Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Σήμερα έστρωσε η εφαρμογή καιρού. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Δεν λες ότι είναι κ το δυνατό σημείο... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ........................................................................................ Edited May 16, 2018 by GeorgeM16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 παιδια γιατι ο ηχος ενω ειναι stereo το πανω ηχειακη ακουγεται πολυ σιγα?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τι έχει η μπαταρία;;; Καμία σχέση η αυτονομία που είχα με την προηγούμενη πριν δηλ την 137. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά όλα καλά με το πρόβλημα που είχα. Το κινητό το πήγα τελικά μιχαλακοπούλου. Στην ουσία η procordia είναι. Σε μία μέρα έτοιμο. Στην εγγύηση πέρασε οπότε δωρεάν βγήκε η επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά όλα καλά με το πρόβλημα που είχα. Το κινητό το πήγα τελικά μιχαλακοπούλου. Στην ουσία η procordia είναι. Σε μία μέρα έτοιμο. Στην εγγύηση πέρασε οπότε δωρεάν βγήκε η επισκευή.Τι πρόβλημα είχες και τι επισκευάσανε Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά θα μπορούσε να μου πει κάποιος εάν είναι φυσιολογικο το πάνω ear speaker να έχει τόσο χαμηλό ηχο; Είχα συνηθίσει από το HTC και τώρα βλέπω ουσιαστικά ότι στο stereo απλώς ακούγεται ελάχιστα το ακουστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά όλα καλά με το πρόβλημα που είχα. Το κινητό το πήγα τελικά μιχαλακοπούλου. Στην ουσία η procordia είναι. Σε μία μέρα έτοιμο. Στην εγγύηση πέρασε οπότε δωρεάν βγήκε η επισκευή.Μια χαρά. Τι σου είπαν? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Αν και δεν έχω το κινητό παρακολουθώ το θέμα. Επειδή είδα σε αρκετά ποστ να αναφέρεται το acr, ενημερώνω πως για 5 μέρες είναι δωρεάν η Pro έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά θα μπορούσε να μου πει κάποιος εάν είναι φυσιολογικο το πάνω ear speaker να έχει τόσο χαμηλό ηχο; Είχα συνηθίσει από το HTC και τώρα βλέπω ουσιαστικά ότι στο stereo απλώς ακούγεται ελάχιστα το ακουστικό...Έτσι είναι... Το έχω από Δεκέμβρη το τηλέφωνο και είναι το μόνο που με χαλάει ακόμα... Ερχόμενος από την ηχειάρα του mate 9, έφαγα μεγάλη ήττα με τον ήχο του 10... Απ όσο ξέρω φταίει η στεγανότητα για να είναι αδιάβροχο... Οπότε μην ανησυχείς για το αν είναι ελαττωματικό, σε όλους είναι έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Αν και δεν έχω το κινητό παρακολουθώ το θέμα. Επειδή είδα σε αρκετά ποστ να αναφέρεται το acr, ενημερώνω πως για 5 μέρες είναι δωρεάν η Pro έκδοση.Για πάντα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και δεν έχω το κινητό παρακολουθώ το θέμα. Επειδή είδα σε αρκετά ποστ να αναφέρεται το acr, ενημερώνω πως για 5 μέρες είναι δωρεάν η Pro έκδοση.Εμένα μου το βγάζει με χρέωση. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Έτσι είναι... Το έχω από Δεκέμβρη το τηλέφωνο και είναι το μόνο που με χαλάει ακόμα... Ερχόμενος από την ηχειάρα του mate 9, έφαγα μεγάλη ήττα με τον ήχο του 10... Απ όσο ξέρω φταίει η στεγανότητα για να είναι αδιάβροχο... Οπότε μην ανησυχείς για το αν είναι ελαττωματικό, σε όλους είναι έτσι... ευχαριστω φιλε μου, στην ουσια δεν ειναι stereo o ηχος γιατι το πανω ηχειακι ισα που ακουγεται...κατι σαν προσθετος ηχος θα ελεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Για πάντα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μου το βγάζει με χρέωση. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟμοίως. Μια χαρά χρέωση μου βγάζει. Μήπως έλειξε η προσφορά? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Η προσφορά ισχύει αλλά για άλλη εφαρμογή. Ειναι η 2η στην αναζήτηση με acr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Η προσφορά ισχύει αλλά για άλλη εφαρμογή. Ειναι η 2η στην αναζήτηση με acr.Σωστός :) Δεν είναι καλή αυτή η δωρεάν; Είναι και πιο ακριβή όταν λήξη η περίοδος που την δίνουν δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Εχει παρατηρησει κανεις αλλος τη στιγμιαια αυξομειωση στη φωτεινοτητα της οθονης καμια φορα; Εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα και την αυτοματη αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Εχει παρατηρησει κανεις αλλος τη στιγμιαια αυξομειωση στη φωτεινοτητα της οθονης καμια φορα; Εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα και την αυτοματη αναλυση. Και σε εμένα το κάνει αλλά μόνο στις εφαρμογες που χρησιμοποιώ πολύ. Και έχω παρατηρήσει ότι το κάνει μετά από κάποιες ώρες που κάνω επανεκκίνηση το κινητό ή μετά τη πλήρη φόρτιση. Έχω αυτόματη φωτεινότητα και ανάλυση full. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Σωστός :) Δεν είναι καλή αυτή η δωρεάν; Είναι και πιο ακριβή όταν λήξη η περίοδος που την δίνουν δωρεάν. Την έχει δοκιμάσει κανένας αυτή την εφαρμογή? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Την κατέβασα και γράφει και τον συνομιλητή. Αλλά την απενεργοποιησα για λόγους νομιμότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Παιδιά καλησπέρα, ξαναρωτάω γιατί δεν έχω βγάλει άκρη, υπάρχει στο κινητό μας αισθητήρας μπροστά ώστε να καταλαβαίνει ότι κοιτάς την οθόνη ώστε να μην κλείνει μετά από λίγο? Γιατί δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση μέχρι στιγμής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Παιδιά καλησπέρα, ξαναρωτάω γιατί δεν έχω βγάλει άκρη, υπάρχει στο κινητό μας αισθητήρας μπροστά ώστε να καταλαβαίνει ότι κοιτάς την οθόνη ώστε να μην κλείνει μετά από λίγο? Γιατί δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση μέχρι στιγμής..Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο φίλε μου δυστυχώς Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Πω ρε φίλε κρίμα.. Υπάρχει σε άλλα κινητά κατώτερα, και δεν το βάλανε εδώ.. Τεσπα θα προσπαθήσουμε να συνηθίσουμε χώρος αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 ευχαριστω φιλε μου, στην ουσια δεν ειναι stereo o ηχος γιατι το πανω ηχειακι ισα που ακουγεται...κατι σαν προσθετος ηχος θα ελεγα..."στέρεο" γίνεται όταν κρατάς το κινητό σε landscape Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 "στέρεο" γίνεται όταν κρατάς το κινητό σε landscape Mate 10 Pro & Tapatalk ProΤα δύο ηχεία δεν έχουν την ίδια ένταση, γι' αυτό του φαίνεται έτσι ο ήχος. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Λοιπόν έσβησα ότι σαβούρα είχα εγκαταστήσει στην συσκευή ειδικά κάτι launcher και βλέπω βελτιώθηκε αρκετά η μπαταρία. Με 4 ώρες οθόνη, 1.5 ώρα κλήσεις και περίπου 40 λεπτά Google maps από χθες το βράδυ που φόρτισε το κινητό 37% υπόλοιπο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts