Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια μετάφραση παρακαλώ..? :D

Είναι πρωί το καταλαβαίνω :)

Άτιμος κορέκτορας:):):)

Δεν ξερω... Να είναι θέμα εφαρμογής??

Φιλικά, Κατερίνα

Καταλαβαίνω :) :)

Άτιμος κορέκτορας:):):)

Δεν ξερω... Να είναι θέμα εφαρμογής??

Καταλαβαίνω :) :)

Δεν ξέρω.. Έλεγξα και τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, όλες οι ειδοποιήσεις ήταν στον On.

Μετά το Update εμφανίστηκε βασικά. Κατέβασα το Update μέσω Oxygen Updater (πρώτη φορά). Δεν πιστεύω να φταίει κάτι σε αυτό.

Edited by roland_88

OnePlus 10Pro & 5T

Επίσης, ξέρουμε πως ενεργοποιούμε το Split Screen όταν έχουμε τα Gestures?

Μιλάω για την δυνατότητα όπου μπορούμε να έχουμε παράλληλα ανοιχτές στην οθόνη 2 εφαρμογές

OnePlus 10Pro & 5T

Επίσης, ξέρουμε πως ενεργοποιούμε το Split Screen όταν έχουμε τα Gestures?

Μιλάω για την δυνατότητα όπου μπορούμε να έχουμε παράλληλα ανοιχτές στην οθόνη 2 εφαρμογές

Όταν είσαι στις πρόσφατες εφαρμογές, κρατάς παρατεταμένα μια εφαρμογή που θέλεις και τη σέρνεις προς τα πάνω.

Όταν είσαι στις πρόσφατες εφαρμογές, κρατάς παρατεταμένα μια εφαρμογή που θέλεις και τη σέρνεις προς τα πάνω.

Ωραίος, σε ευχαριστώ.

Νόμιζα καναν το έγκλημα και την είχαν αφαιρέσει :p

OnePlus 10Pro & 5T

Σας παρακαλώ ότι έχει να κάνει με το 1+6 να γίνεται δημοσίευση στο αντίστοιχο thread.

Sent from my One Plus 5T

Σε official έκδοση μου ήρθε σήμερα το double tap to lock μετα απο update στον louncher για όποιον του αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό..
:respect:

Σε official έκδοση μου ήρθε σήμερα το double tap to lock μετα απο update στον louncher για όποιον του αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό..

Καλό είναι να υπάρχει σαν επιλογή (το είχα στο LG G3), αλλά εφόσον μας δίνουν αυτή τη επιλογή με άλλους τρόπους πχ double tap στο home button προσωπικά δεν...

Βέβαια είναι πολύ καλό να δίνουν στο κόσμο μία έξτρα επιλογή για το κλείδωμα. Μπράβο τους.

Sent from my One Plus 5T

Καλό είναι να υπάρχει σαν επιλογή (το είχα στο LG G3), αλλά εφόσον μας δίνουν αυτή τη επιλογή με άλλους τρόπους πχ double tap στο home button προσωπικά δεν...

Βέβαια είναι πολύ καλό να δίνουν στο κόσμο μία έξτρα επιλογή για το κλείδωμα. Μπράβο τους.

Sent from my One Plus 5T

Δεν χρησιμοποιούν όλοι τα on screen buttons για να κάνουν double tap στο home button

παιδιά η oneplus μέχρι ποσα Χρόνια δίνει αναβαθμίσεις στις συσκευές??? 2 Χρόνια όπως Samsung??

Δεν χρησιμοποιούν όλοι τα on screen buttons για να κάνουν double tap στο home button

Σωστό, για αυτό λέω ότι είναι καλό που δίνουν πολλές επιλογές. Να καλύψουν τις ανάγκες και τα θέλω σχεδόν όλου του κόσμου.

Sent from my One Plus 5T

παιδιά η oneplus μέχρι ποσα Χρόνια δίνει αναβαθμίσεις στις συσκευές??? 2 Χρόνια όπως Samsung??

Δυο μεγάλες αναβαθμίσεις δίνει... Το 5T βγήκε με N πήρε Ο και θα τελειώσει στην επόμενη η που είναι η Ρ...

Ολες οι android εταιρειες δινουν μεχρι 2 χρονια.Μονο η Google στο τελευταιο Pixel 2 xl εχει πει για 3χρονια.

Παιδιά αυτός ο φορτιστής είναι ο ίδιος το φορτιστή που έρχεται το τηλέφωνο; https://www.e-shop.gr/oneplus-wall-charger-ay0520-2000mah-white-universal-bulk-p-TEL.032878

Παιδιά αυτός ο φορτιστής είναι ο ίδιος το φορτιστή που έρχεται το τηλέφωνο; https://www.e-shop.gr/oneplus-wall-charger-ay0520-2000mah-white-universal-bulk-p-TEL.032878

Όχι δεν είναι ο ίδιος.....Ο φορτιστής του τηλεφώνου νομίζω είναι 4000MAH....

Edited by jimlost

Καλημέρα. Ξέρετε ποια εφαρμογή μηνυμάτων πρεπει να έχω ώστε να έχουν αντίγραφο ασφαλείας και να μπορώ να τα κάνω ανάκτηση σε περίπτωση που κάνω επαναφορά εργοστασιακων;;;

Ευχαριστω aac67265c5fea26c2a3c641e2df5c8d4.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Ξέρετε ποια εφαρμογή μηνυμάτων πρεπει να έχω ώστε να έχουν αντίγραφο ασφαλείας και να μπορώ να τα κάνω ανάκτηση σε περίπτωση που κάνω επαναφορά εργοστασιακων;;;

Ευχαριστω aac67265c5fea26c2a3c641e2df5c8d4.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω δεν γίνεται με αυτό το τρόπο. Μόνο σε στοκ Android πρέπει να γίνεται.

Μπορείς να βάλεις αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zegoggles.smssync και να κάνει backup στο gmail

Νομίζω δεν γίνεται με αυτό το τρόπο. Μόνο σε στοκ Android πρέπει να γίνεται.

Μπορείς να βάλεις αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zegoggles.smssync και να κάνει backup στο gmail

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Αφού δώσαμε το 5τ πάμε βούρ τώρα για το 6αρι. Οι τιμές ήταν φανταστικές.τουλαχιστον αυτές που διευρεσαν. Αναμένουμε με μεγάλη αγωνια Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Αφού δώσαμε το 5τ πάμε βούρ τώρα για το 6αρι. Οι τιμές ήταν φανταστικές.τουλαχιστον αυτές που διευρεσαν. Αναμένουμε με μεγάλη αγωνια

Λίγο άσχετο όμως με το νήμα :)

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Λίγο άσχετο όμως με το νήμα :)

Το ξέρω απλά ήθελα να το πω εδώ διότι κάποια παιδιά με είχαν βοηθήσει. Κάποια είχα βοηθήσει κ γω ίσως.. να ξέρουμε τι γίνεται ...με πιάνεις??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Αφού δώσαμε το 5τ πάμε βούρ τώρα για το 6αρι. Οι τιμές ήταν φανταστικές.τουλαχιστον αυτές που διευρεσαν. Αναμένουμε με μεγάλη αγωνια

Πόσο το έδωσες;

Γενικώς πόσα πιάνει το 5Τ τώρα στην αγορά. Είτε το 6/64άρι είτε το 8/128άρι.

Σκέφτομαι να το δώσω για να πάω στο Oneplus 6 (μόνο εάν έχει OIS). Πόσα θα πάρω από την πώληση του 5Τ 6/64?:O

Παίδες με την ευκαιρία.!!!! Πουλάω και εγώ το 5t black 8/128 αγορασμένο μέσα Δεκεμβρίου από το επίσημο site φυσικά . Με θηκη και προστασία οθόνης από την 1η μέρα.

Δίνεται με 3 θήκες

Nillkin Super Frosted Μαύρο

Nillkin Nature TPU Διάφανο

ΣΥΝ την θήκη την διαφανή που είχε μέσα στο κουτί.

450€-Μόνο από ΑΘΗΝΑ χέρι με χέρι.

Ευχαριστώ