TAZ_DEV Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Αυτή η επιλογή τι κάνει ακριβώς ρε παιδιά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το phone radio τι ακριβώς είναι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk beauty mode. Επεξεργαζεται και "ωραιωποιεί" τα πρόσωπα. Με μέτρο όμως γιατί μπορεί να σε κάνει αγνώριστο. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 καλησπερα. μετα απο συμβουλες συμφορουμιτη εντοπισα και εγω το προβλημα στην οθονη. για να μου στειλουν αλλο πρεπει να παρουν πρωτα αυτο και να το κοιταξουν οποτε 10 μερες στο νερο μεχρι να μου στειλουν καινουριο. σκεφτομαι να παραγγειλω το 8/128 και οταν μου ερθει να στειλω πισω το δικο μου για refund. ηθελα να σας ρωτησω εαν το προβλημα της οθονης υπαρχει και στα δυο μοντελα. τωρα εχω το 6/64. πως σας ακουγεται σαν ιδεα αυτο που σκεφτομαι να κανω? ευχαριστω! Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 καλησπερα. μετα απο συμβουλες συμφορουμιτη εντοπισα και εγω το προβλημα στην οθονη. για να μου στειλουν αλλο πρεπει να παρουν πρωτα αυτο και να το κοιταξουν οποτε 10 μερες στο νερο μεχρι να μου στειλουν καινουριο. σκεφτομαι να παραγγειλω το 8/128 και οταν μου ερθει να στειλω πισω το δικο μου για refund. ηθελα να σας ρωτησω εαν το προβλημα της οθονης υπαρχει και στα δυο μοντελα. τωρα εχω το 6/64. πως σας ακουγεται σαν ιδεα αυτο που σκεφτομαι να κανω? ευχαριστω! Πολυ καλή η σκέψη σου την εχω εφαρμόσει αρκετές φορές σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Τώρα για την οθόνη ειναι απλά οτι κάτσει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Πολυ καλή η σκέψη σου την εχω εφαρμόσει αρκετές φορές σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Τώρα για την οθόνη ειναι απλά οτι κάτσει. alex δεν νομιζω να παιζει ρολο η εκδοση ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Αρχιζω να ανησυχω για το προβλημα αυτο με την οθονη.. Εχω παραγγειλει χτες εγω, με dispatch 27 και estimated 04/01. Λετε να ειναι τελειως random το θεμα? Νομιζω ηδη 3 απο εσας το βρηκατε, ειναι παραπανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 alex δεν νομιζω να παιζει ρολο η εκδοση ε? Όχι όχι με την καμία. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Αρχιζω να ανησυχω για το προβλημα αυτο με την οθονη.. Εχω παραγγειλει χτες εγω, με dispatch 27 και estimated 04/01. Λετε να ειναι τελειως random το θεμα? Νομιζω ηδη 3 απο εσας το βρηκατε, ειναι παραπανω ? Χθες και εγώ, με τις ίδιες ημερομηνίες. Και έχω αρχίσει να ανησυχώ και εγώ...ελπίζω να μην είναι σε όλες τις παρτίδες και σίγουρα όχι τόσο ενοχλητικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Αρχιζω να ανησυχω για το προβλημα αυτο με την οθονη.. Εχω παραγγειλει χτες εγω, με dispatch 27 και estimated 04/01. Λετε να ειναι τελειως random το θεμα? Νομιζω ηδη 3 απο εσας το βρηκατε, ειναι παραπανω ? Κακως ανησυχεις για αυτο υπαρχει το DOA. Ηλεκτρονικα ειναι και σε καθε τεχνολογικη συσκευη υπαρχουν πιθανοτητες για αστοχιες. Αν κολλάγαμε σε αυτά(ανησυχία και φόβο) θα έπρεπε να είχαμε για πάντα μια συσκευή και μην αγοράζαμε τίποτα:lol: Αν στηριζόμουν σε οτι αναποδιές και σημεία και τέρατα γράφονται στα φόρουμ θα είχα μείνει με ενα Nokia προηγούμενης δεκαετίας.:p Edited December 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Δοκίμασα μια κατάμαυρη φώτο και ήταν μια χαρά. Μόνο στο Chrome μου το έκανε. Δεν με ενοχλει αλλά είναι το γιατί να το κάνει. Πληρώνουμε για κάτι και το θέλουμε χωρίς προβλήματα. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Το ένα και μοναδικό μου μικρό πρόβλημα είναι το εξής: ενώ συνδέεται με το Bluetooth του αυτοκινήτου και τα δείχνει paired έχοντας δώσει όλα τα access δεν μπορώ να κάνω κλήση! Μιλάει κανονικά από το κινητό. Το ίδιο και τα πολυμέσα. Έχουμε ιδέα αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Αυτό με την οθόνη πως το τσεκάρετε παιδιά; Μπαίνουμε chrome, κλείνουμε όλες τις σελίδες και βλέπουμε αν είναι ομοιόμορφο το σκούρο χρώμα της οθόνης; Με πόση ένταση φωτισμού; Edited December 23, 2017 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 αντε να χαρουμε τα 5τ οσο προλαβουμε!!!! ερχεται το 6 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Αυτό με την οθόνη πως το τσεκάρετε παιδιά; Μπαίνουμε chrome, κλείνουμε όλες τις σελίδες και βλέπουμε αν είναι ομοιόμορφο το σκούρο χρώμα της οθόνης; Με πόση ένταση φωτισμού; Αυτό ναι κλείνεις τα tab και μένεις με μια σκούρο γκρι σελίδα και σε ολες τις συνθήκες φωτεινότητας και σε σκοτεινό δωμάτιο βλέπεις για ανομοιομορφια. Η αλλιώς Tapatalk σε dark mode. Edited December 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Έχει κανείς τον oficcial kernel της 4.7.5;http://download.jgcaap.xyz/files/oneplus5t/kernel/stock/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Το ένα και μοναδικό μου μικρό πρόβλημα είναι το εξής: ενώ συνδέεται με το Bluetooth του αυτοκινήτου και τα δείχνει paired έχοντας δώσει όλα τα access δεν μπορώ να κάνω κλήση! Μιλάει κανονικά από το κινητό. Το ίδιο και τα πολυμέσα. Έχουμε ιδέα αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση???Για παιξε λίγο με αυτά μήπως βγάλεις άκρη Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Για παιξε λίγο με αυτά μήπως βγάλεις άκρη Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Ναι εκεί ποντάρω και γω. Τα βρήκα πριν λίγο. Ελπίζω να φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο απλά είδα κάποιον που είχε παρόμοιο θέμα στο forum του 5t Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Αυτό ναι κλείνεις τα tab και μένεις με μια σκούρο γκρι σελίδα και σε ολες τις συνθήκες φωτεινότητας και σε σκοτεινό δωμάτιο βλέπεις για ανομοιομορφια. Η αλλιώς Tapatalk σε dark mode. Ευχαριστώ alex! Έλενξα τώρα και το δικό μου, έτσι από περιέργεια, στον Chrome και στο tapatalk σε σκούρο φόντο και είναι άψογο!! Καμμιά ανομοιομορφία στο χρώμα! Κατασκευής 21/11/2017, έκδοση 8/128. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Ευχαριστώ alex! Έλενξα τώρα και το δικό μου, έτσι από περιέργεια, στον Chrome και στο tapatalk σε σκούρο φόντο και είναι άψογο!! Καμμιά ανομοιομορφία στο χρώμα! Κατασκευής 21/11/2017, έκδοση 8/128. παρατηρω οτι οι πρωτες παρτιδες δεν ειχαν θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Και μένα κατασκευής 7.11.2017 δεν έχει θέμα η οθόνη. Μοντέλο 6/64. Τελείως ράντομ πρέπει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 και εμενα κατασκευη 16-11-17 κανενα προβλημα στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Εχει παρει κανενος το ματι για τζαμακι στην Ελλαδα ? αμαζον οσα τζαμια βρηκα δεν ερχονται ελλαδα και απο το επισημο σαιτ μου λεει παραδοση 10 γεναρη Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 https://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=199865 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Από όσο γνωρίζω δεν μπορεί να αλλάξει αλλά δεν βρίσκω και τον λόγο να το αλλάξεις.. εφόσων είναι ξεκλειδωτο υποτίθεται ότι κάτι διαβάζεις ή κάτι βλέπεις για αυτό το λόγο έρχεται εκεί πάνω... Δεν έχω πιάσει κινητό στα χέρια μου που η εισερχόμενη κλήση δεν πιάνει όλη την οθόνη. Εργονομικά δεν είναι και ότι καλύτερο. Σε ένα κινητό 6 ιντσών εμένα δεν μου είναι και πολύ εύκολο να απαντήσω στη κλήση με ένα χέρι. Τεσπα, δεν είναι και κάτι σοβαρό, αλλά για μένα είναι λίγο φάουλ. Αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό, καλοδεχούμενο. Όσο για τη ζελατίνα με την οποία έρχεται το κινητό, είναι μια χαρά και προσωπικά μου αρέσει σαν αίσθηση. Δεν χάνει κάτι στο θέμα απόκρισης οθόνης και παρέχει μία άλφα προστασία για τις γρατζουνιές. Εγώ μέχρι να χαλάσει δεν την βγάζω, αν και πήρα και τζαμάκι. Sent from my One Plus 5T Edited December 23, 2017 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Να δούμε πόσο θα βγάλει!!! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Καλησπέρα. Πως μπορούμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά.;; βλέπω έχεις άλλη από το stock. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts