saltofx_v Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 ακριβως,π.χ. 200' και 100 mb με 6€ ευχαριστω! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Αυτά ακριβώς μου είπαν στην αρχή του τοπικ μπορείς τα διαβάσεις. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Εύχομαι φίλε μου να είναι έτσι. Αν το κόβουν στο δίμηνο, για μένα προσωπικά (προσοχή σε αυτό, μην εκληφθεί ως προπαγάνδα, μιλάω μόνο για τις δικές μου ανάγκες και δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου), δε συμφέρει. Ούτως ή άλλως, το φοιτητικό μου λήγει στις 30 Οκτωβρίου του 2020. Αν λοιπόν μου κόψουν το προνομιακό λόγω μη ενεργοποίησης, είτε θα το πετάξω στα σκουπίδια, είτε θα το μετατρέψω σε Frog, μόνο και μόνο για να μηλάω φτηνά προς το εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Για να κοπεί η προσφορά του προνομιακού πακέτου πρέπει να το αφήσεις πέρα του τετραμήνου. Οπότε για κάποιον που βάζει κάρτα και συντηρεί το νούμερο δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχει ελάχιστο αριθμό ενεργοποίησεων οπότε και να μην το.ενεργοποιείς σαν πακέτο δεν κόβεται υπάρχει πάντα διαθέσιμο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 εισαστε σιγουρη για το φ2γ αν μετα απο 4 μηνες δεν βαλεις καρτα χανεις το προνομιακο πακετο?εγω του βαζω μια καρτα τον χρονο και δεν ειχα θεμα!εκτος αν αλλαξε κατι σε λιγοτερο απο μηνα που ειχα βαλει την τελευταια καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 εισαστε σιγουρη για το φ2γ αν μετα απο 4 μηνες δεν βαλεις καρτα χανεις το προνομιακο πακετο?εγω του βαζω μια καρτα τον χρονο και δεν ειχα θεμα!εκτος αν αλλαξε κατι σε λιγοτερο απο μηνα που ειχα βαλει την τελευταια καρτα Αυτη είναι η επίσημη απάντηση από την εταιρία στο chat που έχουν στην σελίδα τους. Τι να σου πω. Σήμερα μόλις έληξε και πλέον ανανεώνω μόνο το προνομιακό whats up. Οπότε αν δεν προκύψει κάποιο ταξίδι εξωτερικό να ενεργοποιήσω την ειδική προσφορά του f2g που καρασυμφερει θα δούμε σε ένα 3μημο αν θα λήξει η ειδική προσφορά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Αυτη είναι η επίσημη απάντηση από την εταιρία στο chat που έχουν στην σελίδα τους. Τι να σου πω. Σήμερα μόλις έληξε και πλέον ανανεώνω μόνο το προνομιακό whats up. Οπότε αν δεν προκύψει κάποιο ταξίδι εξωτερικό να ενεργοποιήσω την ειδική προσφορά του f2g που καρασυμφερει θα δούμε σε ένα 3μημο αν θα λήξει η ειδική προσφορά. προσωπικά δεν θα πίστευα την τεχνική υποστήριξη ειδικά της γουιντ:lol: εγω θα το αφησω οπως το ειχα δλδ 1 καρτα τον χρονο και ας το χασω..ετσι κ αλλιως θα παω και εγω στο whats up για το σημα της κοσμοτε και το ιντερνετ αλλα και λογο whatsup για να μπορουν να με παρουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 προσωπικά δεν θα πίστευα την τεχνική υποστήριξη ειδικά της γουιντ:lol: εγω θα το αφησω οπως το ειχα δλδ 1 καρτα τον χρονο και ας το χασω..ετσι κ αλλιως θα παω και εγω στο whats up για το σημα της κοσμοτε και το ιντερνετ αλλα και λογο whatsup για να μπορουν να με παρουν.. Δεν έχεις και άδικο :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Αυτη είναι η επίσημη απάντηση από την εταιρία στο chat που έχουν στην σελίδα τους. Τι να σου πω. Σήμερα μόλις έληξε και πλέον ανανεώνω μόνο το προνομιακό whats up. Οπότε αν δεν προκύψει κάποιο ταξίδι εξωτερικό να ενεργοποιήσω την ειδική προσφορά του f2g που καρασυμφερει θα δούμε σε ένα 3μημο αν θα λήξει η ειδική προσφορά. αυτο βλεπω στην εφαρμογη τις wind για καποιο λογο δεν μπορω να αναβεσω φωτο Edited September 23, 2017 by kostas234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλημέρα. Μια βοήθεια αν θέλει κάποιος. Σήμερα λέω να ενεργοποιήσω και εγώ το προνομιακό που μου έστειλαν και να αφήσω στην άκρη το αντίστοιχο της Wind που είχα ως τώρα. Δεν θυμάμαι όμως τι μου είπαν να κάνω κάπου να πάρω τηλέφωνο να στείλω μήνυμα τι? Πως το ενεργοποιώ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Δεν έχει αυτοκόλλητο πάνω στο πακέτο; σε πίσω σελίδα το έγραψαν πάλι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Στείλε Z9 στο 1330. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Όλα αυτά τα προνομιακά που μοιράζουν είναι τα προεόρτια για τα συμβόλαια με απεριόριστα δεδομένα η τα 30gb στο χαλαρο τον μήνα όπως στην υπόλοιπη ευρωπη. Μπα εχουν εγκλωβιστει σε ενα φαυλο κυκλο μειωσης ζητησης-εσοδων --> αυξησεων ---> νεας μειωσης ζητησης-εσοδων λογω κρισης. Οταν βλεπεις να μειωνει ο ελληνας την αγορα φαγητου στο ΣΜ, καταλαβαινεις τι γινεται με την κινητη. Προσπαθει να τραβηξει πελατες απο τους αλλους η κοσμοτε. Πακετα τετοια βεβαια δε μπορουν να μπορουν να δοθουν επισημα, γιατι οδηγουν σε διακοπες συμβολαιων και εξαλλου δε μπορει να υποστηριξει πολυ data το δικτυο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τα data μια χαρά μπορούν να τα υποστηρίξουν, απλά έχουν γονατίσει οικονομικά όπως κάθε επιχείρηση στην Ελλάδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τα data μια χαρά μπορούν να τα υποστηρίξουν, απλά έχουν γονατίσει οικονομικά όπως κάθε επιχείρηση στην Ελλάδα. Αν θελαν φίλε μου ας έδιναν παροχές σοβαρές όπως στην υπόλοιπη ευρωπη για να μάζευαν χρήματα. Ανία τους έδινα 30-35€ για απεριόριστα τώρα τόσα πληρώνω πάλι για το 30gb πακέτο της wind και το προνομιακό whats up. Μπορούσαν να μου το δώσουν με απεριόριστη τηλεφωνία σε μια sim με 40€ και θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Αυτοί θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο με τα γελοία πανάκριβα συμβόλαια και από την καρτοκινητη πάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Σε αυτό συμφωνώ αλλά αυτός δεν είναι ο τρόπος σκέψης του ελληνικού επιχειρείν παντού; Σε συνθήκες εργασίας, παροχή εργασιακών δικαιωμάτων κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 εξαλλου δε μπορει να υποστηριξει πολυ data το δικτυο τους. Φυσικα και μπορει, εξαλλου ηδη εδω κ ενα χρονο δινει 4GB με 4,4€ στο frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Παιδιά καλησπέρα, Μου ήρθαν και μένα 3 νούμερα, μετά από κλήση από cosmote, αλλά μόλις πάω να κάνω κλήση για να ενεργοποιήσω τη κάρτα μου λέει ότι πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα να δηλώσω τον αριθμό. Δεν υποτίθεται ότι είναι δηλωμένα, αφού έδωσα τα στοιχεία μου τηλεφωνικώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Αν δεν υπεγραψες στον κουριερ χρειαζεται να πας σε καταστημα για να υπογραψεις την υπευθυνη δηλωση της ΕΕΤΤ. Edited September 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Όταν σου ήρθαν δεν υπέγραψες στον κούριερ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Υπέγραψα αλλά δεν έδωσα αντίγραφο της ταυτότητας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Υπέγραψα αλλά δεν έδωσα αντίγραφο της ταυτότητας.. ε γι'αυτο και δεν ενεργοποιηθηκαν. Πρέπει να πας σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Λογικό τότε. Και εγώ ενώ υπέγραψα ο κούριερ ξέχασε την ταυτότητα πάνω στο τραπέζι. Πήρα τηλέφωνο και τους το είπα και μου έδωσαν ένα email όπου έστειλα την ταυτότητα μου και μου το ενεργοποίησαν. Δεν πήγα σε κανένα κατάστημα κτλ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Στον επόμενο μήνα μεταφέρονται τίποτα από αυτά που έχεις αν κάνεις αναννέωση πριν την λήξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoback1a Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 ο χρόνος ομιλίας όχι, τα DATA μόνο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η προσφορά 1500 μπορεί να δοθεί εύκολα σε όσους έχουν νούμερο wind αρκεί να κάνουν μια κλήση από το wind στο τμήμα που τα προωθεί. Κάνουν αποστολή στο χώρο σου δωρεάν και σου στέλνουν μέχρι 3 νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Και ποιο είναι το νούμερο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts