Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι λογω ios εφαρμογων/οικοσυστηματος/imessage μπλα μπλα μπλα.

Επισης για το 7ρι που ανεφερες να προσθεσω οτι δεν εχει θυρα ακουστικων απο το Oneplus5t αλλα εχει 2 στερεο ηχεια που ειναι απο τους τομεις που το 5τ υστερει. Οχι οτι αλλαζει κατι στο τελικο αποτελεσμα αλλα για να ειναι πιο σωστη η συγκριση αν και το πιο σωστο θα ηταν συγκριση 7plus με 5t.

Παντως επειδη αναφερθηκε και πιο πισω,για μενα προσωπικα στα 430ευρω απεξω δεν αξιζει το Oneplus ουτε με σφαιρες.

Το αγοραζεις απο Ευρωπαικο store(αν μπορεις)στα 500ευρω-20ευρω κουπονι και βγαινει συνολικα στα 480. Με 50ευρω παραπανω δηλαδη παιρνεις την επισημη εκδοση με το αναλογο after sales custome support που αξιζει και με το παραπανω στα χρηματα αυτα(μονο και μονο για την παραπανω εγγυηση).

Και που να εκανες συγκριση με galaxy s8 που εχει τα περισσοτερα πραγματα σε σχεση ακομα και με τα προσφατα iphone 8 οπως ασυρματη φορτιση,αδιαβροχοποιηση,ακομα καλυτερη οθονη και το καλυτερο ολων κοστιζει αισθητα ακριβοτερα(στις αγγελιες παιζει να το βρισκεις με 400-420ευρω οσο πωλουνται τα απλα 7ρια με 32gb χωρο).

Το χουμε ξαναπει εδω και καιρο οτι στα μηλοτηλεφωνα πουλαει εδω και πολυ καιρο το brand κυριως και φυσικα το οικοσυστημα.

Οχι οτι δεν εχουν δυνατο hardware/ικανοτητες,αλλα η εταιρεια πισω απο αυτα ειναι που κανει την μια λαλακια πισω απο την αλλη.

Πολύ σωστή διατύπωση φίλος ✌

Konakis.

Καλημέρα! Μπήκα με VPN Γερμανία, Ολλανδία και Καναδά και δε μου βρίσκει το update σε 5.0.4. Τι φάση?

Κατέβασε το Oxygen updater απ' το Play και δοκίμασε....

Το παρήγγειλα Δευτέρα μεσημέρι και τώρα βρίσκεται στο courier προς παράδοση και σε λίγο θα το έχω. Πολλά μπράβο στην oneplus. Από σκρουτζομάγαζο να το έπαιρνα πιο πολύ θα έκανε

με το Oxygen updater αφοβα την περναμε η ειναι καλυτερα να περιμενω να μου την βγαλει στις ενημερωσεις;

Μια χαρα ειναι και το updater, εγω το εχω.

με το Oxygen updater αφοβα την περναμε η ειναι καλυτερα να περιμενω να μου την βγαλει στις ενημερωσεις;

Δεν υπάρχει πρόβλημα και απ' το Oxygen updater να την περάσεις!

Αλλά αν δε βιάζεσαι ή δεν έχεις τα bug's που λέει ότι διορθώνει (χανόταν ξαφνικά ο ήχος κλήσης και ειδοποιήσεων) τότε περίμενε να σου έρθει ΟΤΑ.

Το παρήγγειλα Δευτέρα μεσημέρι και τώρα βρίσκεται στο courier προς παράδοση και σε λίγο θα το έχω. Πολλά μπράβο στην oneplus. Από σκρουτζομάγαζο να το έπαιρνα πιο πολύ θα έκανε

Ααα τόσο γρήγορα; Εγώ το παρήγγειλα χθες βράδυ. Πήραν τα λεφτά, αλλά δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση κάτι με μέηλ ότι έφυγε κλπ. Ακόμα περιμένω...

Ααα τόσο γρήγορα; Εγώ το παρήγγειλα χθες βράδυ. Πήραν τα λεφτά, αλλά δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση κάτι με μέηλ ότι έφυγε κλπ. Ακόμα περιμένω...
Σημερα λογικα θα φυγει οποτε ισως αυριο μεσημερι να το εχεις!!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ερώτηση πρωτάρη. Μόλις έρθει να κάνω update σε oreo; Ή να περιμένω; Γιατί βλέπω θεματακια εδώ μέσα...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάνεις άφοβα update σε Oreo.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Ανοιξα rma παιδες. Περιμενω να γινει approve. θα σας ενημερωνω. Το εχω παρει απο το επισημο σαιτ.

popcorn μην αγχωνεσαι. Γενικα ειμαι λιγο καντεμης οποτε θεωρω πως απλα ετυχε.

Τα νεοτερα στο παρακατω βιντεο (μπας και πιεστουν και τρεξουν τις διαδικασιες). Αυριο συμπληρωνω 10 ημερες απο την αρχικη παραγγελια :(

Το κινητο εφυγε για Τσεχια, στην arvato.

Guest lagoudakis
Ερώτηση πρωτάρη. Μόλις έρθει να κάνω update σε oreo; Ή να περιμένω; Γιατί βλέπω θεματακια εδώ μέσα...

Sent from my iPhone using Tapatalk

προσωπικα κανενα θεμα δεν εχω

Ναι λογω ios εφαρμογων/οικοσυστηματος/imessage μπλα μπλα μπλα.

Επισης για το 7ρι που ανεφερες να προσθεσω οτι δεν εχει θυρα ακουστικων απο το Oneplus5t αλλα εχει 2 στερεο ηχεια που ειναι απο τους τομεις που το 5τ υστερει. Οχι οτι αλλαζει κατι στο τελικο αποτελεσμα αλλα για να ειναι πιο σωστη η συγκριση αν και το πιο σωστο θα ηταν συγκριση 7plus με 5t.

Παντως επειδη αναφερθηκε και πιο πισω,για μενα προσωπικα στα 430ευρω απεξω δεν αξιζει το Oneplus ουτε με σφαιρες.

Το αγοραζεις απο Ευρωπαικο store(αν μπορεις)στα 500ευρω-20ευρω κουπονι και βγαινει συνολικα στα 480. Με 50ευρω παραπανω δηλαδη παιρνεις την επισημη εκδοση με το αναλογο after sales custome support που αξιζει και με το παραπανω στα χρηματα αυτα(μονο και μονο για την παραπανω εγγυηση).

Και που να εκανες συγκριση με galaxy s8 που εχει τα περισσοτερα πραγματα σε σχεση ακομα και με τα προσφατα iphone 8 οπως ασυρματη φορτιση,αδιαβροχοποιηση,ακομα καλυτερη οθονη και το καλυτερο ολων κοστιζει αισθητα ακριβοτερα(στις αγγελιες παιζει να το βρισκεις με 400-420ευρω οσο πωλουνται τα απλα 7ρια με 32gb χωρο).

Το χουμε ξαναπει εδω και καιρο οτι στα μηλοτηλεφωνα πουλαει εδω και πολυ καιρο το brand κυριως και φυσικα το οικοσυστημα.

Οχι οτι δεν εχουν δυνατο hardware/ικανοτητες,αλλα η εταιρεια πισω απο αυτα ειναι που κανει την μια λαλακια πισω απο την αλλη.

Αυτό με τη θύρα ακουστικών δεν με ενόχλησε ποτέ. Πορτοφόλι είχα πάντω πάνω μου και το ανταπτοράκι ήταν πάντα εκέι. Και δεν το χρησιμοποιήσα και ποτε. Τα stereo ηχεία ναι ήταν καλύτερα και για εμένα πιο βολικά αφού σε δύσκολες συνθήκες άκουγα από το ακουστικό αλλά οκ, not a big deal.

Για την αγορά απ'έξω, δεν βρίσκω λόγο γιατί όχι. Έχω αγοράσει πάρα πολλά κινητά για εμένα και φίλους από κίνα. Εποχές που τα κινέζικα-ό,τι να ναι έδιναν και έπαιρναν, όχι brands όπως Xiaomi, Huawei και 1+. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Γενικά δεν αγοράζω κάτι με το σκεπτικό ότι θα χαλάσει. Αν χαλάσει, θα δούμε. Τα 70€ που γλύτωσα είναι ένα ΣΚ. Το προτιμώ από την ευρωπαϊκη εγγύηση, προσωπικά. Το "επίσημη έκδοση" δεν κατάλαβα τι σημαίνει.

Εγώ με το iPhone ήμουν ευχαριστημένος μέχρι το iOS 11. Εκεί η μπαταρία χάλασε πάρα πολύ και ξεκίνησα να ψάχνομαι για κάτι καλύτερο με μεγαλύτερη οθόνη. Εκτός της μπαταρίας όμως, σε συσκευές όπως το 6s με το throttling τα έκαναν θάλασσα. Τα "δεν κολλάει ακόμα και με την τελευταία αναβάθμιση" και "το λειτουργικό δουλέυει αέρας γιατί είναι φτιαγμένο για τη συσκευή αποκλειστικά" πήγαν περίπατο. Τα περι οικοσυστήματος δεν με κολλάνε ιδιαίτερα, ας έχω MacBook και Hackintosh. Μια χαρά συνεργάζονται με την Google όπως και όλες οι συσκευές που συνδεόνται στο internet. Το μοναδικό θετικό του iPhone που δεν νομίζω να το έχει άλλη συσκευή, είναι η μεταπωλητική αξία. Το πήρα 650€ και 1.5 χρόνο μετά σε μέτρια κατάσταση το έδωσα 430€.

Υ.Γ. Ένα ακόμα μείον είναι η αδιαβροχοποίηση. Όχι ότι βούταγα το κινητό στις πισίνες να το παίξω μούρη, αλλά ήταν ένα μεγάλο + αν χυθεί ένας καφές πχ.

Μου ήρθε και πέρασα αμέσως την oreo και θα ξεκινήσω στήσιμο. Ερώτηση αρχάριου σε oneplus. Για να το βάζουμε στο αθόρυβο γίνεται μόνο μέσω του slider? Δεν θέλω να δουλεύω το slider, αλλά ούτε και να βάλω έξτρα εφαρμογή. Μέσα από τις ρυθμίσεις δεν το βρήκα

Μου ήρθε και πέρασα αμέσως την oreo και θα ξεκινήσω στήσιμο. Ερώτηση αρχάριου σε oneplus. Για να το βάζουμε στο αθόρυβο γίνεται μόνο μέσω του slider? Δεν θέλω να δουλεύω το slider, αλλά ούτε και να βάλω έξτρα εφαρμογή. Μέσα από τις ρυθμίσεις δεν το βρήκα
Βαλε το quick settings και θα μπορεις να βαλεις τ προφίλ ηχου στον πινακα εισοποιησεων μαζι με wifi 4g κτλ

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Guest lagoudakis
Βαλε το quick settings και θα μπορεις να βαλεις τ προφίλ ηχου στον πινακα εισοποιησεων μαζι με wifi 4g κτλ
εχεις link;γιατι στο play εχει πολλες με αυτο το ονομα;σου παιζει καλα;

εχεις link;γιατι στο play εχει πολλες με αυτο το ονομα;σου παιζει καλα;
https://play.google.com/store/apps/details?id=it.simonesestito.ntiles

Ναι ναι πολυ καλα

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Ποια είναι καλύτερη ΡΟΜ για μπαταρία η stable 5.0.4 η beta 3

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk