Mark_K Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι φυσικοί περιορισμοί, όπως πχ η εμβέλεια του WiFi. Για παράδειγμα στο σπίτι μου έχω το router στον κάτω όροφο και ένα repeater που δημιουργεί άλλο δίκτυο με λίγο διαφορετικό όνομα (για να τα ξεχωρίζω). Αν βρίσκομαι κάτω και έχει συνδεθεί από πριν με το repeater στον άλλο όροφο, δεν πιάνει καλά γενικά και αναπόφευκτα η κλήση μέσω WiFi μπορεί να έχει θέματα. Το ίδιο και όταν είσαι στα όρια του δικτύου σου (αν έχεις μόνο το router και είσαι μακριά). Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Πρόβλημα στην εναλλαγή από VoWiFi σε δίκτυο κινητής παρατήρησα μόνο όταν μιλούσα με χρήστη με iPhone. Έκανε διακοπές ενώ απομακρυνόταν από το WiFi και τελικά κλείσαμε και τον ξαναπήρα τηλ. Αυτό θα έπρεπε να το προσέξουν, καθώς θα έπρεπε να κάνει ομαλό handover σε UMTS/GSM (Δεν λέω VoLTE, διότι ακόμη δεν έκανε update στα carrier settings η Apple για να υποστηριχτεί στα iPhones). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι φυσικοί περιορισμοί, όπως πχ η εμβέλεια του WiFi. Για παράδειγμα στο σπίτι μου έχω το router στον κάτω όροφο και ένα repeater που δημιουργεί άλλο δίκτυο με λίγο διαφορετικό όνομα (για να τα ξεχωρίζω). Αν βρίσκομαι κάτω και έχει συνδεθεί από πριν με το repeater στον άλλο όροφο, δεν πιάνει καλά γενικά και αναπόφευκτα η κλήση μέσω WiFi μπορεί να έχει θέματα. Το ίδιο και όταν είσαι στα όρια του δικτύου σου (αν έχεις μόνο το router και είσαι μακριά). Sent from my SM-G970F Τα repeater είναι πρόβλημα για αυτήν την υπηρεσία. Θα σου πρότεινα να πας σε mesh λύση για να είσαι άψογος. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρόβλημα στην εναλλαγή από VoWiFi σε δίκτυο κινητής παρατήρησα μόνο όταν μιλούσα με χρήστη με iPhone. Έκανε διακοπές ενώ απομακρυνόταν από το WiFi και τελικά κλείσαμε και τον ξαναπήρα τηλ. Αυτό θα έπρεπε να το προσέξουν, καθώς θα έπρεπε να κάνει ομαλό handover σε UMTS/GSM (Δεν λέω VoLTE, διότι ακόμη δεν έκανε update στα carrier settings η Apple για να υποστηριχτεί στα iPhones). Δεν κάνει το vowifi handover σε utran circuit switched, δεν υπάρχει interface για αυτό από όσο ξέρω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Πρόβλημα στην εναλλαγή από VoWiFi σε δίκτυο κινητής παρατήρησα μόνο όταν μιλούσα με χρήστη με iPhone. Έκανε διακοπές ενώ απομακρυνόταν από το WiFi και τελικά κλείσαμε και τον ξαναπήρα τηλ. Αυτό θα έπρεπε να το προσέξουν, καθώς θα έπρεπε να κάνει ομαλό handover σε UMTS/GSM (Δεν λέω VoLTE, διότι ακόμη δεν έκανε update στα carrier settings η Apple για να υποστηριχτεί στα iPhones). Δεν θα έπρεπε καν να κάνει handover από wifi σε CS, κάτι άλλο έπαιξε. Κακό σήμα wifi, κορεσμός του upload, κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Τα repeater είναι πρόβλημα για αυτήν την υπηρεσία. Θα σου πρότεινα να πας σε mesh λύση για να είσαι άψογος. Κοίτα να δεις, δεν ξέρω πως το βλέπει ο καθένας και σίγουρα είναι προσωπική η προσέγγιση που έχει, αλλά την συγκεκριμένη "υπηρεσία" την έχω ως μια διευκόλυνση για συγκεκριμένα σημεία ή χρήσεις. Όπως όταν δεν έχει σήμα ή όταν θέλω να εξοικονομήσω μπαταρία στη δουλειά που είμαι σε μέρος πολύ μέσα σε κτήριο που έχει κακό σήμα και τρώει τη μπαταρία εμφανώς περισσότερο στην αναμονή, οπότε το γυρίζω σε flight mode και ανοίγω το WiFi. Με αυτό το σκεπτικό μεγαλύτερη και μόνη επένδυση που θα κάνω είναι η συσκευή που το υποστηρίζει. Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω χρήματα παραπάνω για να έχει καλύτερη συμπεριφορά το WiFi calling, και πόσο μάλλον στο σπίτι μου που έχει καλό σήμα κινητής. Αυτό στο λέω χωρίς να ξέρω τι είναι το mesh που αναφέρεις και πόσο κοστίζει. Πάντως δεν έχω συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα όταν έχω συνδεθεί στο repeater και μιλάω μέσω WiFi(και εννοείται ότι είμαι εντός της εμβέλειας που πιάνει σωστά). Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Θεωρητικά Μάρκο σε έχω βάλει 700Ε μέσα. 100Ε για το mesh, 600E για το repeater... Δε σου λέω ότι είναι πανάκεια, αλλά σου δίνω λύσεις. Το wifi mesh δε κάνει relay το authentication request και σου κρατάει τη σύνδεση ενεργή όταν μετακινείσαι από hotspot -> hotspot. Δες το σαν handover, το repeater δεν υποστηρίζει handover ενώ το mesh υποστηρίζει. Χρησιμοποιώ το WiFi calling αρκετό καιρό και μπορώ να σου πω που το χρησιμοποίησα: 1) Αεροπλάνο 2) Τραίνο υψηλής ταχύτητας με θωρακισμένα παράθυρα 3) Υπόγεια ή σε κτίρια με χαμηλό σήμα (πχ στο κέντρο της Στοκχόλμης οι τοίχοι έχουν πάχος μισό μέτρο και ενώ έχεις σήμα το uplink είναι νεκρό...) 4) Roaming σε χώρες όπως Ιαπωνία, Αμερική όπου οι εισερχόμενες χρεώνονται (για 1 λεπτό συζήτηση δεν είναι πρόβλημα, όμως όταν μιλάς 2 ώρες είναι θέμα...) 5) Σε πλοία - εκεί με δορυφορικό ιντερνετ η ποιότητα είναι λίγο προβληματική λόγω καθυστέρησης 6) Στο σπίτι μου για οικονομία μπαταρίας 7) Στην εταιρεία για οικονομία μπαταρίας 8) Στο γυμναστήριο για οικονομία μπαταρίας Το 6,7,8 πιο σπάνια γιατί έχω τέλειο σήμα και δε χρησιμοποιώ WiFi λόγω απεριόριστων δεδομένων... Επίσης πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όταν τα κυψελωτά δίκτυα φορτώνουν. Δε μου έχει τύχει, και εύχομαι να μη μου τύχει :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 σε pocopohne εχει καταφερει κανεις να κανει το Vowifi να δουλεψει διακοπτη εχει μονο για το VOLTE Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Μου έστειλαν κι εμένα το sms ότι ενεργοποιήθηκε το wifi calling αλλά σε Nexus 6P δε βλέπω κάτι να έχει αλλάξει. Υποστηρίζεται σαν συσκευή; Στο phone information πάντως είναι γκριζαρισμενοί οι διακόπτες αυτών των δυνατοτήτων Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Μου έστειλαν κι εμένα το sms ότι ενεργοποιήθηκε το wifi calling αλλά σε Nexus 6P δε βλέπω κάτι να έχει αλλάξει. Υποστηρίζεται σαν συσκευή; Στο phone information πάντως είναι γκριζαρισμενοί οι διακόπτες αυτών των δυνατοτήτων Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όχι, δεν θα παίξει σε Nexus 6P. Μόνο με το app από το Play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Όχι, δεν θα παίξει σε Nexus 6P. Μόνο με το app από το Play Store.Αν εννοείς την εφαρμογή που έχει αναφερθεί εδω παραπάνω, τότε δε μου δουλεύει, δεν κρατάει τον διακόπτη ανοιχτό. Να δοκιμάσω κάποια ρομ , αν υπάρχει, εκτός της στοκ για να ανοίξει τα provision του τηλεφώνου ίσως ή δε θα παίξει ποτέ; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Παιδιά έχω p30 pro και Vodafone cu. Ενεργοποίησα το vowifi μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά δεν μου βγάζει κάποια ένδειξη.. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Ευχαριστώ P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Παιδιά έχω p30 pro και Vodafone cu. Ενεργοποίησα το vowifi μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά δεν μου βγάζει κάποια ένδειξη.. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Ευχαριστώ P30 Pro 256gb Aurora Power Από τη Vodafone ζήτησες να το ενεργοποιήσει στη γραμμή σου; Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Από τη Vodafone ζήτησες να το ενεργοποιήσει στη γραμμή σου;Καλήμερα. Τώρα μιλάω με το chat και μου λένε ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη η υπηρεσία για ενεργοποίηση για τα android.wtf? Ισχύει κάτι τέτοιο? P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Καλήμερα. Τώρα μιλάω με το chat και μου λένε ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμη η υπηρεσία για ενεργοποίηση για τα android.wtf? Ισχύει κάτι τέτοιο? P30 Pro 256gb Aurora PowerΆσε το chat και ξηλώσου στο τηλ κέντρο εξυπηρέτησης :) :) :) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Άσε το chat και ξηλώσου στο τηλ κέντρο εξυπηρέτησης :) :) :) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑχιλλέα τους είπα έχω ταχαμ και ένα iPhone 8 plus να την ενεργοποίησουμε γι αυτό. Μου είπε θα το κάνει και θα μου έρθει SMS ότι ενεργοποίηθηκε. Ακομη δεν ήρθε κάτι περιμένω αλλιώς θα πάρω τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Σε note 8 έφαγα άκυρο. Προσεχώς και θα είμαι από τους πρώτους........ Ας αλλάξουν τουλάχιστον την σελίδα τους γιατί ούτε στην εφαρμογή μου βγάζει.. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/wifi-calling/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κλήση από αλλαγή μεταξύ WiFi και Δικτύου αλλά και μεταξύ WiFi και repeater. Δεν με ακούν καθόλου και πρέπει να κλείσω και να ξαναπάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κλήση από αλλαγή μεταξύ WiFi και Δικτύου αλλά και μεταξύ WiFi και repeater. Δεν με ακούν καθόλου και πρέπει να κλείσω και να ξαναπάρω. Τα repeater δεν είναι συμβατά με το πρωτόκολλο. Θες WiFi mesh για να παίξει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 χθες εκανα την πρωτη κληση με VOLTE (ετσι εγραφε το poco) αλλα δυστυχως η γραμη κοβοταν στα 2 δευτερολεπτα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Τα repeater δεν είναι συμβατά με το πρωτόκολλο. Θες WiFi mesh για να παίξει. Κάνω κλήση κανονικά και μεσω repeater. Στην αλλαγή μεταξύ των δύο αν μετακινηθω είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 *#*#vowifi#*#* για pocophone με miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Τα repeater είναι πρόβλημα για αυτήν την υπηρεσία. Θα σου πρότεινα να πας σε mesh λύση για να είσαι άψογος. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κάνει το vowifi handover σε utran circuit switched, δεν υπάρχει interface για αυτό από όσο ξέρω.Φτηνή και αξιόπιστη λύση για wifi mesh???? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Με ενεργοποιημένο σε iphone το wifi calling η ποιότητα κλήσης είναι τέλεια και απροβλημάτιστη. Καμία απολύτως διακοπή στη διάρκεια κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 *#*#vowifi#*#* για pocophone με miui Αυτό που το γράφουμε? Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Στον dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts