PoLiThS Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Εγω όλα στο αυτόματο απο αποψη διαχείρησης ενέργειας , και εχασα και γω 1% Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Εγω όλα στο αυτόματο απο αποψη διαχείρησης ενέργειας , και εχασα και γω 1% Τοτε ειναι θεμα 150 και κανει οντως καλυτερη διαχειριση. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου ,μου φαίνεται ότι έγινε ακόμα πιο ομαλη η χρήση στο κινητό. Πιο σβέλτο. Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 https://www.gizchina.com/2018/08/28/five-new-huawei-honor-phones-joins-android-9-pie-internal-testing/ Συμφωνα με τις πληροφοριες τελη Σεπτεμβρη αρχιζει η Beta του Android Pie στις ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ συσκευες και αν παρατηρησετε χρειαζεται να εισαι στη 8.1 για να εγκαταστησεις την 9Beta οποτε εμεις εχουμε δρομο ακομα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Καλά κρασιά. Απορώ γιατί καθυστερούν τόσο πολύ σε μας την 8.1. Ήδη επρεπε να την ειχαμε πάρει... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Καλά κρασιά. Απορώ γιατί καθυστερούν τόσο πολύ σε μας την 8.1. Ήδη επρεπε να την ειχαμε πάρει... Mate the 10 pro be with you Ισχυει αυτο, δεν υπαρχει λογος που αργουν. Ασε που θα ειναι πολυ καλυτερη της 8.0 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Λοιπόν. έχω δυο κάρτες μέσα, η πρώτη cosmote και μια wind μονο για δεδομένα (την οποία επειδή είχα πακέτο απο cosmote την είχα απενεργοποιήσει τελείως 2 μέρες τώρα) Όσο είχα μόνο την cosmote δεν έβλεπε αναβάθμιση (είμαι με 145 ακομη). ενεργοποιώ την wind και μπαίνω με τα δεδομένα της wind και αμέσως βρήκε την 148 (no 150 yet). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Ακούστε ένα κουλό. Πρι 15' μου εμφανίζει την 148. Μπαίνω από τις τρεις τελίτσες να κάνω προσπάθεια για λήψη πλήρους πακέτου και..... πάπαλα. Eξαφανίστηκε το update. edit: Επειδή έχω 2 κάρτες, έκανα αλλαγή σε vodafone και μου την εμφάνισε. Κατεβαίνει τώρα.!!! Edited August 28, 2018 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Λοιπόν. έχω δυο κάρτες μέσα, η πρώτη cosmote και μια wind μονο για δεδομένα (την οποία επειδή είχα πακέτο απο cosmote την είχα απενεργοποιήσει τελείως 2 μέρες τώρα) Όσο είχα μόνο την cosmote δεν έβλεπε αναβάθμιση (είμαι με 145 ακομη). ενεργοποιώ την wind και μπαίνω με τα δεδομένα της wind και αμέσως βρήκε την 148 (no 150 yet). Σε ξενα forums το ειχαν αναφερει αυτο οτι μπορει μεσω Mobile Data να σου εμφανισει το Update Ακούστε ένα κουλό. Πρι 15' μου εμφανίζει την 148. Μπαίνω από τις τρεις τελίτσες να κάνω προσπάθεια για λήψη πλήρους πακέτου και..... πάπαλα. Eξαφανίστηκε το update. Και σε μενα το εκανε αυτο με την 148 και μετα απο περιπου 3 φορες που πατησα ληψη πληρους μου το εμφανισε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ρε παιδιά τελικά με τις φώτο τι γίνεται? Όντως της χάλασε η 148 και 150? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Η 150 3μενα μου φάνηκε μια χαρά. Στα επίπεδα της 145 Sent from my Mate 10 pro ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και νομίζω είδα μεγάλη βελτίωση στο HDR Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Τελικά, ποιος παίρνει 148 κ ποιος 150?Ό,τι να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
politisman Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Τελικά, ποιος παίρνει 148 κ ποιος 150?Ό,τι να ναι... Εγώ είμαι ακόμα στην 145 XD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Εγώ είμαι ακόμα στην 145 XD Εγω και εσυ πρέπει να μειναμε! Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 και εγώ 148 πήρα χθες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Τελικά, ποιος παίρνει 148 κ ποιος 150?Ό,τι να ναι... Χθες ο Poliths ανεφερε οτι του ηρθε ΟΤΑ η 150 και εκανα ελεγχο για αναβαθμισεις και μου την εδειξε κι εμενα. Αλλος κανεις δεν ειπε οτι του ηρθε η 150 οποτε μαλλο εμεις οι 2 ειμαστε στην 150 απο εδω μεσα. Χθες ακομα πολλοι ειπαν οτι τους ηρθε η 148. Η 150 βασικα μονο για security αυγουστου αναφερει αλλα εγω και ο Poliths παρατηρησαμε καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια εγω βεβαια σε σχεση με την 148 και ο Poliths σε σχεση με την 145. Παντος εγω ποτε δεν περιμενα να μου ερθει η ειδοποιηση και ανα τακτα διαστηματα εκανα ελεγχο για ενημερωσεις. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Άρα, η Huawei που συνεχίζει να πετάει χαρταετό στο θέμα των αναβαθμίσεων, τώρα το τερμάτισε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Εγω και εσυ πρέπει να μειναμε! Χαχαχα Είμαι και εγώ... Ενώ την προηγούμενη την είχα πάρει άμεσα. Τώρα ακόμα. Δε βιάζομαι όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Εγω και εσυ πρέπει να μειναμε! Χαχαχα Και εγώ ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Λοιπον...Γυρισα τωρα σπιτι και ενω ημουν στην 145 εβαλα μεσα μια δευτερη καρτα της Vodafone που εχω(δεν εχω το dual sim) πατησα για ελεγχο ενημερώσεων και μου βγαλε την 150!Ξαναβαλα μεσα την κοσμοτε και τωρα κατεβαζω την full την 150!Σε οσους δεν ηρθε ακομα δοκιμαστε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Λοιπον...Γυρισα τωρα σπιτι και ενω ημουν στην 145 εβαλα μεσα μια δευτερη καρτα της Vodafone που εχω(δεν εχω το dual sim) πατησα για ελεγχο ενημερώσεων και μου βγαλε την 150!Ξαναβαλα μεσα την κοσμοτε και τωρα κατεβαζω την full την 150!Σε οσους δεν ηρθε ακομα δοκιμαστε το! Επιβεβαιώνω κι εγώ με δύο sim μέσα cosmote και wind γύρισα σε δεδομένα wind και βρήκε την 148 αμέσως. Από wifi δεν την έβρισκε με τίποτα. Μας τρολάρει η cosmote? Την πέρασα κι όλα καλά προς το παρόν. Αν υπάρξει κάνα παρατράγουδο θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 τι γίνετε ρε παιδιά.... χθες ήρθε οτα η 148... την έβαλα.... μόλις τώρα έσκασε 150.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Εγω και εσυ πρέπει να μειναμε! Χαχαχα Και εγώ με COSMOTE Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 τι γίνετε ρε παιδιά.... χθες ήρθε οτα η 148... την έβαλα.... μόλις τώρα έσκασε 150.... Χθες αρχισε η διανομη της 150 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Χθες αρχισε η διανομη της 150 μάλλον πήρα τελευταίος την 148 και απ τους πρώτους την 150:dizzy::dizzy::dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts