FJ_12 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) Καλημερα φιλε Fj_12 ανκαι ρωτησα και πιο πισω ,μηπως εχει τυχει να βαλεις το V30 διπλα σε ενα S8 ή Note(σε καποιο PLaisio μηπως) για να μας πεις για την ποιοτητα του Panel και ποσο μακρυα-κοντα ειναι στην ομολογουμενος πολυ καλη οθονη των samsung? Kαλημέρα. Το έχω βάλει δίπλα σε Note8 φίλου και μου δίνει την αίσθηση η οθόνη του Note ότι είναι καλύτερη. Το πόσο μακριά-κοντά είναι υποκειμενικό για τον καθένα και τι θεωρεί σημαντικό ο καθένας. Ακόμα και ο σχεδιασμός των εικονιδίων και των μενού παίζει ρόλο στο μάτι και δίνει αίσθηση ευκρίνειας και ποιότητας. Επίσης όπως έγραψα και πιο πάνω η ρύθμιση που έχει επιλέξει κάποιος στην συσκευή του όσον αφορά την απόδοση χρωμάτων εικόνων θερμοκρασία χρώματος κλπ. Κάποιοι κρίνουν από ένταση χρωμάτων ή κοντράστ κάποιοι κρίνουν σε σχέση με το μαύρο ή το λευκό. Για μένα δεν είναι πολύ μακριά όχι τόσο για να επιλέξει κάποιος λόγω αυτής της διαφοράς. Το V30 συνολικά είναι ένα κορυφαίο πακέτο ήχου κάμερας επεξεργαστή design μεγέθους με μια πολύ καλή οθόνη έστω και αν δεν είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και είναι πχ του Note Edited February 11, 2018 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ καλο ειναι να μη σηκωνουμε τηλεφωνα απαραδεκτο υπαρχουν και τα μπλε δοντια.:lol:Μα για να απαντήσεις δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Απλά και bt να έχεις, αν θες να καλέσεις εσύ, πρέπει να το ξεκλειδώσεις. Οπότε αν το έχεις σε μια βάση δεν είναι και τόσο εύκολο να ψάχνεις το fingerprint από πίσω, ενώ οδηγείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Οk φιλε μου με καλυψες.Αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακη οθονη οπως αναφερουν καποια review ετσι? Πχ του Mate Pro που ειχα ασχοληθει λιγο δεν μου αρεσε. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) Οk φιλε μου με καλυψες.Αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακη οθονη οπως αναφερουν καποια review ετσι? Πχ του Mate Pro που ειχα ασχοληθει λιγο δεν μου αρεσε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις κάποιο και να έχεις προσωπική άποψη. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή και δεν έχει κάποια θεματάκια που εμφάνισε το Pixel2. Εγώ το είδα και με το PixelTest και είναι ΑΨΟΓΟ. Έχει πολλές επιλογές Ρύθμισης από την ανάλυση μέχρι την ''θερμοκρασία'' χρώματος, μικρορύθμιση του RGB των χρωμάτων ξεχωριστά ένα ένα, 4 βασικές και 1 Προσαρμοσμένη ρύθμιση, ειδική ρύθμιση για βελτίωση απεικόνισης βίντεο. Και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά τον χρήστη Edited February 11, 2018 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Μα για να απαντήσεις δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Απλά και bt να έχεις, αν θες να καλέσεις εσύ, πρέπει να το ξεκλειδώσεις. Οπότε αν το έχεις σε μια βάση δεν είναι και τόσο εύκολο να ψάχνεις το fingerprint από πίσω, ενώ οδηγείς. Αν και οταν οδηγουμε δεν ειναι καλο να παιρνουμε τηλεφωνα ουτε εμεις, αν χρειαστει και ειναι σε βάση ενα 2πλο ταπ ταπ και μοτιβο 1;2; δευτερολεπτα και ξεκλειδωσε σε τοσα φανάρια σταματαμε. :) Βεβαια οπως τον βολευει τον καθένα. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Έχει face unlock, οπότε ένα double tap είναι αρκετό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλησπέρα στην παρέα!λίγο που ασχολήθηκα με review για το v30 μπορώ να πω.οτι με.εντυπωσιασε,τόσο σε κάμερα όσο σε μπαταρία και λειτουργικό!δηλ κάτι τέτοιο δεν με ου το έκανε το mate10 pro(ίσως με τα τόσα προβλήματα)!κρίμα που δεν έχει δουλέψει στην Ελλάδα η συσκευή για να είχαμε περισσότερη εμπειρία,καθώς και για το επίσημο Σερβις procordia που όσο πάει πατώνει!όσοι την έχετε,να την ευχαριστηθειτε και να γράφετε κάποιο συγκριτικό με προηγούμενες συσκευές(s8+ που έχω εγώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Άλλη μια συσκευάρα που αδίκησε η ίδια η LG. S8 plus κι εγώ έχω και θα ήθελα πολύ να δουλέψω αυτή την κινητάρα. Μακάρι να πέσει κι άλλο η τιμή του μπας και το δούμε σε περισσότερα χέρια. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ανακάλυψα ένα μικρό bug. Ανοίγει μόνο του το Bluetooth. Το κλείνω και μετά από κάποιες ώρες το βλέπω πάλι ενεργοποιημένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ανακάλυψα ένα μικρό bug. Ανοίγει μόνο του το Bluetooth. Το κλείνω και μετά από κάποιες ώρες το βλέπω πάλι ενεργοποιημένο Μηπως ειναι καποια ρυθμιση σε καποιο υπομενου; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) Μηπως ειναι καποια ρυθμιση σε καποιο υπομενου; Δεν υπάρχει κάτι, θα κάνω ένα restart και θα το παρακολουθήσω. Μάλλον θέλει να επικοινωνήσει δεν εξηγείται αλλιώς. Χαχα Edit: Συνεχίζει και μετά από restart Edited February 12, 2018 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Δεν υπάρχει κάτι, θα κάνω ένα restart και θα το παρακολουθήσω. Μάλλον θέλει να επικοινωνήσει δεν εξηγείται αλλιώς. Χαχα Edit: Συνεχίζει και μετά από restart Αυτο τωρα προεκυψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Δεν υπάρχει κάτι, θα κάνω ένα restart και θα το παρακολουθήσω. Μάλλον θέλει να επικοινωνήσει δεν εξηγείται αλλιώς. Χαχα Edit: Συνεχίζει και μετά από restart δεν έχω βέβαια το V30 αλλά μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι στα smart settings? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 δεν έχω βέβαια το V30 αλλά μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι στα smart settings? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Όχι τίποτα, ήταν το πρώτο που κοίταξα και εγώ μην είχε πατηθεί κάτι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ρώτησα μόνο από που στέλνει. Από Ολλανδία μου είπε. Καλό feedback έχει, και έχει και πολλές πωλήσεις. Δεν νομίζω να έχουμε θέμα. Απλά δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο.. φιλε μου εχεις καμια ενημερωση ποτε θα παραλαβεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) 21 με 27 μου λέει σα πιθανή ημερομηνία. Ακόμα δεν το έχει στείλει. Update.. Ξεκίνησε το θηρίο.. Edited February 13, 2018 by agpol07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 21 με 27 μου λέει σα πιθανή ημερομηνία. Ακόμα δεν το έχει στείλει. Update.. Ξεκίνησε το θηρίο.. Πόσο πήγε και από που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Εγώ το πάτησα.. Δεν άντεξα.. Ασημί. Τελική 600 με μεταφορικά. Bonnes Electoniques, amazon.de Πόσο πήγε και από που? Bonnes Electoniques, amazon.de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ωραιος..με το καλο να σου ρθει.περιμενουμε εντυπωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ευχαριστώ φίλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Bonnes Electoniques, amazon.de Τρελε οταν παραλαβεις πες μας αν ειναι ολα οκ οτι ειναι ευρωπαικο, ακουστικα κλπ για να πατησω το κουμπι και εγω. Αν μπορεις κανε και ενα τηλεφωνο στην procordia με το imei να μου φυγει και αυτο το αγχος της εγγυησης. Δεν ζηταω πολλα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Δεν χρειάζεται το ΙΜΕΙ αν είναι το Η930 είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 και γω με το κουμπι παραποδα ειμαι...χαχαχαχα.απλα περιμενω λιγο μπας και πεσει κ αλλο σε λιγο διαστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Κάτω από 500 θα αργήσει πάρα πολύ να πέσει, εκτιμώ. Ίσως όταν βγει νέο μοντέλο. Τέλος του έτους δηλαδή και αν. Τώρα άντε κάνα 50ευρω να γλυτώσεις. Με DHL το έστειλε ο κινέζος. Μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ετσι λεω.εχω τη δυνατοτητα να γλτωσω φπα οποτε παει 460 περιπου και αν πεσει και αλλο λιγο θα το χτυπησω..το επεξεργαζομαι προς το παρον.ακουω και εντυπωσεις απο δω και αναμενω.παντως για 500 και κατω θα περασει πολυς καιρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts