meltinpot Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλησπέρα... Μπορεί κάποιος να μου πει πως κανω clear cache χωρις να σβηστουν δεδομενα(εφαρμογες,φωτο,λογαριασμοι κλπ)???Κλείνεις το τηλέφωνο και το ανοίγεις κρατωντας Το power button και το κουμπι + της έντασης. Μόλις δεις το λογότυπο της Huawei τα αφήνεις και θα σου βγάλει ένα μενού, με τα πλήκτρα της έντασης + - να πας στην τρίτη επιλογή και πατάς το power button μετά επελεξε επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Κανε εκκαθαριση και σαρωση για ιους.Εννοείται ότι το έχω κάνει αυτό.... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Κλείνεις το τηλέφωνο και το ανοίγεις κρατωντας Το power button και το κουμπι + της έντασης. Μόλις δεις το λογότυπο της Huawei τα αφήνεις και θα σου βγάλει ένα μενού, με τα πλήκτρα της έντασης + - να πας στην τρίτη επιλογή και πατάς το power button μετά επελεξε επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος Sent from my BLA-L29 using TapatalkΑπό αυτό το μενού κάνεις & restore.? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Από αυτό το μενού κάνεις & restore.? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι η 2η επιλογη Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μια ερώτηση σε όσους έχουν ακόμη την 127. Στην μπαταρία, στην επιλογή εκκίνηση, υπάρχει η εφαρμογή του Chrome; Γιατί στην 129 δεν υπάρχει, και έχω την εντύπωση πως πριν υπήρχε. Ναι υπάρχει. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το widget της εφαρμογής Ειδήσεις και Καιρός της Google, τρώει συνέχεια σκάλωμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 επιβεβαιωνω και εγω με 127 Για ποιο λόγο την αφαίρεσαν άραγε. Πλέον απενεργοποιείται μόνο χειροκίνητα και όχι και με το κλείσιμο της οθόνης. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παιδιά έχετε πάρει όλοι την αναβάθμιση η όχι; εγώ ακόμα με την 127 είμαι με cosmote, αν παίζει κάποιο ρόλο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παιδιά έχετε πάρει όλοι την αναβάθμιση η όχι; εγώ ακόμα με την 127 είμαι με cosmote, αν παίζει κάποιο ρόλο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καμία εφαρμογή για double tal to wake που να λειτουργεί σωστά έχει να προτείνει κανείς? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παιδιά έχετε πάρει όλοι την αναβάθμιση η όχι; εγώ ακόμα με την 127 είμαι με cosmote, αν παίζει κάποιο ρόλο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάλε κάρτα Vodafone η wind αν βιάζεσαι! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μετά από παρολίγον σουτάρισμα στον τοίχο και μια μέρα κόπο εδέησε να λειτουργήσει σωστά με δύο sim. Ερώτηση προς παλιούς δικαρτίστες... Η μπαταρία τι λέει; Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Βάλε κάρτα Vodafone η wind αν βιάζεσαι! Sent from my BLA-L29 using TapatalkΑλήθεια παίζει ρόλο ο παροχος; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Αλήθεια παίζει ρόλο ο παροχος; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπ'οτι φαίνεται ναι. Cosmote έχω και δεν έβλεπα ποτέ να έρχεται βάζω ενός φίλου wind και το εμφάνισε επί τόπου!! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktrns Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλησπέρα κι από εμένα! Όλα καλά με το τηλέφωνο μας εκτός από το θέμα με τα ηχογραφημένα μηνύματα στο viber στα οποία η ένταση του ήχου ελαττώνεται μετά τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα.. Έχει βρει κάποιος λύση; Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλώδιο Type-C to HDMI με το οποίο περνάει η εικόνα του Netflix από το τηλέφωνο μας σε οθόνη.. Αν έχει κάποιος (συνδρομή στο Netflix και καλώδιο), ας δοκιμάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Για ποιο λόγο την αφαίρεσαν άραγε. Πλέον απενεργοποιείται μόνο χειροκίνητα και όχι και με το κλείσιμο της οθόνης. Δηλαδή με το κλείσιμο της οθόνης πώς απενεργοποιείται στην 127 (ή άλλες εφαρμογές στην 129); Αν επιλέξεις να μην τρέχει στο background; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Κι εγώ το λειτουργώ με κάρτα cosmote. Πριν λίγες μέρες έβαλα την Vodafone για να πάρω το update, χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα ξαναδοκίμασα και βουαλά...Αμέσως ήρθε η ενημέρωση. Έχω το μπλε χρώμα αν παίζει ρόλο (trol). Ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς δίνει τα update. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Όποιος έχει θήκη της msvii μπορεί να μου αν γλιστράει; έχει καλό grip Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλησπέρα κι από εμένα! Όλα καλά με το τηλέφωνο μας εκτός από το θέμα με τα ηχογραφημένα μηνύματα στο viber στα οποία η ένταση του ήχου ελαττώνεται μετά τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα.. Έχει βρει κάποιος λύση; Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλώδιο Type-C to HDMI με το οποίο περνάει η εικόνα του Netflix από το τηλέφωνο μας σε οθόνη.. Αν έχει κάποιος (συνδρομή στο Netflix και καλώδιο), ας δοκιμάσει..Από type c σε hdmi εμφανιζεται ότι έχεις στο τηλ. Βγάζει περιβάλλον desktop. Δε θα βλέπεις μόνο Netflix. Πάρε από Σκρουτζ το πιο φθηνό. Προτίμησε να έχει και θύρα usb για να συνδέεις πληκτρολόγιο και ποντίκι. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μετά από παρολίγον σουτάρισμα στον τοίχο και μια μέρα κόπο εδέησε να λειτουργήσει σωστά με δύο sim. Ερώτηση προς παλιούς δικαρτίστες... Η μπαταρία τι λέει; Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει μεγάλη διαφορά. Από την αρχή το έχω με δυο κάρτες. Τα πάει μια χαρά δυο μέρες με αρκετή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Από type c σε hdmi εμφανιζεται ότι έχεις στο τηλ. Βγάζει περιβάλλον desktop. Δε θα βλέπεις μόνο Netflix. Πάρε από Σκρουτζ το πιο φθηνό. Προτίμησε να έχει και θύρα usb για να συνδέεις πληκτρολόγιο και ποντίκι. Sent from my BLA-L29 using TapatalkΓια στείλε αν θες κανένα Λίνκ μην κάνω κανένα λάθος;Στην οθόνη της τηλεόρασης παίζει κανονικά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktrns Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Από type c σε hdmi εμφανιζεται ότι έχεις στο τηλ. Βγάζει περιβάλλον desktop. Δε θα βλέπεις μόνο Netflix. Πάρε από Σκρουτζ το πιο φθηνό. Προτίμησε να έχει και θύρα usb για να συνδέεις πληκτρολόγιο και ποντίκι. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση! Γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα με την σύνδεση καλωδίου αλλά ρωτάω ειδικά για Netflix γιατί νομίζω πως σε αρκετές περιπτώσεις δεν περνάει η εικόνα του σε οθόνη.. (Ίσως λόγω δικαιωμάτων;;) Σε κάποια καλώδια οι πωλητές αναφέρουν αυτή την ασυμβατότητα και στα χαρακτηριστικά..http://m.ebay.com/itm/0-15M-Type-C-to-HDMI-Video-Audio-Image-Transmit-Cable-Converter-4K-HD-Signal-LOT/112732227797?hash=item1a3f5d48d5:m:m8zFSAYqK4R_PqnXVsrfuyg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παιδιά, επιβεβαιώνω πως ο πάροχος παίζει ρόλο στην διανομή της αναβάθμισης. Με τα δεδομένα γυρισμένα στην cosmote, δεν εμφανίζεται τίποτα. Μόλις τα γυρίσω στην κάρτα Vodafone, τσουπ σκάει το update. Αν επιστρέψω cosmote η αναβάθμιση εξαφανίζεται.Το έχω πει εδώ και μια εβδομάδα αυτο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλώδιο Type-C to HDMI με το οποίο περνάει η εικόνα του Netflix από το τηλέφωνο μας σε οθόνη.. Αν έχει κάποιος (συνδρομή στο Netflix και καλώδιο), ας δοκιμάσει.. Μιας και το έφερε η κουβέντα,ρώτησα στο πλαίσιο για καλώδιο type c to hdmi και μου είπαν 49 ευρώ το φθηνό .Μετά θυμήθηκα ότι το κινητό διαθέτει mirrorShare. Τελικά η τηλεόραση δεν έχει mirrorShare αλλά είχε το lg 5.1 ηχοσύστημα που τρέχει μαζί της και το αποτέλεσμα ήταν απόλαυση.Φωτογραφίες και video σε 50 ίντσες και όλα από απόσταση . Κοιτάξτε τις τηλεοράσεις σας η τα ηχοσυστήματα που έχετε ....θα το κατά ευχαριστηθείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το πρόβλημα που έχει η συσκευή είναι το drain σε standby με όλα ανοιχτά αν δεν το είχε θα μιλούσαμε για κορυφαία αυτονομία δεν μπορώ να καταλάβω μερικές μέρες χάνω 3% το βράδυ και άλλες 20% δεν υπάρχει σταθερότητα με αποτέλεσμα να μην μου εμπνέει εμπιστοσύνη Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΞέρεις τι συνειδητοποίησα πως φταίει; οι φωτογραφίες που συγχρονιζονται το βράδυ στο wi fi Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση! Γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα με την σύνδεση καλωδίου αλλά ρωτάω ειδικά για Netflix γιατί νομίζω πως σε αρκετές περιπτώσεις δεν περνάει η εικόνα του σε οθόνη.. (Ίσως λόγω δικαιωμάτων;;) Σε κάποια καλώδια οι πωλητές αναφέρουν αυτή την ασυμβατότητα και στα χαρακτηριστικά..http://m.ebay.com/itm/0-15M-Type-C-to-HDMI-Video-Audio-Image-Transmit-Cable-Converter-4K-HD-Signal-LOT/112732227797?hash=item1a3f5d48d5:m:m8zFSAYqK4R_PqnXVsrfuyg Παιζει κανονικά το Netflix με USB Type-C to HDMI (το έχω κάνει σε projector). Το καλώδιο είναι αυτό https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01M02FLYO/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts