Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα φιλε Fj_12 ανκαι ρωτησα και πιο πισω ,μηπως εχει τυχει να βαλεις το V30 διπλα σε ενα S8 ή Note(σε καποιο PLaisio μηπως) για να μας πεις για την ποιοτητα του Panel και ποσο μακρυα-κοντα ειναι στην ομολογουμενος πολυ καλη οθονη των samsung?

Kαλημέρα. Το έχω βάλει δίπλα σε Note8 φίλου και μου δίνει την αίσθηση η οθόνη του Note ότι είναι καλύτερη. Το πόσο μακριά-κοντά είναι υποκειμενικό για τον καθένα και τι θεωρεί σημαντικό ο καθένας.

Ακόμα και ο σχεδιασμός των εικονιδίων και των μενού παίζει ρόλο στο μάτι και δίνει αίσθηση ευκρίνειας και ποιότητας. Επίσης όπως έγραψα και πιο πάνω η ρύθμιση που έχει επιλέξει κάποιος στην συσκευή του όσον αφορά την απόδοση χρωμάτων εικόνων θερμοκρασία χρώματος κλπ. Κάποιοι κρίνουν από ένταση χρωμάτων ή κοντράστ κάποιοι κρίνουν σε σχέση με το μαύρο ή το λευκό. Για μένα δεν είναι πολύ μακριά όχι τόσο για να επιλέξει κάποιος λόγω αυτής της διαφοράς.

Το V30 συνολικά είναι ένα κορυφαίο πακέτο ήχου κάμερας επεξεργαστή design μεγέθους με μια πολύ καλή οθόνη έστω και αν δεν είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και είναι πχ του Note

Edited by FJ_12

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ καλο ειναι να μη σηκωνουμε τηλεφωνα απαραδεκτο υπαρχουν και τα μπλε δοντια.:lol:
Μα για να απαντήσεις δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Απλά και bt να έχεις, αν θες να καλέσεις εσύ, πρέπει να το ξεκλειδώσεις. Οπότε αν το έχεις σε μια βάση δεν είναι και τόσο εύκολο να ψάχνεις το fingerprint από πίσω, ενώ οδηγείς.

Οk φιλε μου με καλυψες.Αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακη οθονη οπως αναφερουν καποια review ετσι?

Πχ του Mate Pro που ειχα ασχοληθει λιγο δεν μου αρεσε.

Dhamher_00

Οk φιλε μου με καλυψες.Αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακη οθονη οπως αναφερουν καποια review ετσι?

Πχ του Mate Pro που ειχα ασχοληθει λιγο δεν μου αρεσε.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις κάποιο και να έχεις προσωπική άποψη. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή και δεν έχει κάποια θεματάκια που εμφάνισε το Pixel2. Εγώ το είδα και με το PixelTest και είναι ΑΨΟΓΟ.

Έχει πολλές επιλογές Ρύθμισης από την ανάλυση μέχρι την ''θερμοκρασία'' χρώματος, μικρορύθμιση του RGB των χρωμάτων ξεχωριστά ένα ένα, 4 βασικές και 1 Προσαρμοσμένη ρύθμιση, ειδική ρύθμιση για βελτίωση απεικόνισης βίντεο. Και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά τον χρήστη

Edited by FJ_12

Μα για να απαντήσεις δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα. Απλά και bt να έχεις, αν θες να καλέσεις εσύ, πρέπει να το ξεκλειδώσεις. Οπότε αν το έχεις σε μια βάση δεν είναι και τόσο εύκολο να ψάχνεις το fingerprint από πίσω, ενώ οδηγείς.

Αν και οταν οδηγουμε δεν ειναι καλο να παιρνουμε τηλεφωνα ουτε εμεις, αν χρειαστει και ειναι σε βάση ενα 2πλο ταπ ταπ και μοτιβο 1;2; δευτερολεπτα και ξεκλειδωσε σε τοσα φανάρια σταματαμε. :) Βεβαια οπως τον βολευει τον καθένα. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα στην παρέα!λίγο που ασχολήθηκα με review για το v30 μπορώ να πω.οτι με.εντυπωσιασε,τόσο σε κάμερα όσο σε μπαταρία και λειτουργικό!δηλ κάτι τέτοιο δεν με ου το έκανε το mate10 pro(ίσως με τα τόσα προβλήματα)!κρίμα που δεν έχει δουλέψει στην Ελλάδα η συσκευή για να είχαμε περισσότερη εμπειρία,καθώς και για το επίσημο Σερβις procordia που όσο πάει πατώνει!όσοι την έχετε,να την ευχαριστηθειτε και να γράφετε κάποιο συγκριτικό με προηγούμενες συσκευές(s8+ που έχω εγώ)

Άλλη μια συσκευάρα που αδίκησε η ίδια η LG. S8 plus κι εγώ έχω και θα ήθελα πολύ να δουλέψω αυτή την κινητάρα. Μακάρι να πέσει κι άλλο η τιμή του μπας και το δούμε σε περισσότερα χέρια.
Konakis.

Ανακάλυψα ένα μικρό bug. Ανοίγει μόνο του το Bluetooth. Το κλείνω και μετά από κάποιες ώρες το βλέπω πάλι ενεργοποιημένο

Ανακάλυψα ένα μικρό bug. Ανοίγει μόνο του το Bluetooth. Το κλείνω και μετά από κάποιες ώρες το βλέπω πάλι ενεργοποιημένο

Μηπως ειναι καποια ρυθμιση σε καποιο υπομενου;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μηπως ειναι καποια ρυθμιση σε καποιο υπομενου;

Δεν υπάρχει κάτι, θα κάνω ένα restart και θα το παρακολουθήσω. Μάλλον θέλει να επικοινωνήσει δεν εξηγείται αλλιώς. Χαχα

Edit: Συνεχίζει και μετά από restart

Edited by FJ_12

Δεν υπάρχει κάτι, θα κάνω ένα restart και θα το παρακολουθήσω. Μάλλον θέλει να επικοινωνήσει δεν εξηγείται αλλιώς. Χαχα

Αυτο τωρα προεκυψε?

δεν έχω βέβαια το V30 αλλά μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι στα smart settings?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

δεν έχω βέβαια το V30 αλλά μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι στα smart settings?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Όχι τίποτα, ήταν το πρώτο που κοίταξα και εγώ μην είχε πατηθεί κάτι εκεί.

Ρώτησα μόνο από που στέλνει. Από Ολλανδία μου είπε. Καλό feedback έχει, και έχει και πολλές πωλήσεις. Δεν νομίζω να έχουμε θέμα. Απλά δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο..

φιλε μου εχεις καμια ενημερωση ποτε θα παραλαβεις?

Bonnes Electoniques, amazon.de

Τρελε οταν παραλαβεις πες μας αν ειναι ολα οκ οτι ειναι ευρωπαικο, ακουστικα κλπ για να πατησω το κουμπι και εγω.

Αν μπορεις κανε και ενα τηλεφωνο στην procordia με το imei να μου φυγει και αυτο το αγχος της εγγυησης.

Δεν ζηταω πολλα. :p

Κάτω από 500 θα αργήσει πάρα πολύ να πέσει, εκτιμώ. Ίσως όταν βγει νέο μοντέλο. Τέλος του έτους δηλαδή και αν. Τώρα άντε κάνα 50ευρω να γλυτώσεις.

Με DHL το έστειλε ο κινέζος. Μια χαρά.

Ετσι λεω.εχω τη δυνατοτητα να γλτωσω φπα οποτε παει 460 περιπου και αν πεσει και αλλο λιγο θα το χτυπησω..το επεξεργαζομαι προς το παρον.ακουω και εντυπωσεις απο δω και αναμενω.παντως για 500 και κατω θα περασει πολυς καιρος

• The title was changed to LG V30