FoT1s Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Παιδια, ξερει κανενας σωστη χρηση για πλυσιμος της fabric ωστε να μην χαλασει κλπ? Σκεφτηκα με κανενα μωρομαντιλο, αλλα, φοβαμαι μην γινει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Παιδια, ξερει κανενας σωστη χρηση για πλυσιμος της fabric ωστε να μην χαλασει κλπ? Σκεφτηκα με κανενα μωρομαντιλο, αλλα, φοβαμαι μην γινει τιποτα.Εγώ τις καθαρίζω με υγρό σαπούνι που πλέουμε τα χέρια και με σφουγγάρι που πλένουμε τα πιάτα (τύπου scotch brite) αλλά την τριβω με την μαλακή του πλευρά. Τρίβω και σαπουνιζω καλά και μετά ξέβγαλμα με νερό. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Yeap, το ίδιο ακριβώς και εγώ. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημέρα και καλό Πάσχα σε όλους. Ερώτηση: είμαι με το patch Απριλίου, stock ROM και κλειδωμένο bootloader (δεν έχω κανένα mod). Το γραφικό της μπαταρίας μέσα από τα Settings σας είναι μόνιμα γεμάτο ή κατεβαίνει καθώς κατεβαίνει και το ποσοστό της μπαταρίας; Εμένα μου είναι μόνιμα όπως στο screenshot. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημέρα και καλό Πάσχα σε όλους. Ερώτηση: είμαι με το patch Απριλίου, stock ROM και κλειδωμένο bootloader (δεν έχω κανένα mod). Το γραφικό της μπαταρίας μέσα από τα Settings σας είναι μόνιμα γεμάτο ή κατεβαίνει καθώς κατεβαίνει και το ποσοστό της μπαταρίας; Εμένα μου είναι μόνιμα όπως στο screenshot. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Οχι, κατεβαινει κανονικα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8003323#post8003323 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση.Ηθελα να ξέρω αν κατεβαίνει κανονικά (εμπειρία μόνο από χρήστες 2xl). Οπότε μάλλον πάει για factory reset γιατί από το Βαϊο κατάλαβα ότι μόνο έτσι επανήλθε στο 4xl του. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση.Ηθελα να ξέρω αν κατεβαίνει κανονικά (εμπειρία μόνο από χρήστες 2xl). Οπότε μάλλον πάει για factory reset γιατί από το Βαϊο κατάλαβα ότι μόνο έτσι επανήλθε στο 4xl του. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Δεν σε ενοχλει σε κατι, περιμενε και το update Μαιου και βλεπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση.Ηθελα να ξέρω αν κατεβαίνει κανονικά (εμπειρία μόνο από χρήστες 2xl). Οπότε μάλλον πάει για factory reset γιατί από το Βαϊο κατάλαβα ότι μόνο έτσι επανήλθε στο 4xl του. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΕγώ επειδή ρώτησα και στο community της Google, αλλά επειδή άργησαν να μου απαντήσουν, με ρώτησαν εάν δοκίμασα να κάνω boot σε safe mode και να το φορτίσω, μήπως και αλλάξει κάτι. Δεν πρόλαβα όμως να δοκιμάσω. Για τσεκαρε εσύ. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Εγώ επειδή ρώτησα και στο community της Google, αλλά επειδή άργησαν να μου απαντήσουν, με ρώτησαν εάν δοκίμασα να κάνω boot σε safe mode και να το φορτίσω, μήπως και αλλάξει κάτι. Δεν πρόλαβα όμως να δοκιμάσω. Για τσεκαρε εσύ. Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΔεν σε πρόλαβα.Ουτως ή άλλως ήταν κανένα 6μηνο που ήθελα να του κάνω reset. Επιβεβαιώνω ότι το γραφικό έφτιαξε με το factory reset. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Εγω μονο προβλημα (αν θεωρειτε προβλημα) ειναι οτι καποιες φορες το play store γυρναει στην παλια εμφανιση (αριστερα οι επιλογες) και μετα απο κλεισιμο απο τις ανοιχτες εφαρμογες γυρναει στην καινουργια (δεξια οι επιλογες). Λογικα, με τον server θα εχει να κανει. Οπως γινοταν με το dark theme στην αρχη απο την συσκευη που καποιες φορες ανοιγε σε λευκο χρωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) Δεν σε πρόλαβα.Ουτως ή άλλως ήταν κανένα 6μηνο που ήθελα να του κάνω reset. Επιβεβαιώνω ότι το γραφικό έφτιαξε με το factory reset. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΜόλις θυμήθηκα το εξής: κάποια στιγμή είχα πειράξει τα εικονίδια και τα fonts μέσα από το themes.Λογικα αυτό έφταιγε (99.99%).Δεν πειράζει όμως γιατί έφαγε το φρεσκάρισμα του το κινητό. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Edited April 14, 2020 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Μόλις θυμήθηκα το εξής: κάποια στιγμή είχα πειράξει τα εικονίδια και τα fonts μέσα από το themes.Λογικα αυτό έφταιγε (99.99%).Δεν πειράζει όμως γιατί έφαγε το φρεσκάρισμα του το κινητό. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΑυτό το σκέφτηκα κι εγω. Αλλά ήταν ήδη αργά. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Για Google assistant και άλλες δυνατότητες που έχει το κινητό πρέπει να έχουμε επιλέξει αγγλικά; Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Ναι όλες οι δυνατότητες του βοηθού είναι μόνο στα αγγλικά. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Απλά βάζουμε αγγλικά και δε θέλει άλλη ρύθμιση; Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Ναι το γυρνάς στα αγγλικά και παίζεις με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εννοείται θα μιλάς αγγλικά και ενδέχεται λόγω γλώσσας να μην σου φέρνει για παράδειγμα feeds από Ελλάδα. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Ναι το γυρνάς στα αγγλικά και παίζεις με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εννοείται θα μιλάς αγγλικά και ενδέχεται λόγω γλώσσας να μην σου φέρνει για παράδειγμα feeds από Ελλάδα. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι το feed δεν έχει σχέση. Ανάλογα με το τι βλέπεις γενικά φέρνει και ελληνικές ειδήσεις. Σε μένα είναι περίπου 70-30 ξένα με ελληνικά. Επίσης το google search το παλιό (όσο υπάρχει ακόμα) μπορεί να δουλεύει δίγλωσσο, οπότε να ρωτάς και ελληνικά κτλ. Γενικά το Google Assistant αξίζει πάρα πολύ και όταν μπει και στα ελληνικά θα είναι game changer. Προσωπικά το έχω συνηθίσει στα αγγλικά και το χρησιμοποιώ πολύ από τότε που είχα το Pixel 2, αλλά δεν είναι ούτε τόσο εύκολο για πολύ κόσμο, ούτε και το καλύτερο για να σε βλέπει κόσμος να μιλάς αγγλικά στο κινητό σου. :p Στο 4 πάντως είναι απίστευτα γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο είναι ότι αφαίρεσαν από την search bar στον launcher να σου φέρνει αποτελέσματα από την συσκευή επαφές αρχεία κτλ. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να γυρίσεις την εφαρμογή Google στην αρχική έκδοση αφαιρούνται τα updates Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο είναι ότι αφαίρεσαν από την search bar στον launcher να σου φέρνει αποτελέσματα από την συσκευή επαφές αρχεία κτλ. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να γυρίσεις την εφαρμογή Google στην αρχική έκδοση αφαιρούνται τα updates Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, δυστυχώς στα personal results βγαίνουν μόνο εφαρμογές αν δεν κάνω λάθος πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johninio Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Καλησπερα , Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει με διαφορα ενα 100E να παω σε pixel 3 xl η pixel 3axl απο pixel 2xl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Στο 3XL ναι, στο 3a XL όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 καλησπέρα εχω το pixel 2 θελω να μου πείτε καλή εφαρμογή για να ελέγχων όσο μπορώ καλύτερα την φωτογραφική μηχανή που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Καλησπερα , Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει με διαφορα ενα 100E να παω σε pixel 3 xl η pixel 3axl απο pixel 2xlΠήγαινε σε 3xl, πολύ ανώτερο τηλέφωνο απο το 2. Ειδικά η οθόνη καμιά επαφή. Τα είχα 3-4 μήνες το καθένα, τώρα είμαι στο 4xl. Αλλά απο 2 σε 3 η διαφορά ήταν τεράστια, απο 3 σε 4 οχι και τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους..επειδή ήμουν πάντοτε με root και το pixel είναι το πρώτο τηλέφωνο που εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχω root, ποια ROM προτείνετε όσο πιο κοντά γίνεται σε στοκ? Διαβάζω για την pixel dust. Οι εφαρμογές τραπεζών Πειραιώς και εθνική δουλεύουν κανονικά? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 καλησπέρα εχω το pixel 2 θελω να μου πείτε καλή εφαρμογή για να ελέγχων όσο μπορώ καλύτερα την φωτογραφική μηχανή που έχει. H μαμά εφαρμογή είναι και η καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts