρούσα εντός χώρου που το δίκτυο 4G δεν έπιανε και γύριζε σε H ή E, τότε η κλήση έπεφτε. Είναι λογικό ή θα έπρεπε να αλλάξει απλά δίκτυο κρατώντας την κλήση ρίχνοντας την ποιότητα άραγε; Το WiFi calling λειτουργεί κανονικά πάντως Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Από σήμερα το πρωί σταμάτησα να βλέπω την ένδειξη VoLTE. Δοκιμάζοντας να πραγματοποιήσω κλήση ρίχνει το δίκτυο σε H+ όπως παλιότερα. Δοκίμασα επανεκκίνηση και δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. Να σημειώσω πως η εμπειρία που είχα με VoLTE δεν ήταν απροβλημάτιστη. Αν μιλούσα και προχωρούσα εντός χώρου που το δίκτυο 4G δεν έπιανε και γύριζε σε H ή E, τότε η κλήση έπεφτε. Είναι λογικό ή θα έπρεπε να αλλάξει απλά δίκτυο κρατώντας την κλήση ρίχνοντας την ποιότητα άραγε; Το WiFi calling λειτουργεί κανονικά πάντως Sent from my SM-G970F Προφανώς είναι ακόμα υπό ρύθμιση η όλη ιστορία και για να μην χάνουν κλήσεις οι πελάτες το έκλεισαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Προφανώς είναι ακόμα υπό ρύθμιση η όλη ιστορία και για να μην χάνουν κλήσεις οι πελάτες το έκλεισαν. Μπορεί να υπάρχει ασυμβότητα στο interface μεταξύ eNB και IMS για bearer setup. Από όσο ξέρω η Vodafone GR έχει πολύ advanced IMS και ίσως πρέπει να γίνουν κάποια άλλα updates στο RAN προηγουμένως. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Μπορεί να υπάρχει ασυμβότητα στο interface μεταξύ eNB και IMS για bearer setup. Από όσο ξέρω η Vodafone GR έχει πολύ advanced IMS και ίσως πρέπει να γίνουν κάποια άλλα updates στο RAN προηγουμένως. Εγώ σε pocophone βλέπω IMS off μάλλον για αυτό δεν μπορώ να κάνω WiFi κλήση? Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Περίμενε update για carrier settings. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το τεχνικό τμήμα της Vodafone και μου είπαν ότι είχαν κρατήσει τα στοιχεία μου για ενεργοποιήση του wifi calling και από σήμερα ξεκίνησαν να ενεργοποιούν σε συσκευές Samsung. Εγώ κάτοχος Samsung note 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το τεχνικό τμήμα της Vodafone και μου είπαν ότι είχαν κρατήσει τα στοιχεία μου για ενεργοποιήση του wifi calling και από σήμερα ξεκίνησαν να ενεργοποιούν σε συσκευές Samsung. Εγώ κάτοχος Samsung note 9.Προσωπικό ή εταιρικό νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Προσωπικό ή εταιρικό νούμερο; Προσωπικό νούμερο (CU) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Προσωπικό νούμερο (CU)Για κάνε δοκιμές να δεις ενεργοποιείται? Εμένα σε note 8 τπτ.... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Για κάνε δοκιμές να δεις ενεργοποιείται? Εμένα σε note 8 τπτ.... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μια χαρά δουλεύει. Σε λειτουργία πτήσης κάνει κανονικά κλείσεις μέσω WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 σε poco με την τελευταια dev μου εμφανισε διακοπτη για το VoWifi επισης και επιλογη για πρτιμηση για κλησεις wifi αλλα ακομα δεν λειτουργει σε poco Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Εμένα με note 8 τιποτα ακόμη. Είναι για γέλια εκεί στη Vodafone.. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Χθες με κάλεσαν για ενεργοποίηση και αμέσως βγήκε το σήμα volte. Σήμερα εξαφανίσθηκε πριν από λίγο, θα περιμένω να κλείσει 24ωρο όπως είπαν και μετά τους καλώ για διερεύνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Το VoLTE δεν είναι ακόμη διαθέσιμο. Κι εγώ που είχα για 2 βδομάδες κανονικά, ξαφνικά μια μέρα το έκοψαν. Μόνο VoWiFi. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts